24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
26°
Szerda
25°
2020.08.09. , Emõd

Istenes Bence

Csobot Adél titokzatos üzenete alatt megszaporodtak azok a hozzászólások, amelyek szerint az énekesnő ismét várandós...
A Forbes az előző évekhez hasonlóan összeállította a legértékesebb hazai hírességek sorát az ismertség, hitelesség, tartalmasság és pénztermelő képesség alapján.
Hetedik alkalommal állította össze a Forbes a Legértékesebb magyar celebek listáját, amelyre idén felkerült néhány új szereplő.
Titokzatos új időszakról posztolt hétfőn hajnalban CSobot Adél. De mi ez a nagy változás az életében?
Az UNICEF cyberbullying elleni kampányának legfontosabb megállapításai
Képtelenség letaszítani a trónról az Iron Lady-t, aki idén is a dobogó felső fokán ácsorog. Nincs változás első számú udvarhölgye személyében sem, Ördög Nóra az.
Egy hónappal ezelőtt született meg a kisfia, Andris, ám a Fókusz műsorvezetője már most visszautazna az időben
Till Attila is megosztotta véleményét az Index ügyével kapcsolatban.
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta, rengetegen vonultak utcára péntek este, hogy a Momentum Mozgalom kezdeményezésére a sajtószabadságért, illetve az Indexért tüntessenek, miután a portál főszerkesztőjét szerdán menesztették.
Budapest — Hatalmas üzleti lehetőségeket kínálnak a közösségi oldalak a legismertebb celebeknek és sportolóknak. Aki sok követővel rendelkezik az Instagramon, több százezer vagy több millió forintot is kereshet egy reklámbejegyzéssel.
Ezek a sztárok azt bizonyítják, hogy papír nélkül is lehet boldog párkapcsolatban élni.
Nem mindennapi akciót indítottak el a hazai sztárok hazánk egyik legismertebb költőjével karöltve: pár napja startolt el a Vanish támogatásával az a
Istenes László nagyon szexi fotót osztott meg ahogy feleségét, Katát ölelve tudatja a nagyvilággal: bizony már húsz éve boldog házasok.  Lacinak nem ez az első házassága. Előző feleségétől két gyermeke is született. Istenes Bence, aki már két fiú unokával, Nátánnal és Ádinnal ...
Csütörtök éjjel Tóth Gabi arról posztolt Instagramon, hogy családilag úgy döntöttek: soha többet nem posztolnak a gyerekükről. Ennek apropóján összeszedtük azokat a magyar hírességeket, akik már évek óta következetesen kerülik azt, hogy a gyerekeikről posztoljanak a közösségi médiában. ...
Istenes Bence a Spirit FM Spirit Show című műsorában vallott arról, hogy gyerekként bizony őt is sokat bántották, a mai világban, az online tér miatt pedig még nehezebb lehet az ilyesmit feldolgozni a fiataloknak.
A televíziós műsorvezető a Spirit FM Spirit Show című műsorában arra bátorította a fiatalokat, hogy ha bántalmazás éri őket, kérjenek segítséget, és hívják fel a Kék vonalat.
Stohl Luca a UNICEF konferenciáján: "A zaklatónak nem kell indok, hogy támadásba lendüljön”
Ha valaki befut egy labdarúgó mérkőzés közben a pályára, akkor kitiltják. Ezt az elvet a közösségi médiában is alkalmazni lehetne: ha valaki vét a rendszer ellen, annak nem kell többé részt vennie benne. Az internetes zaklatásról rendezett online konferenciát az UNICEF ismert személyek bevonásával.
Műsorvezetők, youtuberek, zenészek, színészek, influencerek csatlakoztak a kampányhoz, hogy így emeljék fel a hangjukat egy olyan jelenség ellen, amely több millió gyerek és felnőtt életét keseríti meg világszerte.
Még több cikk