32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Kedd
25°
2020.07.11. szombat, Nóra, Lili

Keresztes Ildikó

Két új tetoválással bővítette Keresztes Ildikó (55) a testén lévő gyűjteményt. Az énekesnő a karjára és a lábára varratott kisebb rajzokat, amelyek a kutyák iránt érzett szeretetét hivatottak megmutatni.
Ennél cukibb tetoválás nincs is! Az énekesnőnek a karanténidőszak alatt volt ideje magára varratni azt, amire mindig is vágyott. Nem ez az első, de nem is az utolsó tetkója.
Alig egy hete ünnepelte volna 72. születésnapját Cserháti Zsuzsa. Az énekesnő tragikus hirtelenséggel hunyt el. Halála előtt még egy nagy lemez kiadására készült. Fiának a mai napig hiányzik az édesanyja, aki annak idején nehezen tudta feldolgozni azt, hogy ismert lett. Keresztes Ildikó pedig azt ...
Hosszabban: Keresztes Ildikó megható gondolatokkal emlékezett vissza Cserháti Zsuzsára. Az énekesnő elmesélte első találkozásuk pillanatát, különleges kapcsolatuknak a titkát, és azt is, hol volt és mit csinált, amikor megtudta, barátnője végleg elment.
Hosszabban: Keresztes Ildikó megható gondolatokkal emlékezett vissza Cserháti Zsuzsára. Az énekesnő elmesélte első találkozásuk...
A 100 Folk Celsiustól kezdve ByeAlexen, Opitz Barbin át Zalatnay Saroltáig sokakat kisegített az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, “Köszönjük, Magyarország” című pályázat.
Az énekesnő Trianon 100. évfordulójára egy különleges klipet készített, erről mesélt az ATV Start című műsorában.
Az Európa 2020 először magyarul készült el, a járvány korai szakaszában, szövege a vírus elleni harcban összefogásra biztatja a hallgatókat. Az angol nyelvű változat témája a sikeres védekezés utáni újraéledő remény. Angol nyelven is elkészítette a koronavírus-járvány okozta helyzetre ...
A Start Plusz vendége Keresztes Ildikó énekesnő, előadóművész.
Összegyűjtöttük a tizenöt legjobb, legszebb gondolatot a trianoni békediktátum századik évfordulója kapcsán.
Új klippel rukkolt elő a Csík Zenekar: a videó a Nemzeti Összetartozás Napján vált elérhetővé.
A Hazám, hazám, édes hazám kezdetű népdalt dolgozták fel, Orbán Viktor is megosztotta.
A nemzeti összetartozás napjához és eszméjéhez, a trianoni békediktátum százéves keserűségéhez méltó dalt alkotott a Csík zenekar a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező felkérésére. A "Hazám, hazám, édes hazám" kezdetű népdalt dolgozták át oly módon, hogy az anyaországban született ...
Az újabb versszakokat úgy válogatták, hogy az összes elszakított nemzettestet megidézzék.
Páratlan kulturális és zenei összefogásban készült el Hazám, hazám című dal a Csík együttes, Szabó Attila és Majorosi Mariann munkájában, ... The post Hazám, hazám – Dal készült 2020 június 4-re a Nemzeti Összetartozás Napjára appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A magyar nyelvű klip már több mint hárommillió megtekintésnél jár.
Online programmal emlékezik a magyarság a nemzeti összetartozás napjára, június 4-re - közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-vel.
Online rendezi a kormányzat a nemzeti összetartozás napját.
A facebookon és a youtube-on is élő koncertek, előadások lesznek elérhetőek.
Magyarország kormánya március 11-én hirdetett veszélyhelyzetet az országban, a koronavírus-járvány elleni védekezésképpen pedig számos intézkedéseket hoztak azóta.
Orbán Viktor egy egészen zseniális videóval indította a péntek reggelt: a tíz éve tartó bizalmat köszöni meg egy válogatás videóval, ami összefoglalja az elmúlt néhány évet.
A miniszterelnök végre kezet ráz saját magával.
Bár a változás nem drasztikus, az énekesnő mégis úgy érzi, mintha kicserélték volna. Feltöltötték a száját és a ráncait.
A felhívás célja, hogy megemlékezzünk a trianoni békediktátum századik évfordulójáról.
Május 25. éjfélig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által Trianon századik évfordulója és a Nemzeti összetartozás napja alkalmából "Milyen jó, hogy itt vagyunk" címmel meghirdetett videopályázatra.
Egyre többen állnak a kezdeményezés mögé, melynek célja, hogy az Európai Unió közvetlenül támogassa az államokon belüli nemzetiségi régiókat. Sok magyar művész is támogatja a Székely Nemzeti Tanács erre irányuló petícióját.
Magyar tehetségek sora adta hangját és arcát az Érted… című új dalhoz, mely az eddigi, karanténben született szerzeményekhez képest nem az otthonmaradásra buzdít, hanem egy fohász az emberekért, az országért és egy szebb jövőért.
„Már a Jóistenre bíztam, mi lesz velünk, az ő kezében vagyunk.”
Kezdetben tartott Kaszás Attilától, de végül kapcsolatuk barátsággá mélyült. Keresztes Ildikó a mai napig úgy érzi, mintha itt lenne köztünk a 2007-ben elhunyt színész.
Március 15-én 20 órától a Pro Urbe-díjas énekesnő-színésznő, Keresztes Ildikó, és a kosaraslegenda, Kiss Lenke lesz a Sláger Téma vendége. ... The post Keresztes Ildikó a határon túli magyarokért, Kiss Lenke egy új sportágért appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A nézők is elhitték, hogy Tóth Gabi lehet a jelmez alatt.
Vasárnap este a negyedik élő adásával folytatódott a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n, ahol ezúttal a Bika, a Bohóc, az Elefánt és a Szívkirálynő léptek a rejtélyek színpadára!
Egészen az adás végéig homály fedte az Elefánt-jelmez viselőjét, és végül mindenki számára nagy meglepetést okozott, hogy Pely Barna zenész-énekes változott át a műsor kedvéért. Pélyt Majka öreg sérült elefántnak nevezte, és Tilla szerint is úgy mozgott, mint egy zsák liszt, így A Dal ...
Az egyik Sztárcsapat szerint az Elefánt jelmez Tóth Gabit, míg a másik úgy gondolta, hogy Keresztes Ildikót rejti az ormányos ruha.
Vasárnap este a negyedik élő adásával folytatódik a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n, ahol ezúttal a Bika, a Bohóc, az Elefánt és a Szívkirálynő lépnek majd a rejtélyek színpadára! Vajon ki lesz az a három jelmezes, akiről lehullik a maszk?
Az alkohol, a kábítószer, a nagy tragédiák elkerülték, mégis úgy érzi, sokban hasonlít a fiatalon elhunyt sanzonénekeshez.
Még több cikk