0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Péntek
18°
2021.12.07. kedd, Ambrus

Király Viktor

Könnyek, tapsvihar és hatalmas öröm: Rendkívüli döntőt produkáltak az ország egyik legkiemelkedőbb tehetségei a Sztárban Sztár leszek! második évadában.   SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK!- ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Véget ért a Sztárban Sztár leszek!: Csiszár István az idei győztes.   SZTÁRBAN SZTÁR ...
Alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lép fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. The post Kiderült, kikkel duetteznek a döntőben a Sztárban Sztár leszek! finalistái first appeared on nlc .
Jön a döntők hétvégéje a Tv2 műsorában, hiszen pénteken a Ninja Warrior Hungary-ben, szombaton a Dancing with the Stars parkettjén, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben ér véget a hetek óta tartó küzdelem, kiderül, hogy ki a legerősebb ninja-jelölt, a legtehetségesebb táncos és a ...
Az Álarcos énekes Halloween-elődöntőjében lepleződött le Magyaroszág első duó maszkja: a Lovag és a Csacsi! Tokár Tomi, a Fókusz műsorvezetője is csatlakozott a detekítvekhez vendégnyomozóként, de a végső tippeknél nem tartott a többiekkel, egyedül ő nem gyanította helyesen, hogy a Lovag ...
Budapest – Boksszal hozza formába magát Király Viktor!
Virág Anita a kasszánál került kellemetlen helyzetbe.
Látványos eredményt ért el Emilio és Tina az életmódváltással. The post Megrekedt Tina és Emilio fogyása, turbó fokozatra kapcsol a páros, a céljuk további 10 kiló mínusz first appeared on nlc .
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb mondásait.
Király Viktornak elege lett abból, amit a tükörben lát. 10 kilótól szeretne megszabadulni, amihez Kasza Tibi segítéségét kérte.
Király Viktor és párja, Anita is hivatalos volt Majka esküvőjére.
A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult – közölte a kormányszóvivő pénteken a Facebook-oldalán.
A magyar kormány kitart amellett, hogy bár szerintük is közeleg a járvány negyedik hulláma, augusztus végétől október végéig ingyenes, közel 130 állomásos országos koncertsorozatot szervezzen. Ezekre a bulikra és kisebb falunapokra július végén összesen 8 milliárd forintot különítettek el ...
Augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult
A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult – közölte a kormányszóvivő pénteken a Facebook-oldalán. Szentkirályi Alexandra kiemelte: nehéz, megpróbáltatásokkal teli év van mögöttünk, hiszen a ...
A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult - közölte a kormányszóvivő pénteken a Facebook-oldalán.
Szeged és a környék városai mind kitesznek magukért, idén bepótolják az előző évben a vírus által elsöpört augusztus 20-i programokat.
Király Viktor felesége, Virág Anita a természetesség híve, de bevallotta: eszébe jutott már a ciciműtét.
Igyekszik minél több időt tölteni kisfiával Király Viktor, akinek fenekestől felforgatta az életét az apaság. „Általában 5:30-kor már fent vagyunk, ... The post Szigorú apukának tartja magát Király Viktor appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Legalábbis ez adta az alapot. The post Király Viktor Sylvester Stallonenak köszönhetően tanulta meg a magyart magánhangzókat first appeared on 24.hu .
Ügynökséget választott az OPPO vezető globális mobil- és okoseszköz márka.  A világ egyik legnagyobb mobilgyártó cége – amely június 29-én jelentette be hivatalos indulását a magyar piacon – a Kraftwork Reklámügynökséget és a Clue PR-t bízta meg a márka kommunikációjának ...
Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n.
Egyik követője szerint Király Viktor felesége frufru nélkül kiköpött Vajna Tímea.
Késely Ajna úszó és Péni István sportlövő vezetésével letette az olimpiai esküt a tokiói ötkarikás játékokra készülő magyar csapat.
Király Anita biztosra megy: a kakis pelusnak álcázott pénztrácáért biztos, hogy egyetlen tolvaj sem hajolna le. Mi pedig az ő ötlete nyomán összeszedtük a legbiztosabb ötleteket, hogy hogyan kerülje el, hogy kizsebeljék, amíg ön önfeledten pancsol.
Még több cikk