7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Keresztes Ildikó

Szombaton tartották a VIII. Budapesti Székely Bált a Pesti Vigadóban, ahol több száz vendég előtt tüntették ki Mága Zoltán hegedűművészt. A gálavacsorán fellépett többek között Keresztes Ildikó is. A marosvásárhelyi születésű énekesnővel interjút készített a Pesti TV, amelyben a ...
Wolf Kati ritkán enged betekintést a magánéletébe, és egyáltalán nem mondható el róla, hogy kiteregeti a szennyest a nyilvánosság előtt. Sosem beszél arról, hogyan éli a mindennapjait a családjával, most azonban egy beszélgetős műsorban tett egy kis kivételt.
Immáron tizedik éve szervez adománygyűjtést a Közmédia. A jótékonysági program idén a koronavírusban árván, vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány munkáját támogatja. A “Jónak lenni jó” -kezdeményezés mögé számos hazai híresség, sportoló is ...
Kemény üzenetekkel bombázzák a magyarok és az angolok is a Bradfordban meggyilkolt magyar pedagógus, B. Borbála gyilkosát. A másik megsebesített tanárnő azóta is kórházban fekszik.
Az énekesnő saját Facebook-oldalán osztotta meg a halálhírt.
Keresztes Ildikó ezerszer jobban érzi magát a bőrében most, mint 20-30 évesen. The post Keresztes Ildikó fehérneműt reklámoz, az 57 éves az énekesnőt nem érdekli a kora first appeared on nlc .
Ez a döntők hétvégéje a TV2-n, ugyanis a Dancing with the Stars mellett a Sztárban sztár leszek!–ben is kiderül, hogy ki nyeri a műsort.
Akinek egy egész ország ismeri az arcát, az néha a bevásárlásra is több órás készülődéssel indul el. Keresztes Ildikó azonban nem ezt a tábort erősíti, az énekesnő bátran már meri vállalni természetes vonásait.
Megtalálta és beazonosította a Hír TV azt az ingatlant, amelyről Anonymous mai videóüzenetében beszél.
Feminista nőkről és afrikai-amerikai aktivistákról elnevezett hadihajók is szolgálatba állnak majd.
Ambrus-Jobbágyi Zsófia Keresztes Ildikó, Emerton-díjas énekesnő egy napját követte végig és mutatta be a Magánterület című műsorunkban.
Önmagával való viszonyáról, átalakult szülő-gyerek kapcsolatáról és párkeresésről is beszélt Keresztes Ildikó a Magánterület legújabb adásában, amely vasárnap este 19:00 órakor kerül adásba. A többszörös Emerton díjas énekesnő szerint most sokkal nagyobb békében és kiegyensúlyozottságban van önmagával, mint valaha.
Te tudod, kiről van szó, aki elbitorolta a trónt a legtehetségesebb magyar énekesnőnek tartott Rúzsa Magditól, akiért egy ország rajong? Cikkünkből kiderül!
Igazi sztárdömping volt a Dancing With The Stars ötödik adásában, azonban az este végén egy párosnak búcsúznia kellett.     DANCING WITH THE STARS- ÖSSZEFOGLALÓ CIKK: Megrendítő szerelmi vallomások és sztárdömping a DWTS legújabb adásában   Tóth Andi előző párkapcsolatairól: ˝Viharosak ...
Nem tudott parancsolni az érzelmeinek Keresztes Ildikó a Dancing with the Stars színpadán.
Hatalmas sikert aratott, vastapsot kapott a premieren az Elk*rtuk.
A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.
KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat
Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet. The post KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató ÁLOMUTAZÓ című családi mesemusical.
Már 1500 alkalommal játszották a legendás musicalt a Madách Színházban, a jubileum alkalmából összegyűjtöttünk pár érdekességet Andrew Lloyd Webber databjáról.
A színház tájékoztatása szerint az évad első felében a repertoáron lévő produkciókat játsszák, a Macskák mellett a Jézus Krisztus Szupersztár, ... The post A Macskák 1500. előadásával nyitja meg évadát a Madách Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2021-ben két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogató adással.   Az X-Faktor jubileumi évada szeptember 25-én és október 2-án az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges ...
A Szent Korona lesz a középpontjában az idei Duna Napnak.
Az énekesnő Péterfi Judit YouTube-csatornájának TÜKÖR című műsorában árulta el, miért nem lett édesanya.
Az énekesnő jó időszakként élte meg a karantént, megtalálta a belső békéjét. Mint azt a Borsnak elárulta: szüksége volt arra, hogy mentálisan újra megerősödjön és visszatérhessen a színpadra.
Less be a kulisszák mögé: Így zajlott a mesterek dalának klipforgatása / Új szerelem a láthatáron: Száraz Dénes lecseréli a régit? / Gáspár Bea lebuktatta Győzikét, nagyot füllentett a showman vállalkozásáról / Gáspár Beának nagyon tetszik Kasza Tibi, el szeretné lopni feleségétől / A ...
Keresztes Ildikónak sem volt felhőtlen az elmúlt másfél év, hiszen a járványhelyzet miatt számtalan nehézséggel kellett szembenéznie. Nélkülöznie kellett a ... The post Keresztes Ildikó másfél éve nem látta a szeretteit appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hosszú hónapok után végre meglátogathatta erdélyi rokonait Keresztes Ildikó. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő az elmúlt időszak megpróbáltatásairól mesélt a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában, ahol új dalát is előadta.
A sztárt megviselte a járvány, de most visszatért – viszont elment a hangja, ahogy énekelni kezdett. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő már gőzerővel készül a nyári hajrára!
A sztár gőzerővel dolgozik, hogy visszatérjen a járvány után – ám kellemetlen meglepetés érte az egyik próba után…
Még több cikk