7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
12°
Vasárnap
2018.10.18. csütörtök, Lukács

Kasza Tibor

A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Kislányuk idén érkezik, mindenképp szeretnének testvért neki.
Ezúttal Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. Vajon minden párt helyesen tippeltek meg?
A sztárpár felelevenítette, hogyan is történt az a bizonyos első találkozás.
Amikor Kasza Tibi elárulta a harmadik forduló pár-jelöltjének foglalkozását, Tápai Szabina meglepően reagált.
A Sztárok és párok stúdiójában Kucsera Gábor és Tápai Szabina felelevenítették, mi is történt pontosan az esküvőjük napján, miután a kajakos egy kocsmából érkezett meg a szertartásra...
Kasza Tibinek feltűnt, hogy Kucsera Gábor az adás kezdete óta, alig ölelte és puszilta meg feleségét - szóvá is tette, miért hanyagolja Szabinát.
Pikáns tippeket osztottak meg Kasza Tibivel Tápai Szabináék, amikor a műsorvezető megkérdezte tőlük, kislányt, vagy kisfiút szeretnének-e inkább második gyereknek.
Meglepő kijelentés tett Kucsera Gábor felesége a Sztárok és párok stúdiójában.
Kucsera Gábort viccesen megfenyegette felesége a Sztárok és párok stúdiójában.
˝...mert nagyon nehéz eladnom otthon, hogy én is jó pasi vagyok.˝ - árulta el a Sztárok és párok műsorvezetője.
Irén párját keresték Kucsera Gáborék a Sztárok és párokban. Kasza Tibi pedig meglepő felfedezést tett a stúdióban az egyik szereplővel kapcsolatban.
Budapest ‒ Kasza Tibi (40) egyik legnagyobb rémálma vált valóra, amikor várandós felesége, Andrea (26) zokogva hívta fel, hogy egy férfi zaklatja őt.
Első gyermekük érkezésére készülnek, de máris újabb nagy hírt közöltek.
Szörnyű az ilyen. Kasza Tibi feleségének, Mankernek rémes élménye volt. Egy férfi a minap zaklatta egy bevásárlóközpointban. joy.hu
Egy áruházban zaklatta Kasza Tibi feleségét egy férfi, most megszólalt az áruházlánc is.
Adás előtt: Tápai Szabina és férje gyűrű nélkül érkeztek a Sztárok és párok stúdiójába, ami természetesen a műsor házigazdájának, Kasza Tibinek is feltűnt, szóvá is tette... De hogy mi az igazság, kiderül a videóból! Tippelj Te is a sztárokkal minden szerdán és csütörtökön este az ingyenes TV2 Live applikációval!
Manker annyira megijedt, hogy sírva hívta fel párját.
Perverz férfi támadta meg Kasza Tibi kedvesét fényes nappal egy áruházban.
A műsorvezető videóban számolt be a történtekről.
Budavári Balázs Kriston Petit, a ˝sztárok edzőjét˝ faggatta híres vendégeiről. Kiderült, ki volt az első sztár, aki felkereste, és az is, melyikük a leghisztisebb. És hogy vajon Kasza Tibit bevállalná-e, az kiderül a videóból!
Visszatért Kriston Peti az Epizódfinálé pályáján. Kasza Tibi pedig már ki is találta, mi lesz az edzésprogramja, ha Peti meghódítja a Pokoli Tornyot.
A sztárok edzője azt üzente Kasza Tibinek, mielőtt a pályára lépett, hogy ha felmászik a Nagy Falra, várja a műsorvezetőt egy edzésre.
A 18 éves cipész srác elképesztő ügyességgel szántotta fel a pályát, Tilláék pedig nem győzték buzdítani a Zolit. Hogy sikerrel járt-e, a videóból kiderül!
A 35 éves budapesti life és business coach nagyot ment a második Selejtezőben. Jól meg is lepte Tillát és Kasza Tibit.
A 20 éves tanuló francia-magyar származású, ezt megtudva pedig Kasza Tibi és Till Attila sajátos módon kezdték buzdítani a fiatal srácot. Hogy milyen sikerrel? Kiderül a videóból!
A mosolygós 21 éves vlogger hatalmas lelkesedéssel vágott neki a Ninja Warrior akadálypályájának. Vajon sikerül neki meghódítani a Nagy Falat, hogy lepacsizhasson Tillával és Kasza Tibivel?
A 23 éves kecskeméti srác, Fazekas Deniel bútorasztalosként dolgozik. Elárulta, honnan ered különleges neve, majd Kasza Tibi el is keresztelte.
Balázs Dávid kamionsofőrként dolgozik. 18 éves kora óta versenyszinten táncol hip-hoppot és electric boogie-t. Vajon ez előnyt jelent számára a Ninja Warrior brutális akadálypályáján? Kisfilmje végén üzent az összes gyúrós-, falmászós- és parkouros-ninjának.
A 21 éves edző, Dobos Dávid Hernádnémetiből érkezett. Állítása szerint, a nevére minden keresőben csak ő jön ki - ezt gyorsan le is tesztelte Kasza Tibi és Tilla. De hogy milyen eredménnyel, az a videóból kiderül!
A műsorvezető úgy véli, kollégája feladata lenne, hogy ˝felgyúrja˝ a ninja-jelölteket a pálya szélén, hogy aztán meghódíthassák a Nagy Falat. Luca erről másként vélekedett...
Budapest — Király Viktor (34) elszólta magát születendő gyermekével kapcsolatban?
A Sztárok és párok csütörtöki adása után Gregor Berni és szarvas Attila arról meséltek a TV2.hu kamerájának, hogy hogyan érezték magukat a játékban, min lepődtek meg a leginkább.
Ezúttal Gregor Bernadettet és Szarvas Attilát látta vendégül Kasza Tibor a Sztárok és párok stúdiójában. Vajon sikerült 15 millió forinttal gazdagabban távozniuk?
A hatodik forduló végére az összes segítségüket kimerítette a két színész, de volt egy megérzésük, ami bejött. Boldogan ugrottak egymás nyakába...
Kasza Tibi közös szokásaikról faggatta a Sztárok és párok stúdiójában a színészeket, amikor Berniből kibukott egy őszinte vallomás Attilával kapcsolatban...
Még több cikk