17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
13°
Kedd
2019.03.23. szombat, Emõke

Kasza Tibor

Gyönyörű nők elegáns ruhákban vonultak fel csütörtök este a Várkert Bazár rendezvényközpontjában. Ám ezúttal a belbecs sokkal  fontosabb volt, hiszen sikeres, inspiráló nőket méltattak.
Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a ...
Kasza Tibi megkérdezte a házaspártól, hogy náluk vajon ki viseli otthon a nadrágot. Győrfi Pál nem meglepő választ adott a kérdésre, de egy nagyon humoros történettel mesélte el, miért is nyugszik bele, hogy otthon nem az ő szava a döntő.
Kasza Tibi lesz az Inspiráló Nők Estjének egyik házigazdája, aki most a Mokkában elárulta, hogy kik azok, akik leginkább inspirálják őt, és mik azok a teljesítmények, melyekre felnéz. Mellette Risztov Éva is elárulta, hogy a karrierjében ki az, aki motiválta, és jelenleg ki az, akire feltekint.
Azt hitte, csapatépítő tréningre viszik, helyette...
Kasza Tibi nem fogta vissza magát, egy elrontott tippelés után vetette oda a piszkálódást a kajakosnak, aki szerencsére nem sértődött meg a dolgon.
A Rogán Cecília többségi tulajdonában lévő cég Kasza Tibortól vette meg a TWN.hu bulvároldalt.
A TWN.hu oldal kiadója korábban Kasza Tibor érdekeltségében állt.
Laky Zsuzsi szerint akadnak gondok férje memóriájával.
Laky Zsuzsi Tibinek mesélt arról, hogy volt egy időszak, amikor ő is küzdősportolt egy darabig. Tibi megkérdezte Zsuzsitól, hogy vajon őt meg tudná-e verni. Zsuzsi meglepő válasszal felelt a showmannek, tátva maradt Tibi szája tőle.
Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi a Pénzt vagy éveket! adásában mesélt Kasza Tibinek arról, hogy hogyan ismerték meg egymást. Gusztáv és Zsuzsi is őszintén vallott arról, hogy voltak fenntartásaik egymással kapcsolatban, hogy pontosan ezek mik is voltak, a 21.30-kor kezdődő adásból, és adásrészletünkből is kiderül.
Még a legjobbak is hibáznak, tartja a mondás, így eshetett meg hát az, hogy pár évtizeddel ezelőtt Zsidró Tamás is borzalmasan elrontott egy frizurát. Kasza Tibi, Hajas László és a nézők jót mulattak a történeten, amit a mesterfodrász elmesélt, az elrontott hajú hölgy helyében azonban nem lettünk volna...
Egy egészen veszélyes élményéről mesélt Stohl Adrás Kasza Tibinek, a színész olyan cápákhoz merült, amelyek akár meg is haraphatták volna őt. Stohl András megrettenve érezte magát a merülés alkalmával, hogy pontosan mi adott erre okot, és hogyan reagálta le a helyzeteket a színész, kisvideonkból kiderül.
Meglepő dolgot árult el Stohl András és lánya: Rebeka olykor annyira nem kímélte az apját, hogy megütötte vagy megrúgta őt.
Cooky és Debóra első gyermeke Kevin, 2018. januárjában született. A rádiós egy igazán kellemetlen élményét mesélte el, amely a kicsi pelenkázása közben történt. Jól gondolja mindenki, a történetben bizony kaki is van.
Cooky eredeti hazája Franciaország, így a rádiós elég erős francia akcentussal beszéli a magyar nyelvet. Természetesen meglovagolta ezt a tényt Kasza Tibi is, és humoros módon kiparodizálta kicsit Cookyt. Hogy a rádiós erre hogy reagált, az kisvideonkból kiderül.
Kasza Tibi rögtön a Pénzt vagy éveket! adása elején rákérdezett Cookytól arra, hogy mi a helyzet közte, és Debóra között. Cooky-t eléggé váratlanul érte a kérdés, hogy Debóra vajon a menyasszonya-e már, de megválaszolta Tibi kérdését. Egyéb érdekes részletek Cooky és Debóra ...
Eke Angéla 18 éves korából nosztalgiázott egyet Kasza Tibinek, és egy egészen hihetetlen történetet mesélt el a showman-nek. A színésznő őszintén mesélt nehéz pillanatairól mikor is egy párizsi utazása során annyira elfogyott a pénze, hogy koldulni kényszerült. Hogy hogyan tette mindezt, és ...
Kasza Tibi nagyon élvezte az adást Horváth Évával és Eke Angélával, habár az utóbbi lány néha kicsit lefárasztotta hozzászólásaival és kérdéseivel Tibit. Tibi végül egy frappáns szúrást is odamondott Angélának, aki természetesen nem vette komolyan Tibi vicces beszólását.
Kasza Tibor negyven felett érzi úgy, hogy megérett az apaságra. Egy gyereknél meg sem akar állni a feleségével, Mankerrel.
Kasza Tibi a karrerjéről és a családi életéről is beszélt a Blikknek adott interjújában, amiben már azt is elárulta, hogy már tervezik a következő gyereket feleségével. Az énekesnek november végén született meg a kislánya, Lora Bella, így 40 évesen lett édesapa. Mint a Blikknek elmondta, nem ...
Budapest — Csibészségben máris apjára hasonlít Kasza Tibor (41) kislánya, Lora Bella. A Pénzt vagy éveket! műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek szinte áradozott az apaságról, nem csoda, hogy már tudja: lesz következő! De nemcsak a családbővítést tervezgeti, hanem azt is, hogyan akar megöregedni.
Kasza Tibi arról faggatta ki Pintér Tenyát, hogy milyen technikával szedi fel a csajokat. Tenya elárulta neki a legjobb csajozós szövegét, ami egyébként egészen meglepő. Miután Tenya elmondta a felszedős szövegét Tibi csak annyit felelt: " Ne folytasd mert begerjedek!... Összefut a nyál a ...
Pintér Tibor a Pénzt vagy éveket! adásában elmesélte, hogy volt egy hölgy, aki elég durván zaklatta őt, minden előadásán ott volt, még a lovas színész édesanyjával is jóban lett, akivel megbeszélte, hogy Tenya egyszer elveszi majd őt. Tenya a történtektől lesokkolva mesélte el Kasza Tibinek, ...
Kasza Tibi a Pénzt vagy éveket! stábtagjaitól azt az információt hallotta, hogy Tenyának van egy saját csajozós dumája. A szöveg nagyon ciki, így Tibi inkább rákérdezett Tenyától arra, hogy igaz-e a pletyka, és tényleg ennyire kínos szöveggel szedi fel a csajokat Tenya? Hogy mit válaszolt neki ...
Kasza Tibi érdeklődve hallgatta Dominika és Aurelio egyik félresikerült randijának történetét, nagyokat kacagott a pár balszerencséjén. Aurelio természetesen szokás szerint hozta a formáját, és egy hihetetlenül mókás, kínos és szórakoztató randevút hozott össze Dominikának.
Aurelio már rögtön egy beszólással indított a mai Pénzt vagy éveket! adásában, igaz a tényleges piszkálódás nem most történt. A celeb korábban szólta meg saját közösségi oldalán Kasza Tibi humorát, aki nem volt szégyenlős, rögtön rá is pirított emiatt Aureliora. Az, hogy sikerül-e ...
Még több cikk