30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Vasárnap
26°
2018.08.16. csütörtök, Ábrahám

Jared Leto

Elég gyorsan leforgatják a Joker-mozifilmet.
Az őrült bohóc előbb tér vissza, mint hinnétek A Warner hivatalosan is bejelentette a Joker eredetét elmesélő filmjük pontos címét, és a meglepően közeli premierdátumról is lehullt a lepel.
Ajánló - Hétköznap esti filmajánlat a TV2-n!
A színésznő közleményben indokolta döntését Johansson az őt ért támadások hatására fordított hátat a magát férfinak kiadó maffiavezér, Jean Marie Gill életéről szóló filmnek.
A rendező pedig Todd Philips, a Másnaposok rendezője lesz.
Hivatalosan is Joaquin Phoenix lesz a címszereplő a Joker eredetfilmben
Joaquin Phoenix végre megegyezett a Warner Bros. stúdióval, így már hivatalosan is ő fogja Batman ősellenségét, Jokert életrekelteni.
Az alacsony költségvetésű, komor hangulatú filmben Joaquin Phoenix lesz a szupergonosz.
A Warner Bros. zöld lámpát adott Todd Howard és Martin Scorsese Joker eredetfilmjének.
Most elillant minden kételyünk affelől, hogy Leto valóban dolgozik-e egy Marveles képregényfilmen.
Nem az a klasszikus, szépfiús főszerep... Csak néhány napja derült ki, hogy a DC Moziverzum színésze alakítja a Sony/Marvel készülő új filmjének címszereplőjét, máris megnézhetjük, hogy festhet majd.
Úgy tűnik, Jared Leto nem elégszik meg azzal, hogy egyetlen szuperhős ellenfele legyen: ő lesz Morbius, az élő vampír.
A DC után most a Pókember spin-off filmben láthatjuk.
Morbiust, az élő vámpírt alakítja Jared Leto a Sony új Marvel-képregény- filmjében.
Jared Leto saját Marvel-filmet kaphat.
Morbiust, az élő vámpírt alakítja Jared Leto a Sony új Marvel-képregényfilmjében.
Oscar-díjas színész bújhat Morbius, a vámpír bőrébe Kiderült, ki ülhet a Morbius the Living Vampire rendezői székébe, melyben némi meglepetésre a DC Moziverzum neves színésze alakítja majd a főszerepet.
A Marvel egyik legismertebb vérszívója, Morbius is részese lehet a Sony Pókember nélküli filmes univerzumának és a legújabb értesülések szerint már a főszereplőt is sikerült megtalálni a projekthez.
Ezen már nem lehet elmenni Felröppent egy pletyka, miszerint a hányattatott sorsú Batman-projekt, illetve az ősszel forgó, Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker-film összefügghetnek majd.
Alakul a projekt A Másnaposok rendezőjének már eddig is szürreálisnak mondható Joker-filmjéhez most érkezett néhány karakterleírás, illetve egy fontosabb mellékszerepet betöltő világsztár neve is felmerült.
Tthe most playing in this The post The most-awaited artists of this summer’s festival season in Hungary appeared first on Daily News Hungary .
Standalone Joker Movie Starring Jared Leto Reportedly In The Works
So we have been hearing rumors that there could be a standalone Joker movie in the works. Now in a report from Variety, it seems that such a movie is indeed underway and that their sources have told them that the movie is expected to feature Jared Leto who will star and executive produce the movie. For those ...
A színész alakítja a főszerepet, emellett executive producerként is jegyzi a produkciót.
Emellett készül egy Joker-eredetfilm is Joaquin Phoenix-szel.
Az Oscar-díjas sztár nemcsak főszereplője, de executive producere is lesz a filmnek.
Jared Leto amerikai színész, zenész, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag sztárja önálló Joker-filmen dolgozik: ő alakítja a főszerepet és executive producerként is jegyzi a produkciót. MTI Az Oscar-díjas színész a 2016-ban bemutatott Suicide Squad - Öngyilkos osztagban játszotta Jokert, Batman ádáz ...
Az új Joker-film mellett a Warnernél készülőben van egy Joker-eredetfilm is, amelyet Todd Phillips rendez, és amelynek főszerepét Joaquin Phoenix kapja.
A pletykák szerint a DC kibővített univerzumán kívül eső Joker film mellett készül egy azon belül is, amely bővebben is bemutatja a Suicide Squadban megismert karaktert.
Azt akarja, hogy nagyon fájjon A Variety újabb készülő DC/Warner-filmről számolt be, amely ismét Jokerre összpontosítana, csak nem arra, amelyre a már korábban bejelentett változat...
No joke -- Gothams most famous villain could get his own film from Warner Bros.
Kevesellted a tetoválásokat rajta? Napvilágot látott egy koncepciós vázlat, melyen a bűn bohóchercege még a filmben látott modernizált külsőnél is extrémebb kinézetet kapott.
Még több cikk