4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Johnny Depp

Akadályba ütközött A Karib-tenger kalózai reboot
Hiába választott kifejezetten jól csengő neveket a Disney, a népszerű írópáros végül otthagyta A Karib-tenger kalózai rebootot.
Lehet, hogy mégsem jön össze a film? A Johnny Depp nélküli A Karib-tenger kalózai-film egyedüli fegyvertényének Rhett Reese és Paul Wernick szerződtetése számított, de úgy tűnik, hogy ők mégsem akarnak ismeretlen vizekre evezni.
Kiszállt a Karib-rebootból a két író.
Máris pácban van az új Karib-tenger kalózai film, ugyanis írók nélkül maradt a projekt.
Nem Johnny Depp fogja alakítani a címszerepet A stúdió mozis univerzuma szinte azelőtt, meghalt, hogy megszülethetett volna. Új rendezőt és főszereplőt kapott a A láthatatlan ember.
Tim Burton új életet lehelt a hatvanas évek legendás tévésorozatába. Az Éjsötét árnyék főszereplője ki más is lehetne, mint kedvenc színésze, Johnny Depp. Az 1970-es évekbe csöppent vámpír kalandjairól szóló film a sikerpáros nyolcadik közös munkája, és szombat este 18.20-tól látható a ...
Egészen impozáns listát állítottak össze a legrosszabb idei filmes produkciókat díjazó Arany Málnára. Meglepetés is akad a jelöltek között.
Holmes & Hood Az Oscar-jelöltek előtt egy nappal szokták bejelenteni az év legrosszabb filmjeit díjazó Arany Málna-díj jelöltjeit, és hát miért szakítanának meg egy szép hagyományt?!
Johnny Deppet igencsak megviselte az elmúlt pár év. Volt felesége, Amber Heard bántalmazással vádolta, majd ügynökével is összerúgta a port a bíróságon.
Roxanne és David King egy fiatal házaspár, akik úgy döntöttek, hogy idén rendhagyó módon, egy luxusvonat első osztályán utazva ünneplik meg házassági évfordulójukat Franciaországban zakatolva, azonban ünnepségük egy nem várt, ámde igencsak kellemes fordulattal gazdagodott. Történt ugyanis, ...
Az egeres cég rengeteg pénzt takaríthat meg azáltal, hogy nem Depp lesz a főhőse az új kalózos filmnek.
Elképesztő gázsi járna a színésznek Igaz, hogy A Karib-tenger kalózai széria nagy részben a színész alakításának köszönhette a sikerét, de azért még így is megdöbbentő fizetést zsebelt be a filmekért.
Már csak hobbiból lehet kalóz Johnny Depp. Egyik leghíresebb szerepe Jack    Sparrow kapitány volt A Karib-tenger kalózai című filmben, ám ennek vége. Bár a franchise hamarosan új résszel bővül, abban már nem fog feltűnni Johnny. A rendezők azzal magyarázták a döntést, hogy új arcokat ...
Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose most 19 éves. Ahogy minden sztárgyerek, ő is szemünk előtt nőtt fel, és mára gyönyörű nő lett belőle. Erre a divatcégek is kezdenek felfigyelni, Lily-Rose ugyanis egyre híresebb a modellvilágban.
A pletykák igaznak bizonyultak, a stúdió megerősítette, hogy nem szerepel többet a filmsorozatban.
A sorozat viszont folytatódik Jack Sparrow kapitány karaktere nélkül is.
Neves forgatókönyvírók kapták meg a feladatot, hogy Johnny Depp és Jack Sparrow nélkül támasszák fel A Karib-tenger kalózai szériát.
Búcsút mondhatunk Jack Sparrownak A kétezres évek legnépszerűbb kalózos filmsorozata rebootoláson fog átesni, ez pedig azt is jelenti, hogy többé nem tér vissza a franchise sztárja.
Johnny Depp nélkül készül A Karib-tenger kalózai reboot
Már hivatalosan is megerősítették, hogy kedvenc kapitányunk nem fog szerepet kapni a készülő új filmben.
Van, aki híres is, van, akiről még talán nem is hallottál...
Még több cikk