7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
12°
Hétfő
17°
2021.04.23. péntek, Béla

Király Viktor

A Margitszigeti Színház keddi közleménye szerint a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen úgy döntöttek, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát átteszik ... The post Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház: a tervek szerint az idei szezon a nemzeti összetartozás napi emlékesttel kezdődik június 3-án.
A zenészre érdekesen hat a semmittevés... mivel nincsenek koncertek, alkotásba öli a felszabadult energiáit.
A jelenleg még kedvezőtlen hírek ellenére is nagy reményekkel és lelkesedéssel állt neki a Budai Szabadtéri Színház vezetősége összeállítani az ... The post Megnyitotta nyári jegyeit a Budai Szabadtéri Színház – Budapest második legnagyobb szabadtéri színháza idén több mint 35 programmal ...
Tegnap volt a nemzetközi nőnap, amit a magyar sztárvilág is megünnepelt.
Hatalmas öröm érte az énekest, 9 hónapos kisfiát ugyanis elkezdte érdekelni a zene, és nagy szemekkel figyeli, amikor Viktor énekel neki.
Sokan szokták kérni tőlem, hogy magyarul is énekeljek” – mesélte Király Viktor. „Teljesen más érzés úgy színpadon állni, hogy a ... The post Új sláger: Király Viktor – Szabadesés appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Király Viktor felesége elárulta, hogy spórolós típusnak tartja-e magát.
Le sem tagadhatná, milyen boldog. Élvezi, hogy férj és édesapa, és esze ágában sincs kivonni magát a kisfia körüli teendőkből. Persze nem tagadja, neki is vannak olykor mélypontjai, de örök optimizmusa gyorsan átlendíti ezeken az időszakokon.
Budapest — Szerencsésnek tartja magát Virág Anita (29), hogy nem egészen egy évvel a szülés után visszanyerte alakját, amellyel tökéletesen elégedett.
Cooky és Szécsi Debóra ünnepelnek ezen a napon: Szerelmének üzent a műsorvezető.
Január 30-án indul a Duna Televízió műsorán A Dal 2021-es szériája, amelynek adásai során ismét az év slágerét keresik. A legjobb 40 közé Tempfli Erik és Hegedűs Bori szerzeménye is bekerült, ami több szempontból is különlegesnek számít. Az Altató című nóta speciális körülmények ...
Adás előtt: A férfimagazinokról is szó esik a középdöntőben. Hogy ki volt az, aki szerepelt benne, és ki volt az, aki inkább lapozgatta, az a videóból kiderül!
Rengeteg híresség örülhetett idén, sorra születtek ugyanis a sztárbabák az országban!
A Duna World műsorán 19 és 21 óra között csendülnek fel a jól ismert slágerek.
Király Viktor és felesége nem is lehetnének boldogabbak!
Az énekes hosszú bejegyzésben fejtette ki az elmúlt év legnagyobb tanulságát.
Budapest — Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné, ha végre vége lenne 2020-nak. Az idei esztendő a sztárjaink életét is igazi hullámvasúttá tette, sajnos sokakat elvesztettünk, a koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében színészeknek, zenészeknek kellett más munkát ...
Döbbenetes rejtőzködések és elképesztő leleplezések! Idézd fel a Nicsak, ki vagyok? eddigi legjobb pillanatait!
A Nicsak, ki vagyok? középdöntőjében izgalmas múltbéli titkok is kiderülnek a sztárcsapatok tagjairól. Vajon ki lehet a Méhecske, akinek fenekét Viktor is megfogta?
A hazai színházi és popélet nagy sztárjaival búcsúztathatjuk a feledhető 2020-as évet. Igaz ezúttal nem teltházas csarnokokban, hanem az otthon meghitt hangulatát teljessé téve, az online térben idézhetjük meg az elmúlt évek legnagyobb színpadi mesemusical előadásait, A Játékkészítőt és az ...
Vicces választ adott Király Viktor arra a kérdésre, szerinte milyen az ágyban. Ennél már csak a felesége, Virág Anita volt humorosabb.
Bár Hevesi Kriszta gyermekkora óta bogárfóbiában szenved, mégis ő rejtőzött a Pók jelmeze alatt a TV2 Nicsak, ki vagyok? műsorában.
Az idei ünnep más lesz, mint az eddigiek, de a TV2 Csoport most sem töri meg a hagyományt – változatos, különleges műsorokkal várja a család minden tagját a képernyők elé. Kedvére válogathat mindenki a kínálatból – a legnagyobb filmsikerek, országos TV...
Az énekes testvérpár újdonsága arról szól, hogy most minden eddiginél jobban kell, hogy a szeretteinkkel erősítsük egymást, ápoljuk, óvjuk a ... The post Új sláger: Király Linda & Király Viktor – Csak erre vártam appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az énekes testvérpár újdonsága arról szól, hogy most minden eddiginél jobban kell, hogy a szeretteinkkel erősítsük egymást, ápoljuk, óvjuk a ... The post Új sláger: Király Linda & Király Viktor – Csak erre vártam appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk