29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
24°
Kedd
23°
2021.07.31. szombat, Oszkár

Kasza Tibor

Tizennyolc éve él Magyarországon Cooky, és bár elég jól beszél magyarul, még mindig meggyűlik a baja az ékezetes szavakkal. A DJ a Szerencsekerék mai adásában vette fel a versenyt a magyar nyelvvel.
A legendás vetélkedő július 19-én tért vissza a TV2 képernyőjére megújult formában, Kasza Tibi műsorvezetésével, 20:40-es kezdési időpontban. Az első heti nézettségi adatok alapján elmondható, hogy a Szerencsekerék az első öt adással átlagosan a legnézettebb műsor volt a saját ...
Nem volt őszinte a mosolya a Szerencsekerék ábécéjét látva. The post Gáspár Zsolti nem tudja, melyek a magánhangzók és a mássalhangzók first appeared on nlc .
Pumped Gabo a Szerencsekerék vendége volt, ahol egy döbbenetes sztorit mesélt el, ráadásul ruhájától is megszabadult.
1992 októberében szereplőválogatásra hívták az MTV egyik fiatal munkatársát. Az induló Szerencsekerék című műsorhoz kerestek műsorvezetőt. Klausmann Viktort kiválasztották.
Szerelmes verset szavaltak Köllő Babettnek, de nem a férje volt az/Itt a válasz: Ezért bátorítja a nőket Kasza Tibi, hogy keressék meg őt/Anna váratlan hívása zavarta meg Bálintot: Vajon mit akarhat?/Válása után ismét férjhez ment a Sztárban Sztár leszek! döntőse/Brutális drágulás: Durván ...
Köllő Babettnek 4,5 millió forintot ajánlott egy férfi egy éjszakáért
Ez volt a legmagasabb összeg, amit visszautasított. The post Köllő Babettnek 4,5 millió forintot ajánlott egy férfi egy éjszakáért first appeared on 24.hu .
Legalábbis ez adta az alapot. The post Király Viktor Sylvester Stallonenak köszönhetően tanulta meg a magyart magánhangzókat first appeared on 24.hu .
Pápai Jocit Majka kísérte el a kórházba: Egy ilyen mocskos embert
A rapper fordított neki külföldi nyaralásukon. The post Pápai Jocit Majka kísérte el a kórházba: Egy ilyen mocskos embert first appeared on 24.hu .
Őrületes sztárparádé vár minden Szerencsekerék nézőre holnap 20.40-től/Holnap este 20.40-kor indul a megújult Szerencsekerék Kasza Tibivel/Sydney van den Bosch rosszul viselte, amikor ez történt a forgatáson/Megújult, ultramodern stúdióval indul Kasza Tibivel a Szerencsekerék/Leó boldogságától ...
Mától a tévénézők nappalijába költözik Sydney van den Bosch, aki a TV2 képernyőjén látható Szerencsekerék háziasszonyaként segíti a játékosokat Kasza Tibi oldalán.
Visszatér a TV2 képernyőjére minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék, amelynek műsorvezetője Kasza Tibi lesz és az ő szépséges társa fogja felfedni a betűket.
Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n.
Visszavágott Kasza a Tibi a testszégyenítő trolloknak, akik a felesége alakját kritizálták a közösségi oldalakon. The post Kasza Tibi visszaszólt a feleségét kritizáló kommentelőknek first appeared on nlc .
Friderikusz Sándor, a népszerű televíziós műsorvezető és újságíró most egy új területen próbálja ki magát: internetes műsorában, a Friderikusz Podcastben eddig három sztárnak is kínos pillanatokat okozott, és alaposan megizzasztotta őket.
Egy régi-új műsorban tér vissza a TV2 képernyőjére, méghozzá kirobbanó formában, hiszen lassan ledolgozza a karantén alatt felszedett kilókat. Ráadásul azt ígéri, a hebrencs, túlmozgásos énje helyett a nézők egy megfontoltabb Kasza Tibit láthatnak majd.
Visszatér a TV2 képernyőjére minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék! A csatorna meghatározó, ikonikus műsorát a XXI. századi televíziós igények szerint megújulva láthatják majd a nézők.
Kasza Tibi felesége, Darai Andrea "Manker" pontosan tudja, hogy férje nélkül nem tartana ott, ahol.
Még több cikk