20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
17°
Csütörtök
15°
2018.09.24. hétfõ, Gellért

Jennifer Lawrence

Saját táncstúdió? Usher otthonában még ilyen is van!
Impozáns külső, családias belső. Méretei ellenére Usher otthonából többnyire melegség árad. De vannak azért extravagáns részei is a rezidenciának. The post Saját táncstúdió? Usher otthonában még ilyen is van! appeared first on Fundamenta - Otthonok és megoldások .
Tehetségesek, öntudatosak, karakteresek és szépek. Cikksorozatunkban bemutatjuk azokat a huszonéves színésznőket, akikre felfigyelhettünk már filmekben vagy tévésorozatokban. Húsz feltörekvő színésznőnek szegeztük neki ugyanazokat a kérdéseket, és mozgóképes tapasztalataik alapján sorba ...
Ismét csúnyán beszólt egész Hollywoodnak Jennifer Lawrence, aki minden eddiginél élesebb kritikát fogalmazott meg azokkal a sztárokkal szemben, akik folyamatosan hazudnak maguknak és az egész világnak. A színésznő szerint ugyanis nagy probléma, hogy a sztárok többsége folyamatosan hamis képet fest ...
Az NMHH jelentése szerint félmillióval több jegy kelt el 2017-ben, mint egy évvel korábban.
Jennifer Lawrence azok közé a hírességek közé tartozik, akik nyilvános megjelenése mindig kifogástalan.
A megdöbbentő kijelentés mellett elárult pár dolgot az öltözködéséről is.
Sándor Szandra márkája, a Nanushka is bemutatkozik a holnapi a New York-i divathéten.
Jennifer Lawrence és Dua Lipa is beleszeretett a ruháiba.
Dakota Johnson és Chris Martin kapcsolata újabb szintre lépett
Bár sok páros ezt a lépést megbánja, ők mégis belevágtak! Közel egy év együttjárás után Dakota Johnson és Chris Martin kapcsolata új szintre lépett, erről pedig a Velencei Filmfesztiválon nyerhettünk bizonyosságot. joy.hu
Az eset már négy évvel ezelőtt történt, mégis valószínűleg szinte mindenki emlékszik a hatalmas port kavart botrányra…
Börtönbüntetésre ítélték azt a hackert, aki még 2014-ben Jennifer Lawrence, és más hírességek privát fotóit tette nyilvánossá a világhálón.
Nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte egy szövetségi bíróság az Egyesült Államokban szerdán azt a férfit, aki hollywoodi sztároknak és másoknak több mint kétszáz iCloud fiókját feltörte, majd közzétette a róluk készült aktfotókat.
A hekker és társai olyan e-maileket küldtek nekik, melyek úgy néztek ki, mintha az Apple-től vagy a Google-től származó biztonsági értesítések lettek volna. Ezekben a felhasználónevüket és a jelszavukat kérték tőlük.
George Garofano számos híresség, köztük Jennifer Lawrence iCloud-fiókját is megbuherálta, hogy az ott talált fotókat később közszemlére tegye. Nyolc hónapot kapott, miután áprilisban enyhített büntetést kért.
Nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte egy szövetségi bíróság az Egyesült Államokban szerdán azt a férfit, aki hollywoodi sztároknak és másoknak több mint kétszáz iCloud fiókját feltörte, majd...
Nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte egy szövetségi bíróság az Egyesült Államokban szerdán azt a férfit, aki hollywoodi sztároknak és másoknak több mint kétszáz iCloud fiókját feltörte, majd közzétette a róluk készült aktfotókat.
Rihanna és Jennifer Lawrence meztelen képeihez is hozzájutott.
Budapest — „Meg merem kockáztatni, ezért a maciért megadják az ötmillió forintot” – válaszolta megkeresésünkre Kárász Róbert (48), a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány ötletgazdája azt követően, hogy a hazánkban forgató Arnold Schwarzenegger (71) is aláírt plüssfigurát adományozott a javukra.
Még több cikk