18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
18°
Kedd
17°
2020.09.19. szombat, Vilhelmina

Keresztes Ildikó

Koncertélmény otthon - Így bulizhatsz kedvenceidre a kanapéról
A koronavírus járvány az élet szinte minden területén éreztette hatását az elmúlt hónapokban, ide értve hazai könnyűzenei ipart is. Az elmaradt fesztiválok és koncertek miatt számos előadó és a háttérben velük dolgozók maradtak bevétel nélkül, arról nem is beszélve, hogy mi sem ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től ...
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét. The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on .
Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; a közönség saját otthonában nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-től pedig bárki saját otthona kényelméből ... The post Raktárkoncert-sorozat indul a könnyűzenei ipar támogatására appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Huszonöt éves jubileumát ünnepli a Kartel, amelynek tagjai a karantén alatt otthon malmoztak. Nem csoda, hogy színpadra éhesen érkeztek a raktárkoncert-sorozat fellépésére.
A rockzene rövid életű, de mára klasszikussá vált zenekara, a Dinamit is fellépett a raktárkoncert-sorozaton. Az együttes dalait újra Vikidál Gyula énekével hallhattuk, olyan dinamikus előadásban, mintha nem telt volna el csaknem négy évtized a csapat feloszlása óta.
1962-tól, azaz közel hatvan éve áll a színpadon egyedül vagy zenekarral Zorán, aki óriási rutint szerzett ez idő alatt, talán nincs is olyan helyzet a színpadon, amiből ne lenne képes valahogy kihozni a legjobbat. Ám arra, amit ez a nyár hozott, nyilván még ő sem tudott felkészülni. A kényszerű ...
Nem elégedetlenkedik, csak hálás azért, amit ebben az életében kapott, s amit adhat másoknak a zenével. A szerelmet sem hajszolja, csak elfogadja, ha újra érzi.
Teljes gőzzel beindult a raktárkoncert-projekt: még mielőtt a koncertfelvételek sugárzása megkezdődne, a kulisszák mögé is betekinthetnek a nézők.
Megkezdődtek a zenészeket támogató raktárkoncertek felvételei. Bár még nem hozták nyilvánosságra az összes felkért előadó nevét, elindult egy Instagram-, illetve Facebook-oldal, ahol nyomon lehet követni, kik azok, akik már túl vannak a fellépésen.
Fél év után újra színpadra áll Keresztes Ildikó, aki tavaly kimerültség miatt kényszerszabadságra kényszerült. Pedig ezelőtt sosem volt rá példa, hogy egy hónapnál hosszabb időt töltsön pihenéssel.  a szervezetem azt mondta, hogy kész – mondta el a TV2 Mokkájában az énekesnő, aki a fél ...
Elejtett információkból lehet felfejteni, kik járhatnak jól a raktárkoncertekkel.
Budapest — Játszd újra, Charlie (72)! A Liszt Ferenc-díjas legenda pénteken adja pályafutása első raktárkoncertjét, de nem ez lesz az első alkalom, hogy üres nézőtér előtt énekel.
Budapest — Játszd újra, Charlie (72)! A Liszt Ferenc-díjas legenda pénteken adja pályafutása első raktárkoncertjét, de nem ez lesz az első alkalom, hogy üres nézőtér előtt énekel.
Az énekes-zenész hónapokat várt arra, hogy ismét egy igazán jót zenéljen a teljes zenekarával.
Keresztes Ildikó és zenekara nyitotta a sort a raktárkoncertek terén: az énekesnő elárulta, milyen érzés volt fél év után újra nagyszínpadon állni.
Hétfőn kezdetét vette az a raktárkoncert-sorozat, amit a kormány azért hívott életre, hogy támogassák a zenészeket és a zeneiparból élő háttérmunkásokat. Elsőként Keresztes Ildikó állt színpadra.
Az augusztus 20-án este 9-kor kezdődő koncert vendége Keresztes Ildikó lesz.
Egymás után állnak a székely petíciós kampány mellé a hírességek, kérve, hogy aki még nem írta alá a polgári kezdeményezést, az tegye meg. Hiába írták alá ugyanis már több mint egymillióan, az kell, hogy legalább hét országból támogassák a kezdeményezést, mégpedig az uniós ...
Benkő László halálhírét keltették a kommentelők, szerencsére az Omega menedzsere tájékoztatta a rajongókat, hogy nem igaz a hír.
Még óvodás volt, amikor megkapta az első gázsiját a Kossuth- díjas zeneszerző- zongorista, Balázs Fecó. Saját házában...
Még óvodás volt, amikor megkapta az első gázsiját a Kossuth- díjas zeneszerző- zongorista, Balázs Fecó. Saját házában látogattuk meg a legendás zenészt, ahol a több mint 50 éves pályafutásának legjelentősebb állomásairól beszélt a kameránk előtt. Állandó szerzőtársától, Horváth ...
Új szerepkörben próbálja ki magát Keresztes Ildikó: prostituáltnak áll. Mielőtt bárki megijedne: az énekes-színésznő csak a színpadon vált a legősibb szakmára, méghozzá a Nine című musical kedvéért. A Budapesti Operettszínház jövő évi legnagyobb dobásának ígérkező produkciójában ...
Egészen mélyen belenyúlt a zsebébe az a licitáló, aki végül 500 ezret fizetett azért, hogy ezzel is segíteni tudja a koraszülötteket.
Két új tetoválással bővítette Keresztes Ildikó (55) a testén lévő gyűjteményt. Az énekesnő a karjára és a lábára varratott kisebb rajzokat, amelyek a kutyák iránt érzett szeretetét hivatottak megmutatni.
Ennél cukibb tetoválás nincs is! Az énekesnőnek a karanténidőszak alatt volt ideje magára varratni azt, amire mindig is vágyott. Nem ez az első, de nem is az utolsó tetkója.
Alig egy hete ünnepelte volna 72. születésnapját Cserháti Zsuzsa. Az énekesnő tragikus hirtelenséggel hunyt el. Halála előtt még egy nagy lemez kiadására készült. Fiának a mai napig hiányzik az édesanyja, aki annak idején nehezen tudta feldolgozni azt, hogy ismert lett. Keresztes Ildikó pedig azt ...
Hosszabban: Keresztes Ildikó megható gondolatokkal emlékezett vissza Cserháti Zsuzsára. Az énekesnő elmesélte első találkozásuk pillanatát, különleges kapcsolatuknak a titkát, és azt is, hol volt és mit csinált, amikor megtudta, barátnője végleg elment.
Hosszabban: Keresztes Ildikó megható gondolatokkal emlékezett vissza Cserháti Zsuzsára. Az énekesnő elmesélte első találkozásuk...
A 100 Folk Celsiustól kezdve ByeAlexen, Opitz Barbin át Zalatnay Saroltáig sokakat kisegített az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, “Köszönjük, Magyarország” című pályázat.
Az énekesnő Trianon 100. évfordulójára egy különleges klipet készített, erről mesélt az ATV Start című műsorában.
Az Európa 2020 először magyarul készült el, a járvány korai szakaszában, szövege a vírus elleni harcban összefogásra biztatja a hallgatókat. Az angol nyelvű változat témája a sikeres védekezés utáni újraéledő remény. Angol nyelven is elkészítette a koronavírus-járvány okozta helyzetre ...
A Start Plusz vendége Keresztes Ildikó énekesnő, előadóművész.
Még több cikk