-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András végig ébren volt a műtét alatt. Amit látott, azt sokáig nem fogja elfelejteni.
Nem sokkal A Dal előtt került sor a műtétre.
A beavatkozásra azért volt szükség, hogy újra tisztán énekelhessen.
- Körülbelül egy és fél éve azzal küzdöttem, hogy az orrom, arcüregem folyamatosan be volt dugulva/gyulladva. Senki nem tudta, miért, és ez nagyon kellemetlen volt nekem az éneklés szempontjából - írta Instagramon az énekes.  - Csomó technika meg hang már nem volt elérhető számomra, de mindig ...
Senki nem tudta pontosan, mi ehet a baja Kállay-Saunders Andrásnak, ám végül rájöttek: műtétre lesz szükség ahhoz, hogy újra úgy tudjon énekelni, ahogyan régen.
Felháborodott egy felelőtlen ember viselkedésén.
Kállay-Saunders Andrásnál elszakadt a cérna, feljelentést tesz
Komoly lépésre szánta el magát Kállay-Saunders András
Kállay-Saunders András feljelentést tesz a rendőrségen egy számára igen felháborító üggyel kapcsolatban.
A Sztárban sztár döntőjében egy produkcióból kiszakadt ez a mondat élő adásban.
A Sztárban Sztár már kiesett versenyzői a Chilli feat. Carrapicho slágerével okoztak hatalmas derültséget a Döntőben.
Szombaton eldől, ki lesz 2018 legjobb előadója, vagyis ki nyeri az X-Faktort. A Stolen Beat, Tamáska Gabi és az USNK van versenyben, mi pedig a döntő előtt kifaggattuk a versenyzőket legféltettebb titkaikról.
Kisebb visszaemlékezést tartott Lajtai Kati és Tolvai Reni, az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor Reni Andrást alakította, András pedig Renit. Az énektanár szerint sosem csináltak volna ilyesmit, ha nem vetik bele magukat a Sztárban Sztár kalandjáratába.
Aduász címmel készített új dalokat tartalmazó stúdiólemezt a népszerű énekesnő.
Budapest — Megígérte és meg is tette: Tolvai Reni (27) valóban megőrült a Sztárban sztár színpadán.
Ma este már csak öten léptek színpadra a Sztárban Sztár című műsorban, Gesztesi Károlynak ért véget a műsor az elődöntőben, őt már nem láthatjuk többet más bőrébe bújva.
Jószívűségéről tett tanúbizonyságot az énekes: Kállay-Saunders András befogadott egy kóbor kutyát, amíg meg nem lesz a gazdája.
A zsűriben és a műsorvezető személyében is nagy változás lesz!
Nagy Feró: Jöjjenek az öregek és mérkőzzenek meg!
Különleges nevekkel startol újra januárban A Dal
Persze van pár ismerős arc is a mezőnyben.
Drámai pillanatok a Sztárban Sztár színpadán: Tolvai Reni és Kállay-Saunders András között dőlt el, hogy ki hagyja el a versenyt. Reni jutott tovább, András esett ki. Az adás után az énekesnő Instagramján fakadt ki, elárulta, hogy milyen érzések kavarognak benne:
Gesztesi Károly már többször is felvállalta az érzéseit Liptai Claudiával kapcsolatban, tegnap mégis meglepő őszinteséggel vallott.
Hatan léptek színpadra a TV2 népszerű műsorában vasárnap este, jövő héten azonban egy játékossal ismét kevesebb lesz: ezen a héten Kállay-Saunders számára ért véget a Sztárban Sztár.
A második részben Völgyesi Gabi lépett színpadra, később pedig Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tüzes produkcióját láthatta a közönség.
Még több cikk