23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
15°
Csütörtök
15°
2022.09.26. hétfõ, Jusztina

Istenes Bence

Nosztalgikus fotón Istenes Bence, Iszak Eszti és Fluor Tomi. A különbség döbbenetes.
Kendőzetlenül vallott párkapcsolati kríziseiről Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél: mint kiderült, a műsorvezető és az énekesnő már jónéhány alkalommal fontolgatta a szakítást, és korábban több alkalommal is különmentek.
Egy egyszerű játéknak tűnt, ám Istenes Bence alaposan csőbe húzta kedvesét, Csobot Adélt.
Istenes Bence és Csobot Adél családi fotóval értékelte a tavalyi évet.
Egy igen romantikus fotóval jelentkezett Istenes Bence, a sejtelmes bejegyzés láttán a rajongók pedig egyből el is kezdtek találgatni, hogy vajon máris úton van-e a műsorvezető, és kedvese, Csobot Adél harmadik közös gyermeke.
Gyermekei nélkül ugyan időnként igen nehezen viselte az RTL Klub műsorában való szereplést Csobot Adél, aki elárulta: Istenes Bencével egyfajta párterápiaként tekintettek a Nyerő Párosra.
Istenes Bence hatalmas lépésre szánta el magát, családja érdekében úgy döntött, nem vállalja el az idei Survivor műsorvezetését.
Megvannak a 2019-es Televíziós Újságírók Díj győztesei!
Istenes Bence megmutatta, milyen is egy jó édesapa.
Napok óta titkolózik az RTL az új mentorokkal kapcsolatban, most lehullt a lepel. The post X-Faktor: Dallos Bogit lecserélték, Csobot Adél ül be a helyére first appeared on nlc .
Megkeresztelték Ádint, Csobot Adél és Istenes Bence kisfiát.
Köln — Tökéletes a harmónia Istenes Bencééknél: a tévés (31) és szerelme, Csobot Adél (24) énekesnő imádják egymást és két kisfiukat, így nem csoda, hogy mindannyian nagyon várják már a karácsonyt. Azt azonban elárulták a Blikknek, külföldön töltik a szentestét, sőt 2018-ban már nem is térnek vissza Magyarországra.
Korábban még sosem láthattuk a kisfiú arcát. Egy friss családi fotókon mutatták meg, mekkorát nőttek a fiaik.
A szépséges Franciskáról édesapjuk osztotta meg ezeket a képeket.
A 20 éves Story Gálán Istenes Bence kapta az év műsorvezetőjének járó díjat. Bence elmondta, mit érzett, mikor átvette az elismerést!
Istenes Bence végre elárulta, miért jelent meg talpig melegítőben a Televíziós Újságírók Díjátadóján!
Budapest – Ritka pillanat, amikor Csobot Adél (24) és Istenes Bence (31) együtt jelennek meg valahol, a sztárpárt ugyanis komolyan lefoglalja két gyermekük, Nátán és Ádin nevelése. Ám szombat este volt mit ünnepelni, hiszen a családfő lett az év műsorvezetője a Story-gálán.
Az énekesnő elárulta, mi okozza a legnagyobb nehézséget az életükben.
Istenes Bencét azért támadják a kommentelők, mert együtt fürdik a fiával
"Ugye nem gondolod, hogy kimaradok a közös fürdésből... Natannal ketten folytatjuk a ramazurit, még több habbal és hangos nevetéssel. Olaszos család vagyunk" - írta közösségi oldalára Istenes Bence feleségének, Csobot Adélnak címezve szavait. A követők nagy része cukinak találta a képet, de ...
Véget ért az RTL Klub őszi sikerműsora, a Nyerő Páros. A játékban résztvevő párok szavazatai alapján Csobot Adél és Istenes Bence kettőse a győztes. Péntek este kiderült, hogy melyik pár a Nyerő Páros idei évadának győztese. A játék Fináléjában Csobot Adél és Istenes Bence, valamint ...
Még több cikk