0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2021.04.21. szerda, Konrád

Kállay-Saunders András

Pusztító videóválogatásokra bukkantunk a TikTokon. Íme az Eurovíziós Dalfesztivál történetének legesleghamisabb előadásai! The post Ez sokkoló lesz! Íme az Eurovízió történetének leghamisabb előadásai 1 percben! first appeared on nlc .
Az énekesnő az új lemeze, a Karma kapcsán mesélt a terveiről.
Ma este lesz A Dal 2021 második elődöntője. A Duna nézői tíz produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban. A dalokat, mint az első elődöntőben, akusztikus változatban fogják előadni a versenyzők.
A legjobban futballozó zenész és legjobban zenélő futballista
Rakonczai Imrét Nyilasi Tibor a Fradi nagycsapatához is felvitte, de egy deréksérülés kettétörte a pályafutását.
Nagyon sok tehetség bemutatkozott már A Dal 2021-ben, de még nem hallottuk a győztest - mondta Nagy Feró, a Duna Televízión szombatonként látható műsor egyik zsűritagja az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.
Siklósi Örsről, A Dal 2018-as győztese, az AWS énekeséről emlékezett meg Nagy Feró.
Idén csúcsot dönt a selymes hangú énekes azzal, hogy immár hatodik alkalommal próbál szerencsét a magyar slágerversenyen. András nem titkolja, a győzelem hajtja, aminek érdekében hajlandó volt most először magyar nyelvű versenydallal elindulni.
Tolvai Reni édesanyjával közösen vágott bele a fogyókúrába.
Rendhagyó megemlékezéseket tartottak idén október 23-án. A koronavírus miatt a központi rendezvények elmaradtak, sokan viszont mécseseket ...
Nem múlik a gyász: "Minden este imádkozok, reménykedek, hogy..."
Lassan 10 éve, hogy Kállay-Saunders András jelentkezett a Tv2 nagysikerű tehetségkutató műsorába, a Megasztárba. Az énekessel azóta nagyot ...
Lassan 10 éve, hogy Kállay-Saunders András jelentkezett a Tv2 nagysikerű tehetségkutató műsorába, a Megasztárba. Az énekessel...
Szuperdögös ruhában pózolt Tolvai Reni a budapesti Gresham Palotában.
Mindent megtesz szépségéért, és még a szája feltöltetéstől sem riadt vissza a szexi énekesnő.
Kállay-Saunders Andrásnak komoly tervei voltak az évre a járvány berobbanása előtt arról, hogy miként építse tovább karrierjét a tengerentúlon, azonban a járvány jócskán keresztbe tett ezeknek a terveknek.
Akusztikus koncertet adnak az M2 Petőfi TV-n.
Több kivizsgálásra volt szüksége az elmúlt hónapokban Kállay-Saunders Andrásnak, akinek orvosai mostanra felállították a pontos diagnózisát.
Aggasztó posztot tett közzé az év elején az énekes – később pedig jó pár vizsgálaton kellett részt vennie. Szerencsére már túl van mindenen. Igaz, lába továbbra sem tökéletes.
Lovasi András nem először szólalt meg a zenészeknek járó szociális támogatásos balhéban: először Majka nyilatkozatát házmestertempónak titulálta, most pedig továbbmagyarázta, hogy a 160 ezer forint igenis morzsa, ha több hónapra osztjuk el.
Győzike 112 ezer, MC Hawer 88 ezer, Kamarás Iván 96 ezer forintért jelentkezett be. De kinek van joga ítélkezni?
Az énekes azt állítja, az Artisjus-segély három hónapja az első bevétele.
Tény, hogy rendkívül érdekes nevek is találhatók abban a névsorban, akik igénybe kívánják venni azt a rendkívüli szociális támogatást, amit az elmaradó koncertek és egyéb fellépések miatt kárpótlásként hozott létre egy szervezet. Van, akinek valóban a megélhetése forog kockán, de vannak, ...
Vastag Tamás korábban azt kérte, jól gondolja át mindenki, él-e az Artisjus bruttó 160 ezer forintos támogatására, mert olyanoktól vehetik el a helyet, akiknek tényleg szükségük van rá.
A TV2 nagyszabású jótékonysági gálaműsorában az ország sztárjai fogtak össze egy nemes ügyért! A TV2 élő jótékonysági gáláján sportolók és művészek együttes erővel mondtak köszönetet azoknak, akik erejükön felül teljesítve magukat sem kímélve, életeket mentenek ebben a nehéz helyzetben.
Még több cikk