3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Jim Parsons

12 év után véget ért az Agymenők sorozat forgatása, a sorozat szereplői pedig megható módon fejezték ki tiszteletüket a stábnak.
Befejezték az Agymenők forgatását: fergeteges tánccal búcsúztak a szereplők a sorozattól
Egy vicces flash mob tánccal lepték meg a készítőket az Agymenők csapata! :D Imádjuk ezt a videót
A tizenkettedik évaddal véget ér a négy hóbortos szobatudós hányattatását bemutató Agymenők című vígjátéksorozat, ám a népszerű sorozat rajongói nem maradnak Sheldon Cooper nélkül.
A főszereplők az Ellen-show-ban nosztalgiáztak.
Még egy rebootban is benne lenne A Pennyt alakító színésznő egyáltalán nem örül, hogy a népszerű sitcom 12. évada lesz az utolsó, és még egy reboot lehetőségét is felvetette.
Nem a nézettséggel volt a baj A jelenleg futó 12. évadával véget ér az Agymenők, Jim Parsons pedig elárulta, hogy a magas nézettség ellenére miért érezte úgy, hogy le kell zárni a szériát.
Idén tavasszal véget ér a nagy sikerű sitcom, az Agymenők, és most végre az is megtudjuk, hogy miért. A Sheldont alakító Jim Parsons egy interjúban árulta el, miért döntött a távozás mellett. 061.hu "Ez az egész egyszerre bonyolult és egyszerű, mivel úgy éreztem, eljött az idő. Erről sok ...
Megérkezett az Agymenők magyar előzetese
Kevesebb mint két hét múlva már Magyarországon is elkezdik vetíteni minden idők legsikeresebb sorozatának tizenkettedik, befejező évadát.
A The Big Bang Theory itthon is a végéhez ér.
A külföldi rajongók már szeptember óta nézhetik az Agymenők befejező szezonját, de már a hazai nézőknek sem kell sokáig várniuk rá.
Hátborzongatónak ígérkezik az Extremely Wicked, Shockingly Vile.
Új poszt a blogon: Úristen, de rég ki akarom tenni ezt a Fallon-játékot! A Martin Scorsese-vel készített szegmens volt lementve vagy 1 éve, viszont most jó apropó lesz, hogy Glenn Close is vállalkozott rá, így van friss anyag. A lényege, hogy a húzott kártyán látható filmet 5 másodperc alatt össze ...
Idén újra az Agymenők egyik sztárja lett a világ legjobban fizetett sorozatszínésze a Forbes listája szerint. A Sheldon Coopert alakító Jim Parsons már negyedik éve letaszíthatatlan a dobogó legfelső fokáról, ugyanis a 2018 június 1-jével záruló évben 26,5 millió dolláros, nagyjából 7,5 milliárdos bevételével.
Jim Parsons, az Agymenők főszereplője a legjobban fizetett tévés színész – derül ki a Forbes magazin friss listájából. A Sheldon Coopert játszó Parsons négy éve éllovas a jövőre véget érő sorozat 26,5 millió dolláros gázsijával. Az Agymenők közül egyébként négyen kerültek az öt ...
Két széria viszi a pálmát a Forbes listája szerint.
Ha összeadnánk a tíz leggazdagabb színész keresetét a következő eredmény születne: 181 millió dollár.
8 izgalmas infó az Agymenőkről, amit még a legnagyobb fanok sem tudtak (eddig)
A hatodik az egyik kedvencünk! :D Régóta követed az Agymenők sorozatot, és úgy gondolod, már mindent tudsz kedvenceidről? Az alábbi infókat valószínűleg még akkor sem hallottad! joy.hu
A színésznő egy videóban árulta el, hogy reagáltak a színészek a hír hallatán! Jövő év májusban kerül adásba az Agymenők utolsó része, ami nem csak minket, de a legtöbb főszereplőt is elkeserített. Most Kaley Cuoco mesélt erről. joy.hu
Nem lehet a végtelenségig húzni Akár szeretted, akár utáltad a geekekről szóló sorozatot, érdemes örömmel fogadnod a hírt, hogy jövőre véget ér.
A színésznő könnyekkel küszködik A CBS egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata az utolsó évadához ért, ami egyik-másik színészt eléggé szentimentálissá tette.
Elbúcsúzott rajongóitól az Agymenők főszereplőjét megformáló Jim Parsons.
Véget ér az Agymenők
Befejeződik a népszerű amerikai sitcom - a tizenkettedik, utolsó évadot szeptember 24-én kezdi vetíteni a CBS.
A sorozat egyik sztárja nem akarta folytatni tovább.
Szerdán jelentették be, hogy a 12. évaddal véget ér az Agymenők című sorozat. A hatalmas sikerű sitcom 2007-ben indult, több mint 18 millió nézőt hozott epizódonként, 46 Emmy-jelöléséből hetet váltott díjra. Az utolsó évad szeptember 24-én kezdődik, az utolsó epizódot 2019 májusában ...
A 12. lesz az utolsó szezonja az Agymenőknek.
Nem a nézettséggel volt a gond Az utóbbi évek egyik legnézettebb sorozata a szeptemberben érkező 12. évadával fog lezárulni. Egy kulcsfigura távozása az ok.
Mart Crowley’s epochal 1968 comic drama at last makes its Broadway debut, in Joe Mantello’s entertaining but disconnected production.
Még több cikk