30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Szombat
28°
2019.06.26. szerda, János

Kállay-Saunders András

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt ma este került megrendezésre a Magyarország Szépe döntője.
Néhány perccel ezelőtt kezdetét vette az idei Magyarország Szépe döntője. A verseny két műsorvezetője Rokusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd.
Sokat kockáztat: Sérülten lép pályára magyar énekes
Kállay-Saunders András még mindig nem gyógyult fel teljesen
Az úgynevezett art-football-vb-n művészválogatottunk tagjainak nem kell tartaniuk Romániától, a címvédőt ugyanis nem hívták meg Moszkvába. Bizony, illik betartani a játékszabályokat! A kiírás szerint a művész futballisták moszkvai vi­lágbajnokságán csak négy olyan  40 év feletti focista ...
Óriási döntést hozott Kállay-Saunders András, ettől biztosan megváltozik majd az élete.
Az énekes közösségi oldalán mutatott egy fotót anyukájáról, és meg kell mondjuk, András édesanyja fantasztikusan néz ki!
Budapest ― Az elmúlt közel kilenc évben Tolvai Renáta (28) és Kállay-Saunders András (34) mindent megtett, hogy a szerelmüket és a karrierjüket teljesen különválasszák.
Szelfije leplezte le az énekest.
Az énekes a sérülése ellenére is mozog, nem adja fel a sportolást.
Komoly sérülése után lábadozik az énekes, Instagram-oldalán meg is osztotta, hogyan halad a gyógyulással.
Aggódnak a rajongók: ezt tette balesete után a magyar sztár
Nem csoda, hogy a rajongók türelemre kérték Kállay-Saunders Andrást
Oláh Gergőre, Kállay-Saunders Andrásra, valamint Pápai Jocira rophatják a DK majálison a Ligetbe látogatók. Korábbi évekhez hasonlóan idén is felvonul a teljes baloldal, a liberálisoktól egészen az anarchistákig.  Két párt is a Városligetbe szervezte szokásos május elsejei ünneplését. A ...
Rehabilitációra szorul Kállay-Saunders András, akit nemrégiben baleset ért.
A tehetséges New York-i énekes-dalszerzőt legutóbb A Dal 2019 Eurovíziós Dalverseny hazai dalválogatójában láthatta a nagyközönség, ahol The Middletonz nevű új csapatával lépett fel, s bár nem ők nyertek, elsöprő sikert arattak ROSES című dalukkal. Azóta András gőzerővel dolgozik új ...
Gőzerővel dolgozik új albumán Kállay-Saunders András, amelynek első publikus dala a szakításról szól.
Kállay-Saunders András Egyeiptomban vakációzik, és egy olyan képet posztolt közösségi oldalára, amely sok férfi álma is lehetne.
Az énekes, aki annak idején a Megasztár ötödik szériájában tűnt fel, Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy indult egy nemzetközi versenyen, és hogy egyenesen a döntőig menetelt.
Kiütéses győzelemmel mutatkozott be a Pest megyei IV. osztályú bajnokságban szereplő Sződ focicsapatában az amerikai-magyar énekes, Kállay-Saunders András. – Bár számomra a zene az első, gyermekkorom óta szeretek focizni. Amerikában még az egyetemi csapatban is benne voltam, de megsérült a ...
Párizs – Néhány napot a francia fővárosban tölthetett Tolvai Reni (27), aki az éneklés mellett hódolhatott legnagyobb szenvedélyeinek, a divatnak és a sminkelésnek.
Mindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve párkapcsolatáról is őszintén mesélt.
Záporoznak az elégedetlen hozzászólások A Dal 2019 Facebook-oldalára a szombati finálé után.
2017-ben az Origóval jutott ki, most pedig Az én apám című számával.
Ma este rendezik A Dal 2019 döntőjét, kiderül, a nyolc finalista közül kié lesz Magyarország legjobb dala.
Az utóbbi nyolc alkalommal a döntőbe jutott a magyar induló. Mi lesz idén?
Kállay-Saunders András egy új formációval indult A Dal 2019-en, ami, úgy látszik, bejön a külföldieknek.
Kállay-Saunders András és a The Middletonz nevű formáció már biztosan ott van A Dal 2019 döntőjében. A fiúkat a közönség juttatta tovább. András az eredményhirdetésig azonban nem csupán a bandáért aggódott. – Féltettem anyukámat, mert ő ilyenkor mindig nagyon izgul.
Az Acoustic Planet és a Nyári zápor című szerzemény nyerte a dalválasztó show első elődöntőjét, de továbbjutott még Kállay-Saunders András új formációja, a The Middletonz, Petruska és Vavra Bence is. A szombat esti adásban az is kiderült, hogy kinek ítélte a zsűri A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat.
A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb – ez az énekes véleménye a társadalmi elvárásokról. Kállay-Saunders nem akar beállni a sorba, inkább papír nélkül szeret.
Még több cikk