11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2018.12.14. péntek, Szilárda

Keanu Reeves

Ajánló - Szereplők: Keanu Reeves, Tiger Hu Chen, Karen Mok, Hai Yu, Qing Ye
A hatodik anime sorozatadaptációját jelentette be a Netflix. Ezúttal Sinicsiró Vatanabe klasszikus meséjét dolgozzák fel az alkotó közreműködésével.
A Netflix csapott le az új Cowboy Bebopra.
77 éves volt Eltávozott közülünk az olasz származású rendező és forgatókönyvíró, Bernardo Bertolucci, akinek olyan alkotásokat is köszönhetünk, mint az Utolsó tangó Párizsban és A megalkuvó.
Új előzetest kapott Keanu Reeves sci-fije
Több filmen is dolgozik Keanu Reeves. Gyémánthajsza című romantikus thrillerét már vetítik a mozik, tegnap pedig megérkezett a Replicas új előzetese.
Megérkezett a Toy Story 4 magyar előzetese
A Villából készült Forky-n kívül számtalan új játék szerepel majd a Toy Story negyedik epizódjában. Keanu Reeves szinkronizálja egyiküket.
Végre mozikba kerül a Replicas, amihez újabb előzetes érkezett.
Gyémánthajsza - Keanu Reevest Szibériába zavarták
Keanu Reeves is megpróbál Bruce Willis, valamint Nicolas Cage nyomdokaiba lépni, és az esetenkénti jó filmjei közötti űrt gagyikkal kitölteni.
Fény derült Keanu Reeves rejtélyes szerepére a Toy Story 4-ben? - mafab.hu
A közönség már nagyon várja a Toy Story 4-et, és nem csak amiatt, hogy egy legendás franchise tér vissza, hanem azért is, mert ez lesz az utolsó rész. A közönség már nagyon várja a Toy Story 4-et, és nem csak amiatt, hogy egy legendás franchise tér vissza, hanem azért is, mert ez lesz az utolsó rész. mafab.hu
Még több cikk