10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Vasárnap
2021.01.21. csütörtök, Ágnes

Koncz Zsuzsa

Facebook-oldalán kívánt mindenkinek boldog karácsonyt Koncz Zsuzsa!
"Sok szépséget és csúnyaságot láttam."
Balázs Fecó emlékére rendeztek megemlékezést a margitszigeti Zenélő kútnál, ahol a legendás zenész dalai szólaltak meg. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző életének hetvenedik évében, 2020. november 26-án este hunyt el. 061.hu Balázs Fecó 1951-ben ...
Az Egyenes Beszéd vendége Koncz Zsuzsa Kossuth-díjas előadóművész.
Egyszer majd valaki összeszámolja a Kádár-diktatúra nagy halottait. Radics Béla biztosan közéjük tartozott. A zseniális Gitárkirály nem volt hajlandó benyalni, nem volt hajlandó megalázkodni, meg is mondták neki: sohasem lesz nagylemeze. Nem is lett. Imádták a tömegek, ezért minden megtettek az ...
Mélyen érintette a Tankcsapda tagjait, mikor megtudták, hogy Balázs Fecó elhunyt. A zenészek nemcsak a zenekari, hanem az előadói oldalukon is megemlékeztek a legendáról.
Mélyen érintette a Tankcsapda tagjait, mikor megtudták, hogy Balázs Fecó elhunyt. A zenészek nemcsak a zenekari, hanem az előadói oldalukon is megemlékeztek a legendáról.
Balázs Fecó halála az egész országot megrendítette, rengeteg zenésztársa gyászolja az elhunyt legendát.
Balázs Fecó halála az egész országot megrendítette, rengeteg zenésztársa gyászolja az elhunyt legendát.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész 69 éves volt.
Az énekes, billentyűs 69 éves volt, a múlt héten vitték kórházba.
Benkő László és Mihály Tamás után néhány nappal megint egy rocklegendát ragadott el a koronavírus. 69 éves korában elhunyt a lírai rock mestere, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész, a Korál együttes alapítója.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Korál együttes alapítótagja és énekese 69 éves volt.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész 69 éves korában hunyt el. 061.hu Az Apostol a Facebookon búcsúzott el a Korál volt énekesétől: „Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal ...
Piros-fehér szalag a borítón, a lemezen egy duett Kulka Jánossal, egy régebbi Fonográf-dal és új szerzemények. Koncz Zsuzsa negyvenkettedik lemeze különleges időben fogant.
Karácsony Gergely főpolgármestertől vehetett át komoly elismerést Koncz Zsuzsa, aki Budapest díszpolgára lett.
Öveges professzor 125. születésnapja alkalmából készült fizika-kvízünkben minden jó válasz egy Heki kutyát ér. Te mennyit gyűjtöttél össze?
Megdöbbentő filmfelvétel került fel az internetre Bródy Jánosról. A jelenet 1981-ből származik: ekkor osztotta meg a diktatúra a zenészszakmát, az árulók, az ellenségek az új, lázadó alternatív zenekarok lettek. Tóth Dezső miniszter-helyettes arra kérte Bródy Jánosékat, hogy segítsenek ...
„Főhivatású radikális vagyok. Az a borsó, amit huszonöt év alatt hánytam a falra, már heggyé emelkedett. Én arra vagyok ítélve, hogy mindig kisebbségben legyek” - idézi Karácsony TGM-től, aki Budapest díszpolgára lett.
A Fővárosi Közgyűlés szeptemberben ítélte oda a díszpolgári címeket, a teljes listát azonban csak most hozták nyilvánosságra.
Demszky Gábor és Tarlós István volt főpolgármesterek mellett további hat díszpolgári címről döntött a főváros a közelmúltban. Többek között díszpolgári címet kap a Koncz Zsuzsa énekesnő, Molnár Piroska színésznő és Tamás Gáspár Miklós baloldali filozófus is.  A Fővárosi Közlöny ...
A két volt főpolgármester mellett még hatan kapták meg a kitüntetést.
Mellettük Molnár Piroska színművész Kenedi János történész, posztumusz pedig Térey János író és Riz Levente volt fideszes, 17. kerületi polgármester részesült az elismerésben.
Rajtuk kívül díszpolgári címet kapott Kenedi János, Molnár Piroska és Riz Levente is.
Demszky Gábor és Tarlós István volt főpolgármesterek mellett további hat díszpolgári címről döntött a főváros a közelmúltban – számolt be a Telex.
Muzikálisabb kollégáink megosztották velünk kedvenc dalaikat.
Október 1-je és november 28. között rendezi meg a Csabagyöngye Kulturális Központ (CSAKK) az Őszi Művészeti Heteket a békési megyeszékhelyen. A csaknem két hónapos fesztivál a Zenei Ifjúsági Találkozó és Fúvószenekari Fesztivállal rajtol - tájékoztatta az intézmény közleményben az MTI-t.
Október 1-je és november 28. között rendezi meg a Csabagyöngye Kulturális Központ az Őszi Művészeti Heteket a békési megyeszékhelyen.
Gáz van, babám! címmel jelenik meg vasárnap Bródy János nyolcadik szólólemeze. A dalok szokás szerint a körülöttünk lévő világról, a társadalomról, az országról mutatnak be egyfajta keserédes tükröt – inkább keserűt, mint édeset. Kiről szól az Akit a hazája nem szeretett című dal? ...
Gulyás Gergely szerint a kuratórium feladata, hogy tisztázza és rendbe tegye az egyetemi oktatást – minderről a Hír TV-n látható Bayer Show vendégeként beszélt a miniszter.
Kezével írt felirattal jelezte Salman Rushdie, a világhírű brit író, hogy ő is kiáll az SZFE mellett.
Még több cikk