14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
Szombat
2019.11.20. szerda, Jolán

Koltai Róbert

A Kálmán Imre Kulturális Központ a bérletes sorozataiban a 2019/20-as évadban is sok érdekes színházi előadással és koncerttel várja a nézőket. Az alábbiakban az egyes bérletekhez tartozó részletes műsort olvashatják.
Könyvet adnál karácsonyra? A Petőfi Irodalmi Múzeumban megveheted a szezon legsikeresebb újdonságait – akár 30% kedvezménnyel. 061.HU Több mint 500 cím közül választhatod ki a tökéletes ajándékot. Bödőcs Tibor és Kőhalmi Zoltán; Kepes András és Gárdos Péter; Bálint György és Bánó ...
Fekete május lenne a megfelelő cím, ha nem viselné azt sok más, lelki és meteorológiai rendellenességről szóló írás, köztük egy 1899-es Ady-cikkecske is. Itt és most a történelmi elsötétülés megidézése indokolná: 1915-1917 között járunk. GABNAI KATALIN KRITIKÁJA.
Két vendégjáték látható a József Attila Színházban szombaton, a Színházak éjszakáján: a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a Lovagias ügy, a ... The post Színházak éjszakája – Két vendégjáték a József Attila Színházban appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A vak és gyengénlátó vendégeikre gondolva „láthatatlan” színházi programok sokaságával is készülnek.
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Molnár Piroska a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára. Gyermekkorát Kunágotán töltötte, onnan került Szegedre ...
Hét nagyszínpadi produkció, valamint stúdiószínpadi és osztálytermi előadás is szerepel a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház 2019/2020-as évadában – közölték a ... The post Hét nagyszínpadi bemutatóval készül az új évadra a Hevesi Sándor Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hét nagyszínpadi produkció, valamint stúdiószínpadi és osztálytermi előadás is szerepel a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház 2019/2020-as évadában - közölték a hétfői évadnyitó társulati ülésen.
Gyuszi bácsi életművész volt. Az unokaöccse, Imre, mind a mai napig, ha bármi csapás éri csak felidézi az emlékét, és máris könnyebbé válik az élet. A kilencvenes évek egyik legjobb magyar vígjátéka a Sose halunk meg (csütörtök, DUNA, 23.00).
Ezúttal sem lesz hiány az izgalmas, komikus, vagy épp lélekemelő előadásokból. Mutatjuk a repertoárt! The post Új évadot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ appeared first on Vásárhely24 .
Színpadra lép mások mellett Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Erdélyi Tímea és Koltai Róbert is.
Ma is nagyon meleg lesz, a hőmérséklet akár 36 fokig is emelkedhet, csapadékra nem kell számítanunk. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Először 2018. januárjában idézték meg a magyar könnyűzene aranykorát. A műfaj méltóságát megőrizve eredeti hangszerelésben, 60 fős szimfonikus zenekar kíséretében hangzottak el az egykori listavezető dalok. A nagy sikerre való tekintettel, amikor a koncert végén esténként,12 ezer néző ...
Dobó Kata sok mindent a háta mögött tudhat már. Karrierjét nagyon fiatalon kezdte, így nem meglepő, hogy a múlt szele néha őt is utoléri.
[sz]MTI, Címkép: MTI/Balogh Zoltán[sz] Andy Vajna negyvenkét filmjének plakátja, fényképek, személyes relikviák láthatók a Hongkong-Los Angeles-Budapest című kiállításon, amely az idén januárban elhunyt producer születésének 75. évfordulóján, csütörtökön nyílt a Kempinski Hotel Corvinus ...
Andy Vajna negyvenkét filmjének plakátja, fényképek, személyes relikviák láthatók a Hongkong-Los Angeles-Budapest című kiállításon, amely az idén januárban elhunyt producer születésének 75. évfordulóján, csütörtökön nyílt a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.
Andy Vajna negyvenkét filmjének plakátja, fényképek, személyes relikviák láthatók a Hongkong-Los Angeles-Budapest című kiállításon, amely az idén januárban elhunyt producer születésének 75. évfordulóján, csütörtökön nyílt a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. MTI "A film örök szerelem ...
Andy Vajna negyvenkét filmjének plakátja, fényképek, személyes relikviák láthatók a Hongkong-Los Angeles-Budapest című kiállításon, amely az idén januárban elhunyt producer születésének 75. évfordulóján, csütörtökön nyílt a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.
Andy Vajna negyvenkĂŠt filmjĂŠnek plakĂĄtja, fĂŠnykĂŠpek, szemĂŠlyes relikviĂĄk lĂĄthatĂłk a Hongkong-Los Angeles-Budapest cĂ­mĹą kiĂĄllĂ­tĂĄson, amely az idĂŠn januĂĄrban elhunyt producer szĂźletĂŠsĂŠnek 75. ĂŠvfordulĂłjĂĄn, csĂźtĂśrtĂśkĂśn nyĂ­lt a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.
Magyarország legnagyobb színpadi LED fala előtt jövő év elején újra 50+ éves Táncdalfesztivál lesz az Arénában. Ezúttal közkívánatra, főleg a határon túli nézők kérésére, két előadást is rendeznek majd 2020. január 11-én, szombaton 14:00 és 19:00 órakor is.
A hatalmas sikerre való tekintettel 2020-ban is nosztalgiázhatnak a táncdalok szerelmesei az Arénában. Jövőre is megrendezésre kerül ugyanis a Magyar Táncdal Legnagyobb Ünnepe az Arénában január 11-én.
Idén szeptember 1. és 9. között rendezik meg Budapest legnagyobb zsidó művészeti rendezvényét, a 22. Zsidó Kulturális Fesztivált, amely ebben az évben is világszínvonalú programokkal, nemzetközi hírű fellépőkkel és csodálatos helyszínekkel várja a látogatókat.
JEGYZET - "Vonattal utazni ugyanis nem közlekedés, hanem kaland."
Az 1975-ben alapított Karinthy-gyűrűt Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint Bojárszky András, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap … The post Karinthyra is lecsapott a NER – Bagi és Nacsa a sor végén appeared first on Városi Kurír .
"A magyar kritikusok nem feltételezték rólam, hogy képes vagyok egy mély, szép filmet csinálni" - mondja Koltai Róbert, akivel nemrég megjelent, Sose halok meg? - Az első 75 című életrajzi könyvéről beszélgettünk. Az interjúból kiderül, miért volt küzdelmes a Sose halunk meg megvalósítása, ...
“A magyar kritikusok nem feltételezték rólam, hogy képes vagyok egy mély, szép filmet csinálni” – mondja Koltai Róbert, akivel nemrég megjelent, Sose halok meg? – Az első 75 című életrajzi könyvéről beszélgettünk. Az interjúból kiderül, miért volt küzdelmes a Sose halunk meg ...
Őszinte vallomás: függőségéről beszélt Koltai Róbert
"A legnagyobb veszteségem nem az anyagiak voltak, pedig volt abból problémám rendesen..." Nehezen, de sikerült leszámolnia az egykori szenvedélyével. A színész nemcsak arról beszélt, hogy kezdődött a függősége, de a vesztesége... ripost.hu
Több, országosan ismert vendégművésszel dolgozik jövőre a Hevesi Sándor Színház. Sasvári Sándor és Eperjes Károly színművészként, Koltai Róbert, Moravetz Levente és Bőhm György pedig rendezőként lesz jelen a teátrumban.
Még több cikk