0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2021.04.21. szerda, Konrád

Kasza Tibor

Jobban örült, mint a virágoknak. The post Lilu legjobb Valentin-napi ajándéka azt volt, hogy megszabadították a gyerekeitől first appeared on 24.hu .
Műsorajánló - Kasza! - hétköznap délutánonként a Zenebutikon!
Berki Krisztián és felesége egy számmal tudatták, már itt tart kapcsolatuk.
2020-ban is voltak népszerűségi toplisták, hiszen a legjobbak között is vannak legjobbak. Az év legnagyobb instásait gyűjtöttük össze.
Csak úgy záporoztak a kommentek a az énekesnő kérdése hallatán!
A Sztárban Sztár ezüstérmese feledhetetlen pillanatokat okozott a nézőknek! Összefoglaló cikkünk segítségével felidézheted az énekesnő legjobb produkcióit!
Néhány hónapja gondolt egy merészet Orsi, Judit és Vegamama, vagyis a Nem akarok beleszólni nevű Instagram-oldal maroknyi csapata és létrehoztak egy olyan kreatív videós oldalt, ahol majdnem minden nap új és új videókkal mutatják be az anyaság ezernyi árnyalatát. Jobban mondva, az anyaság azon ...
Az énekesnő videóban üzent rajongóinak.
Hatalmas a forgalom a fenyőfaárusoknál, sokan csak most kapnak észbe: nyakunkon a karácsony. Mégis vannak, akik kivárnak a vásárlással.
Műsorajánló - Kasza! - hétköznap esténként a Zenebutikon!
Ez az év annyira zaklatott és üres volt mindenkinek, hogy Kasza Tibiék úgy döntöttek, megajándékozzák az embereket egy vidám dallal. A dal különlegessége pedig az, hogy Tibivel nem más énekel, mint felesége, aki az elején nagyon félt a kihívástól. Manker nem hitt abban, hogy jó hangja van és ...
A Minner.hu évről-évre összegyűjti azokat az üzleti modelleket, trendeket, vállalkozási ötleteket, amelyekkel nagyobb eséllyel érhetünk el sikereket a következő években.
Krisztián rajongásig szereti gyönyörű kislányát.
Első közös karácsonyát ünnepli Király Viktor, felesége és kisfiuk, Kolen, és azért is fontos számukra a december, mert most volt az első házassági évfordulójuk is. Viktor tavaly titokban vette el Anitát és a házasság hírével egy időben jelentették be azt is, hogy babát várnak. A lakásukat ...
Félrekezelték Kulcsár Edina és férje, Szabó András "Csuti" kisfiát, Medit.
Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea kislánya, Lora Bella a napokban töltötte be a második életévét, a születésnapja azonban nem lehetett olyan, mint amilyennek a híres szülei hónapokkal ezelőtt eltervezték. Mivel a koronavírus miatt mindenki karanténba kényszerült, szó sem lehetett ...
Kasza Tibi őszinte vallomása. Amit sokan nem tudnak róla.
A felesége nem szerette volna így elengedni robogózni...
Andi kapott hideget, meleget a Sztárban Sztár nézőitől, erre reagált most!
Mutatjuk az elmúlt hét családi eseményeit. The post Öt házasság köttetett az elmúlt héten városunkban appeared first on .
A műsor Kasza Tibi és Tóth Andi majd Vastag Csaba és Dolly duettjével folytatódott!
Tóth Andi és Kasza Tibi Kadlecsek Krisztiánnak mesélt a közös produkcióról és felkészülésről.
Kasza Tibi és Tóth Andi fergeteges produkciója utána a zsűri ismét elmondta a véleményét. Bereczki Zoli nem kertelt: elárulta, hogy Andinak szurkol.
Dér Heni bőrébe bújva érkezett a Sztárban Sztár Döntőjébe Tóth Andi, duettpartnerével Kasza Tibivel! Nézd meg Te is a produkciójukat!
Kasza Tibi és Tóth Andi hamar megtalálták az összhangot és remek hangulatban teltek a próbák. A Sztárban Sztár döntőse ezúttal Dér Heni bőrébe bújt.
Könnyfakasztóan gyönyörű szavakkal lepte meg kishúgát...
Most vasárnap este véget ér az ország legnagyobb házibulija, ugyanis kiderül, hogy ki nyeri a Sztárban sztár 7. évadát. A kiesett ...
Most vasárnap este véget ér az ország legnagyobb házibulija, ugyanis kiderül, hogy ki nyeri a Sztárban sztár 7. évadát. A kiesett ...
Vörös Andris leleplezte Tóth Andit és elárulta Kasza Tibinek, hogy az énekesnő nem szeret duettezni, így Tibi számára az a cél, hogy Andi jól érezze magát mellette.
Nem marad következmények nélkül, hogy Curtis elmulasztotta a Sztárban sztár legutóbbi adását. Bár - versenyen kívül - legközelebb újra fellép a műsorban, ennek vannak feltételei.
Gyerekeknek írt dalt Kasza Tibi. Az énekest egy otthoni mókázás ihlette meg. Tibit a klipforgatás alatt látogatta meg a Mokka stábja.
Örökre otthonra talált ebben a lenyűgöző városban - fogalmazta meg.
Még több cikk