13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Szerda
2020.03.29. , Auguszta

Kállay-Saunders András

A koronavírus-járvány mutatja csak meg igazán, hogy ki milyen ember. Az énekes egy idegen nénin segített, és követőit is erre buzdítja.
A Sztárban Sztár leszek! győztese cseppet sem hétköznapi módon hódította meg kedvesét.
Csak kevesen tudják, hogy nemcsak a zene, a sport is főszerepet játszott az amerikai-magyar énekes életében, aki a Borsnak elárulta: egy sérülés miatt nem főállású, profi focista.
Az énekes megható őszinteséggel vallott arról, hogy másfél éves kislánya miként inspirálja őt a zenében és milyen útravalót szeretne átadni neki.
Kicsattan a boldogságtól a Sztárban Sztár leszek! győztese.  Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt.
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán...
Vetélytársakként kezdték, de szerelmes párként fejezték be a Sztárban Sztár leszek műsorát. A kulisszák mögött összemelegedett Feng Ya Ou és Békefi Viki. A szerelmesek kéz a kézben adtak interjút nekünk, azt mondták: megtalálták egymásban, amit igazán kerestek, boldogok és amennyit csak ...
Az énekes igencsak hasznos gondolatokat osztott meg követőivel.
Az énekes páros kerek egy évtizede él együtt teljes boldogságban, Reni és András is rengeteget fejlődött az évek során, és kapcsolatukat folyamatosan, közösen építették fel. A sztárok most a 10. évfordulójuk alkalmából árultak el néhány titkot, köztük azt, hogy miért nem vállalnak gyereket 10 év után?
[sz]MTI[sz] Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter. Díjat kapott Jennifer Lopez és Antonio Banderas is. Az Élősködők nemcsak a legjobb film díját nyerte el a ...
ByeAlex úgy véli: kiesett versenyzője, Manuel az X-Faktor után is keményen fog dolgozni, hiszen véleménye szerint a fiatal tehetség vérében van a zenélés.
Duettpartnere, Manuel védelmére kelt Kállay-Saunders András, aki arra kérte a rosszindulatú kommentelőket, hogy ne legyenek olyan előítéletesek ByeAlex, már kiesett versenyzőjével szemben.
A négy versenyző egy-egy duett produkcióval és egy-egy egyéni dallal bizonyíthatott. Csak három maradhatott.
Szombat este a legjobb négy énekes szállt harcba az X-Faktor fináléjába való jutásért, egy valakinek azonban ezúttal is búcsúznia kellett a népszerű tehetségkutatótól: kiderült, ki jutottak be a TOP3-ba az X-Faktorban!
Minden előadó álmát élhette át múlt vasárnap a népszerû énekes, Király Viktor, aki világ­sztárokkal együtt ünnepelt az MTV Europe Music Awards vö­rös szőnyeges buliján.
Liam Gallaghert, Taylor Swiftet, Billie Eilish-t és a BTS-t is díjazták mások mellett az MTV Europe Music Awards vasárnapi sevillai gáláján. Az eseményen Magyarországot Király Viktor képviselte, a hét kategóriában is jelölt Ariana Grande üres kézzel ment haza. MTI Két-két kategóriában győzött ...
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Ma este Király Viktor lépdel végig Sevillában a vörös szőnyegen a 2019-es MTV Europe Music Awards díjkiosztóján. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet követni a magyar MTV műsorán is.
Teljesen megújul, még izgalmasabb lesz A Dal versenye, az MTVA a díjazáson is változtatott. November 22-ig lehet pályázni, hogy kiderüljön, melyik lesz az év magyar dala.
A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő ... The post Király Viktor képviseli Magyarországot az MTV Europe Music Awardson appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kállay-Saunders András, ahogy ígérte rajongóinak, az angol nyelvű dalok mellett fog még magyarul is énekelni. A Nevemet című új szerzeményében igyekszik megmutatni a közönségnek azt a zenei világot magyar nyelven, amit az angol dalaiból már jól ismerhetünk.
Idegösszeomlást kapott a terapeuta.
Szakember segítségével próbálja feltárni problémái forrását dr. Pető Erika.
Kállay-Saunders András, énekes hétköznap estéi egyáltalán nem hétköznapiak!
Az énekes dagadó izmaitól minden lány menten elolvad!
A pici András gyerekként ezt vette a fejébe…
Csaba csak egy van
Mármint Békéscsaba. Településből azonban vagy kilenc. Mondjuk, ha valakinek több Csabája van, akkor megeshet, hogy ő egy ledér személy. De ez persze az ő magánügye. Ellenben a csabaiak közügye, hogy július 6-án, szombaton a Békéscsabai Hagyományőrző Kulturális Kör egy egész napos Csaba Napot ...
Még több cikk