0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-7°
Holnapután
-4°
Csütörtök
2019.11.11. hétfõ, Márton

Kállay-Saunders András

Minden előadó álmát élhette át múlt vasárnap a népszerû énekes, Király Viktor, aki világ­sztárokkal együtt ünnepelt az MTV Europe Music Awards vö­rös szőnyeges buliján.
Liam Gallaghert, Taylor Swiftet, Billie Eilish-t és a BTS-t is díjazták mások mellett az MTV Europe Music Awards vasárnapi sevillai gáláján. Az eseményen Magyarországot Király Viktor képviselte, a hét kategóriában is jelölt Ariana Grande üres kézzel ment haza. MTI Két-két kategóriában győzött ...
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Teljesen megújul, még izgalmasabb lesz A Dal versenye, az MTVA a díjazáson is változtatott. November 22-ig lehet pályázni, hogy kiderüljön, melyik lesz az év magyar dala.
A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő ... The post Király Viktor képviseli Magyarországot az MTV Europe Music Awardson appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kállay-Saunders András, ahogy ígérte rajongóinak, az angol nyelvű dalok mellett fog még magyarul is énekelni. A Nevemet című új szerzeményében igyekszik megmutatni a közönségnek azt a zenei világot magyar nyelven, amit az angol dalaiból már jól ismerhetünk.
Idegösszeomlást kapott a terapeuta.
Szakember segítségével próbálja feltárni problémái forrását dr. Pető Erika.
Kállay-Saunders András, énekes hétköznap estéi egyáltalán nem hétköznapiak!
Az énekes dagadó izmaitól minden lány menten elolvad!
A pici András gyerekként ezt vette a fejébe…
Csaba csak egy van
Mármint Békéscsaba. Településből azonban vagy kilenc. Mondjuk, ha valakinek több Csabája van, akkor megeshet, hogy ő egy ledér személy. De ez persze az ő magánügye. Ellenben a csabaiak közügye, hogy július 6-án, szombaton a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kör egy egész napos Csaba Napot ...
Dübörög a Balaton Sound Zamárdiban. Bejutottunk a VIP-ba, ahol a magyar sztárok krémje bulizik. A Balaton Sound idén két új VIP-helyszínnel és egy külön VIP-stranddal vágott neki a bulinak. Nézzük, kik azok a magyar hírességek, akik a pénteki napon ott buliztak!
Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt ma este került megrendezésre a Magyarország Szépe döntője.
Néhány perccel ezelőtt kezdetét vette az idei Magyarország Szépe döntője. A verseny két műsorvezetője Rokusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd.
Sokat kockáztat: Sérülten lép pályára magyar énekes
Kállay-Saunders András még mindig nem gyógyult fel teljesen
Az úgynevezett art-football-vb-n művészválogatottunk tagjainak nem kell tartaniuk Romániától, a címvédőt ugyanis nem hívták meg Moszkvába. Bizony, illik betartani a játékszabályokat! A kiírás szerint a művész futballisták moszkvai vi­lágbajnokságán csak négy olyan  40 év feletti focista ...
Óriási döntést hozott Kállay-Saunders András, ettől biztosan megváltozik majd az élete.
Az énekes közösségi oldalán mutatott egy fotót anyukájáról, és meg kell mondjuk, András édesanyja fantasztikusan néz ki!
Budapest ― Az elmúlt közel kilenc évben Tolvai Renáta (28) és Kállay-Saunders András (34) mindent megtett, hogy a szerelmüket és a karrierjüket teljesen különválasszák.
Szelfije leplezte le az énekest.
Az énekes a sérülése ellenére is mozog, nem adja fel a sportolást.
Komoly sérülése után lábadozik az énekes, Instagram-oldalán meg is osztotta, hogyan halad a gyógyulással.
Aggódnak a rajongók: ezt tette balesete után a magyar sztár
Nem csoda, hogy a rajongók türelemre kérték Kállay-Saunders Andrást
Oláh Gergőre, Kállay-Saunders Andrásra, valamint Pápai Jocira rophatják a DK majálison a Ligetbe látogatók. Korábbi évekhez hasonlóan idén is felvonul a teljes baloldal, a liberálisoktól egészen az anarchistákig.  Két párt is a Városligetbe szervezte szokásos május elsejei ünneplését. A ...
Rehabilitációra szorul Kállay-Saunders András, akit nemrégiben baleset ért.
A tehetséges New York-i énekes-dalszerzőt legutóbb A Dal 2019 Eurovíziós Dalverseny hazai dalválogatójában láthatta a nagyközönség, ahol The Middletonz nevű új csapatával lépett fel, s bár nem ők nyertek, elsöprő sikert arattak ROSES című dalukkal. Azóta András gőzerővel dolgozik új ...
Gőzerővel dolgozik új albumán Kállay-Saunders András, amelynek első publikus dala a szakításról szól.
Kállay-Saunders András Egyeiptomban vakációzik, és egy olyan képet posztolt közösségi oldalára, amely sok férfi álma is lehetne.
Az énekes, aki annak idején a Megasztár ötödik szériájában tűnt fel, Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy indult egy nemzetközi versenyen, és hogy egyenesen a döntőig menetelt.
Kiütéses győzelemmel mutatkozott be a Pest megyei IV. osztályú bajnokságban szereplő Sződ focicsapatában az amerikai-magyar énekes, Kállay-Saunders András. – Bár számomra a zene az első, gyermekkorom óta szeretek focizni. Amerikában még az egyetemi csapatban is benne voltam, de megsérült a ...
Párizs – Néhány napot a francia fővárosban tölthetett Tolvai Reni (27), aki az éneklés mellett hódolhatott legnagyobb szenvedélyeinek, a divatnak és a sminkelésnek.
Még több cikk