19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
24°
Vasárnap
25°
2019.09.19. csütörtök, Vilhelmina

Kiss Ramóna

Az USNK sikerén felbuzdulva rengeteg rapper jelentkezett idén.
Veszprém — Szülése után visszatér a képernyőre és a színpadra is Lékai-Kiss Ramóna (34), akinek az elmúlt két esztendőben fenekestül felfordult az élete. Régóta vágyott családra, s amikor két éve megismerte a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának válogatott játékosát, Lékai Mátét (31), ...
Lékai Máté régi álma vált valóra, amikor is kisfia és felesége, Kiss Ramóna is élőben szurkoltak neki a mérkőzésén.
Több évtizedig töretlen népszerűségnek örvendett a sorozat, de néhány régi szereplő távozása után egyre több néző elpártolt. Most, húsz év után leveszik a főműsoridőről.
Kiss Ramóna és Lékai Máté belejött az esküvőzésbe: harmadszor is összeházasodnak.
Budapest — Gyermekekkel gyarapodik hamarosan a hazai sztárvilág, hiszen nemsokára több magyar híresség is gyermekáldásnak örülhet.
A szerelmespár életében komoly változások lesznek.
Budapest — Ebből is látszik, hogy fülig szerelmesek: meglepetés-nászútra vitte a férje Kiss Ramónát (34)!
Meglepetés-nászútra vitte a férje Kiss Ramónát. Ráadásul Lékai Máté, a válogatott kézilabdázó olyan ügyesen vitte véghez a tervét, hogy a bomba formában lévő, 34 éves... The post Elrabolta a férje Kiss Ramónát appeared first on Panoramanet .
Először járt a tengernél Kiss Ramóna kisfia, Noé: a műsorvezetőnő imádnivaló fotót mutatott a nagy pillanatról.
[sz] CNN [sz] Egy éve még örömmámorban úszott Anglia, amikor a királyi család hivatalosan is legnépszerűbb tagja, Harry herceg oltár elé vezette választottját, az elvált, amerikai színésznőt, Meghan Markle-t. A CNN beszámolója szerint azóta, úgy tűnik, nagyot fordult a világ. A hercegi pár ...
Számos újabb fotó és videó napvilágot látott Kiss Ramóna álomesküvőjéről: a műsorvezetőnő és férje őszintén meséltek a napról, amikor kimondták a boldogító igent.
Kiss Ramóna „borzalmasan nyálas” sztorit mesélt a férjéről
És végre azt is elmondta, hogy történt a lánykérés.
Aranyos fotóval adta rajongói tudtára Kiss Ramóna, hogy férjével, Lékai Mátéval éppen nászúton vannak, ahová ráadásul kisfiuk, Noé is velük tartott.
Kiszivárogtak a kis Archie keresztelőjének részletei - de vajon kik lesznek a titkos keresztszülők?
Meghan és Harry elutasították, hogy hírességeket kérjenek fel, ezzel szemben inkább „régi, közeli barátok” közül választottak. Annyi tudható csupán, hogy a leendő keresztszülők gyermekeinek fontos szerep jutott az esküvőjükön. Nem voltak hajlandók azonban megnevezni őket, mivel „egyszerű ...
A hagyományokat szem előtt tartva készült a nagy napra Kiss Ramóna és Lékai Máté. A ceremónia előtti estén külön aludtak, majd reggel külön is készültek fel a lagzira.
Kiss Ramóna a medencében pancsolt fiával, Noé babával. Tovább a cikkre: Kiss Ramóna medencében pancsoló fiánál nincs cukibb – Noét meg kell zabálni The post Kiss Ramóna medencében pancsoló fiánál nincs cukibb – Noét meg kell zabálni appeared first on Panoramanet .
Budapest — Még nincs féléves, de már kezd karakteressé válni Kiss Ramóna (33) és Lékai Máté (31) csecsemőjének arca. A műsorvezető-színésznő közösségi oldalának követői közül legalábbis többen kiszúrták, hogy Noé tiszta apja. Ráadásul a korai hasonlóságra nemrégiben Ramóna is utalt egy tréfálkozó bejegyzésben.
Még több cikk