19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
12°
Kedd
11°
2021.10.23. szombat, Gyöngyi

Koltai Róbert

Kossuth- és Jászai-díjas színészek szereplésével valós történeten alapuló filmet készít Vámos Zoltán pécsi orvos, filmrendező.
Szeptember 24-én ünnepli 85. születésnapját Pásztor Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, akinek alakításai színpadon, filmben és szinkronban is egyaránt felejthetetlenek.
Hihetetlenül sikeres évadot zárt az idei Szegedi Szabadtéri: több, mint 66 ezer nézőt vonzott a 90 éves Játékok.
A Scapin furfangjai című vígjáték Herczeg T. Tamás rendezésében látható, címszerepben Sorbán Csabával, további főszerepekben pedig a Jászai-díjas Koltai Róberttel és számos magyar játék-és tévéfilm elismert művészével, Cserna Antallal. Moliére alakjai sosem kopnak ki az idő szövetéből: ...
Budapest első szabadvízi strandjának üzemeltetője a helyi és fővárosi szabályozások és szerződések ellenében kér borsos összeget a látogatóktól.
Van pár olyan étel, ami szorosan kapcsolódik egy-egy emblematikus filmhez, vagy sorozathoz. Például számtalanszor láttuk és kívántuk meg például Bud Spencer kedvencét, de tudja hogyan készülnek?
Hétfő késő délután tartották a Scapin furfangjai komédia első olvasópróbáját, amelyen mi is részt vettünk.
A világirodalmi (Csehov, Donizetti, Ibsen, Shakespeare, Goldoni) és magyar klasszikusok (Madách Imre, Móricz Zsigmond, Örkény István, Wass Albert) mellett a kortárs magyar szerzők művei is hangsúlyos szerepet kapnak az idei évadban, Gyulán.
Minden idők egyik legcsodálatosabb hazai filmzenelemeze készült az 1994-ben bemutatott sorozathoz. Emlékszel még rá? The post Miért felejtettük el ezt a magyar betétdalt? Hiszen annyira gyönyörű! first appeared on nlc .
Öt új bemutatóval, tematikus hetekkel, színházi, zenei, irodalmi és gasztronómiai kalandozásokkal várja az érdeklődőket a 2021-es nyári szezonban a Gyulai Várszínház. Az idei évad előadásairól és a tematikus fesztiválokról beszélgettünk a Várszínház igazgatójával, Elek Tiborral.
A színész úgy gondolja, hogy akik az állami díjakat odaítélik, azok őt nem szeretik.
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
A zárások feloldásával, elindult a színházi szezon is. Zárt térben ugyan kötelező a védettségi igazolvány, de szabadtéren 500 főig nem kell felmutatni. Ez könnyebbséget jelent a szabadtéri színházaknak, amelyek a következő héten már nyitnak. Koltai Róbert egy augusztusi bemutatóra készül, ...
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
A Fidelio videósorozatában vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
Kívántál már meg ételt, amit egy filmben láttál? Mi volt az?
A tavalyi évad szervezésének nehézségei után idén a bizonytalanság hatotta át a Gyulai Várszínház 58. évadának előkészületeit, ennek ellenére 50 előadást láthatnak a nézők, köztük 5 új bemutatót, 3 ősbemutatót. A részletekről Elek Tiborral, a teátrum igazgatójával beszélgettünk.
Kulcsár Viktória az Egy szoknya, egy nadrágban mutatkozik be a József Attila Színház színpadán, a 2021/2022-es évadtól pedig társulati tagként is erősíti a csapatot. A beszélgetésből többek között az is kiderül, hogy huncut a szemek komoly gondolkodású fiatal nőt takarnak. (X)
A színházi dolgozók szövetsége szerint folyamatos, fellépés előtti tesztelésre van szükség az előadók és a háttérdolgozók körében.
120 évvel ezelőtt mutatták be az első magyar filmet. Az évforduló kapcsán rengeteg hazai moziklasszikust tekinthetünk majd meg.
A felvételeket a Kossuth-díjas művész készülő emlékházában mutatná be a szentesi Koszta József Múzeum.
A Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatott sztrájk ügyében a Fővárosi Ítélőtábla már kétszer is megállapította a jogszerűséget, ezt most a Kúria is helybenhagyta.
Koltai Róbert szenvedélyes történetmesélő. De miből merítsen erőt a művész, ha nincs közönség? A színművésszel, rendezővel színházról, filmről, félelmekről, fájdalmakról, örömökről, barátságokról beszélgettünk. Valamint arról, hogy macskával nehéz élni, de nélküle nem lehet.
Új videósorozat indul a Fidelio.hu-n, amelyben vasárnaponként Koltai Róbert olvas fel egyet Gellért András napjaink problémáit optimista derűvel és tűpontosan megragadó, groteszk novellái közül.
Hernádi Judit színésznő ma ünnepli 65. születésnapját, Karácsony Gergely Facebook-oldalán köszöntötte őt fel.
Szinte a kereskedelmi televíziók berobbanásával egy időben tűnt fel a képernyőn Liptai Claudia, akit volt főiskolai társa, Árpa Attila hívott ... The post Így indult Liptai Claudia televíziós karrierje appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A színművész több mint négy éve alkot egy párt a rendező Gaál Ildikóval.
Nézd vissza A miniszter félrelép című filmet január 24-ig a Moziverzum oldalán!
Műsorajánló - Nézd A miniszter félrelép című filmet ma este a Moziverzumon!
Még több cikk