-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Jason Momoa

A kicsi kocsi kalandjai még nem értek véget.
Minden idők legsikeresebb DC-s filmje lesz az Aquaman.
Az Aquaman kicsobbanó sikere után most a gyerekből szuperhőssé váló Shazamon a sor, hogy bizonyítson, a legújabb ízelítő alapján pedig ez lehet a következő nagy dobás.
A Wonder Woman és az Aquaman elképesztő sikere után a Warner inkább az egyéni hősök filmjeire helyezi a hangsúlyt a jövőben.
A DC/Warner most már nem erőlködik a közös univerzumon A film ugyan kihúzta a csávából a DC/Warnert, de a stúdió éppen azt a következtetést vonta le belőle, hogy nem érdemes erőlködni a közös univerzumon.
A rendező nem a Whedon-féle Aquamanről akart filmet csinálni Az Aquaman rendezője Zack Snyderrel egyeztetett a film készítésekor, Az Igazság Ligája Whedon-féle verziójával nem foglalkozott.
A családra mindig van ideje a pankrátorból lett színésznek, Jason Momoának. A Trónok harca Khal Drogójának és a kasszasiker Aquaman hawaii származású sztárjának két gyermeke van, s legszívesebben minden idejét nekik szentelné. Most, hogy véget értek a szuperhősfilm forgatásai és premierjei, ...
Az Aquaman átlépte a milliárdos álomhatárt.
Box Office-figyelő: 2019/2. hét Aquaman búcsúzott az első helytől, viszont nagy meglepetést okozott két új bemutató és a Végtelen útvesztő is a magyar piacon.
A sötét lovag nyomdokaiba lépett Aquaman A sötét lovag-trilógia második és harmadik része után az Aquaman lett a harmadik egymilliárd feletti bevételt teremelő DC-film. A rendező James Wan és a főszereplőt alakító Jason Momoa is köszönetet mondott a rajongóknak.
Az Életrevalók amerikai változata legyőzte az Aquamant
Az Életrevalók alapján készült amerikai film, a The Upside 19,5 millió dolláros (5,4 milliárd forint) jegyárbevételével legyőzte az Aquamant, a tengeri szuperhősről szóló filmet az észak-amerikai mozis hétvégén – írta iparági becslésekre hivatkozva a Variety.com. Nagy meglepetést szerzett a ...
A The Upside 19,5 millió dollárral nyitott az észak-amerikai mozikban.
Box Office-figyelő: 2019/2. hét Ezen a héten három új mozifilmet is bemutattak Amerikában, egy negyediket pedig csak most kezdtek el széles körben vetíteni, ezért aztán elég nagy átrendeződés volt a bevételi listán.
Megvan az újév első nagy horrorsikere - Mafab.hu
Jöhetnek a folytatások és a spin-offok. Az Aquaman egymilliárd dollár körüli összbevétele sem hangzik rosszul, de az új évnek van egy másik nagy nyertese: csak az kevésbé feltűnő. mafab.hu
Sötétek és melankolikusak? Nem feltétlenül! Ugyan tavaly, Az Igazság Ligája bukását követően még temettük volna a DC moziverzumot, az Aquaman globális sikere azt mutatja, hogy van még a képregényházban kraft: össze is gyűjtöttük, mi várható a DC-től nagyvásznon.
Az eheti Weeklyben szó lesz arról, hogy miért nem készült DLC a God of Warhoz, hogy mi lett a sorsa a Végtelen Kesztyűnek, hogy készül a PC Classic és hogy miért van kiakadva az Aquaman rendezője az Oscar-díjra. A hét legfontosabb hírei egy helyen!
Jason Momoa, a Trónok harca szexi vad embere, majdnem csatlakozott a Marvel univerzum karakterei közé. Az elmúlt hónapban megjelent DC adaptáció sztárja, az Aquaman néven is ismert Momoa, néhány hónappal ezelőtt egyezkedett a konkurencia céggel. , a Galaxis őrzői filmben szerepelt volna, a készítők Drax karak...
2018 egyik legnépszerűbb filmjének hamarosan jöhet a folytatása
A rendező elhintette, hogy már dolgozik a folytatáson. Ti mit szóltok hozzá? :) Micsoda hír! joy.hu
Kár, hogy nem így lett: Majdnem Jason Momoa kapta meg az egyik főszerepet sokak kedvenc filmjében
Szerintetek jól állt volna neki a szerep? Lehet, hogy egészen más irányba haladt volna a világ egyik legsármosabb pasijának karrierje, ha ő kapja ezt a bizonyos szerepet? joy.hu
Kaptunk egy kis betekintést az Aquaman trükkjeibe.
Ezek a speciális effektusok nem kaphatnak Oscart Valószínűleg sokan egyetértenek a James Wannal abban, hogy elismerést érdemelne az Aqauman trükkjein dolgozók munkája, amelybe egy most közzé tett videó révén mi is bepillantást nyerünk.
Mégiscsak volt értelme nálunk bemutatni a Creed folytatását?
A Végtelen útvesztő erősen kezdett a hazai mozikban.
A Warner Bros. új videójában megcsodálhatjuk, hogy a szakemberek hogyan teremtették meg az Aquaman vizuális effektjeit.
Csak egy csók! Két muszlim országban is egy hangyányit rövidebb változatot vetítettek a filmből, de nem az erőszak verte ki a biztosítékot.
A Marvel Studios elnöke beszélt James Gunn távozásáról, A galaxis őrzői 3 státuszáról és még az Aquamanről is elmondta a véleményét.
A két filmstúdió közötti viszonyról is beszélt A Marvel stúdió feje elmondta, hogy mit gondol A galaxis őrzői 1-2. rendezőjének döntéséről, emellett a két filmstúdió közötti viszonyról is beszélt.
Aquaman már 300 ezer néző fölött jár idehaza.
Fantasy, pszichothriller, dráma is van az elmúlt napok legnézettebb filmjei között - nézzük, milyen filmekkel lazíthattok két vizsga között.
Az év első hétvégéjén is a december közepén bemutatott Aquaman című filmre voltak a legtöbben kíváncsiak.
Box Office-figyelő: 2019/1. hét Az Aquaman elsősége hazánkban is megmaradt, de csak pontozással, és nem kiütéssel győzött Rocky tanítványa ellen.
Még több cikk