13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Koncz Zsuzsa

A vásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is megemlékezik anyák napja alkalmából. The post Dallal köszönti az édesanyákat a Bessenyei (videó) appeared first on .
Péntek hajnalban elhunyt a Nemzet Színésze, kétszeres Jászai Mari-díjas és háromszoros Kossuth-díjas színművész, a legtöbbet díjazott magyar színész, Törőcsik Mari.
Milyen volt a késő Kádár-kori luxus gasztronómia? Bemutatjuk, hogy mit és hogyan ehettek és ihattak egykori szombathelyi elit hotel legtehetősebb vendégei.
Nagy napra virradt a magyar zenésztársadalom. Koncz Zsuzsa, a Kossuth-díjas énekesnő éppen 75 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, Pélyen. Ugyanott, ahol Törőcsik Mari.
75. születésnapját ünnepli az énekesnő, a főpolgármester is felköszöntötte.
"Szomorúan értesültem arról, hogy tegnap délután elhunyt Módos Péter barátom, Artisjus díjas televíziós szerkesztő,rendező, műsorvezető, számtalan könnyűzenei műsor alkotója, aki több mint három évtizeden át volt a Magyar Televízió munkatársa." - írja Koncz Zsuzsa Facebook-oldalán.
A hírhedt román titkosszolgálat, de az államhatalom más szférái is mindent megtettek, hogy megnehezítsék, megnyomorítsák a költő életét. Az életművéért hazánkban Kossuth-díjjal is jutalmazott, ám a kettős állampolgárságról szóló népszavazás előtti kampány miatt egy másik kitüntetés ...
Másodszor is helyre kellett igazítania magát Bródy Jánosnak, miután egy bíróság előtt kötött egyezségben elismerte, hogy ismét valótlant állított a közmédiával kapcsolatban.
Durván kiosztotta egyik kritizálója Tóth Andit a közösségi oldalán: az énekesnőre nagyon kiakadt az egyik Instagram-felhasználó, aki kertelés nélkül kimondta, nem ártana letennie az érettségit a fiatal tehetségnek, hiszen idővel úgyis eltűnik majd a süllyesztőben.
Facebook-oldalán kívánt mindenkinek boldog karácsonyt Koncz Zsuzsa!
"Sok szépséget és csúnyaságot láttam."
Balázs Fecó emlékére rendeztek megemlékezést a margitszigeti Zenélő kútnál, ahol a legendás zenész dalai szólaltak meg. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző életének hetvenedik évében, 2020. november 26-án este hunyt el. 061.hu Balázs Fecó 1951-ben ...
Az Egyenes Beszéd vendége Koncz Zsuzsa Kossuth-díjas előadóművész.
Egyszer majd valaki összeszámolja a Kádár-diktatúra nagy halottait. Radics Béla biztosan közéjük tartozott. A zseniális Gitárkirály nem volt hajlandó benyalni, nem volt hajlandó megalázkodni, meg is mondták neki: sohasem lesz nagylemeze. Nem is lett. Imádták a tömegek, ezért minden megtettek az ...
Mélyen érintette a Tankcsapda tagjait, mikor megtudták, hogy Balázs Fecó elhunyt. A zenészek nemcsak a zenekari, hanem az előadói oldalukon is megemlékeztek a legendáról.
Mélyen érintette a Tankcsapda tagjait, mikor megtudták, hogy Balázs Fecó elhunyt. A zenészek nemcsak a zenekari, hanem az előadói oldalukon is megemlékeztek a legendáról.
Balázs Fecó halála az egész országot megrendítette, rengeteg zenésztársa gyászolja az elhunyt legendát.
Balázs Fecó halála az egész országot megrendítette, rengeteg zenésztársa gyászolja az elhunyt legendát.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész 69 éves volt.
Az énekes, billentyűs 69 éves volt, a múlt héten vitték kórházba.
Benkő László és Mihály Tamás után néhány nappal megint egy rocklegendát ragadott el a koronavírus. 69 éves korában elhunyt a lírai rock mestere, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész, a Korál együttes alapítója.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Korál együttes alapítótagja és énekese 69 éves volt.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész 69 éves korában hunyt el. 061.hu Az Apostol a Facebookon búcsúzott el a Korál volt énekesétől: „Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal ...
Piros-fehér szalag a borítón, a lemezen egy duett Kulka Jánossal, egy régebbi Fonográf-dal és új szerzemények. Koncz Zsuzsa negyvenkettedik lemeze különleges időben fogant.
Karácsony Gergely főpolgármestertől vehetett át komoly elismerést Koncz Zsuzsa, aki Budapest díszpolgára lett.
Öveges professzor 125. születésnapja alkalmából készült fizika-kvízünkben minden jó válasz egy Heki kutyát ér. Te mennyit gyűjtöttél össze?
Megdöbbentő filmfelvétel került fel az internetre Bródy Jánosról. A jelenet 1981-ből származik: ekkor osztotta meg a diktatúra a zenészszakmát, az árulók, az ellenségek az új, lázadó alternatív zenekarok lettek. Tóth Dezső miniszter-helyettes arra kérte Bródy Jánosékat, hogy segítsenek ...
„Főhivatású radikális vagyok. Az a borsó, amit huszonöt év alatt hánytam a falra, már heggyé emelkedett. Én arra vagyok ítélve, hogy mindig kisebbségben legyek” - idézi Karácsony TGM-től, aki Budapest díszpolgára lett.
A Fővárosi Közgyűlés szeptemberben ítélte oda a díszpolgári címeket, a teljes listát azonban csak most hozták nyilvánosságra.
Még több cikk