8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-1°
Péntek
2021.01.26. kedd, Vanda

Kállay-Saunders András

Tolvai Reni édesanyjával közösen vágott bele a fogyókúrába.
Rendhagyó megemlékezéseket tartottak idén október 23-án. A koronavírus miatt a központi rendezvények elmaradtak, sokan viszont mécseseket ...
Nem múlik a gyász: "Minden este imádkozok, reménykedek, hogy..."
Lassan 10 éve, hogy Kállay-Saunders András jelentkezett a Tv2 nagysikerű tehetségkutató műsorába, a Megasztárba. Az énekessel azóta nagyot ...
Lassan 10 éve, hogy Kállay-Saunders András jelentkezett a Tv2 nagysikerű tehetségkutató műsorába, a Megasztárba. Az énekessel...
Szuperdögös ruhában pózolt Tolvai Reni a budapesti Gresham Palotában.
Mindent megtesz szépségéért, és még a szája feltöltetéstől sem riadt vissza a szexi énekesnő.
Kállay-Saunders Andrásnak komoly tervei voltak az évre a járvány berobbanása előtt arról, hogy miként építse tovább karrierjét a tengerentúlon, azonban a járvány jócskán keresztbe tett ezeknek a terveknek.
Akusztikus koncertet adnak az M2 Petőfi TV-n.
Több kivizsgálásra volt szüksége az elmúlt hónapokban Kállay-Saunders Andrásnak, akinek orvosai mostanra felállították a pontos diagnózisát.
Aggasztó posztot tett közzé az év elején az énekes – később pedig jó pár vizsgálaton kellett részt vennie. Szerencsére már túl van mindenen. Igaz, lába továbbra sem tökéletes.
Lovasi András nem először szólalt meg a zenészeknek járó szociális támogatásos balhéban: először Majka nyilatkozatát házmestertempónak titulálta, most pedig továbbmagyarázta, hogy a 160 ezer forint igenis morzsa, ha több hónapra osztjuk el.
Győzike 112 ezer, MC Hawer 88 ezer, Kamarás Iván 96 ezer forintért jelentkezett be. De kinek van joga ítélkezni?
Az énekes azt állítja, az Artisjus-segély három hónapja az első bevétele.
Tény, hogy rendkívül érdekes nevek is találhatók abban a névsorban, akik igénybe kívánják venni azt a rendkívüli szociális támogatást, amit az elmaradó koncertek és egyéb fellépések miatt kárpótlásként hozott létre egy szervezet. Van, akinek valóban a megélhetése forog kockán, de vannak, ...
Vastag Tamás korábban azt kérte, jól gondolja át mindenki, él-e az Artisjus bruttó 160 ezer forintos támogatására, mert olyanoktól vehetik el a helyet, akiknek tényleg szükségük van rá.
A TV2 nagyszabású jótékonysági gálaműsorában az ország sztárjai fogtak össze egy nemes ügyért! A TV2 élő jótékonysági gáláján sportolók és művészek együttes erővel mondtak köszönetet azoknak, akik erejükön felül teljesítve magukat sem kímélve, életeket mentenek ebben a nehéz helyzetben.
Igazán meghitt pillanatokat teremtettek a stúdióban, a Honeybeast ugyanis különleges produkcióval lepte meg a Neked énekelek nézőit, amelyhez ismert sztárpárok is csatlakoztak, mint Kállay-Saunders András és Tolvai Reni; Tóth Vera és Pauli Zoltán; Feng Ya Ou és Békefi Viki. A teljes műsoridő alatt ...
Lázas előkészületek folynak a TV2 vasárnapi, élő gálaműsora körül, melyen sportolók és művészek együtt hívják fel a figyelmet az összefogás fontosságára.
A koronavírus-járvány mutatja csak meg igazán, hogy ki milyen ember. Az énekes egy idegen nénin segített, és követőit is erre buzdítja.
A Sztárban Sztár leszek! győztese cseppet sem hétköznapi módon hódította meg kedvesét.
Csak kevesen tudják, hogy nemcsak a zene, a sport is főszerepet játszott az amerikai-magyar énekes életében, aki a Borsnak elárulta: egy sérülés miatt nem főállású, profi focista.
Az énekes megható őszinteséggel vallott arról, hogy másfél éves kislánya miként inspirálja őt a zenében és milyen útravalót szeretne átadni neki.
Kicsattan a boldogságtól a Sztárban Sztár leszek! győztese.  Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt.
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán...
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán kerestek, boldogok és amennyit csak ...
Az énekes igencsak hasznos gondolatokat osztott meg követőivel.
Az énekes páros kerek egy évtizede él együtt teljes boldogságban, Reni és András is rengeteget fejlődött az évek során, és kapcsolatukat folyamatosan, közösen építették fel. A sztárok most a 10. évfordulójuk alkalmából árultak el néhány titkot, köztük azt, hogy miért nem vállalnak gyereket 10 év után?
Még több cikk