27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Kállay-Saunders András

Lovasi András nem először szólalt meg a zenészeknek járó szociális támogatásos balhéban: először Majka nyilatkozatát házmestertempónak titulálta, most pedig továbbmagyarázta, hogy a 160 ezer forint igenis morzsa, ha több hónapra osztjuk el.
Győzike 112 ezer, MC Hawer 88 ezer, Kamarás Iván 96 ezer forintért jelentkezett be. De kinek van joga ítélkezni?
Az énekes azt állítja, az Artisjus-segély három hónapja az első bevétele.
Tény, hogy rendkívül érdekes nevek is találhatók abban a névsorban, akik igénybe kívánják venni azt a rendkívüli szociális támogatást, amit az elmaradó koncertek és egyéb fellépések miatt kárpótlásként hozott létre egy szervezet. Van, akinek valóban a megélhetése forog kockán, de vannak, ...
Vastag Tamás korábban azt kérte, jól gondolja át mindenki, él-e az Artisjus bruttó 160 ezer forintos támogatására, mert olyanoktól vehetik el a helyet, akiknek tényleg szükségük van rá.
A TV2 nagyszabású jótékonysági gálaműsorában az ország sztárjai fogtak össze egy nemes ügyért! A TV2 élő jótékonysági gáláján sportolók és művészek együttes erővel mondtak köszönetet azoknak, akik erejükön felül teljesítve magukat sem kímélve, életeket mentenek ebben a nehéz helyzetben.
Igazán meghitt pillanatokat teremtettek a stúdióban, a Honeybeast ugyanis különleges produkcióval lepte meg a Neked énekelek nézőit, amelyhez ismert sztárpárok is csatlakoztak, mint Kállay-Saunders András és Tolvai Reni; Tóth Vera és Pauli Zoltán; Feng Ya Ou és Békefi Viki. A teljes műsoridő alatt ...
Lázas előkészületek folynak a TV2 vasárnapi, élő gálaműsora körül, melyen sportolók és művészek együtt hívják fel a figyelmet az összefogás fontosságára.
A koronavírus-járvány mutatja csak meg igazán, hogy ki milyen ember. Az énekes egy idegen nénin segített, és követőit is erre buzdítja.
A Sztárban Sztár leszek! győztese cseppet sem hétköznapi módon hódította meg kedvesét.
Csak kevesen tudják, hogy nemcsak a zene, a sport is főszerepet játszott az amerikai-magyar énekes életében, aki a Borsnak elárulta: egy sérülés miatt nem főállású, profi focista.
Az énekes megható őszinteséggel vallott arról, hogy másfél éves kislánya miként inspirálja őt a zenében és milyen útravalót szeretne átadni neki.
Kicsattan a boldogságtól a Sztárban Sztár leszek! győztese.  Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt.
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán...
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán kerestek, boldogok és amennyit csak ...
Az énekes igencsak hasznos gondolatokat osztott meg követőivel.
Az énekes páros kerek egy évtizede él együtt teljes boldogságban, Reni és András is rengeteget fejlődött az évek során, és kapcsolatukat folyamatosan, közösen építették fel. A sztárok most a 10. évfordulójuk alkalmából árultak el néhány titkot, köztük azt, hogy miért nem vállalnak gyereket 10 év után?
[sz]MTI[sz] Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter. Díjat kapott Jennifer Lopez és Antonio Banderas is. Az Élősködők nemcsak a legjobb film díját nyerte el a ...
ByeAlex úgy véli: kiesett versenyzője, Manuel az X-Faktor után is keményen fog dolgozni, hiszen véleménye szerint a fiatal tehetség vérében van a zenélés.
Duettpartnere, Manuel védelmére kelt Kállay-Saunders András, aki arra kérte a rosszindulatú kommentelőket, hogy ne legyenek olyan előítéletesek ByeAlex, már kiesett versenyzőjével szemben.
A négy versenyző egy-egy duett produkcióval és egy-egy egyéni dallal bizonyíthatott. Csak három maradhatott.
Szombat este a legjobb négy énekes szállt harcba az X-Faktor fináléjába való jutásért, egy valakinek azonban ezúttal is búcsúznia kellett a népszerű tehetségkutatótól: kiderült, ki jutottak be a TOP3-ba az X-Faktorban!
Minden előadó álmát élhette át múlt vasárnap a népszerû énekes, Király Viktor, aki világ­sztárokkal együtt ünnepelt az MTV Europe Music Awards vö­rös szőnyeges buliján.
Liam Gallaghert, Taylor Swiftet, Billie Eilish-t és a BTS-t is díjazták mások mellett az MTV Europe Music Awards vasárnapi sevillai gáláján. Az eseményen Magyarországot Király Viktor képviselte, a hét kategóriában is jelölt Ariana Grande üres kézzel ment haza. MTI Két-két kategóriában győzött ...
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Teljesen megújul, még izgalmasabb lesz A Dal versenye, az MTVA a díjazáson is változtatott. November 22-ig lehet pályázni, hogy kiderüljön, melyik lesz az év magyar dala.
A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő ... The post Király Viktor képviseli Magyarországot az MTV Europe Music Awardson appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kállay-Saunders András, ahogy ígérte rajongóinak, az angol nyelvű dalok mellett fog még magyarul is énekelni. A Nevemet című új szerzeményében igyekszik megmutatni a közönségnek azt a zenei világot magyar nyelven, amit az angol dalaiból már jól ismerhetünk.
Még több cikk