20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
20°
Kedd
21°
2019.04.20. szombat, Konrád, Tivadar

Keanu Reeves

Sandra Bullock majdnem szerepelt a Mátrixban
A Mátrix film, majdnem teljesen más szereposztással lett leforgatva!
Hihetetlen reflexszel hajolt el a felé ütött labda elől a Houston Astros dobója.
Kicsinyes bosszút állt a stúdió a színészen Kicsinyes bosszút állt a stúdió a színészen, azonban végül nagyon úgy néz ki, hogy a Fox húzta a rövidebbet a konfliktus során.
Nem először láthatjuk Keanu Reevest civilként akcióban, de ezt most mégis más! :) TI várjátok már a John Wick 3-at? A John Wick sztárja akár hivatásos katonának is elmenne, a fegyvereket legalábbis profikhoz méltó módon kezeli. mafab.hu
Öt sztori, amely a színész emberi nagyságát bizonyítja Keanu Reeves nemcsak színészként, hanem emberként is kiváló: íme öt eset, amikor a sztár hatalmas gesztust tett.
Nem vicc, a trilógia egyik producere nemrég egy interjúban mesélte el, milyen nevek kerültek elő Keanu Reeves előtt.
Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár - Mafab.hu
A színész ezúttal egy reptéren adott leckét jófejségből: nem sokszor hallunk hasonló hollywoodi hírességekről. :) A színész ezúttal egy reptéren adott leckét jófejségből: nem sokszor hallunk hasonló hollywoodi hírességekről. mafab.hu
Pánik a repülőn, a sztárszínész mentette meg a helyzetet - videó
Úgy tűnik, Keanu Re­eves a va­ló­ság­ban is iga­zán hő­sies
Igen meglepő nevek is felmerültek a most húsz éves Mátrix előkészítése során. Hosszú út vezetett odáig, míg kialakult a patent színészgárda a most húsz éves Mátrixhoz, és igen meglepő nevek is felmerültek az előkészítés során. filmszakadas.blogstar.hu
Képtelenség nem imádni! A színész régóta Hollywood egyik legközvetlenebb sztárjaként van benne a köztudatban, egy repülőteres kaland során pedig ismét rászolgált a jó hírére.
Ő pedig igazi hősként viselkedett.
Bakersfield — Bajba jutott utasokon segített Keanu Reeves (54)!
Nem csak Keanu Reevest és Alex Wintert látjuk viszont Jövő nyáron érkezik a mozikba Bill és Ted harmadik filmje, amelyben Keanu Reeves és Alex Winter ismét az időutazó rockerek bőrébe bújhatnak - és nem ők lesznek az egyedüli visszatérők.
Némi eredettörténet A John Wick: 3. felvonás - Parabellum még az első két résznél is akciódúsabbnak ígérkezik, ráadásul némileg eredettörténetként szolgál is majd a Keanu Reeves által megformált főhőshöz.
Jön a Bill és Ted 3!
Bill S. Preston és Ted Theodore Logan visszatér, hogy újra megmentsék civilizációnk békés jövőjét. Ezúttal egy szuperslágert kell költeniük.
Tik-tak, Mr. Wick! Új trailer érkezett a harmadik John Wick-filmhez, a Parabellumhoz, és közzé tettek jó néhány plakátot is, amelyekről megismerhetjük az új karaktereket.
Keanu Reeves és Alex Winter végre részleteket is elárult a folytatásról.
Még több cikk