3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.11.21. szerda, Olivér

Koncz Zsuzsa

A koncertet november 21-én rendezték volna, de a művésznő betegsége miatt elmarad.
Budapest — Meglepő titkot árult el a Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas popdíva, Koncz Zsuzsa (72)! Mint kiderült, a később százezrek kedvencévé váló énekesnő eleinte szinte közellenség volt – számos honfitársunk gondolta úgy, hogy megrontja a fiatalokat.
November 4-ig zenél a szökőkút
Vasárnapig még megnézhetitek/hallgathatjátok a Margitszigeti szökőkút zenei programját. Gyerekzenei blokkok 11 és 16 órakor, részletes dallista a linken. A Margitszigeti Szökőkkutat még ezen a hétvégén élvezhetitek teljes pompájában. gyerekprogramajanlo.hu
Az énekesnő 2019. március 9-én immár 12. alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a Budapest Sportcsarnokban.
Koncz Zsuzsa: Így volt szép…
Ezzel a címmel ad nagykoncertet jövő tavasszal a Kossuth-díjas énekesnő.
Így volt szép... címmel ad nagykoncertet jövő tavasszal Koncz Zsuzsa. Az énekesnő 2019. március 9-én immár tizenkettedik alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a Budapest Sportcsarnokban.
Így volt szép... címmel ad nagykoncertet jövő tavasszal Koncz Zsuzsa. Az énekesnő 2019. március 9-én immár tizenkettedik alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a Budapest Sportcsarnokban. MTI Az énekes Magyarország egyetlen olyan női előadója, aki ilyen sok ...
Tizenkettedik Aréna-koncertjére készül március 9-én Koncz Zsuzsa!
Szörényi Szabolcs hegedűvel kezdte, majd lett az egyik legsikeresebb magyar zenekar basszusgitárosa.
A Hrutka Róberttel közös slágerük, az It's your life már 17 éves, és még ma is ugyanúgy imádjuk, vagy jobban. Te is többször meghallgattad egymás után?
Önéletrajzi könyvvel jelentkezett Koncz Zsuzsa, aki elárulta, mit gondol a , mihez kezd a róla terjedő álhírekkel, és mit tanult az őt felnevelő nőktől. SOÓS TAMÁS INTERJÚJA.
Árverésre került a magyar színészlegenda ékszere
"Nincs más dolgunk ezen a világon, mint hogy a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az ajándékba kapott népszerűségünket, és segítsük a rászorulókat."
Koncz Zsuzsa titkolta műtétjét
A mentőt is elutasította.
Az énekesnő elutasította műtétje után a mentőt, nem akarta, hogy médiaszenzáció legyen a betegségéből.
Újra zenél a margitszigeti szökőkút! Gyerekdalok, pop, rock, klasszikus. Hallgass bele!
Április 28-ától újra zenél a Budapesten a margitszigeti szökőkút, a látványvilág, a vízkép is új formát kapott. Délelőtt 11-től és 16 órától gyermekzenei blokkal kedveskednek a látogatóknak; klasszikus-, pop- és rockzene is található a színes felhozatalban. Sötétedés után multimédiás ...
Koncz Zsuzsa több mint négy évtizede tartó pályafutását mutatja be egy most megjelent kötet, amely mintegy négyszázötven fotót, interjúkat, számos érdekes történetet és a teljesség igényével készített diszkográfiát tartalmaz. 061.hu  "Évek óta kapacitáltak egy könyv elkészítésére. Azt ...
Koncz Zsuzsa több mint négy évtizede tartó pályafutását mutatja be egy most megjelent kötet, amely mintegy négyszázötven fotót, interjúkat, számos érdekes történetet tartalmaz.
Az énekesnő annyira ódzkodott a házasság gondolatától, hogy el sem akart menni a saját esküvőjére.
450 fotó, soha nem hallott történetek a Kossuth-díjas énekesnőről.
Kiadó és felkérés nélkül, egy nagy rakat fotóval vágott neki Koncz Zsuzsa és Zöldi Gergely dramaturg a Kossuth-díjas énekesnőről szóló könyv megírásának. A képek mellé végül szöveg is került és a könyv ma megjelent.
Egy koncerten lépett fel a hétvégén egy budai szórakozóhelyen a három díva: Csepregi Éva, Szűcs Judith és Zalatnay Cini. Ilyenre még nem igazán volt példa.
Rost Andrea féltett titkairől, hivatásról és az anyaságról is mesélt legfrissebb interjújában.
'68 címmel összegző, visszatekintő lemezt készített Tolcsvay László. A dalszerző, zenész régi történetekről és a pénteki Fonográf-koncertről beszélt az MTI-nek.
Még több cikk