36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
27°
Szombat
19°
2018.09.19. szerda, Vilhelmina

Király Viktor

Budapest — Egy év után találkozott újra személyesen Király Viktor (34) és ikertestvére, Ben (34).
Ha Curtis és Majka neve az utóbbi időben egy cikkben szerepel, annak általában negatív felhangja van, de ennek nem.
Majka Bereczki Zoltántól kért segítséget, amikor elakadt Füttyös című nótája refrénjének megírásakor.
Segítséget kért Bereczki Zoltántól Majka, amikor elakadt új dalának refrénjével. Az énekes-színész gyakorlatilag egy autóút alatt megírta a hiányzó három sort.
Huncut dologra tanította a Megasztár egykori győztese az unokaöccsét: Király Viktor megmutatta ikertestvére fiának, a kis Kainak, hogyan kell fenékbe harapni.
Igazán felpörgött nagybátjya slágerére a kis Kai.
Ütősre sikerült Széki Attila „Curtis” (28) első fellépése azok után, hogy korábbi testi-lelki zenészbarátja, Majoros Péter „Majka” (39) borította a drogbilit, és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt rúgta ki őt.
Ő az, aki nem csak a zenében, a szerelemben is nagyon egyszerűen működik: a szívét, lelkét beleadja a kezdetektől.
A Magyar Idők szerzőjének legújabb cikke a Petőfi Rádión kéri számon, hogy a "balliberális diktatúra" zenészeinek dalait játssza.
Nem áll le a kultúrharc, ideológiai elhajlással vádolják Fluor Tomit, a 30Y-t, és Király Viktort is.
Végre mindenki láthatja: a poppiacot is a balliberálisok uralják. Hiszen megírta a Magyar Idők.
Király Viktor és szerelme, Virág Anita a napokban ünnepelték egyéves évfordulójukat, amiről természetesen csodás képeket is készítettek. Megmutatjuk őket!
Tornóczky Anita és új párja is a Szigeten bulizott.
Király Viktor és Anita egyszerűen bolondulnak egymásért.
Demjén Ferenc koncertje zárja a 17. Partiumi Magyar Napokat, a rendezvénysorozat augusztus 20. és 26. között zajlik Szatmárnémetiben. MTI Az egyhetes fesztivál programjában kiemelt helyet foglal el a zene. A Partiumi Magyar Napokon koncertet fog adni többek között Herczku Ágnes és a Banda, a Parno ...
A hegy,a víz, a bor és a szerelem jegyében rendezik meg tizenegyedik alkalommal Badacsonyban a Rózsakő Fesztivált a Dísztéren és a parkban.
A hegy,a víz, a bor és a szerelem jegyében rendezik meg tizenegyedik alkalommal Badacsonyban a Rózsakő Fesztivált a Dísztéren és a parkban.
Mindössze hat (!) nap alatt máris túl van a kétmilliomodik YouTube letöltésen Majka, Curtis és Király Viktor új, közös dala, a Füttyös.  A “sötét cucc a sápadt arcoktól” félig Amerikában, Las Vegasban félig Budapesten forgott, a képi világát tekintve pedig az egyik legkifinomultabb munka ...
Jason Derulo augusztus 5-én lép fel a Budapest Parkban. Ez lesz az első budapesti koncertje.
A Füttyös című huligán himnusz felrobbantotta az internetet az elmúlt három napban!
Derulo vasárnap ad koncertet a Budapest Parkban.
Két nap alatt majdnem 1 millió megtekintést ért el Majka, Curtis és Király Viktor legújabb dalának videoklipje. A Mokka stúdiójában Curtis és Király Viktor meséltek a dalról, valamint a klipforgatásról, a beszélgetés alatt pedig az is kiderült, milyen élmények érték őket a Las Vegasban és ...
Összeomlott a család, amikor meghallották fiuk szörnyű diagnózisát.
A zenész-énekes testvérpár harmadik testvére és szüleik a Családok éve sorozatának új részében.
Még több cikk