18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Koncz Zsuzsa

Gáz van, babám! címmel jelenik meg vasárnap Bródy János nyolcadik szólólemeze. A dalok szokás szerint a körülöttünk lévő világról, a társadalomról, az országról mutatnak be egyfajta keserédes tükröt – inkább keserűt, mint édeset. Kiről szól az Akit a hazája nem szeretett című dal? ...
Gulyás Gergely szerint a kuratórium feladata, hogy tisztázza és rendbe tegye az egyetemi oktatást – minderről a Hír TV-n látható Bayer Show vendégeként beszélt a miniszter.
Kezével írt felirattal jelezte Salman Rushdie, a világhírű brit író, hogy ő is kiáll az SZFE mellett.
Koncz Zsuzsa és Dés László is aláírta azt a petíciót, amit zenészek kezdeményeztek a Színház és Filmművészeti Egyetem diákjai mellé állva.
Pár napja több mint ezer zenész csatlakozott ahhoz a petícióhoz, amelyben határozottan kiállnak a Színház- és Filmművészeti Egyetem mellett. A szolidaritási nyilatkozatot Koncz Zsuzsa és Dés László is aláírta, az ATV Híradóknak pedig elárulták, miért tartották ezt fontosnak.
Pár napja több mint ezer zenész csatlakozott ahhoz a petícióhoz, amelyben határozottan kiállnak a Színház- és Filmművészeti Egyetem mellett. A szolidaritási nyilatkozatot Koncz Zsuzsa és Dés László is aláírta, az ATV Híradóknak pedig elárulták, miért tartották ezt fontosnak.
Lovasi András, Péterfy Bori, és Horváth Charlie a szolidarítók között.
Tiltakoznak az egyetem autonómiájának drasztikus felszámolása ellen.
Ismert fellépők érkeznek. The post Remek őszi programokkal várja a pécsieket a Kodály Központ appeared first on pecsma.hu .
A Filmszakadás című dalhoz elérhető videoklip már fent van a YouTube-on.
Filmszakadás címmel jelent meg Koncz Zsuzsa első dala az őszi stúdióalbumáról, és a dalhoz készült klip már látható a YouTube-on.
Koncz Zsuzsa néhány nappal ezelőtt arról tájékoztatta rajongóit, hogy hosszas egyeztetések után végül úgy döntöttek, jövő évre halasztják az októberre meghirdetett arénás koncertjét. De addig is szeretnének örömet szerezni rajongóinak, ezért kárpótlás gyanánt új dalokat ígértek.
Érezd Szombathelyt! Láss, hallj, tapints, ízlelj! – A tervezett programok és körülményeik újragondolásával tartja életben a legöregebb, legjellegzetesebb nyugat-magyarországi város nyüzsgő kulturális életét a megyeszékhely önkormányzata. A koronavírus járvány miatt
Szókimondó interjú jelent meg a P.Mobil zenekarvezetőjével a Magyar Nemzet oldalán. Ugyan a beszélgetés apropója az volt, hogy a Trianon századik évfordulójára kiadták DVD-n a Honfoglalás-szvit négy változatát, amit még az István, a király előtt írtak, szóba került a Kádár-rendszer, a ...
A magyar identitás zavarta őket, bugyuta szerelmes dalokkal akarták etetni a népet, mert az addig sem lázad – mondta Schuster Lóránt, a P. Mobil zenekar vezetője a kommunista diktatúra időszakáról Magyar Nemzetnek adott interjújában, amelyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy Trianon századik ...
Schuster Lóránttal a Trianon századik évfordulójára kiadták DVD-n a Honfoglalás-szvit négy változata kapcsán készített interjút a Magyar Nemzet. A beszélgetésben ugyanakkor szóba kerül a Kádár-rendszer és annak nosztalgiája, a koronavírus és, hogy egyesek szerint ma keményebb diktatúra van.
A P. Mobil zenekar vezetője szerint a Kádár-rendszer nagyobb kárt okozott, mint a két világháború. Szerinte Koncz Zsuzsáék fogják be a szájukat, de mindenki fontos, ha a nemzet tagja.
A nyár utolsó hónapjában is heti négy napon át folytatódnak a Kálmán Imre Kulturális Központ ingyenes hangversenyei a késő délutáni, esti órákban.
Most mit rinyálnak itt ezek a zenészek…?
Sokakban merült fel ez a kérdés az elmúlt hetekben, látván ahogy sok ismert és kevésbé ismert popzenei előadó panaszkodott a nyilvánosság előtt, hogy miután a koronavírus járvány, illetve az ebből következő korlátozások őket érintik a leghátrányosabban, nekik fáj a legjobban a leállás, ...
Egyszer ennek a korszaknak is vége lesz - írta Fluor Tomi az Instagramon.
A walesi bárdokból idézett.
Koncz Zsuzsa is reagált arra, ami az elmúlt napokban az Indexnél történt.
A Kálmán Imre Kulturális Központ nyári ingyenes koncertjeinek, gyermekprogramjainak helyszíne részben változott, a főtéri koncertek az intézmény belső udvarába kerültek át, de az érdeklődés, a siker legalább olyan, mint a múlt évben.
Az idősebb generáció nagy előnyben lesz ennél a kvíznél, amelyben például az Omega, az Illés vagy épp Kovács Kati dalait kell felismerni egy-egy sor alapján.
Balázs Ferenc Kossuth-díjas énekes-zenész vehette át pénteken az Emberi Méltóság Tanácsa kitüntetését Budapesten.
Balázs Ferenc Kossuth-díjas énekes-zenész vehette át pénteken az Emberi Méltóság Tanácsa kitüntetését Budapesten.
A kitüntetéssel a művészeti teljesítményen túli többletet díjazzák.
Még több cikk