15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel

Kállay-Saunders András

Több mint tíz éve már, hogy Kállay-Saunders András ismertségre tett szert a Megasztárban. Az énekes a tehetségével, egyedi stílusával és kivételes hangjával mindenkit elvarázsolt, népszerűsége pedig azóta is töretlen.
Az Ázsia Expressz második évadának győztes párosát még 2019 őszén ismerhettük meg, Horváth Grétát és Meggyes Dávidot ekkor zárta szívébe a közönség – Dávid az utolsó adások egyikében meg is kérte szerelme kezét.
Nagyon úgy tűnik, hogy Tolvai Reni szexisége nem ismer határokat, hiszen számos dögös kép után még mindig meg tudja lepni rajongóit.
Tolvai Reni különleges fotóval örvendeztette meg a rajongóit az Instagram-oldalán. Te emlékszel rá, milyen volt 17 évesen?
Az énekesnő a saját kollekciójával sminkelte ki édesanyját, a végeredményt pedig meg is mutatta Instagram-oldalán.
A nagymamája arcképét tetováltatta magára Kállay-Saunders András. The post Kállay-Saunders András egy női arcképet tetováltatott magára first appeared on nlc .
Instagram oldalán megosztott sztorijában úgy tűnik, a szexi énekes egy új dologban próbálja ki magát.
Bár Tolvai Reni amúgy is szeret szexizni, most kijelenthetjük, hogy kimaxolta a műfajt: fehérneműs fotók készültek róla.
Tolvai Reni rendszeresen kap pikáns ajánlatokat, az egyik kommentelő azonban túl messzire ment. The post Tisztességtelen ajánlatot tett Tolvai Reninek egy kommentelő, az énekesnő egyből leállította first appeared on nlc .
Szinte csak most derült ki, hogy Tolvai Reni szingli, Kállay-Saunders András önjelölt utódjai már most bejelentkeztek, hogy szívesen pótolnák az űrt Reni szívében.
Alig szakított Kállay-Saunders Andrással, máris gátlástalan ajánlatokkal bombázzák Tolvai Renit.
Tolvai Reni sokat is fogyott az elmúlt időben, minden korábbinál szexibb és merészebb.
A két kiváló énekest a Megasztár című tehetségkutató ötödik szériája hozta össze. Több mint tíz évig alkottak egy párt, kapcsolatukba azonban sosem engedtek betekintést. Szakításuk részleteit is sűrű homály borította - egészen mostanáig.
Nagyon úgy tűnik, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András hosszú, mindent túlélő kapcsolata véget ért.
Tolvai Reni gyűrűsujján egy rejtélyes ékszer tűnt fel, mindenki azt találgatja, hogy vajon eljegyezték-e?
Az énekesnő rajongói évek óta várnak erre a pillanatra.
Balatonfüred idén ünnepli várossá válásának ötvenedik évfordulóját. A Balatonfüredi Borheteken a balatonfüred-csopaki borvidék azon borászai kínálhatják termékeiket, akik a városi ... The post Megkezdődtek a Balatonfüredi Borhetek programjai appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Megkezdődtek a Balatonfüredi Borhetek programjai
Megkezdődtek a Balatonfüredi Borhetek, huszonnégy napon át huszonnégy borász és számos program várja az érdeklődőket a Tagore sétányon.   A rendezvény pénteki megnyitóján Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője örömét The post Megkezdődtek a Balatonfüredi Borhetek programjai first appeared on Trade magazin .
A fesztiválnak köszönhetően a Duna menti város 3 napra valódi kulturális kavalkáddá változik: 8 helyszín és 6 színpad ad helyet ... The post Csütörtökön startol az első MCC Feszt appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Ritka emlékezetes mérkőzést vívott egymással a napokban a Magyar Művész Válogatott és a Külügyminisztérium csapata a Vasas stadionjában. Az összecsapás során a fehérben játszó művészek maradtak alul a külügyes vörösekkel szemben. Bár a politikusok simán lenyomták a celebeket, nem fújtak ...
Az énekesre nem jellemző, hogy követőihez fordul segítségért, de most nem látott más lehetőséget.
Holland, brit, német és közép-kelet-európai országok zeneszerzői, szövegírói, producerei alkotnak együtt magyar dalszerzőkkel négy napon át hét berendezett produceri stúdióban ... The post Indul a nemzetközi dalszerző tábor Budapesten appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Lehet, hogy ez a lehetőség hozza meg az énekesnek a várva várt áttörést?
A 30 éves énekesnő még nem érzi késznek magát a gyerekvállalásra, a leánykérésre azonban régóta vár.
Tolvai Reni bármit tesz, mindig a melle vagy a feneke kerül a középpontba. Ám ez egy cseppet sem érdekli, sőt úgy van vele, mikor mutassa meg, ha nem fiatalon.
A TV2 hajdani zenés tehetségkutatójának felfedezettje egy YouTube-beszélgetés során emlékezett az egy évtizeddel ezelőtti eseményekre.
Pusztító videóválogatásokra bukkantunk a TikTokon. Íme az Eurovíziós Dalfesztivál történetének legesleghamisabb előadásai! The post Ez sokkoló lesz! Íme az Eurovízió történetének leghamisabb előadásai 1 percben! first appeared on nlc .
Az énekesnő az új lemeze, a Karma kapcsán mesélt a terveiről.
Még több cikk