33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
30°
Hétfő
21°
2019.07.19. péntek, Emília

Koncz Zsuzsa

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Nem úgy tűnik, mintha a kamuüzenetek írói szabadságra mentek volna, nyáron is aktívak. A téma természetesen a facebookos tiltások, ismét ezzel kapcsolatban terjesztik a sületlenségeket.
Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A "cikk" Koncz Zsuzsa és Bródy János új dalához kapcsolódva született.
Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A “cikk” Koncz Zsuzsa... The post Bicskanyitogató álhír terjed Orbán Viktor és Koncz Zsuzsa nevével, nehogy ...
Az M0-son történt a baleset, Oszvald Marikát kórházba is vitték, de már hazamehetett, Tovább a cikkre: Balesetet szenvedett a hétvégén Oszvald Marika The post Balesetet szenvedett a hétvégén Oszvald Marika appeared first on Panoramanet .
Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező időszakban Miskolcon és környékén? Íme néhány remek program a következő hétvégékre, amelyekből a zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki...
Koncz Zsuzsa és Bródy János daláról, a hajótragédiából politikai tőkét kovácsoló ellenzékről, valamint Karácsony Gergely zuglói ténykedéséről is véleményt mondtak a Hír TV Szabadfogás című műsorának résztvevői  (VIDEÓVAL). A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely jobb és ...
Koncz Zsuzsa soha nem rejtette véka alá véleményét. Most jelent meg Ne mondd (hogy nincs remény) című dalának videoklipje. Bródy … The post Koncz Zsuzsa kemény szavai (hangjai) a regnálóról….. appeared first on Városi Kurír .
A zenét és a szöveget is Bródy János írta.
Budapest — Sokan azt hiszik, örök riválisok, és nem kedvelte egymást Koncz Zsuzsa (73), Kovács Kati (74) és Zalatnay Sarolta (71), ám kiderült, egykor a ruhájukat, a szobájukat, sőt még az ágyukat is megosztották egymással!
Koncz Zsuzsa megdöbbentő titkot árult el kolléganőjéről, Kovács Katiról. Ezt a történetet még sehol nem hallhattuk.
Különös incidenst idézett fel Koncz Zsuzsa: a lakásán veszett össze Bródy János és Kovács Kati. A hajdani szerelmespár emlékei homályosak az esetről.
A Sportarénában ünnepel jövőre a zenekar.
Vajon járt-e Koncz Zsuzsa annak idején Spanyolország bizonyos területén, Valencia tartományban, június havában? Nem tudhatom, de megénekelte azt az éjszakát, és mert itt van már az esemény a kapuban, mesélek róla. Az ugyanis nem csak egy egyszerű éjszaka. A tartomány egyik városában ez több napos ...
A Fidelio új sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ezen a héten a japán turistákkal kezdi.
A kínai-amerikai építész 102 éves volt. Ő tervezte a Louvre üvegpiramisát és a washingtoni National Gallery of Art épületét is.
Nem minden önarckép szelfi, de minden szelfi önarckép.
Futurisztikus üvegtorony, napenergia és városi farm a rászorulóknak – ilyen lehetne a Notre Dame egy, az újjáépítésre pályázó mérnöki iroda szerint.
A napokban elhunyt Doris Day ikonikusá vált dala eredetileg Az ember, aki túl sokat tudott című film betétdala volt. A számot mindenki ismeri, – itthon Ahogy lesz, úgy lesz címmel Koncz Zsuzsa is énekelte – a háttértörténetéről azonban kevesen tudnak.
Az énekesnőnek hosszú egyenes haja volt a védjegyévé.
Az énekesnő 30 év után vált meg gyönyörű, hosszú hajától. Amikor levágatta a tincseit, sokkolta a közönségét, hosszú copfja ugyanis az imidzséhez tartozott.
Az énekesnő öntudatosan bánik a divattal, a külsejével és a ruhákkal. Dalai és csodálatos hangja mellett stílusa is figyelmet érdemel.
Betegség miatt májusra halasztják el.
Náray: "Hagyni Koncz Zsuzsa fejére Dávid-csillagot festeni ugyanaz, mint kitenni plakátra Sorost"
Kiárusította a készleteit, eladta a szalont és a lakását. Barcelonában nyit galériát, a továbbiakban csak fest és ír. Nem politikai okokból távozik, de a közhangulat benne volt a döntésében. Ízelítő a friss Magyar Narancsból.
Koncz Zsuzsa mindig is féltve óvta a magánéletét, valaha volt szerelmeiről is vajmi keveset tudni, hisz azt vallja: ha valaki nyilvánosan esküszik, annak kötelessége úgy is elválni.
Napra pontosan 11 hónapja kezdtük a Somogyi Elektronic Kft.-vel közös, "Összefogás a mérgezések ellen!" nevű jótékonysági kampányunkat. A megyehatárt átlépő akcióban 3466 család kapott szén-monoxid-érzékelőt szeptember közepéig tavaly. Az egyik adománykészülék életet mentett Győrszentivánon.
Még több cikk