6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
Szerda
2019.12.08. , Mária

Jason Momoa

A Marvel és a DC két szuperhőse felett gyülekeznek a viharfelhők: az Aquamant játszó Jason Momoa ugyanis nemrég kritikus hozzászólást hagyott A galaxis őrzőinek főhősét játszó Chris Pratt egyik fotója alatt Instagramon. Pratt egy tipikus reklámfotót posztolt oldalán, az Amazonnal együttműködve ...
Közzétette a Google idei toplistáját, azt, amelyikből kiderül, milyen alkalmazásokra voltak kíváncsiak 2019-ben a felhasználók. Filmekből és könyvekből sincs hiány.
Aquaman harcba szállt a környezetért.
Új poszt a blogon: A feliratokat már nem írjuk hírben, mert minden friss dologhoz van, de az elmúlt hetekben újabb magyar sorozatszinkronok (Orange Is The New Black, Jessica Jones, You, Black Summer) élesedtek a Netflix-en – ezek teljes listája itt olvasható. Mai magyar premier: Made In Gyetván Csabával ...
Jason Momoa has another message for Chris Pratt. If you missed it, the Aquaman actor called out the Jurassic World actor for using a single-use plastic water bottle and not using a more environmentally-friendly bottle. Jason then took to Instagram to apologize to Chris for publicly shaming him. “BRO you know my ...
A színész eddig is köztudottan kiállt a környezetvédelem mellett, aminek most a kollégája és barátja, Chris Pratt itta meg levét, szó szerint.
Jason Momoa has a bone to pick with Chris Pratt. The 40-year-old Aquaman star posted a comment on the 40-year-old Jurassic World actor’s Instagram on Tuesday (December 3). PHOTOS: Check out the latest pics of Jason Momoa In the picture, Chris is holding a plastic water bottle. “bro i love u but wtf on the [...]
Üzenet minden Nőnek!
Biztos minden nő ismeri , azt az érzést amikor élete párja a kezét fogva idegen nőket bámuligen nyilvánvalóan az utcán. Igen hervasztó tud lenni, ez már csak akkor rosszabb ha életedpárjának szülsz egy gyereket,kettőt hármat vagy akármennyit és a szülés után egy kéthónappal azon kapod , hogy ...
GQ Australia has named Jason Momoa as their 2019 Man of the Year! The 40-year-old Aquaman actor is starring on the December/January issue’s cover, which will be hitting newsstands on Monday, December 2. PHOTOS: Check out the latest pics of Jason Momoa In honor of his award, Jason poked some at the Hemsworth ...
Tapintható volt Andy Vajna hiánya a keddi IX. Jótékonysági Maciaukción. Jóval kevesebb híresség tette tiszteletét a Premier Kultcaféban, mint az előző évben.
Tizenkilencmillió forint gyűlt össze a 9. Jótékonysági Maciaukción, amelyen a legmagasabb áron, 3,5 millió forintért a Jason Momoa amerikai színész által felajánlott mackó kelt el. Az árverésen megemlékeztek a januárban elhunyt Andy Vajna filmproducerről is. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány ...
Tizenkilencmillió forint gyűlt össze a 9. Jótékonysági Maciaukción, amelyen a legmagasabb áron, 3,5 millió forintért a Jason Momoa amerikai színész által felajánlott mackó kelt el. Az árverésen megemlékeztek a januárban elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.
A legmagasabb áron, 3,5 millió forintért a Jason Momoa amerikai színész által felajánlott mackó kelt el.
Tizenkilencmillió forint gyűlt össze a 9. Jótékonysági Maciaukción, amelyen a legmagasabb áron, 3,5 millió forintért a Jason Momoa amerikai színész által felajánlott mackó kelt el. Az árverésen megemlékeztek a januárban elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.
Tizenkilencmillió forint gyűlt össze a 9. Jótékonysági Maciaukción, amelyen a legmagasabb áron, 3,5 millió forintért a Jason Momoa amerikai színész által felajánlott mackó kelt el. Az árverésen megemlékeztek a januárban elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.
18-millió 950-ezer forint gyűlt össze a tegnapi 9. Jótékonysági Maci Aukción.
Újabb világsztárok, hazai legendák, művészek és neves sportolók ajánlották fel személyes tárgyaikat egy jótékony cél érdekében.
Első filmjének kirobbanó sikerét követően Atlantisz királya újfent visszatér, és már azt is be tudjuk lőni, hogy nagyjából mikor.
Mintha újjáéledni látszana a DC Moziverzum Mintha újjáéledni látszana a DC Moziverzum – legalábbis egy friss beszámoló szerint körvonalazódni látszanak az új irányok. Mit lehet tudni a DC-filmek jövőjéről?
A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, ezért aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.
Meglepő vád Az Apple streamingszolgáltatójának egyik húzósorozata vegyes kritikai fogadtatásban részesült, ami a producerek szerint a márka elleni támadás.
Az Igazság Ligája szinte minden egyes főszereplője beállt már azon mozgalom mögé, amely követeli a film Zack Snyder által megálmodott változatot.
Hol a köpeny? A hamarosan megjelenő Vaják főszereplője végre megtörte a csendet és elmondta, mi a helyzet a karakterrel.
Igazságtalanság? Hiába indítottak összehangolt támadást Az Igazság Ligája rendezője és sztárjai, a Warner jelenleg nem tervezi megjelentetni a szuperhősfilm Zack Snyder-féle verzióját.
A szuperhősöket játszó színészek is beszálltak a kampányba A rajongók már két éve követelik, hogy jelenjen meg Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle verziója is, és most a premier évfordulója alkalmából a rendező mellett a film több sztárja is beszállt a kampányba.
Újabb világsztárok, hazai legendák, művészek és neves sportolók ajánlották fel személyes tárgyaikat egy jótékony cél érdekében. Andy Vajnára emlékeznek 2011 ... The post Aquaman és Thanos is csatlakozott a „maci” alapítványhoz – IX. Jótékonysági Maciaukció appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Mit nézel? Vakok harca: See
November elsejével az Apple is beszállt a streaming háborúba és elindította saját platformját Apple TV+ néven. A szolgáltatás nem működik másként, mint ahogy azt már a Netflix vagy az HBO Go esetében megtapasztalhattuk, azaz hűségidő nélkül, havonta fizethetünk elő rá (1890 Ft-ot ebben az ...
Még több cikk