8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Szerda
19°
2019.04.21. , Konrád

Keresztes Ildikó

Az emberek többsége meg akar felelni az elvárásoknak. De van, aki túlzottan is. Mint Keresztes Ildikó, aki szerencsére már túllépett ezen.
Keresztes Ildikó arról beszélt a FEM3 Café-ban, hogy amióta ledobta a megfelelési kényszer "láncát", sokkal jobban érzi magát a bőrében, számos pozitív változás történt az életében.
Ahogy a legtöbb hírességnek, Keresztes Ildikónak is lenne oka kiakadni a negatív kommentelőkön. De bárhogy is sértegetik, az énekesnőről lepereg, ugyanis jórészt el sem jut hozzá a rosszindulatú fröcsögés.
„Nem akarok kiszolgáltatottá válni, nem akarok úgy megrogyni, hogy az ágyhoz vagyok kötve...”
Bár Fodor Zsóka már több mint 10 éve nem játszik a Barátok közt című sorozatban, az ország még mindig a Mátyás király téren alakított legismertebb szerepével, Magdi anyussal azonosítja. A színésznő most két reklámfilmben kapott szerepet, és bár ezekben is a tőle jól megszokott profizmust ...
Az énekesnő nem akar senkinek megfelelni, büszkén vállalja smink és fodrász nélkül is magát.
Keresztes Ildikó: Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy homeless
Az énekesnő a hétköznapokon nem foglalkozik sokat a külsejével.
Az énekesnő nem akar mindenkinek megfelelni, felesleges azon görcsölni, hogy ki mit gondol róla. Számára már sokkal fontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében.
Elárasztották a Koós Jánost búcsúztató, szívhez szóló bejegyzések a közösségi médiát, mindenkit megrendített a táncdalénekes-legenda halálhíre.
Budapest — Úgy érzi, 50 fölött ismerte meg magát igazán, és már nem akar bizonyítani másoknak, legyen szó szakmai dologról vagy feltételezett plasztikai műtétekről. Keresztes Ildikó (54) válásán is túljutott az Edda gitárosával, Kicska Lászlóval (54), és most azt mondja: nincs szüksége ...
Keresztes Ildikó nem csak berögzött szokásairól mesélt a FEM3 Caféban, hanem azt is elárulta, hogy mi áll megújulásának hátterében.
Válása után fél évig a lakásból sem akart kilépni.
Budapest – Az öngyilkosság gondolata is megfordult Keresztes Ildikó fejében, mialatt egy brutálisan nehéz időszakon kellett keresztülmennie az elmúlt évek során.
A színész-énekes híres arról, hogy nagyon határozottan védi a magánéletét a nyilvánosságtól - most mégis szokatlanul nyíltan mesélt D. Tóth Krisztának a legmélyebb fájdalmairól.
Egy színész-énekes, aki összetéveszthetetlen hangján egy vicces sapkában kuncog az egyik pillanatban, aztán olyan mélységeket tár fel a múltjából, ami még DTK-t is sokkolja – egy mondattal talán így írható le az Elviszlek magammal Keresztes Ildikóval készült epizódja. Itt az idei utolsó online premier, nézzétek:
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a szervezők idén is elhozzák az Álomutazó című mesemusicalt, melyet egy kicsit felújítottak, de idén is több hazai hírességet vonultat majd fel karácsonykor. Idén december 22-23-27-28-án lehet megtekinteni a családi mesemusicalt, ismételten a BOK csarnokban. ...
[sz]Címkép: Instagram[sz] Hosszú időbe telt, míg fel tudta dolgozni válását Keresztes Ildikó. 25 év után, 2012-ben ért véget a házassága az Edda gitárosával, Kicska Lászlóval. Az elválás után azonban egymást követték a tragédiák. Előbb édesanyja párja hunyt el, akit apjaként szeretett, ...
Keresztes Ildikó sokáig búslakodott a válása miatt, de most úgy látszik, változás állt be a magánéletében.
A válása után nem volt ideje összeszedni magát lelkileg, mert a családjában egymást érték a halálesetek. A gyász feldolgozása után azonban rájött, hogy csak úgy lehet boldog, ha új alapokra építi életét.
Keresztes Ildikó bár már jobban van, most D. Tóth Krisztának mesélt az Elviszlek magammal című műsorban nehéz időszakáról.
"Minden szempontból elegem van már a rajtam élősködő piócákból." Keresztes Ildikó szerint, itt az idő a megújulásra, mostantól kezébe veszi az irányítást. ripost.hu
Ez lesz az új dal az Álomutazókban
Az idei előadás kicsit más lesz! Megérkezett tavaly nagy sikerrel bemutatott Álomutazó című családi mesemusical legfrissebb dala. babaszoba.hu
A téli színházi előadások kevésbé ismert veszélyéről beszélt Keresztes Ildikó, aki tavaly a nagysikerű Álomutazó egyik próbáján majdnem belefagyott a jelmezébe.
Még több cikk