10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Keszthelyi Vivien

Vivinek nem autó volt az oviban a jele, és a benzingőz sem kisgyermekként csapta meg.
Molnár Andi bebizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt és a táncparketten állja meg a helyét. Ötszörös világbajnok sportolónkkal, Beé Istvánnal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szeptember 1-i Red Bull Vízisprinten
Molnár Andi bebizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt és a táncparketten állja meg a helyét. Ötszörös világbajnok sportolónkkal, Beé Istvánnal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szeptember 1-i Red Bull Vízisprinten.
Nőként a Forma-3-ban? Bizony!
Sikeres évet zárt Vivien Keszthelyi!
Háromszoros túraautó-bajnokként könnyen feltételezhető egy pilótáról, hogy bármilyen versenyautót képes csúcsra járatni, ám a kategóriaváltás korántsem olyan egyszerű, mint azt bárki is gondolná. Keszthelyi Vivien ennek tudatában vágott bele élete eddigi legnagyobb kihívásába, és végül ...
Ezeket az ételeket vedd bele az étrendedbe! Ezek a kaják csökkentik a rák kockázatát. menshealth.hu
Te mit hiányolsz a listáról? Ha ezeket viseled, biztos megfordulnak utánad az utcán! menshealth.hu
A 18 éves magyar pilóta az innovációt és a technológiát képviselve a fejlesztésekkel kapcsolatos rendezvények elengedhetetlen vendége.
Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
A miniszterelnök megállapította, hogy nem olyan jó a versenypályán, mint az autóversenyző.
Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn tiszteletét tette a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán. Az Instagram-oldalára feltöltött videó szerint pedig Keszthelyi Vivien, Keszthelyi Vivien háromszoros túraautó bajnok autóversenyző el is vitte egy körre a ...
Keszthelyi Vivien elvitte egy körre Orbán Viktort
Élvezte a kocsikázást a miniszterelnök.
Keszthelyi Vivien háromszoros túraautó bajnok autóversenyző vitte el egy körre a magyar miniszterelnököt, még pedig egy R8-as Audival.
Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán járt, ahol beszédet is mondott és még a pályát is kipróbálta.
A világ legjobb női versenyzői között bizonyíthat Keszthelyi Vivien.
18 versenyző alkotja majd a mezőnyét az abszolút újdonságnak számító formulaautós sorozatnak. Keszthelyi Vivien is bekerülhet hamarosan a pilóták közé.
Még több cikk