8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla

Koltai Róbert

Pogány Judit régóta küzd gyógyíthatatlan betegségével. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nemrég őszintén nyilatkozott az egészségügyi problémájáról, amely az élete szinte minden területére kihatással van.
A reklámgyártók egy ideje tudják, hogyan kell megpengetni lelkünk húrjait karácsony előtt. Most az utóbbi évek TOP3 karácsonyi reklámjából válogattunk. The post TOP 3 karácsonyi reklám, amitől bepárásodik a szemed first appeared on nlc .
A Magyar Telekom és a DDB Budapest reklámügynökség nyerte a Deutsche Telekom idei karácsonyi tenderét.
Péntek reggeltől vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online streaming platformján.
A John Lewis üzletlánc reklámjánál is menőbb, és a legjobb az egészben, hogy magyar! Szóval készülj, mert szükséged lesz néhány papírzsepire!
A Magyar Telekom idei karácsonyi kampányában a törődés és a személyes találkozás értéke kerül a középpontba. A kampány magja egy Koltai Róbert főszereplésével, Magyarországon készülő TV-spot, amit Európa nyolc másik országában is vetítenek majd.   HÁTTÉR Idén a Deutsche Telekom ...
„Szakmázás ment az egyetemen, és ótvaros, ócska hazugságnak érzem, hogy ideológiát oktattak volna.” Erről Koltai Róbert beszélt Veiszer Alinda műsorában – idézi a Telex.
Kossuth- és Jászai-díjas színészek szereplésével valós történeten alapuló filmet készít Vámos Zoltán pécsi orvos, filmrendező.
Szeptember 24-én ünnepli 85. születésnapját Pásztor Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, akinek alakításai színpadon, filmben és szinkronban is egyaránt felejthetetlenek.
Hihetetlenül sikeres évadot zárt az idei Szegedi Szabadtéri: több, mint 66 ezer nézőt vonzott a 90 éves Játékok.
A Scapin furfangjai című vígjáték Herczeg T. Tamás rendezésében látható, címszerepben Sorbán Csabával, további főszerepekben pedig a Jászai-díjas Koltai Róberttel és számos magyar játék-és tévéfilm elismert művészével, Cserna Antallal. Moliére alakjai sosem kopnak ki az idő szövetéből: ...
Budapest első szabadvízi strandjának üzemeltetője a helyi és fővárosi szabályozások és szerződések ellenében kér borsos összeget a látogatóktól.
Van pár olyan étel, ami szorosan kapcsolódik egy-egy emblematikus filmhez, vagy sorozathoz. Például számtalanszor láttuk és kívántuk meg például Bud Spencer kedvencét, de tudja hogyan készülnek?
Hétfő késő délután tartották a Scapin furfangjai komédia első olvasópróbáját, amelyen mi is részt vettünk.
A világirodalmi (Csehov, Donizetti, Ibsen, Shakespeare, Goldoni) és magyar klasszikusok (Madách Imre, Móricz Zsigmond, Örkény István, Wass Albert) mellett a kortárs magyar szerzők művei is hangsúlyos szerepet kapnak az idei évadban, Gyulán.
Minden idők egyik legcsodálatosabb hazai filmzenelemeze készült az 1994-ben bemutatott sorozathoz. Emlékszel még rá? The post Miért felejtettük el ezt a magyar betétdalt? Hiszen annyira gyönyörű! first appeared on nlc .
Öt új bemutatóval, tematikus hetekkel, színházi, zenei, irodalmi és gasztronómiai kalandozásokkal várja az érdeklődőket a 2021-es nyári szezonban a Gyulai Várszínház. Az idei évad előadásairól és a tematikus fesztiválokról beszélgettünk a Várszínház igazgatójával, Elek Tiborral.
A színész úgy gondolja, hogy akik az állami díjakat odaítélik, azok őt nem szeretik.
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
A zárások feloldásával, elindult a színházi szezon is. Zárt térben ugyan kötelező a védettségi igazolvány, de szabadtéren 500 főig nem kell felmutatni. Ez könnyebbséget jelent a szabadtéri színházaknak, amelyek a következő héten már nyitnak. Koltai Róbert egy augusztusi bemutatóra készül, ...
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
Kívántál már meg ételt, amit egy filmben láttál? Mi volt az?
A tavalyi évad szervezésének nehézségei után idén a bizonytalanság hatotta át a Gyulai Várszínház 58. évadának előkészületeit, ennek ellenére 50 előadást láthatnak a nézők, köztük 5 új bemutatót, 3 ősbemutatót. A részletekről Elek Tiborral, a teátrum igazgatójával beszélgettünk.
Kulcsár Viktória az Egy szoknya, egy nadrágban mutatkozik be a József Attila Színház színpadán, a 2021/2022-es évadtól pedig társulati tagként is erősíti a csapatot. A beszélgetésből többek között az is kiderül, hogy huncut a szemek komoly gondolkodású fiatal nőt takarnak. (X)
A színházi dolgozók szövetsége szerint folyamatos, fellépés előtti tesztelésre van szükség az előadók és a háttérdolgozók körében.
120 évvel ezelőtt mutatták be az első magyar filmet. Az évforduló kapcsán rengeteg hazai moziklasszikust tekinthetünk majd meg.
Még több cikk