18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Kiss Ramóna

Még szinte kölyök, máris hatalmas örömet okozott gazdijának Molnár Andi kutyusa.
Mint ahogyan arról a Blikk beszámolt lezajlott a Várkert Bazárban a 12. Glamour Women of the Year gála. A rendezvényt eredetileg márciusra tervezték, ám a koronavírus járvány miatt ezt el kellett halasztani.
Ma este 21 órás kezdettel startolt el a Glamour Women of the Year gála, ahol az év nőit díjazták. Mint ahogyan azt a Blikk is megírta a gála eredetileg márciusban került volna megrendezésre, azonban a koronavírus-járvány miatt ezt elhalaszották.
A Glamour Women of the Year gálát idén március 19-én került volna megrendezésre, azonban az új koronavírus járvány miatt ezt akkor elhalasztották. Mint oldalukon írták az adott helyzetben nem hozhattak más döntést. Ráadásul az akkori kormányrendelet értelmében a 100 fő feletti zárt térben ...
Idén tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a gála
A mai napon a Mátékat ünnepeljük, így Kiss Ramóna párját is. A színésznő megmutatta hogyan töltötte ezt a napot családjával.
A kis család kézen fogva járta be az óriási kertet.
Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!
Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!
Dancing with the Stars - október 10-től minden szombaton 20.00-tól a TV2-n!
Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta a Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.
Dancing with the Stars - Október 10-től minden szombat este 20 órától a TV2-n!
Egy Felhévizy Félix nevű cikkíró posztolt nemrégiben a Magyar Nemzet hasábjain. Én magam nem ismerem a szerzőt, de biztosan ő is egy a világhírű magyar heteroszexuális, keresztény férfiak közül, akik megmondják a tutit. De nem is ez a lényeg, hiszen mondanivalója ezúttal nem arról szólt, hogy ...
Pár hete ünnepelte a tízezredik epizódját a Barátok közt, ami nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egy különleges jubileum.
Pár hete ünnepelte a tízezredik epizódját a Barátok közt, ami nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egy különleges jubileum.
Szinte szóhoz sem jutott Stohl András, amikor először meglátta, Kiss Ramóna lesz a műsorvezető partnere a Dacing with the Stars alatt.
Vasárnap este derült ki, hogy Stohl András mellett Lékai-Kiss Ramóna vezeti majd a TV2 táncos szuperprodukcióját a Dancing with the stars - Mindenki táncol című táncos showműsort. Arról, hogy 18 év után Rami elhagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol, még Stohl Adrás sem tudott, aki teljesen ...
Egy színpompás este árulkodó fotóját láthatjuk.
Hétvégén robbantott a TV2: a Sztárban sztár színpadán leplezték le, kik lesznek a Dancing with the stars táncos műsor szereplőit. A nagy bejelentések között az is meglepő volt, hogy a Paula és Paulina színésznője, Gabriela Spanic is versenyezni fog a magyar sztárok között.
Budapest — Hatalmas megdöbbenést okozott Lékai-Kiss Ramóna (35) vasárnap éjjel, amikor kiderült: közel 19 év után távozik az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen.
A tegnap esti Sztárban Sztár című showműsor számos meglepetéssel várta a TV2 nézőit, ugyanis az ország legnagyobb házibulijában nem csak meglepő átáváltozások, de az ősz egyik szuperprodukciójának, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című vadonatúj showműsorának is leleplezték a ...
Máris kiderült, miért lesz verhetetlen páros a TV2 két műsorvezetője.
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta meglepő fordulatot vett Lékai-Kiss Ramóna karrierje, ugyanis a színésznő már 2002 óta, azaz 18 éve a RTL Klub csatornáján volt látható, azonban most kiderült, hogy a színésznő-műsorvezető átigazolt a TV2 csatornájához, ahol a Dancing with the Stars ...
A sztárházaspár életében folyamatosan jelen volt a gyakorlás és az önképzés jelensége, ezért is népszerűsítik most az élethosszig tartó tanulás fontosságát.
Kikérte róla férje, Lékai Máté véleményét.
Még több cikk