8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
13°
Hétfő
18°
2021.04.23. péntek, Béla

Koltai Róbert

Hernádi Judit színésznő ma ünnepli 65. születésnapját, Karácsony Gergely Facebook-oldalán köszöntötte őt fel.
Szinte a kereskedelmi televíziók berobbanásával egy időben tűnt fel a képernyőn Liptai Claudia, akit volt főiskolai társa, Árpa Attila hívott ... The post Így indult Liptai Claudia televíziós karrierje appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A színművész több mint négy éve alkot egy párt a rendező Gaál Ildikóval.
Nézd vissza A miniszter félrelép című filmet január 24-ig a Moziverzum oldalán!
Műsorajánló - Nézd A miniszter félrelép című filmet ma este a Moziverzumon!
Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő a magyarországi jezsuiták kulturális központjának, a Párbeszéd Házának a felkérésére; a versfüzérből álló videó a szervezet Youtube csatornáján lesz elérhető. MTI Jézus születésének ünnepe alkalmából a Párbeszéd Háza különleges ...
Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő a magyarországi jezsuiták kulturális központjának, a Párbeszéd Házának a felkérése; a versfüzérből álló videó a szervezet Youtube csatornáján lesz elérhető. The post Huszonnégy színész karácsonyi verseket ad elő appeared first on Vásárhely24 .
Műsorajánló - Nézd A miniszter félrelép című filmet december 25-én, pénteken a Moziverzumon!
Budapest - Órákon múlt Hajdú Péter (45) szerelmének élete. A tévés és kedvese egy rövid ideig a legboldogabbnak érezhették magukat, amikor kiderült, hogy Eszter (25) várandós.
Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.
A színésszel a Bors készített egy rövid interjút 77. születésnapja alkalmából.
77 éves lett Koltai Róbert. A Bors ez alkalomból, természetesen a járványügyi szabályokat betartva csak telefonon, de felköszöntötte a színészlegendát.
Nevét hallva mindenkinek a szex, pontosabban a szexuálterápia jut az eszébe. Azt kevesebben tudják, hogy az országos hírű tudós egyben kiváló sportpszichológus, aki például súlyemelőket segített sikerre, továbbá a gyógyító hipnózis elsőrangú gyakorlója és közkedvelt csoportterapeuta. Azt, ...
A Nicsak, ki vagyok? egyik celebcsapatának tagjával beszélgettünk arról, hogyan készül most, a szigorításokkal terhelt karácsonyra, mik a tervei, és milyen az élete a színház nélkül.
A televíziós krimisorozatok régóta közönségkedvencek, számos ikonikus fiktív nyomozó született meg a kisképernyőn. Ami közös bennük, hogy zsenialitásuk mellett néha ugyanolyan esendőek, mint bármelyikünk.
Olvasztó Imre seggbe rúgta a rendezőt, és majdnem megvakította Koltai Róbertet, aki pedig a házat döntötte rá kollégáira. Horváth Teri torkig volt a fejkendős nénikkel, Haumann Péter verekedéseket szerelt le a Sanyikám szóval.
Közel négy évtizednyi házasság után vált el Koltai Róbert és Pogány Judit. Bár Koltai nem számított rá, hogy újra társra talál, Gaál Ildikó mellett most mégis boldog párkapcsolatban él.
A színész példája is bizonyítja, hogy soha nem késő újrakezdeni.
A Nemzet Színészeit és a Halhatatlanok társulatának tagjait kereste fel a Heti Napló stábja, hogy mondják el ők, sok évtizednyi szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, hogyan látják az SZFE-ügyet, hogyan látják a szakmájuk sorsát. A Heti Napló riportja.
A színésznő a járvány eső hulláma előtt úgy érezte, gyökeres változásra van szüksége, ezért akkor azt fontolgatta, hogy a gyermekével Thaiföldre utazik egy évre.
Először nyilvánította ki véleményét az SZFE sorsáról a magyar színművész, nehezen tudja értelmezni a keresztény színjátszás jelenségét.
A Heti naplónak Bodrogi Gyula, Koltai Róbert és Hernádi Judit nyilatkoztak a színházi világ politikai megosztottságáról és arról, hogy mit jelent a nemzeti vagy a keresztény színjátszás.
Óriási szeretet fogadta szombat délelőtt Benedek Miklóst, aki heted magával csatlakozott a Halhatatlanok Társulatához. A színművészt jó volt látni mosolyogni.
Óriási szeretet fogadta szombat délelőtt Benedek Miklóst, aki heted magával csatlakozott a Halhatatlanok Társulatához. A színművészt jó volt látni mosolyogni.
Szombat délelőtt újabb lábnyomokkal gazdagodott a Pesti Broadway az Operettszínház előtt. Az 1996-ban alapított Halhatatlanok Társulata öt év kihagyás után választott új tagokat májusban, most pedig ünnepélyes keretek között avatták fel a díj részeként a fémbe öntött lábnyomokat.
Elhelyezték a Halhatatlanok Társulata legújabb tagjainak lábnyomát a pesti Broadwayn az Operettszínház előtt. A Halhatatlanok Társulatát a Magyar Televízió egykori kulturális műsorszerkesztősége hozta létre, most pedig 5 év kihagyás után az ATV-n indult újra.
Benedek Miklós lábnyoma is mostantól az Operettszínház előtti téren díszeleg.
Újabb nyolc taggal bővült a Halhatatlanok Társulata, 2020-ban Esztergályos Cecília és Hernádi Judit (színésznők), Benedek Miklós és Koltai Róbert (színészek), Miklósa Erika és Csavlek Etelk (operaénekesek) valamint Medveczky Ilona és Oláh Zoltán (táncművészek) csatlakoztak az elit tagsághoz.
Nyolc hónapja nem állt színpado Benedek Miklós. Rónai Egon szombat esti Húzós című műsorában lesz látható az az interjú, amelyben a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész először beszélt a fia elvesztéséről.
A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész nyolc hónapja nem állt színpadon. Rónai Egon szombat esti Húzós című műsorában lesz látható az interjú, amiben szó esett Színház-és Filmművészeti Egyetemről, ahol tiszteletbeli hallgató, és a tragédia óta először beszélt fia elvesztéséről is.
Budapest — 150 ezer eladott jeggyel Kölcsönlakás című első filmrendezése lett a múlt év legnézettebb magyar mozija, és Dobó Kata (46) megint sikervárományos filmet forgat: az El a kezekkel a papámtól! címmel Lakner Artúr (†51) regényét, az Édes mostohájának átiratát viszi filmre sok gyerekszereplővel.
Még több cikk