12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Szerda
2020.03.29. , Auguszta

Koncz Zsuzsa

Videóban üzent. "Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink. Lesznek még szép napjaink."
A március 21-re tervezett díjátadót azonban a koronavírus-járvány miatt elhalasztják.
Nem gondolná, de hetvennégy éves lett.
2020. október 24. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna. Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja, aki tizenharmadik budapesti nagykoncertjére ... The post Szóljon a dal – KONCZ ZSUZSA koncert appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az énekesnő tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2020. október 24-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
Szóljon a dal címmel ad nagykoncertet ősszel Koncz Zsuzsa. Az énekes október 24-én immár tizenharmadik alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a Budapest Sportcsarnokban.
Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a ... The post Republic – jubileumi koncert rangos vendégekkel appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 éve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjét.
Nagy FerĂł, BrĂłdy JĂĄnos ĂŠs a Bagossy Brothers is szĂ­npadra lĂŠp mĂĄrcius 14-ĂŠn a Papp LĂĄszlĂł Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 ĂŠve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjĂŠt.
Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 éve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjét.
A Republic előtt a Kávészünet zenekar melegít be.
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a Republic. Az 1990-es megalakulást követő év végére meg is született a Republic Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás és Tóth Zoltán alkotta klasszikus felállása, amely több mint 20 évig osztozott a közös munka minden ...
A köztársaság napjának ünnepével 2005-ben egy új szimbólumot próbált teremteni a politikai akarat. Pedig a köztársaságnak már akkor megvolt a jelképe Göncz Árpád személyében. Nem véletlen, hogy a születésnapján, február 10-én összemosódik a két ünnep.
Nemzetpolitikai céllal, a magyarságtudat erősítése miatt közpénzből támogatják az Edda együttes amerikai turnéját. Már a hír önmagában is megbotránkoztató, hiszen egy zenekarról van szó, amely piaci alapon kellene, hogy megéljen. De Mága Zoltán óta tudjuk, hogy ha elég sűrűn dörgölőzik ...
Több mint 600 ezren látogattak el a ZSÖK különböző programjaira. The post Íme, itt vannak a ZSÖK 2019-es látogatottsági adatai appeared first on pecsma.hu .
Mutatjuk az elmúlt hét családi eseményeit. The post Több, mint tízen vesztették életüket a térségben az elmúlt héten appeared first on .
Ezek a leginkább megtévesztő hazai álhíroldalak
Megtévesztő híroldalakat listázó cikkekkel már többször is jelentkezett az urbanlegends.hu. Ezeken a listákon – a gyanús oldalak url-jeinek összegyűjtésén túl – azt is bemutatta: mire számíthatnak, milyen tartalmakkal találkozhatnak az adott szájtokra tévedők. Most itt a 2020-as összesítés. ...
Idén új formában készítettem el az Urbanlegends.hu szokásos álhíres listáját: íme néhány médiafősodoron kívüli szereplő 2020 elejéről.
Igaz, napokkal ezelőtt volt, de időtálló érzelmi és gondolati élményt jelentett. Talán még a következő éjféli köszöntőig, koccintásig is kitart. Két nagyon ismerős arc és kikezdhetetlenül őszinte, hiteles arc egy csupa szív szerző himnuszillatú dalának eléneklésével olyasmit hozott tető ...
Közel két évtizeddel a halála után is Hofi Géza hazánk egyik legnépszerűbb humoristája. 2019-ben az ő lemeze fogyott a legtöbb példányban - olvasható a Borsban.
Majd két évtizeddel a halála után is Hofi Géza hazánk legnépszerűbb humoristája. 2019-ben az ő lemeze fogyott a legtöbb példányban. Nacsa Olivér ezen nem csodálkozik, szerinte Hofi volt a humor Leonardo da Vincije.
Koncz Zsuzsa Kulka Jánossal közös dallal jelentkezett az ünnepekre. Többek között erről és jövőbeli terveiről beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
A műsorvezető Rónai Egon.
Sokat köszönhetünk annak hogy Bródy anno nem csupán Koncz Zsuzsa számtanleckéit írta meg, hanem idővel dalainak a szövegét is. Konczék '64-ben épp hogy elindultak, '64 nyarán még csak álmodtak és összeért a lelkük. S bár eszükbe nem jutott, hogy ők lesznek a Nagy Generáció, mégiscsak azzá ...
A színész tőle szokatlan nyilatkozattal lepett meg mindenkit.
Szokatlan kijelentéssel lepte meg nézőit Kulka János (60) egy beszélgetős műsorban, ahol együtt szerepelt Koncz Zsuzsa énekesnővel.
Hatszázezren hallgatták meg egyetlen nap alatt Koncz Zsuzsa és Kulka János duettjét: a két művész csak advent harmadik vasárnapján hozta nyilvánosságra a számot, amit Bódi László Cipő írt. A Szeretni valakit valamiért felvételén egyedül az RTL Klub Fókusz kamerája lehetett ott. A dal ...
Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Futódombot akarok, nem egyet. Százat, ezret. Mert ugye, nagyon rossz helyen fekszik szegény országunk. Az ősmagyarok sem tudták, mit csinálnak, hát itt maradtak ezen a használhatatlan vidéken. Pontosan olyan, mint a Kalahári-sivatag, egyetlen rohadt domb sincs. ...
Még több cikk