32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Kedd
25°
2020.07.11. szombat, Nóra, Lili

Koltai Róbert

Magyar színészek, rendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, dramaturgok írták alá a levelet.
Az Emmy- és Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, Ragályi Elemér kezdeményezésére született nyílt levél aláírói arra kérik Semjén Zsoltot, hogy vonja vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
Spiró György, Rudolf Péter, Ascher Tamás, Mácsai Pál, Pogány Judit és Börcsök Enikő is a Színművészeti függetlenségét támogatja.
Nyílt levélben kérik Semjént, hogy vonja vissza a törvénytervezetet, Palkovicsot pedig hogy kezdjen érdemi tárgyalásokat az egyetemi közösség képviselőivel.
A törvénytervezet visszavonását, és az érintettek tárgyalóasztalhoz ültetését kérik.
Tönkre lehet minket tenni, de a tudást nem vehetik el.
Tüntetést szerveztek Ne szavazd meg! címmel a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az egyetemük modelljét átalakító törvényjavaslat ellen. A megmozdulást az SZFE Vas utcai épülete előtt tartják, körülbelül 500 ember gyűlt össze - írja az index.hu.
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Öt év kihagyás után nyolc új tagot választottak a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjai közé. Esztergályos Cecília ma már tudja, milyen érzés halhatatlannak lenni. – Jó! Bővebben nagyon jó – nevette el magát Cili. – Két- három hónapja tudtam róla, hogy felterjesztettek a közönség ...
Idén az ATV nézői dönthették el, hogy kik legyenek azok a művészek, akik méltóak a „Halhatatlan" jelzőre. A szavazás két hónapon keresztül tartott. Az ünnepélyes díjátadót ősszel láthatják a nézők az ATV-n.
Budapest — Öt esztendő után újra bővül a Halhatatlanok Társulata!
Évekig titkolták a viszonyukat, ami munkakapcsolatból lett előbb barátság, majd szerelem. Gyermekeik és barátaik is örülnek a pár boldogságának.
Gaál Ildikóval 3 és fél éve van együtt a színművész. A szerelem egy munkakapcsolatból alakult ki.
A 76 éves színész még sosem volt ennyire boldog.
Ismét minden napra jut majd valamilyen csemege az élő közvetítések dömpingjében, melyeket szokás szerint össze is gyűjtöttük nektek. Május 7. és 13. között ismét minden napra jut majd valamilyen csemege az élő közvetítések dömpingjében, melyeket szokás szerint össze is gyűjtöttük nektek. welovebudapest.com
Csak erős idegzetűeknek! A koronavírus-járvány idején nehéz megállni, hogy otthon maradjunk, és bizony a hírességeket is megviseli a bezártság, illetve a munkanélküliség. Erről tesz tanúbizonyságot az idős sztárok által készített friss videó.
A bevallottan betegségfóbiás színész-énekes meglepő módon nem kezdett őrült módon védőfelszereléseket vásárolni a vírus ellen, sőt néha igyekszik humorral kezelni a kialakult nehéz helyzetet. Persze azért odafigyel rá, hogy vigyázzon magára és másokra is.
Halász Judit, Molnár Piroska és Koltai Róbert is csatlakozott a kampányhoz, amelyben arra kérik az embereket, hogy maradjanak otthon.
player.hu (Praktika magazin shared a link.)
Rendező: Koltai Róbert, Kern András Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Munkával heveri ki az időeltolódást az Amerikából hazatért  Jászai Mari-díjas színművész. Többek közt Kern Andrással, akivel ötven éve barátok, de nem ő a csúcstartó.
Március 9-én ünnepelte 4. születésnapját Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, a Premier Kultcafé. A születésnaphoz ismert hazai személyiségek is csatlakoztak annak érdekében, hogy még jobban felhívják a társadalom és a munkáltatók figyelmét a ...
Március 9-én ünnepelte 4. születésnapját Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, a Premier Kultcafé. A születésnaphoz ismert hazai személyiségek is csatlakoztak annak érdekében, hogy még jobban felhívják a társadalom és a munkáltatók figyelmét a ...
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Március 9-én ünnepli 4. születésnapját Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, a Premier Kultcafé. A születésnaphoz ismert hazai személyiségek is csatlakoznak, annak érdekében, hogy még jobban felhívják a társadalom és a munkáltatók figyelmét a ...
A Halhatatlanok Társulatát az  egykori Stúdió kulturális hetilap alkotói hozták létre 1996-ban. A társulat Örökös Tagjait a nagyközönség választja meg azon előadóművészek közül, akikről úgy vélekedik, hogy tehetségükkel, a nemes célok melletti kiállásukkal, valamint a ...
Mutatjuk a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ következő havi rendezvénylistáját. The post Íme a Bessenyei márciusi programjai appeared first on .
A mai napon lett épp 82 éves Jiří Menzel cseh filmrendező.
Tavaly de­cemberi rosszulléte óta egy ország aggódott a 74 éves előadóért, aki a Borsnak elárulta: jó egészségnek örvend. Soltész Rezső már az új lemezén dolgozik, és a nagy visszatérésére készül.
Még több cikk