10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.11.22. péntek, Cecília

Kasza Tibor

A terhes nőre harmincöt esetet sikerült rábizonyítani, de valószínűleg több követőjéről is nagyon sok pénzt gombolt le.
Kasza Tibi egy törés után kezdett közösségi médiával foglalkozni, mára az egyik legbefolyásosabb médiaszemélyiséggé vált. Három netes személyiség portréja.
A Sztárban Sztár leszek! első középdöntőjében kiderült, ki az a 3-3 ember, aki Pápai Joci és Tóth Gabi csapatából az élő showba jut. A mestereknek egyáltalán nem volt könnyű dolga, hiszen elképesztő produkciókat láthattak...
A Sztárban Sztár leszek! ma esti adásában kiderül, ki az a 3-3 ember, aki Pápai Joci és Tóth Gabi csapatából az élő showba jut. A mestereknek nincs könnyű dolga. Az új szabályok értelmében már a rablás is megengedett az első középdöntőben. Kapcsolj 18.45-kor a TV2-re, mert az izgalmak folytatódnak!
Szabolcs már hosszú évek óta boldogítja szerelmét, de mégsem kérte még meg a kezét. Kasza Tibi a lánykérést szerette volna egy kicsit felgyorsítani.
A Kapd el, ha tudsz! játékosa nem kertelt, őszintén elmondta Kasza Tibinek gyereke szomorú történetét.
A műsorvezető boldogan viharzott be a Kapd el, ha tudsz! forgatására, ugyanis kislánya Lora baba kimondta első szavát. Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mi volt a bűvös szó, akkor nézd meg a videót!
Újabb gyereket szeretne Kasza Tibi és kedvese.
Már egészen biztos, hogy Lorának testvére lesz.
A game-show házigazdájáról kiderült, hogy nemcsak jó műsorvezető és énekes, hanem kiváló szónok is, amit korábban nyert versenye is bizonyítja.
A game-show műsorvezetője eléggé nehezen fogadta hírt, miszerint Tímea inkább Majka rajongó és nem nagyon hallgat Kasza Tibi dalokat. A könyörtelen bejelentést drámai csend követte a stúdióban...
A game-show házigazdája teljesen ledöbbent Norbert memóriáján, és meg is kérdezte tőle, mi a titka, hogy ilyen jó az emlékezőképessége. Erre érkezett egy ˝szolid˝ válasz a játékostól...
Az Alkotmány utcán kapott emlékparkot a Deszk fellendítésért sokat dolgozó Gerliczy család, amelynek két tagja elismerést is kapott pénteken. Elkezdődtek a XXV. deszki falunapok.
Budapest – A vagány borsodi testvérpár, Fehér Klaudia (24) és Fehér Natália (28) nem ijedt meg Kasza Tibi (41) feladataitól: az ötmilliós fődíjjal távoztak a Kapd el, ha tudsz! műsorából.
A Kapd el, ha tudsz! műsorvezetője sokáig gondolkozott azon, hogy egy ikonikus film után nevezi el lányát Kasza Blankának. Kasza Tibi vicces vallomásáért nézd meg a videót!
A game-show házigazdája annyira megkedvelte Ildikó társaságát, hogy egy komoly felajánlást tett neki. A játékos rögtön igent mondott a kihagyhatatlan lehetőségre.
Több hónap várakozás után szeptember elsején végre elérkezett a Sztárban Sztár leszek! első adásának napja. Az előválogatókon a tehetségek mellett természetesen a humor is nagy szerepet fog játszott, sőt megtörtént a műsor első lánykérése is...
Dani produkciója osztatlan sikert okozott a stúdióban, a mestereknek nagyon tetszett, ahogy a 28 éves színész Kasza Tibit utánozta, így nem volt meglepő, hogy igennel szavaztak. Ám csak ezután jött a neheze, hiszen a mestereknek el kellett dönteniük, hogy melyikük csapatába kerül be Dani!
Fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra Borsányi Dani, aki Kasza Tibi bőrébe bújt a Sztárban Sztár leszek! első válogatóján!
A 28 éves színész rengeteget készült produkciójára, amelyben Kasza Tibit utánozza majd!
Az átalakulóshow egyik versenyzője addig készült Kasza Tibi megformálására, amíg teljesen megcsömörlött az énekestől. Borsányi Dániel szerint a Crystal egykori frontembere antipatikus, nagyképű és művi.
Budapest — Elképesztő zsonglőrparádé helyszíne volt tegnap este a Kasza Tibi (41) által vezetett Kapd el, ha tudsz! stúdiója, de Kiszely Zoltán (25) és Hornyák István (24) nemcsak artistatudásának köszönhette, hogy övék lett a TV2 látványos show-jának első főnyereménye.
A Kapd el, ha tudsz! házigazdája visszaemlékezett iskolás önmagára, és elmondta, hogy mi keserítette meg azokat a bizonyos diákéveket.
Egy igencsak magas labdát dobott fel Kasza Tibi, amit a Kapd el, ha tudsz! játékosai rögtön le is csaptak. A vicces jelentért nézd meg a videót!
Budapest — Az összes zsűritag sírva hallgatta Szaxon Csaba (30) előadását a Sztárban sztár leszek! első, vasárnap műsorba kerülő adásának felvételén.
A monumentális game-show stúdiójában ismét párosok versengtek egymás ellen a milliókért. Nézd vissza a teljes adást a lehengerlő pillanatokért!
A TV2 vadonatúj game-showjának első részében 3 páros küzdött egymással a milliókért. Hogy végül melyik duó lett a befutó, és mennyit vihetett haza, azt megtudhatod a teljes adásból!
A Kapd el, ha tudsz! műsorvezetője ˝kikérte˝ magának, hogy Nóra ennyi ember előtt a pikáns becenevén szólítja. De a játékos vajon honnan tudja Tibinek ezt a kevésbé ismert nevét?
Sokan hihetnék, hogy ez egy lánykérés, de a látszat csal. A Kapd el, ha tudsz házigazdája más ok miatt térdelt le, ugyanis kifejezte tiszteletét a game-show játékosa előtt, amiért nő létére ennyire ismeri a futball szabályait.
A Kapd el, ha tudsz! házigazdája bár távol áll tőle, de ezúttal hibázott. Kasza Tibi teljes nyugalomban szólította a game-show játékosát, a gond csak az volt, hogy nem a saját nevén.
Adás előtt: Renáta imádja Kasza Tibi dalait, viszont párja, Vanda nem akkora rajongója a sokoldalú műsorvezetőnek, mint ahogyan azt ő remélte...
Hétfő este indul a Kapd el, ha tudsz! vetélkedő. Kasza Tibi arra kérte feleségét, hozza be lányukat a forgatásra, hagy babázhasson a szünetekben.
Budapest — Hétfő este startol a TV2 labdázós gameshow-ja, a Kasza Tibor (41) vezette Kapd el, ha tudsz!, amelyben egy rendhagyó csajozás is terítékre kerül!
Kasza Tibi már készen áll! Augusztus 26-tól jön a Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20.45-től a TV2-n!
Kasza Tibi már készen áll! Augusztus 26-tól jön a Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20.45-től a TV2-n!
Új poszt a blogon: A TV2 egyik őszi újdonsága lesz ez a vetélkedő, ami az angol Catchpoint licence alapján készül, és amit a tavaszi írásomban “ostoba időrablás“-nak neveztem, most pedig, hogy látom, bruttó 95 percre van kiírva (tavasszal 75 percre tippeltem, lehet, hogy annyi a nettó), végképp ...
Sikeres talk show formátummal próbálkozik, hogy így beszélgessen a néppel. Tudta, hogy Lázár 1,5-3 milliós nettó bért akart az orvosoknak, de a kormány elnyomta?
Még több cikk