12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
21°
Hétfő
19°
2021.10.22. péntek, Elõd

Keresztes Ildikó

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.
KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat
Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet. The post KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató ÁLOMUTAZÓ című családi mesemusical.
Már 1500 alkalommal játszották a legendás musicalt a Madách Színházban, a jubileum alkalmából összegyűjtöttünk pár érdekességet Andrew Lloyd Webber databjáról.
A színház tájékoztatása szerint az évad első felében a repertoáron lévő produkciókat játsszák, a Macskák mellett a Jézus Krisztus Szupersztár, ... The post A Macskák 1500. előadásával nyitja meg évadát a Madách Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.   Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges ...
A Szent Korona lesz a középpontjában az idei Duna Napnak.
Az énekesnő Péterfi Judit YouTube-csatornájának TÜKÖR című műsorában árulta el, miért nem lett édesanya.
Az énekesnő jó időszakként élte meg a karantént, megtalálta a belső békéjét. Mint azt a Borsnak elárulta: szüksége volt arra, hogy mentálisan újra megerősödjön és visszatérhessen a színpadra.
Less be a kulisszák mögé: Így zajlott a mesterek dalának klipforgatása / Új szerelem a láthatáron: Száraz Dénes lecseréli a régit? / Gáspár Bea lebuktatta Győzikét, nagyot füllentett a showman vállalkozásáról / Gáspár Beának nagyon tetszik Kasza Tibi, el szeretné lopni feleségétől / A ...
Keresztes Ildikónak sem volt felhőtlen az elmúlt másfél év, hiszen a járványhelyzet miatt számtalan nehézséggel kellett szembenéznie. Nélkülöznie kellett a ... The post Keresztes Ildikó másfél éve nem látta a szeretteit appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hosszú hónapok után végre meglátogathatta erdélyi rokonait Keresztes Ildikó. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő az elmúlt időszak megpróbáltatásairól mesélt a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában, ahol új dalát is előadta.
A sztárt megviselte a járvány, de most visszatért – viszont elment a hangja, ahogy énekelni kezdett. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő már gőzerővel készül a nyári hajrára!
A sztár gőzerővel dolgozik, hogy visszatérjen a járvány után – ám kellemetlen meglepetés érte az egyik próba után…
A nyári színház szabadtéri és ültetett nézőterének köszönhetően az egyik legbiztonságosabb közösségi helyszínnek számít.
Június 3-án a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című produkciójával nyitja meg az idei szabadtéri színházi szezont a Margitszigeti Színház - közölték a szervezők. MTI A teátrum klasszikus zenei sorozatát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar indítja el június 5-én Mozart ...
Miller Dávid az Álarcos énekesben már bebizonyította, hogy akár tehetségkutatót is nyerhetne hangjával, azóta pedig a csatorna egyik vezető arca lett. Most újabb területen tette le a névjegyét.
Miller Dávid az Álarcos énekesben már bebizonyította, hogy akár tehetségkutatót is nyerhetne hangjával, azóta pedig a csatorna egyik vezető arca lett. Most újabb területen tette le a névjegyét.
A Margitszigeti Színház keddi közleménye szerint a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen úgy döntöttek, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát átteszik ... The post Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház: a tervek szerint az idei szezon a nemzeti összetartozás napi emlékesttel kezdődik június 3-án.
Az énekesnő szüleinek köszönheti, hogy nincsenek most anyagi gondjai. Már gyerekként megtanították neki, hogyan bánjon a pénzzel.
Keresztes Ildikó igyekezett hasznosan tölteni a kényszerpihenőt, de nem tagadja, neki is voltak és vannak is mélypontjai.
Az énekesnő a koronavírus-járvány miatt sok mindent átértékelt, egyfajta belsőutazáson vett részt.
Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában Keresztes Ildikó két zenésztársával emlékezett meg a legendás énekesről.
Balázs Fecó kedden ünnepelte volna a hetvenedik születésnapját. Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában két zenésztársával emlékeztek meg a legendás énekesről. Csitári Gergely műsorvezető vendége Keresztes Ildikó és Szigeti Ferenc voltak.
Kedden ünnepelné hetvenedik születésnapját a néhai legenda, a Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, énekes Balázs Fecó, kinek halálhíre az egész országot megrendítette, nem különben jó barátját, pályatársát, Keresztes Ildikót, aki a mai napig képtelen meghallgatni az elhunyt énekes dalait.
Keresztes Ildikó félelemmel vegyes aggódással igyekszik gondoskodni idős édesanyjáról a pandémia alatt is.
Jolly szigorúan büntetné az állatokkínzókat. Párjával, a szépségével topmodelleket kenterbe verő Barbival egy kutyát és nyulat gondoznak nagy szeretetben, ezért nem csoda, hogy mindketten a szívükön viselik négylábú barátaink sorsát.
Az énekesnő a kényszerpihenő után újult erővel készül a visszatérésre.
Orbán Viktor fontos üzenetre hívja fel a magyar lakosság figyelmét – ugyanakkor olyan pillanatokba is bepillantást engedett, amikbe eddig talán soha.
A énekesnő is kiáll az állatok jogaiért, és gazdiként fontosnak tartja harcolni a jólétükért.
Az énekesnő nem ismer megalkuvást, ha az állatok jólétéről van szó. Drákói szigorral büntetne mindenkit, aki állatot bánt, kínoz vagymnem megfelelően tart.
Még több cikk