15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Koncz Zsuzsa

Így volt szép címmel dupla válogatásalbummal jelentkezett Koncz Zsuzsa, amelyen a legkedvesebb dalait válogatta össze a legelső eredeti felvételétől kezdve napjainkig. Ritkaságok, eddig még nyilvánosságra nem hozott felvételek is színesítik a páratlan pályafutás esszenciáját.
Koncz Zsuzsa számára fájdalmas az idei év.
Várható volt, hogy az álhírgyárosok a beteg kisfiú, Zente kezelésére gyűjtött 700 millió forint kapcsán is kitalálnak valami olyat, ami nem igaz. Így is történt.
Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Horgas Eszter fuvolaművészt kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.
Az Irigy Hónaljmirigy júliusban elhunyt egykori zenészétől vasárnap búcsúzhatnak a rajongói a fővárosi Rockmúzeumban, amikor a panteonban kiállítják egyedi gitárját. Mit képviselt ő a magyar rocktörténetben? - Pleskonics Andrással, a szegedi egyetem népszerű rocktörténet tantárgyának oktatójával beszélgetünk.
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Bizony, immár 30 éve lesz annak, hogy néhány tehetséges fiatal zenésznek hála elindult az a bizonyos „mandula”, hogy aztán sikert sikerre halmozva a rendszerváltás szülte ...
Orbán és köre nem győzi hangoztatni, hogy Magyarország antiszemitizmusól mentes övezet és némelyik zsidó szervezet hevesen bólogat is hozzá. Aztán tessék! Úgy tűnik igény azért van rá…. Antiszemita atrocitás érte a MAZSISZEM elnökét A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság ...
Publik Ligája első forduló: Gajdics Ottó vs. Horváth K. József. Olvassátok el a publikat és véleményezzétek, hogy ki jusson tovább a második fordulóba. A szavazásra 24 óra áll a rendelkezésetekre. Szavazás a cikk alján.
Szentendre ― Több mint 45 éve szórakoztatja a közönséget Csepregi Éva (65), aki a Vasárnapi Blikknek elárulta, emlékeit inkább a szívében őrzi, mint szekrényeket megtöltő relikviákban. Viszont egy társsal szívesen megosztaná ezeket.
Miért fáj sokaknak, ha valakinek másképp jó?
Ultrafutó ismerősöm válaszolta, amikor minden kínja volt, és megkérdezték, fáj-e, hogy „nem fáj, csak másképp jó”. Azóta szállóigévé lett ismeretségi körünkben a mondás. Jó is volna, ha az ilyen derűs hozzáállást tapasztalnánk nagyobb mértékben, ám most egy sokkal szomorúbb témát ...
Hiába, a tett halála az okoskodás. Kellett nekem tipródni, hogy megosszak-e egy bejegyzést a NER médiaholdingjának oszlopos tagjától: Szentesi Zöldi Lászlótól (Magyar Demokrata, azelőtt Echo Tv, most a Hír TV Sajtóklubja). Törölve “az idióták miatt” Mire döntöttem, kiderült, hogy a szerző ...
Irány a Rábaköz! Kapuvári búcsú és koncert Csornán a Zenepavilonban.
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Nem úgy tűnik, mintha a kamuüzenetek írói szabadságra mentek volna, nyáron is aktívak. A téma természetesen a facebookos tiltások, ismét ezzel kapcsolatban terjesztik a sületlenségeket.
Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A "cikk" Koncz Zsuzsa és Bródy János új dalához kapcsolódva született.
Ismét az érzelmeket felkorbácsolni próbáló álhírt terjesztenek ismeretlenek Orbán Viktorral a főszerepben, melynek tartalma szerint a kormányfőt senki nem kritizálhatja büntetlenül. A “cikk” Koncz Zsuzsa... The post Bicskanyitogató álhír terjed Orbán Viktor és Koncz Zsuzsa nevével, nehogy ...
Az M0-son történt a baleset, Oszvald Marikát kórházba is vitték, de már hazamehetett, Tovább a cikkre: Balesetet szenvedett a hétvégén Oszvald Marika The post Balesetet szenvedett a hétvégén Oszvald Marika appeared first on Panoramanet .
Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező időszakban Miskolcon és környékén? Íme néhány remek program a következő hétvégékre, amelyekből a zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki...
Koncz Zsuzsa és Bródy János daláról, a hajótragédiából politikai tőkét kovácsoló ellenzékről, valamint Karácsony Gergely zuglói ténykedéséről is véleményt mondtak a Hír TV Szabadfogás című műsorának résztvevői  (VIDEÓVAL). A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely jobb és ...
Koncz Zsuzsa soha nem rejtette véka alá véleményét. Most jelent meg Ne mondd (hogy nincs remény) című dalának videoklipje. Bródy … The post Koncz Zsuzsa kemény szavai (hangjai) a regnálóról….. appeared first on Városi Kurír .
A zenét és a szöveget is Bródy János írta.
Budapest — Sokan azt hiszik, örök riválisok, és nem kedvelte egymást Koncz Zsuzsa (73), Kovács Kati (74) és Zalatnay Sarolta (71), ám kiderült, egykor a ruhájukat, a szobájukat, sőt még az ágyukat is megosztották egymással!
Koncz Zsuzsa megdöbbentő titkot árult el kolléganőjéről, Kovács Katiról. Ezt a történetet még sehol nem hallhattuk.
Különös incidenst idézett fel Koncz Zsuzsa: a lakásán veszett össze Bródy János és Kovács Kati. A hajdani szerelmespár emlékei homályosak az esetről.
A Sportarénában ünnepel jövőre a zenekar.
Vajon járt-e Koncz Zsuzsa annak idején Spanyolország bizonyos területén, Valencia tartományban, június havában? Nem tudhatom, de megénekelte azt az éjszakát, és mert itt van már az esemény a kapuban, mesélek róla. Az ugyanis nem csak egy egyszerű éjszaka. A tartomány egyik városában ez több napos ...
A Fidelio új sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ezen a héten a japán turistákkal kezdi.
Még több cikk