18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
12°
Kedd
13°
2020.09.26. szombat, Jusztina

Keszthelyi Vivien

Akár már a hétvégén bemutatkozhat a Forma–1-es mezőnyben Michael Schumacher 21 éves fia, Mick.
Keszthelyi Vivient már négyévesen elvarázsolták az autók, de amikor 12 évesen először volán mögé ült, tudta, enélkül el sem tudná képzelni életét.
Debrecen - Keszthelyi Vivien is felhívta a figyelmet a kézmosás fontosságára, és azt kéri, aki teheti, maradjon otthon.
Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.
Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.
Budapest — A túraautó-Világkupa (WTCR) bajnoki címét megszerző Michelisz Norbert, a Hyundai klasszisa lett az Év magyar pilótája az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.
A szakma jeles képviselői Keszthelyi Vivient választották meg az év női autóversenyzőjének az Autósport és Formula Magazin szavazásán. A 19 éves pilóta az elismerést többek közt annak köszönheti, hogy az első Forma-3-as szezonjában két kontinensen versenyezve több rekordot is megdöntött.
Nagyon népszerű a pécsi versenyző. The post Micheliszt szavazták meg az Év magyar autóversenyzőjének! appeared first on pecsma.hu .
A túraautó-világkupa (WTCR) bajnoki címéért küzdő Michelisz Norbert, a Hyundai pilótája lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula ... The post Michelisz Norbert az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin szavazásán appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Budapest – A túraautó-világkupa (WTCR) bajnoki címéért küzdő Michelisz Norbert, a Hyundai pilótája lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.
Vivinek nem autó volt az oviban a jele, és a benzingőz sem kisgyermekként csapta meg.
Molnár Andi bebizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt és a táncparketten állja meg a helyét. Ötszörös világbajnok sportolónkkal, Beé Istvánnal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szeptember 1-i Red Bull Vízisprinten
Molnár Andi bebizonyította, hogy nem csak a kamerák előtt és a táncparketten állja meg a helyét. Ötszörös világbajnok sportolónkkal, Beé Istvánnal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szeptember 1-i Red Bull Vízisprinten.
Nőként a Forma-3-ban? Bizony!
Sikeres évet zárt Vivien Keszthelyi!
Háromszoros túraautó-bajnokként könnyen feltételezhető egy pilótáról, hogy bármilyen versenyautót képes csúcsra járatni, ám a kategóriaváltás korántsem olyan egyszerű, mint azt bárki is gondolná. Keszthelyi Vivien ennek tudatában vágott bele élete eddigi legnagyobb kihívásába, és végül ...
Ezeket az ételeket vedd bele az étrendedbe! Ezek a kaják csökkentik a rák kockázatát. menshealth.hu
Te mit hiányolsz a listáról? Ha ezeket viseled, biztos megfordulnak utánad az utcán! menshealth.hu
A 18 éves magyar pilóta az innovációt és a technológiát képviselve a fejlesztésekkel kapcsolatos rendezvények elengedhetetlen vendége.
Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
A miniszterelnök megállapította, hogy nem olyan jó a versenypályán, mint az autóversenyző.
Még több cikk