4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Király Viktor

Vacsorázni viszi szerelmét Valentin-nap alkalmából Király Viktor.
hajós András írt szöveget Király Viktor és Majka új számához, és szerepel is a klipben. A szöveg Király Viktor gondolatainak megfogalmazása a szakításról, a kamuzásról, a kapcsolatainkról, arról, hogy mit mutatunk magunkról a filterek, hashtagek, lájkok világában. A zenét pedig Király Viktor, ...
A Füttyös után újabb nagyszerű kollaborációban tér vissza Király Viktor és Majka. A „Filter” című számban a kamukapcsolatokról rántják le a leplet.
Újabb Majka szám - pontosabban Majka-Curtis-Király Viktor kooprodukció döntött rekordot.
Budapest — Micsoda fotó! Az egyik legsikeresebb műsorvezetőnek számít ma Magyarországon Istenes Bence (31), de sosem felejti el, honnan jött, és szívesen emlékszik vissza a régi időszakára.
Istenes Bence előszedett a múltból egy fotót, melyen még a Viva tévé műsorvezetője volt, ráadásul számos olyan ember veszi körbe, akik 2008-2009 kedvelt előadói voltak, illetve a mai napig azok.
Hol érzi magát otthon? Magyarországon vagy Amerikában? Milyen a viszonya ikertestvérével, Bennel? És Lindával? A Magneoton Spotlight legújabb részében Király Viktor Miskovits Marci vendége, a beszélgetés pedig parádésnak ígérkezik.
Hol érzi magát otthon? Magyarországon vagy Amerikában? Milyen a viszonya ikertestvérével, Bennel? És Lindával? A Magneoton Spotlight legújabb részében Király Viktor Miskovits Marci vendége, a beszélgetés pedig parádésnak ígérkezik.
Pár napja indult szerelmével Szlovéniába Király Viktor, hogy kipihenjék a tavalyi évet.
Zsédára inkább a visszafogottság a jellemző, most mégis egy vagány szettben láthatjuk.
Ljubljana — Külföldre szökött a szerelmespár, hogy néhány nap alatt feltöltődjenek Király Viktor (34) év eleji koncertjei után.
A 2019-es Magyar Borok Báljának sztárfellépője, Király Viktor vall a borokhoz fűződő viszonyáról, „megrázó” első boros élményéről és arról, hogy melyik szerinte a leghipszterebb magyar boroscímke.
Elállt a szavunk! Király Linda egykori adottságait még Pamela Anderson is megirigyelte volna.
Durva, amit Király Viktor művelt a kamerák előtt
Különleges képességét mutatta meg Király Viktor
Király Viktor, Gáspár Laci, Kiss Ramóna és még sokan mások is megosztották 10 évvel ezelőtti fotójukat rajongóikkal.
Linda mellett Majka, Balázs Fecó vendégeskedett Király Viktor csütörtöki koncertjén. A fellépés után a testvérpár mesélt a Borsnak lámpalázról, gyógyulásról, és családalapítási terveikről.
A rappernek üzennek a közösségi oldalon.
Alig egy órája tette ki Curtis azt a bejegyzést, amelyben elismeri súlyos betegségét, de máris elárasztották a kommentek a közösségi oldalát.
Sírva rohant a kórházba: családi drámájáról vallott Király Viktor
"Én azt hittem, hogy ez a legborzasztóbb dolog a világon, nem tudtam elképzelni, hogy ezt én hogyan fogom kibírni"
Hatalmas dolgot sorsolt ki Király Viktor a rajongói között, amit végül egy olyan lány kapott, akinek igazán szüksége volt rá. A zenész azt írta, a jövőben további meglepetések várhatók.
Király Viktor ünnepi dallal zárta az Elviszlek magammal őszi-téli évadát, majd az autóban a tőle megszokottól nyíltabban és komolyabban mesélt arról, milyen is a megosztó Király család tagjának lenni.
Az idei első-, és egyúttal az évadzáró Elviszlek magammal vendége: Király Viktor, aki akkor is büszkén viseli a vezetéknevét, ha az megosztó. De nem csak erről beszélgettek útközben DTK-val, érdemes megnézni:
A Király 50 árnyalata címmel ad koncertet Király Viktor 2019. január 10-én csütörtökön a fővárosi Erkel Színházban.
A Király 50 árnyalata címmel ad koncertet Király Viktor 2019. január 10-én csütörtökön a fővárosi Erkel Színházban.
Megrendítő vallomás: rettegésben élt Király Viktor
Nem csoda, hogy Király Viktor ezek után nagyon odafigyel magára
Családjában már többször is előfordult, ezért az énekes sincs biztonságban.
A zenésznek édesanyja és ikertestvére küzdelmét is végig kellett néznie, együtt aggódott a családdal az életükért. Minden évben szűrővizsgálatokra jár.
Budapest − A szeretet ünnepe sztárjainkat is megérintette, se szeri, se száma a karácsonnyal kapcsolatos posztoknak a közösségi oldalaikon. A Blikk Szabó Zsófi, Singh Viki, Voksán Virág és Király Viktor meghitt pillanataiba lesett be.
Videót forgatott Sexover című számához.
Király Viktor és testvére, Linda, idén karácsonykor szeretnének kedveskedni a szüleiknek, úgyhogy ők készülnek az ünnepi vacsorával. – Eddig minden évben anyukánk készítette a vacsorát, de arra gondoltunk, most egy kicsit levennénk a terhet a válláról – mondta Viktor a Blikknek . – Linda ...
A tévében is le fogják majd adni a műsort.
Egy igazán szép emléket osztott meg rajongóival Király Viktor, az énekes ugyanis pontosan tíz évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt, ez pedig mai napig nagy boldogsággal tölti el őt.
Még több cikk