22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Csütörtök
21°
2018.08.20. hétfõ, István

Keresztes Ildikó

Ősztől zsűrizni fog az RTL Klub egyik új műsorában.
1982-ben került Erdélyből Magyarországra, később sem volt neki könnyű a karrier.
Oláh Ibolyát nagyon ritkán láthatjuk, gyakorlatilag a fellépésein kívül nem hallunk róla, és ez valószínűleg nem véletlen. Most viszont egy friss képet posztolt róla Keresztes Ildikó, amelyen látszik, hogy mennyit változott az utóbbi időben.
Friss fotó került fel az internetre Oláh Ibolyáról: te felismered?
Ibolya legújabb fotóján nem is akárkivel pózol
Kevesen tudják, de Keresztes Ildikó vokálozott egy R-Go lemez felvételén. Hogy miért végződött a közös munka azzal, hogy Ildikó összetépdeste papírjait, kiderül a videóból.
5,2 millió forintot veszettek Keresztes Ildikóék másodpercek alatt, egy rossz tipp, 13 év tévedés következtében...
Óriási formában játszott Keresztes Ildikó és Szikora Robi a Pénzt vagy éveket! stúdiójában, hiszen pusztán 1-1 éveket tévedtek csak. Hogy a sikerszéria folytatódik-e, kiderül...
Egy rossz döntés milliókat vitt el Keresztes Ildikóéktól, akiket alaposan megtévesztett egy fiatalos 30-as. Szerencsére még így is millióik maradtak, amiért küzdhettek.
Keresztes Ildikónak és Szikora Robinak sikerült a döntőig eltippelniük magukat! De hogy sikerül-e milliókat adományozniuk, az a teljes adásból derül ki.
Őszintén beszélt gyerekről, unokáról, a tovább nem halogatható változásról.
A rendezvényen a borvidék borai mellett színes programokkal és könnyűzenei koncertekkel várják a látogatókat.
Több év múltán figyeltek fel külföldön Csobot Adélra, akinek első fellépése bekerült az X-Faktor legemlékezetesebb videói közé.
Elképesztő vádak érték Keresztes Ildikót
Kaposvár – Énekhangja mellett botrányos viselkedésével nyűgözte le rajongóit Keresztes Ildikó a Somogyi Borfesztiválon.
Budapest — „Szerezd meg, ameddig tudod!” – énekelte Janis Joplin (†27) az utolsó hangfelvételén, amelyen a kultikus amerikai blues-rock énekesnő 1970-es halála után jelent meg, és e legendás idézet immár Keresztes Ildikó (53) bal alkarján is olvasható.
Zavarba jöttünk Keresztes Ildikó fotójától: így még biztosan nem láttad
A rajongók nem véletlenül őrültek meg Keresztes Ildikó fotójától
Soha nem beszélt Keresztes Ildikó arról, mit érzett, amikor megtudta: volt férjének, az eddás Kicska Lászlónak gyereke született. Az énekesnő a FEM3-on vendégeskedett a Joshi a legjobb barát című műsorban. Joshi nekiszegezte a kérdést: „Most született a volt férjednek gyereke, Natália. ...
Keresztes Ildikó őszintén beszélt arról, hogy gyermekkorában egyszer fulladozni kezdett - mindössze 10-15 percen múlt az élete.
Tudja mi a közös a Marosvásárhelyen született Keresztes Ildikóban és az indiai származású Joshi Bharatban? Nem könnyű kérdés!
"Úgy gondolom, hogy ha az ember varrat magára valamit, akkor az nem szabad, hogy az egy légből kapott ötlet legyen..."
Idén év végén újra színpadra kerül 2017 legnagyobb színpadi produkciója, az Álomutazó című családi mesemusical.
Még több cikk