25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
16°
Péntek
18°
2018.09.25. kedd, Eufrozina

Koncz Zsuzsa

A Hrutka Róberttel közös slágerük, az It's your life már 17 éves, és még ma is ugyanúgy imádjuk, vagy jobban. Te is többször meghallgattad egymás után?
Önéletrajzi könyvvel jelentkezett Koncz Zsuzsa, aki elárulta, mit gondol a , mihez kezd a róla terjedő álhírekkel, és mit tanult az őt felnevelő nőktől. SOÓS TAMÁS INTERJÚJA.
Árverésre került a magyar színészlegenda ékszere
"Nincs más dolgunk ezen a világon, mint hogy a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az ajándékba kapott népszerűségünket, és segítsük a rászorulókat."
Koncz Zsuzsa titkolta műtétjét
A mentőt is elutasította.
Az énekesnő elutasította műtétje után a mentőt, nem akarta, hogy médiaszenzáció legyen a betegségéből.
Újra zenél a margitszigeti szökőkút! Gyerekdalok, pop, rock, klasszikus. Hallgass bele!
Április 28-ától újra zenél a Budapesten a margitszigeti szökőkút, a látványvilág, a vízkép is új formát kapott. Délelőtt 11-től és 16 órától gyermekzenei blokkal kedveskednek a látogatóknak; klasszikus-, pop- és rockzene is található a színes felhozatalban. Sötétedés után multimédiás ...
Koncz Zsuzsa több mint négy évtizede tartó pályafutását mutatja be egy most megjelent kötet, amely mintegy négyszázötven fotót, interjúkat, számos érdekes történetet és a teljesség igényével készített diszkográfiát tartalmaz. 061.hu  "Évek óta kapacitáltak egy könyv elkészítésére. Azt ...
Koncz Zsuzsa több mint négy évtizede tartó pályafutását mutatja be egy most megjelent kötet, amely mintegy négyszázötven fotót, interjúkat, számos érdekes történetet tartalmaz.
Az énekesnő annyira ódzkodott a házasság gondolatától, hogy el sem akart menni a saját esküvőjére.
450 fotó, soha nem hallott történetek a Kossuth-díjas énekesnőről.
Kiadó és felkérés nélkül, egy nagy rakat fotóval vágott neki Koncz Zsuzsa és Zöldi Gergely dramaturg a Kossuth-díjas énekesnőről szóló könyv megírásának. A képek mellé végül szöveg is került és a könyv ma megjelent.
Egy koncerten lépett fel a hétvégén egy budai szórakozóhelyen a három díva: Csepregi Éva, Szűcs Judith és Zalatnay Cini. Ilyenre még nem igazán volt példa.
Rost Andrea féltett titkairől, hivatásról és az anyaságról is mesélt legfrissebb interjújában.
'68 címmel összegző, visszatekintő lemezt készített Tolcsvay László. A dalszerző, zenész régi történetekről és a pénteki Fonográf-koncertről beszélt az MTI-nek.
Előtte legújabb, '68 című válogatáslemezéről mesélt.
Egy komáromi férfi még az ezredfordulón megírta Exupéry világhírű regényének, A kis hercegnek a folytatását. Gábris János A második látogatás című könyvének hivatalos kiadásához még az eredeti mű jogtulajdonosával is felvette a kapcsolatot, de csalódnia kellett. – Koncz Zsuzsa dalát ...
Rejtélyes videót tett közzé Koncz Zsuzsa a közösségi oldalán. Az énekesnő valami nagy dologra készül!
"... ez az a ház, ahol áll az idő" - énekelte Koncz Zsuzsa. És tényleg.
A vasárnap esti Sztárban sztár + 1 kicsi műsora megint szenzációsra sikeredett.
A győzteseknek leesett az álla az eredményhirdetéskor.
Lezajlott a Sztárban sztár +1 kicsi 3. élő adása. A hét győztes párosa Nagy Adri és Nagy Bogi.
Még több cikk