18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Kasza Tibor

Szabó Ádámnak alaposan meggyűlt a baja Sean Paul furcsa kiejtésével és dalainak hosszú szövegeivel!
˝Reggeli iskolás járat előtti utolsó bújás...˝ - fűzte az édes fotóhoz Berki Krisztián.
Dübörög a Sztárban sztár. Ilyenkor, ezekben az órákban is rengetegen dolgoznak rajta, persze Önök, a nézők csak a...
Dübörög a Sztárban sztár. Ilyenkor, ezekben az órákban is rengetegen dolgoznak rajta, persze Önök, a nézők csak a végeredményt láthatják vasárnaponként. Most azt a híres énekesnőt mutatjuk be, aki a sztárok énekprodukcióit tökéletesíti. Lajtai Kati...
Dübörög a Sztárban sztár. Ilyenkor, ezekben az órákban is rengetegen dolgoznak rajta, persze Önök, a nézők csak a végeredményt láthatják vasárnaponként.
Dübörög a Sztárban sztár. Ilyenkor, ezekben az órákban is rengetegen dolgoznak rajta, persze Önök, a nézők csak a végeredményt...
Igazából soha nem akartam Budapestre költözni. Mindig is úgy gondoltam, hogy kétmillió magyart egy városba összezárni nem jó ötlet. Aztán mégiscsak megembereltem magam.
Folytatódik Tatár Csilla portréműsora! Az új évad első vendége Kasza Tibor énekes, zeneszerző, műsorvezető.
Elindult az 1Kanapén harmadik évada, ezúttal Kasza Tibivel beszélgetett Osváth Zsolti.
Adás előtt: 2013-ban szeptember 7-én szenvedett tragikus buszbalesetet a Győr női kosárlabda csapata miközben Sopronba tartott mérkőzésre
Kadlecsek Krisztián ismét hihetetlen kulisszatitkokról faggatta a Sztárban Sztár versenyzőit a 3. adásban.
Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya elképesztően gyönyörű kishölggyé cseperedett.
Adás előtt: Féltékenység vezetett odáig, hogy egy 86 éves férfi agyonverte élettársát Vilmányban. Interjú hosszabban 18.00-tól a TV2-n.
Adás előtt: A férfi megfogta fiát, bevitte a gyerekszobába, és ott szíven és mellbe szúrta a kicsit. Bilincsben hozták a...
A Tények 2020. szeptember 15., keddi adásának promója
Soha nem maradhat el a mozzanat még a műsor kezdete előtt...
Adás előtt: Rövid interjúban árulta el Kasza Tibor, hogyan segített a két kezével felkészülni Pély Barnának. Az interjút hosszabban 18:45-től a TV2-n láthatjátok.
Adás előtt: Rövid interjúban árulta el Kasza Tibor, hogyan segített a két kezével felkészülni Pély Barnának. Az interjút...
A változás szinte kézzel foghatóvá vált! El sem hisszük, hogy ez valóra vált...
Újabb fergeteges produkciókkal zajlott le a Sztárban Sztár élő showja, ahol bár ismét mindenki kitett magáért, az este végén mégis újabb versenyzőtől kellett búcsúzni. Ezúttal Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban frontembere távozott a mezőnyből.
Ismét megnyitotta kapuit az ország legnagyobb házibulija, ami ezúttal igazán rendhagyó volt, ugyanis egy világsztár vendégeskedett a stúdióban.
Elképesztő átalakulásokkal folytatódott a Sztárban Sztár műsora, a produkciók egytől egyig valamilyen reakciót váltottak ki a zsűritagokból, bár ez nem mindig a lehető legpozitívabb.
Kasza Tibi nem érezte igazságosnak Lajtai Kati megjegyzését, ezért az énekes kicsit oda szúrt zenésztársának.
A valaha Kasza Tibivel egy együttesben játszó Lajtai Katit Kadlecsek Krisztián kérdezte meg arról, mit gondol valójában a zenészről.
Kasza Tibi nem volt megelégedve hasonmásával, sőt még ő maga sem érti, hogy ilyen mozgással, hogy válhatott közismerté.
Kasza Tibiként felejthetetlen produkciót nyújtott Pély Barna a Sztárban Sztár harmadik adásában!
Ma este debütál Tatár Csilla műsora, a Mondd el Tatár Csillának harmadik évada. Eddig megszokhattuk, hogy ismert nők osztották meg gondolataikat, most azonban változik a helyzet, mivel Tatár Csilla ebben szezonban a maguk területén sikeres férfiakkal is leül beszélgetni.
Pély Barna szinte szóhoz sem jutott Kasza Tibi mellett, aki elképesztően hasznos tanácsokkal látta el produkciója kapcsán.
A szülők szerint majd ha Lora felnő, eldönti, hogy milyen vallást választ.
Pély Barna Kasza Tibivé alakul majd át a Sztárban Sztár színpadán, a felkészülésben pedig maga az énekes is segít a versenyzőnek.
Burai Rikárdó történetéről korábban a Blikk is beszámolt: ő az a most 13 éves kisfiú, aki több születési rendellenességgel, többek között nyitott gerinccel, kétoldali csípőficammal és donga lábakkal született. Az édesanyja, Hajnalka a születése óta küzd fia életéért, akiről az orvosok már csecsemőkorában lemondtak.
A vasárnap esti műsort látva mély érzések törtek fel az énekesben...
A hűs vízparton élvezhették a nyár utolsó napjait.
Az influenszer-kultúra tönkreteheti a tinédzserek önbecsülését, derült ki egy brit kutatásból.
Mindenhová magával vitte, amerre csak járt a nagyvilágban...
Ráadásul egy őrülten hangulatos fotót is megosztottak az utazásról.
Az énekesnél fiatalosabb nagypapát keresve se találnánk.
Reméljük, hogy soha nem fogja elfelejteni azt, amiben része volt.
Nem is volt olyan rég, hogy a Youtube túl erotikusnak találta Dér Heni fenekét, ezért pornográf tartalomra hivatkozva korlátozta Kasza Tibivel közös klipjük megtekinthetőségét. Úgy tűnik, Heni direkt keresi a „bajt”, az új számához készült kisfilm sem ígérkezik kevésbé szexinek. Heni ...
Még több cikk