11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Hétfő
17°
2019.04.26. péntek, Ervin

Kiss Ramóna

Tündéri videón mutatta meg Kiss Ramóna, hogyan babusgatja kisfiát, Noét az első névnapján.
Mosolygós fotót tett közzé a színésznő kisfiáról, Noéról.
Tündéri fotót mutatott a közösségi oldalán a kisfiáról Kiss Ramóna!
A győri származású énekesnőt A Dal című műsorban fedezhette fel először a nagyközönség.
Szerda délben sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy ki ül a távozó Radics Gigi mentori székébe az idei X-Faktor tehetségkutatóban.
Kiss Ramóna saját maga vallotta be, hogy kisfia születése előtt is nagyon érzelmes embernek számított, ami mostanában csak fokozódott.
Kiss Ramóna nem szégyelli, hogy a legváratlanabb pillanatokban uralkodnak el rajta az érzelmei. Tegnap a sajtó munkatársai előtt törölgette a könnyeit.
Korábban mi is megírtuk, hogy kiderült: Kiss Ramóna hamarosan újra visszatér a képernyőre, ugyanis elvállalta az idei X-Faktor műsorvezetését. A Fókuszban most ő maga árulta el, milyen feltételhez kötötte a szereplést: vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk, Noé ...
Bár Kiss Ramóna januárban adott életet első gyermekének, ennek ellenére örömmel mondott igent, amikor felkérték az X-Faktor műsorának vezetésére, noha vőlegénye időbeosztását is megvárta a végleges válasszal.
ByeAlex: Az új női mentort vagy megesszük reggelire vagy nem
Radics Gigi utódjának nem lesz könnyű dolga.
Idén is Kiss Ramóna vezeti az ősszel visszatérő X-Faktor tehetségkutatót - jelentette be az RTL Klub.
Kiss Ramónát nem kell sokáig nélkülöznünk a képernyőről, idén már vissza is tér az X-Faktor műsorvezetőjeként – adta hírül az RTL Klub. Rami már szülés után nagyszerű formában volt, így nem lesz nehéz dolga a tehetségkutatóban való tündökléssel. Mint azt korábban megírtuk, Radics ...
Szinte szuperhősi képességekre tett szert Kiss Ramóna színésznő-műsorvezető, aki már három hónapja boldog anyuka.
- Megtanultam 3perc alatt zuhanyozni (borotválkozással együtt), már nem húzom az időt a bevásárlással, három boltot simán intézek egy óra alatt, és abban benne van az oda és vissza út is. - Már mindent tudok egy kézzel csinálni - írta a színésznő Instagramon, de itt még nem ért véget a ...
Nem jutott díj Majkának és Curtisnek a Fonogram gálán, hiába bíztak a 34 milliós Youtube-megtekintésben.
Budapest — Januárban adott életet kisfiának Kiss Ramóna (34), csütörtök este pedig a Fonogram-díjátadón mutatta meg a közönségnek, milyen hamar visszanyerte tökéletes alakját. Beragyogta az estét.
Rock, metal kategóriában ismét az Ozone Mama nyerte a Fonogram-díjat! | Rockbook.hu
Őszinte gratuláció a teljesen jogos győzelemhez! :) Az elmúlt évek legizgalmasabb Fonogram-díjátadójára került sor április 4-én este a MAHASZ, azaz... rockbook.hu
Kezdetét vette a 2019-es Fonogram-díjátadó, amelyre szép lassan a sztárok is megérkeznek. A hírességek elképesztő ruhakölteményekben vonultak be, Orosz Barbara ruhája példának okáért igazán gyönyörű.
Kiss Ramóna visszatér a munka világába - csak egy estére ugyan, de újra műsorvezető lesz.
Ekkor áll először közönség elé a szülése után.
Az elmúlt évek talán legizgalmasabb Fonogram-gálájára készül a MAHASZ, azaz a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Amellett, hogy hamarosan fellibben a fátyol a tavalyi év legjobb albumairól és hangfelvételeiről, számos meglepetéssel készülnek a szervezők.
A napokban az egyik szereplővel, Kiss Ramónával beszélgettünk, aki brutálisan szexin néz ki a filmvásznon.
Radics Gigi már biztosan távozik, de nagy eséllyel más mentor vagy mentorok kiléte is változni fog.
Még több cikk