27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Kasza Tibor

Ajánló - Sztárok és párok kedd este a TV2-n!
A Sztárok és párok következő adásában Ágica és Fresh Andi igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja.
Az énekes, gyereke születésekor édesapját szerette volna felhívni, de a hívás kicsit kalandosra sikerült. Nézd meg a videót, és megtudod, hogy miért!
Pápai Jocinak a címben szereplő kérdésre kellet választ találnia. Kattints a videóra és döntsd el, hogy helyes volt-e az énekes válasza!
A Sztárok és párok forgatásán a sztárpár kicsit nosztalgiázott, és elárulták, hogy esküvőjükön Anita nagymamája sírt, de nem örömében...
A Sztárok és párok adásában Pápai Joci és felesége tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játékban nem taktikáztak, hanem érzéseikre hallgattak. Úgy néz ki, hogy jól döntöttek, ugyanis nem üres kézzel távoztak.
Az énekes elmondta, hogy elképzelése szerint mivel foglalkozik egy antropológus. Tudd meg a videóból, hogy mennyire járt közel az igazsághoz!
Gyerekük születése után az énekes, amikor megszerette volna nézni a csöppséget a kórházban, lábzacskót kellett felvennie, de Joci a zacskót nem jó helyre húzta fel.
Berki Mazsi vérbeli bombázóként indult vacsorázni.
Adás előtt: A Sztárok és párok adásában Pápai Joci és felesége Anita igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárpár megosztotta Kasza Tibivel, hogy Joci, ha betegségekről és fóbiákról van szó, akkor mennyi mindentől is tart.
Ajánló - Sztárok és párok hétfő este a TV2-n!
Zalakaros — Hosszú idő után ismét mikrofont ragadt Dér Heni (34), nem is akárkivel, Kasza Tibivel (42) énekelhették el új dalukat közönség előtt.
A gyönyörű sportolónő minden erejét bevetette a cél érdekében, de negatív tapasztalat is érte a verseny alatt.
Mindenkit érintő, fontos témában foglalt állást a Berki család.
A Sztárok és párok felvételén Berki Krisztán elárulta, hogy párjának mi a szenvedélye a hálószobában. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet az, kattints a videóra!
A Sztárok és párok forgatásán Mazsi elárulta, hogy az otthoni munkában Krisztián mennyire is segítőkész...
Kasza Tibi ezúttal Berki Krisztiánt és Mazsit látta vendégül a Sztárok és párok stúdiójában.
A sztár lerántotta a leplet arról, hogy Mazsinak mi a ˝szenvedélye˝ az ágyban.
Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. A sztárpár felelevenítette Kasza Tibinek megismerkedésük történetét.
Magyarország — Egy pillanat alatt a feje tetejére állt az élete annak a tanár-képviselőnek, akinek pornográf tartalmú videója miatt áll a bál egy észak-alföldi településen. Úgy tudjuk, a helyi szinten szakmailag elismert pedagógus videóját bosszúból tették nyilvánossá.
Egy mókás sztorit elevenített fel Keleti Andi és férje a Sztárok és párok stúdiójában. A történet szerint Andiék bepakolták az összes nyaraláshoz elengedhetetlen holmit az autójukba, majd valami megmagyarázhatatlan okból egy másik, poggyászmentes autóval keltek útra, hátra hagyva mindent, amire szükségük lett volna.
A Sztárok és Párok játékosai, Keleti Andi és férje nem veszi félvállról a tippelést, és úgy tűnik, taktikával még meg is csavarják a játékot.
A Sztárok és párok forgatása után Keletei Andiék elárulták, hogy sajnos nem az első megérzéseikre hallgattak, hanem a gondolataik mindig elvitték a pár döntését rossz irányba. Azt is megosztották a TV2.hu stábjával, hogy szerintük nincs tökéletes pár a világon, de ettől függetlenül imádják egymást.
Kasza Tibi ezúttal Keleti Andreát és Kovács Zoltánt látta vendégül a Sztárok és párok stúdiójában.
Adás előtt: Anna és Angi két jó barát, akikben nagyon sok a közös, ráadásul ugyanazért az énekesért rajonganak. Kedvenc zenészük iránt érzett imádatukat misem bizonyítja jobban, mint az a történet, amit kisfilmjükben meséltek el a játékosok.
Ajánló - Sztárok és Párok: csütörtök este a Piramis után a TV2-n!
A műsorvezető Zámbó Krisztián kijelentésére reagált így, amikor Krisztián nem vette észre az egyik pár-jelöltet.
Krisztián megdicsérte Kasza Tibit, kiemelte, hogy a Sztárok és Párok házigazdája egyre okosabb, évről évre...
A sztárpár nem jutott abban közös nevezőre a Sztárok és Párok adásában, hogy ki is csinálja jobban a bolognai spagettit.
A Sztárok és párok legutóbbi adásában Zámbó Krisztián és Zsuzsi küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért.
A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
Ajánló - Sztárok és Párok: szerda este a Piramis után a TV2-n!
Irén párját keresték Kucsera Gáborék a Sztárok és párokban. Kasza Tibi pedig meglepő felfedezést tett a stúdióban az egyik szereplővel kapcsolatban.
Ezúttal Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. Vajon minden párt helyesen tippeltek meg?
Irén párját keresték Kucsera Gáborék a Sztárok és párokban. Kasza Tibi pedig meglepő felfedezést tett a stúdióban az egyik szereplővel kapcsolatban.
Kasza Tibinek feltűnt, hogy Kucsera Gábor az adás kezdete óta, alig ölelte és puszilta meg feleségét - szóvá is tette, miért hanyagolja Szabinát.
Pikáns tippeket osztottak meg Kasza Tibivel Tápai Szabináék, amikor a műsorvezető megkérdezte tőlük, kislányt, vagy kisfiút szeretnének-e inkább második gyereknek.
Ajánló - Sztárok és Párok: kedd este a Piramis után a TV2-n!
Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.
A műsor egyik pár-jelöltjének van egy nagyon fura szokása, amiről barátnője, Edina vallott. De hogy mi is ez a szokás, kiderül a videóból!
Imre, az egyik pár-jelölt, egy vagány sztorival állt elő azzal kapcsolatban, hogy miért gipszben jelent meg a stúdióban. A játékmester azonban nem hagyhatta ki, hogy ne buktassa le a fiatal srácot.
A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül...
Az énekes és Anita édesapjának első találkozása emlékezetesre sikerült. De hogy miért is pontosan, kiderül a videóból!
˝Na most ugrik a macska a levesbe˝ - ilyen, és ehhez hasonló szállóigékből nincs hiány Viktorék otthonában, így nem csoda, hogy párjára, Anitára is átragadt néhány szófordulat. Így fordulhatott elő, hogy a gyönyörű modell ˝felcsapkodta˝ szerelmét a stúdióban...
Adás előtt: A Sztárok és párok első adásában Király Viktor és szépséges barátnője, Virág Anita tippelhetik meg, hogy vajon ki kinek a párja. A gyönyörű modell annyira várta már a műsort, hogy előző este ezzel álmodott. Hallgasd meg bizarr álmát, este pedig kapcsolj a TV2-re!
Ajánló - Sztárok és Párok: ma este a Piramis után a TV2-n!
Ajánló - Sztárok és Párok: ma este a Piramis után a TV2-n!
Még több cikk