10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.12.12. csütörtök, Gabriella

Keresztes Ildikó

[sz]MTI[sz] Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter. Díjat kapott Jennifer Lopez és Antonio Banderas is. Az Élősködők nemcsak a legjobb film díját nyerte el a ...
A négy versenyző egy-egy duett produkcióval és egy-egy egyéni dallal bizonyíthatott. Csak három maradhatott.
Szombat este a legjobb négy énekes szállt harcba az X-Faktor fináléjába való jutásért, egy valakinek azonban ezúttal is búcsúznia kellett a népszerű tehetségkutatótól: kiderült, ki jutottak be a TOP3-ba az X-Faktorban!
Hihetetlen szerencsés helyzetben van ByeAlex, hisze egyedülálló módon neki még mind a három mentoráltja versenyben van az X-Faktor idei szériájában.
Látványos koncertshow keretében hirdették ki a Fővárosi Nagycirkusz Kötéltánc című dalpályázatának nyertesét.
Keresztes Ildikó az utóbbi időszakban rengeteget dolgozott, és a túlvállalásának meg is lett az eredménye. Orvosa szigorú kényszerpihenőre küldte, de szerencsére már jól van és azóta is koncertezik.
Húsz év után készített szólólemezt Szekeres Tamás. A hazai rockszíntér kiemelkedő gitárosa, az Omega állandó zenésze White Shapes of Blue című anyaga egyfajta összegzése eddigi négy évtizedes pályájának.
Elismeréseket adott át Karácsony Gergely főpolgármester a főváros napja, Budapest egyesítésének 146. évfordulója alkalmából pénteken. Karácsony Gergely az ünnepségen azt mondta, emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit arra, hogy Budapest az a kivételes európai főváros, amelyet nem uralkodói ...
Tarlós Istvántól örökölte a díjazottak listáját.
Elismeréseket adott át Karácsony Gergely főpolgármester a főváros napja, Budapest egyesítésének 146. évfordulója alkalmából pénteken.
Húsz év után készített szólólemezt Szekeres Tamás. A hazai rockszíntér kiemelkedő gitárosa, az Omega állandó zenésze White Shapes of Blue című anyaga egyfajta összegzése eddigi négy évtizedes pályájának. "Folyamatosan dolgozom, mostanra érett meg egy új anyag, aminek megjelenésére a lemez ...
Látványos showműsorral készül a Fővárosi Nagycirkusz a Kötéltánc című dalverseny november 26-i döntőjére - mondta az InfoRádiónak a cirkusz zenei vezetője, aki egyben tagja a verseny héttagú zsűrijének is. Szakál László hozzátette: a fináléba különböző stílusú dalok jutottak.
A színész-énekesnő ki sem lát a sok fellépésből és színházi előadásból, mégis imádja azt, amit csinál. Egyik fellépésén azonban egy őt nagyon megviselő dolog történt.
70. születésnapját nem is ünnepelhette volna szebben a Budapest Bábszínház, mint egy nagyszabású premierrel. Ráadásul avval a színdarabbal, amit a szerző eleve bábszínháznak képzelt el, és furcsa módon mégis inkább élő színházakban játszották az elmúlt 80 évben, ha játszották egyáltalán. STUBER ANDREA KRITIKÁJA.
Harminc év után végre a tévénézők is láthatják a Jónás könyve című rockoperát. Varga Miklós, Makrai Pál, Keresztes Ildikó játssza a főbb szerepeket.
Borfesztivált és könyvünnepet is rendeznek a hétvégén a budai Várban: a csütörtökön kezdődött Budapest Borfesztiválon mintegy 160 pincészet, a pénteken kezdődő Budavári Könyvünnepen 28 könyvkiadó mutatkozik be. MTI Nagy Gábor Tamás, a Budavári Önkormányzat polgármestere a rendezvények ...
Az Irigy Hónaljmirigy júliusban elhunyt egykori zenészétől vasárnap búcsúzhatnak a rajongói a fővárosi Rockmúzeumban, amikor a panteonban kiállítják egyedi gitárját. Mit képviselt ő a magyar rocktörténetben? - Pleskonics Andrással, a szegedi egyetem népszerű rocktörténet tantárgyának oktatójával beszélgetünk.
Márai Sándorra emlékezik a 17. Magyar Nyelv és Könyv Ünnepe (Budavári Könyvünnep), melyet Kassa díszvendégségével rendeznek meg szeptember 6. és 8. között. MTI A Könyvünnepet tavaly szentelték először egy személy, Kányádi Sándor emlékének, ezúttal pedig a harminc éve elhunyt Márai ...
Gazdag kulturális programválaszték várja az érdeklődőket szeptember 6-8 között.
Márai Sándorra emlékezik a 17. Magyar Nyelv és Könyv Ünnepe (Budavári Könyvünnep), melyet Kassa díszvendégségével rendeznek meg szeptember 6. és 8. között. A Könyvünnepet tavaly szentelték először egy személy, Kányádi Sándor emlékének, ezúttal pedig a harminc éve elhunyt Márai Sándorra ...
Keresztes Ildikó, Tóth Gabi és Radics Gigi után a fiatal, Fonogram-díjas énekesnő keresi a jövő tehetségeit.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. A hosszú hétvége és augusztus 20. alkalmából ismét felpezsdül a főváros minden pontja ...
Mentőt kell hívni fellépése előtt Keresztes Ildikóhoz.
Az énekesnő Montenegróban lépett fel, de a hőség és a páratartalom majdnem ledöntötte a lábáról. - Gyerekkorom óta rosszul viselem a kánikulát, és a kialvatlanságot. A koncert előtt sajnos mindegyik probléma fent állt - mondta a Hot-nak Keresztes, aki már a buszban sem tudott aludni, és ...
17 tagú zenekarral, fúvó- sokkal, vokalistákkal és két vendégművésszel lép fel pénteken este Siófokon Balázs Fecó. Az énekes két és fél órás koncertet ad szünet nélkül.
Sepsiszentgyörgy – Hatalmas összejövetelen ünnepelték meg az énekesnő, Keresztes Ildikó 55. születésnapját, amelyre úgy emlékszik, mint élete egyik legszebb napjára.
Szeptember 1-jén kezdődik a 22. Zsidó Kulturális Fesztivál, amelyen koncertek, improvizációs est és könyvbemutatók is várják a közönséget hét budapesti helyszínen szeptember 9-ig - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.
Szeptember 1-jén kezdődik a 22. Zsidó Kulturális Fesztivál, amelyen koncertek, improvizációs est és könyvbemutatók is várják a közönséget hét budapesti helyszínen szeptember 9-ig - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.
Szeptember 1-jén kezdődik a 22. Zsidó Kulturális Fesztivál, amelyen koncertek, improvizációs est és könyvbemutatók is várják a közönséget hét budapesti helyszínen szeptember 9-ig - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.
Szeptember 1-jén kezdődik a 22. Zsidó Kulturális Fesztivál, amelyen koncertek, improvizációs est és könyvbemutatók is várják a közönséget hét budapesti helyszínen szeptember 9-ig - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában. The post Szeptember 1-jén kezdődik a Zsidó Kulturális Fesztivál appeared first on .
Nagyzenekaros koncertet ad Siófokon.
Ma is meleg, száraz időben lesz részünk, a hőmérséklet pedig 34 fokig emelkedik. Csapadékra nem kell számítanunk. Írja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Még több cikk