28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2021.08.01. , Boglárka

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikónak sem volt felhőtlen az elmúlt másfél év, hiszen a járványhelyzet miatt számtalan nehézséggel kellett szembenéznie. Nélkülöznie kellett a ... The post Keresztes Ildikó másfél éve nem látta a szeretteit appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hosszú hónapok után végre meglátogathatta erdélyi rokonait Keresztes Ildikó. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő az elmúlt időszak megpróbáltatásairól mesélt a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában, ahol új dalát is előadta.
A sztárt megviselte a járvány, de most visszatért – viszont elment a hangja, ahogy énekelni kezdett. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő már gőzerővel készül a nyári hajrára!
A sztár gőzerővel dolgozik, hogy visszatérjen a járvány után – ám kellemetlen meglepetés érte az egyik próba után…
A nyári színház szabadtéri és ültetett nézőterének köszönhetően az egyik legbiztonságosabb közösségi helyszínnek számít.
Június 3-án a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című produkciójával nyitja meg az idei szabadtéri színházi szezont a Margitszigeti Színház - közölték a szervezők. MTI A teátrum klasszikus zenei sorozatát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar indítja el június 5-én Mozart ...
Miller Dávid az Álarcos énekesben már bebizonyította, hogy akár tehetségkutatót is nyerhetne hangjával, azóta pedig a csatorna egyik vezető arca lett. Most újabb területen tette le a névjegyét.
Miller Dávid az Álarcos énekesben már bebizonyította, hogy akár tehetségkutatót is nyerhetne hangjával, azóta pedig a csatorna egyik vezető arca lett. Most újabb területen tette le a névjegyét.
A Margitszigeti Színház keddi közleménye szerint a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen úgy döntöttek, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát átteszik ... The post Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház
Júniusban nyithat a Margitszigeti Színház: a tervek szerint az idei szezon a nemzeti összetartozás napi emlékesttel kezdődik június 3-án.
Az énekesnő szüleinek köszönheti, hogy nincsenek most anyagi gondjai. Már gyerekként megtanították neki, hogyan bánjon a pénzzel.
Keresztes Ildikó igyekezett hasznosan tölteni a kényszerpihenőt, de nem tagadja, neki is voltak és vannak is mélypontjai.
Az énekesnő a koronavírus-járvány miatt sok mindent átértékelt, egyfajta belsőutazáson vett részt.
Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában Keresztes Ildikó két zenésztársával emlékezett meg a legendás énekesről.
Balázs Fecó kedden ünnepelte volna a hetvenedik születésnapját. Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorában két zenésztársával emlékeztek meg a legendás énekesről. Csitári Gergely műsorvezető vendége Keresztes Ildikó és Szigeti Ferenc voltak.
Kedden ünnepelné hetvenedik születésnapját a néhai legenda, a Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, énekes Balázs Fecó, kinek halálhíre az egész országot megrendítette, nem különben jó barátját, pályatársát, Keresztes Ildikót, aki a mai napig képtelen meghallgatni az elhunyt énekes dalait.
Keresztes Ildikó félelemmel vegyes aggódással igyekszik gondoskodni idős édesanyjáról a pandémia alatt is.
Jolly szigorúan büntetné az állatokkínzókat. Párjával, a szépségével topmodelleket kenterbe verő Barbival egy kutyát és nyulat gondoznak nagy szeretetben, ezért nem csoda, hogy mindketten a szívükön viselik négylábú barátaink sorsát.
Az énekesnő a kényszerpihenő után újult erővel készül a visszatérésre.
Orbán Viktor fontos üzenetre hívja fel a magyar lakosság figyelmét – ugyanakkor olyan pillanatokba is bepillantást engedett, amikbe eddig talán soha.
A énekesnő is kiáll az állatok jogaiért, és gazdiként fontosnak tartja harcolni a jólétükért.
Az énekesnő nem ismer megalkuvást, ha az állatok jólétéről van szó. Drákói szigorral büntetne mindenkit, aki állatot bánt, kínoz vagymnem megfelelően tart.
Anevemandras, azaz Kállay-Saunders András nyerte Hazaérek majd című dalával A Dal 2021 második válogatóját szombaton.
Idén csúcsot dönt a selymes hangú énekes azzal, hogy immár hatodik alkalommal próbál szerencsét a magyar slágerversenyen. András nem titkolja, a győzelem hajtja, aminek érdekében hajlandó volt most először magyar nyelvű versenydallal elindulni.
A Duna Televízió nézői tíz produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.
Feledhetetlen extra produkcióra számíthatnak A Dal 2021 második válogatójának nézői szombat este.
Tulajdonképpen az életét köszönheti annak Keresztes Ildikó, hogy a tavalyi évben váratlan kényszerpihenőre ítélte a koronavírus: az énekesnő elárulta, 2019 végére annyira túlhajszolta magát, hogy az azt megelőző évek túlhajszoltsága miatt kétszer is elvitte a mentő a fellépésekről.
Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Facebook-oldalán osztott meg egy karácsonyi videót, amelyben a dolgozók is énekelnek, miközben megmutatják, hogyan küzdenek a járvány ellen.
Megható történet látott napvilágot a Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát néven futó Facebook-oldalon.
Szívszorító videóval jelentkezett az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet, amit Facebook-oldalukon osztottak meg.
Így tisztelegnek egymás munkája előtt a járvány elleni küzdelemben a frontvonalban dolgozók.
Nem telhet el a szeretet ünnepe úgy, hogy az Internetet ne árasztanák el a karácsonyfás képek. Most összegyűjtöttük a sztárok otthonából posztolt fotókat.
A Cityrocks műhelyéből. The post Presser Gábor dalával “adja át az ünnep perceit” az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet appeared first on Vásárhely24 .
A koronavírus járvány ellátásban március óta kiemelt feladatokat ellátó országos centrum dolgozói közös dallal tisztelegnek egymás előtt, elismerve minden egészségügyben dolgozó kolléga áldozatos munkáját. The post Presser Gábor dalával “adja át az ünnep perceit” az Országos Korányi ...
A Korányi Pulmonológiai Intézet munkatársai, egy közös dallal kívánnak boldog karácsonyt.
Mesebeli ruhában láthatjuk nemsokára a színpadon.
Még több cikk