28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2021.08.01. , Boglárka

Kiss Ramóna

Tolvai Reni egyre gyakrabban mutatja meg magát fürdőruhában. The post Tolvai Reni fürdőruhája nem sokat bíz a képzeletre first appeared on nlc .
Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n.
A kánikula elérte a hírességeket is, egyre többen mutatják meg magukat bikiniben. The post Tökéletes bikini bodyk: ők már ledobták a textilt first appeared on nlc .
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb mondásait.
A gyermeknevelésről és az anyaságról mesélt Lékai-Kiss Ramóna. Bevallotta, sírt és rossz anyának tartotta magát, mert visszament dolgozni, de férje, Lékai Máté segítségével hamar túllendültek ezen.
Interjút adott a műsorvezető. The post Lékai-Kiss Ramóna: Egy születendő gyerek nem ment meg egy problémás kapcsolatot first appeared on 24.hu .
Kiss Ramóna az elmúlt években nem foglalkozott színészettel, kizárólag műsorvezetőként került képernyőre. Most azonban újra egy izgalmas karakter bőrébe bújhat, az egyik sikersorozatba kérték fel szereplőnek, amire nagy örömmel mondott igent.
Csütörtök estére teljes lett az X-faktor tizedik szériájának mentorgárdája, Dallos Bogi azonban nehéz döntést hozott: nem folytatja tovább mentori pályafutását.
Új női mentora lesz az X-faktor tizedik szériájának.
Napok óta titkolózik az RTL az új mentorokkal kapcsolatban, most lehullt a lepel. The post X-Faktor: Dallos Bogit lecserélték, Csobot Adél ül be a helyére first appeared on nlc .
A Dancing with the Stars műsorvezetője egy közismert produkció vadonatúj évadához csatlakozik.
29 évvel A bárányok hallgatnak című filmért kapott Oscar-díja után Anthony Hopkins a Father című filmért ismét megkapta az aranyszobrot, ám ezúttal nem volt ott a díjátadón. Átaludta azt. The post Sir Anthony Hopkis békésen átaludta a második Oscar-díját first appeared on nlc .
A Konyhafőnök egyik versenyzője undorító ételt tett a zsűritagok elé, Rácz Jenő is fintorgott. The post Rácz Jenő kiakadt A Konyhafőnökben, képtelen volt megkóstolni az egyik versenyző ételét first appeared on nlc .
Vasárnap 93. alkalommal osztották ki az Oscar-díjakat, a világ egyik legrangosabb filmművészeti elismerését. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb történéseket, és persze a díjazottak névsorát is közöljük.
A TV2 műsorvezetője Till Attilával együtt vezeti a 2021-es Oscar-díj átadó élő közvetítését a Moziverzumon. Kiss Ramóna elmondta, hogy világ életében nagy mozibajáró volt. The post Kiss Ramóna: "Hetekig rémálmom volt, hogy engem is elrabolnak" first appeared on nlc .
A TV2 műsorvezetője hatalmas feladatot kapott a csatornától: Till Attilával ketten vezetik az idei Oscar-díj átadó élő közvetítését a Moziverzumon. A felkérés kapcsán pedig azt is elárulta, ő hogyan áll a filmekhez.
Majka döntött, az RTL Klub mesés ajánlatát visszautasítva, meghosszabbította lejárt szerződését a TV2-nél. A csatorna mindvégig számított rá, s bár néhány héttel ezelőtt arról beszélt, hogy fel akar hagyni a tévézéssel, és függetlenségre vágyik, hamarosan új szerepkörben találkozhatnak vele a nézők.
A páros most dolgozik először együtt, de remélhetőleg nem utoljára.
2021-ben is a Moziverzum hozza el a hazai rajongóknak a filmszakma egyik legrangosabb eseményét, az Oscar®-gálát. Az élő közvetítés házigazdái ezúttal Lékai-Kiss Ramóna és Tilla lesznek, akik most vezetnek először együtt műsort. Április 25-én éjszaka, már 23:45-től érkeznek Tilláékhoz a ...
2021-ben is a Moziverzum hozza el a hazai rajongóknak a filmszakma egyik legrangosabb eseményét, az Oscar®-gálát. Az élő közvetítés házigazdái ezúttal Lékai-Kiss Ramóna és Tilla lesznek, akik most vezetnek először együtt műsort. Április 25-én éjszaka, már 23:45-től érkeznek Tilláékhoz a ...
Még több cikk