36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
27°
Szombat
19°
2018.09.19. szerda, Vilhelmina

Johnny Depp

Meghalt Pasquale Buba
A neves vágó 72 évet élt.
Végre láthatjuk Nicolas Flamelt, a Bölcsek Kövének megalkotóját
Egyre többet tudunk a Legendás állatok és megfigyelésük 2. című, ősszel érkező Harry Potter filmről, most is új részleteket tártak fel a készítők.
Lily Rose Depp a Vogue Korea magazin szeptemberi számának címlaplánya.
Nagy nehezen elkészült a True Detective harmadik évada, itt az előzetes.
Johnny Depp: Önvédelemből ütöttem - mafab.hu
A színész tulajdonképpen jót akart, hiszen a saját és mások testi épségét féltette. A színész csak a saját testi épségét féltette. mafab.hu
A nagy csetepaté, amely ledöntötte Amber Heard és a Karib tenger kalózának házasságát, folytatódik. Johnny Depp bizarr dologgal gyanúsítja exét. Amber Heard ugyanis állítólag egy balhéjuk után az ágyukba ürítette a székletét.
A negatív hírekre való tekintettel a Global Road filmstúdió elhalasztja a City of Lies című film szeptember 7-i bemutatóját. A film egyik főszereplőjét, Johnny Deppet ugyanis nemrég az egyik felvételvezető beperelte, mert a színész állítólag megütötte a forgatáson. Az 55 éves Depp a vád ...
Elhalasztják Johnny Depp új filmje, a City of Lies premierjét.
Mostanában nem túl jó a híre a színésznek Bár a színész eddig nem veszített el egy szerepet sem a személye körüli problémák miatt, a City of Lies bemutatóját miatta halasztották későbbi időpontra.
Már a megegyezés volt kilátásban, de egyelőre úgy néz ki, teljesen elmérgesedett a viszony Angelina Jolie és volt férje, Brad Pitt között. Az a hír járja, nemrég Magyarországon látták. Ő a producere a The King című filmnek, amelyben játszik Johnny Depp lánya, Lily-Rose és Robert Pattinson is. A ...
Csak legyen hozzá elég pénzed... Persze ha van elég pénzed, ugyanis például Han Solo dzsekijéért a szakértők szerint akár egymillió fontot is perkálhatnak. filmszakadas.blogstar.hu
A Pop Store aukciósház legújabb árverésén film- és szórakoztatóipari jelmezek és kellékek találhatnak új gazdára.
Az eredeti Csillagok háborúja trilógiából származó ruhadarabot Harrison Ford viselte a forgatáson, most egy különleges árverésen találhat új – és rendkívül tehetős – gazdára.
Han Solo kabátja, valamint Indiana Jones kalapja és ostora is árverésre kerül
Szakértők szerint akár egymillió fontot is fizethetnek azért a dzsekiért, amelyet Harrison Ford viselt Han Solo szerepében a Star Wars – A Birodalom visszavág című 1980-ban bemutatott filmben, a kabátot szeptember 20-án árverezik el Londonban.
Elárverezik Han Solo dzsekijét
Borsos áron kelhet el a Star Wars-relikvia.
Szeptemberben kerül kalapács alá a kabát, mely rekordáron kelhet el.
Szakértők szerint akár egymillió fontot is fizethetnek azért a dzsekiért, amelyet Harrison Ford viselt Han Solo szerepében a Star Wars - A Birodalom visszavág című 1980-ban bemutatott filmben, a kabátot szeptember 20-án árverezik el Londonban. MTI A Pop Store aukciósház árverésén film- és ...
Akár egymillió fontot is fizethetnek a kabátért, amelyet Harrison Ford viselt a Star Wars - A Birodalom visszavág című 1980-ban bemutatott filmben.
Szakértők szerint akár egymillió fontot is fizethetnek azért a dzsekiért, amelyet Harrison Ford viselt Han Solo szerepében a Star Wars - A Birodalom visszavág című 1980-ban bemutatott filmben, a kabátot szeptember 20-án árverezik el Londonban.
Elképesztően sikeresek a musicalfilmek, a mozikban most a Mamma Mia! második része hasít. Ennek apropóján összegyűjtöttük, hogy a kétezres években mely darabok hoztak óriási bevételt a filmiparnak. A milliók dollárban értendők.
Szuperhosszú, látványos és fordulatos a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei új trailere.
Végre kiderült, mitől volt árnyéka önmagának.
Még több cikk