22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2019.09.19. csütörtök, Vilhelmina

Kasza Tibor

A Kapd el, ha tudsz! játékosa nem kertelt, őszintén elmondta Kasza Tibinek gyereke szomorú történetét.
A műsorvezető boldogan viharzott be a Kapd el, ha tudsz! forgatására, ugyanis kislánya Lora baba kimondta első szavát. Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mi volt a bűvös szó, akkor nézd meg a videót!
Újabb gyereket szeretne Kasza Tibi és kedvese.
Már egészen biztos, hogy Lorának testvére lesz.
A game-show házigazdájáról kiderült, hogy nemcsak jó műsorvezető és énekes, hanem kiváló szónok is, amit korábban nyert versenye is bizonyítja.
A game-show műsorvezetője eléggé nehezen fogadta hírt, miszerint Tímea inkább Majka rajongó és nem nagyon hallgat Kasza Tibi dalokat. A könyörtelen bejelentést drámai csend követte a stúdióban...
A game-show házigazdája teljesen ledöbbent Norbert memóriáján, és meg is kérdezte tőle, mi a titka, hogy ilyen jó az emlékezőképessége. Erre érkezett egy ˝szolid˝ válasz a játékostól...
Az Alkotmány utcán kapott emlékparkot a Deszk fellendítésért sokat dolgozó Gerliczy család, amelynek két tagja elismerést is kapott pénteken. Elkezdődtek a XXV. deszki falunapok.
Budapest – A vagány borsodi testvérpár, Fehér Klaudia (24) és Fehér Natália (28) nem ijedt meg Kasza Tibi (41) feladataitól: az ötmilliós fődíjjal távoztak a Kapd el, ha tudsz! műsorából.
A Kapd el, ha tudsz! műsorvezetője sokáig gondolkozott azon, hogy egy ikonikus film után nevezi el lányát Kasza Blankának. Kasza Tibi vicces vallomásáért nézd meg a videót!
A game-show házigazdája annyira megkedvelte Ildikó társaságát, hogy egy komoly felajánlást tett neki. A játékos rögtön igent mondott a kihagyhatatlan lehetőségre.
Több hónap várakozás után szeptember elsején végre elérkezett a Sztárban Sztár leszek! első adásának napja. Az előválogatókon a tehetségek mellett természetesen a humor is nagy szerepet fog játszott, sőt megtörtént a műsor első lánykérése is...
Dani produkciója osztatlan sikert okozott a stúdióban, a mestereknek nagyon tetszett, ahogy a 28 éves színész Kasza Tibit utánozta, így nem volt meglepő, hogy igennel szavaztak. Ám csak ezután jött a neheze, hiszen a mestereknek el kellett dönteniük, hogy melyikük csapatába kerül be Dani!
Fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra Borsányi Dani, aki Kasza Tibi bőrébe bújt a Sztárban Sztár leszek! első válogatóján!
A 28 éves színész rengeteget készült produkciójára, amelyben Kasza Tibit utánozza majd!
Az átalakulóshow egyik versenyzője addig készült Kasza Tibi megformálására, amíg teljesen megcsömörlött az énekestől. Borsányi Dániel szerint a Crystal egykori frontembere antipatikus, nagyképű és művi.
Budapest — Elképesztő zsonglőrparádé helyszíne volt tegnap este a Kasza Tibi (41) által vezetett Kapd el, ha tudsz! stúdiója, de Kiszely Zoltán (25) és Hornyák István (24) nemcsak artistatudásának köszönhette, hogy övék lett a TV2 látványos show-jának első főnyereménye.
A Kapd el, ha tudsz! házigazdája visszaemlékezett iskolás önmagára, és elmondta, hogy mi keserítette meg azokat a bizonyos diákéveket.
Egy igencsak magas labdát dobott fel Kasza Tibi, amit a Kapd el, ha tudsz! játékosai rögtön le is csaptak. A vicces jelentért nézd meg a videót!
Budapest — Az összes zsűritag sírva hallgatta Szaxon Csaba (30) előadását a Sztárban sztár leszek! első, vasárnap műsorba kerülő adásának felvételén.
A monumentális game-show stúdiójában ismét párosok versengtek egymás ellen a milliókért. Nézd vissza a teljes adást a lehengerlő pillanatokért!
A TV2 vadonatúj game-showjának első részében 3 páros küzdött egymással a milliókért. Hogy végül melyik duó lett a befutó, és mennyit vihetett haza, azt megtudhatod a teljes adásból!
A Kapd el, ha tudsz! műsorvezetője ˝kikérte˝ magának, hogy Nóra ennyi ember előtt a pikáns becenevén szólítja. De a játékos vajon honnan tudja Tibinek ezt a kevésbé ismert nevét?
Sokan hihetnék, hogy ez egy lánykérés, de a látszat csal. A Kapd el, ha tudsz házigazdája más ok miatt térdelt le, ugyanis kifejezte tiszteletét a game-show játékosa előtt, amiért nő létére ennyire ismeri a futball szabályait.
A Kapd el, ha tudsz! házigazdája bár távol áll tőle, de ezúttal hibázott. Kasza Tibi teljes nyugalomban szólította a game-show játékosát, a gond csak az volt, hogy nem a saját nevén.
Adás előtt: Renáta imádja Kasza Tibi dalait, viszont párja, Vanda nem akkora rajongója a sokoldalú műsorvezetőnek, mint ahogyan azt ő remélte...
Hétfő este indul a Kapd el, ha tudsz! vetélkedő. Kasza Tibi arra kérte feleségét, hozza be lányukat a forgatásra, hagy babázhasson a szünetekben.
Budapest — Hétfő este startol a TV2 labdázós gameshow-ja, a Kasza Tibor (41) vezette Kapd el, ha tudsz!, amelyben egy rendhagyó csajozás is terítékre kerül!
Kasza Tibi már készen áll! Augusztus 26-tól jön a Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20.45-től a TV2-n!
Kasza Tibi már készen áll! Augusztus 26-tól jön a Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20.45-től a TV2-n!
Új poszt a blogon: A TV2 egyik őszi újdonsága lesz ez a vetélkedő, ami az angol Catchpoint licence alapján készül, és amit a tavaszi írásomban “ostoba időrablás“-nak neveztem, most pedig, hogy látom, bruttó 95 percre van kiírva (tavasszal 75 percre tippeltem, lehet, hogy annyi a nettó), végképp ...
Sikeres talk show formátummal próbálkozik, hogy így beszélgessen a néppel. Tudta, hogy Lázár 1,5-3 milliós nettó bért akart az orvosoknak, de a kormány elnyomta?
Sztárok és sportolók is kergetik egymást ősztől a csatornán, míg a civilek kapusként vetődhetnek a labdákért Kasza Tibinél.
Rubint Réka már levelet is írt az Instagramnak, várja a válaszukat. 154 ezer rajongója volt a 15 éves Schobert Larának, az egész családja értetlenül áll a történtek előtt. velvet.hu
Kasza Tibi már készen áll! Augusztus 26-tól jön a Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20.55-től a TV2-n!
Még több cikk