32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Kedd
25°
2020.07.11. szombat, Nóra, Lili

Király Viktor

Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárpár felelevenítette Kasza Tibinek megismerkedésük történetét.
Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához! A csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt. Megérkezett a „Régi nyár”! Bár az idei fesztiválszezon nem ...
Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához: a csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt – megérkezett a „Régi nyár”!
Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi és DR BRS tolmácsolják az idei nyár legszabadabb nótáját.
Egy mókás sztorit elevenített fel Keleti Andi és férje a Sztárok és párok stúdiójában. A történet szerint Andiék bepakolták az összes nyaraláshoz elengedhetetlen holmit az autójukba, majd valami megmagyarázhatatlan okból egy másik, poggyászmentes autóval keltek útra, hátra hagyva mindent, amire szükségük lett volna.
A Sztárok és Párok játékosai, Keleti Andi és férje nem veszi félvállról a tippelést, és úgy tűnik, taktikával még meg is csavarják a játékot.
A Sztárok és párok forgatása után Keletei Andiék elárulták, hogy sajnos nem az első megérzéseikre hallgattak, hanem a gondolataik mindig elvitték a pár döntését rossz irányba. Azt is megosztották a TV2.hu stábjával, hogy szerintük nincs tökéletes pár a világon, de ettől függetlenül imádják egymást.
Kasza Tibi ezúttal Keleti Andreát és Kovács Zoltánt látta vendégül a Sztárok és párok stúdiójában.
Ajánló - Sztárok és Párok: csütörtök este a Piramis után a TV2-n!
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
A műsorvezető Zámbó Krisztián kijelentésére reagált így, amikor Krisztián nem vette észre az egyik pár-jelöltet.
Krisztián megdicsérte Kasza Tibit, kiemelte, hogy a Sztárok és Párok házigazdája egyre okosabb, évről évre...
A Sztárok és párok legutóbbi adásában Zámbó Krisztián és Zsuzsi küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért.
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
Ajánló - Sztárok és Párok: szerda este a Piramis után a TV2-n!
Irén párját keresték Kucsera Gáborék a Sztárok és párokban. Kasza Tibi pedig meglepő felfedezést tett a stúdióban az egyik szereplővel kapcsolatban.
Kasza Tibinek feltűnt, hogy Kucsera Gábor az adás kezdete óta, alig ölelte és puszilta meg feleségét - szóvá is tette, miért hanyagolja Szabinát.
Pikáns tippeket osztottak meg Kasza Tibivel Tápai Szabináék, amikor a műsorvezető megkérdezte tőlük, kislányt, vagy kisfiút szeretnének-e inkább második gyereknek.
Irén párját keresték Kucsera Gáborék a Sztárok és párokban. Kasza Tibi pedig meglepő felfedezést tett a stúdióban az egyik szereplővel kapcsolatban.
Ezúttal Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. Vajon minden párt helyesen tippeltek meg?
Elég csak egy röpke pillantást vetni fotójukra és azonnal elkezdünk hinni az igaz szerelemben.
Ajánló - Sztárok és Párok: kedd este a Piramis után a TV2-n!
Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.
A műsor egyik pár-jelöltjének van egy nagyon fura szokása, amiről barátnője, Edina vallott. De hogy mi is ez a szokás, kiderül a videóból!
Imre, az egyik pár-jelölt, egy vagány sztorival állt elő azzal kapcsolatban, hogy miért gipszben jelent meg a stúdióban. A játékmester azonban nem hagyhatta ki, hogy ne buktassa le a fiatal srácot.
A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül...
Az énekes és Anita édesapjának első találkozása emlékezetesre sikerült. De hogy miért is pontosan, kiderül a videóból!
˝Na most ugrik a macska a levesbe˝ - ilyen, és ehhez hasonló szállóigékből nincs hiány Viktorék otthonában, így nem csoda, hogy párjára, Anitára is átragadt néhány szófordulat. Így fordulhatott elő, hogy a gyönyörű modell ˝felcsapkodta˝ szerelmét a stúdióban...
Adás előtt: A Sztárok és párok első adásában Király Viktor és szépséges barátnője, Virág Anita tippelhetik meg, hogy vajon ki kinek a párja. A gyönyörű modell annyira várta már a műsort, hogy előző este ezzel álmodott. Hallgasd meg bizarr álmát, este pedig kapcsolj a TV2-re!
Ajánló - Sztárok és Párok: ma este a Piramis után a TV2-n!
Ajánló - Sztárok és Párok: ma este a Piramis után a TV2-n!
Király Viktor felesége, Anita egy ártatlan kérdést tett fel közösségi oldalán.
A bomba formában lévő Virág Anita cuki családi fotót tett közzé közösségi oldalán.
Király Viktorék fia koraszülött volt
Király Linda árulta el, hogy mennyivel hamarabb érkezett.
Anita anyai ösztöneit kritizálták, megvédte magát.
A gyakorlott édesanyák azonnal Anita segítségére siettek.
Az énekes Király Viktor angolul, felesége, Virág Anita magyarul beszél a lassan kéthónapos kisfiukhoz, Kolenhez. A modell erről Instagram-sztorijában mesélt, amikor rajongói kérdésre többek közt azt is elárulta, félt-e a szüléstől. Anita legtöbb követője arra volt kíváncsi, láthatják-e ...
Viktorék nyári újdonsága a popimádók nagy kedvence lesz: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát ... The post Új sláger: Király Viktor X M1N3 feat. DR BRS – Models appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nem kérdés: nagyon hamar visszanyerte hibátlan alakját az énekes szerelme!
A hihetetlen tehetségükről is jól ismert Királyék imádnivaló közös fotóval rukkoltak elő.
Ajánló - Sztárban sztár meg 1 kicsi szombatonként a SuperTV2-n!
Még több cikk