14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Istenes Bence

Südi Iringó a Szombat esti láz című műsorban lett az ország egyik kedvenc versenytáncosa. Jó pár éve eltűnt a nyilvánosság elől és nem igazán szerepelt sehol, nemrég azonban kivételt tett.
A közkedvelt és sokat foglalkoztatott műsorvezető egy új Instagram-bejegyzésében magyarázza el ismerőseinek és rajongóinak, miért is akar néhány hónapot a taposómalomtól távol tölteni. A 34 éves híresség épp azon fáradozik, hogy meglelje lelki békéjét.
Egy átmúlatott éjszaka után került rájuk a tetkó Rodoszon.
Csobot Adél adásban találkozott Kovácsovics Fruzsinával, és elmondta őszinte véleményét róla.
Az UNICEF Magyarország hazai celebritások gyermekkorát feltérképező podcastsorozatának legújabb vendége a közismert televíziós, Istenes Bence volt, aki Mészáros Antóniával gyermekkorról, szorongásokról, vágyakról, családalapításról beszélgetett.
Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrégiben a Nyerő Páros című valóságshowban vallották be, hogy házasságuk egy ideje már korántsem felhőtlen – úgy tűnt, azóta rendeződött kapcsolatuk, most azonban ismét aggasztó hírek láttak napvilágot.
Az El a kezekkel a papámtól! színésznője mindig is nagy családról álmodott, de vajon mit szól ehhez Istenes Bence?
Majka korábban úgy fogalmazott, ha úgy bántak volna velük, ahogy a Wellhello-val, akkor sokkal zajosabb sikert is elérhettek volna.
Megdöbbentő belegondolni, hogy néhány magyar sztár egykor egy párt alkotott. Ma már ezek a szerelmi sztorik a feledés homályába vesztek, hiszen a legtöbben mostanra megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Na de kikről is van szó pontosan?
Istenes Bence és korábbi barátnője, Kovácsovics Fruzsina kapcsolata érdekesen indult.
Steiner Kristóf évekig volt a VIVA TV műsorvezetője, és bár sikert-sikerre halmozott ekkor, mondhatni karrierje csúcsán volt, legnehezebb időszakát is a csatornának köszönheti a hírnév mellett.
Az állami gondozásban felnőtt, majd a Való Világ szereplőjévé lett „meleg srác” youtuberként ma már több millió nézőhöz jut el, s elszakadva a bulvártémáktól az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket is végiginterjúvolta az előválasztás alatt. Osváth-tal a Válasz Online ...
Könyveket és az olvasást népszerűsítő őszi kampányt indított a Central Médiacsoport. Az Ezt olvassuk mi! kezdeményezés során a kiadó munkatársai mutatják be egy-egy ajánlón keresztül kedvenc regényeiket. Emellett a vállalat print és online platformjai is az olvasás élményét népszerűsítő ...
Istenes Bence műsorában az intim pillanatok élőben közvetítése volt a téma.
Markáns véleményt fogalmazott meg Flour Tomi a swingerezőkről, az egyik hazai swingeregyesület nyilvános bocsánatkérést vár. The post Nyilvános bocsánatkérést várnak a swingerezők Flour Tomitól first appeared on nlc .
Istenes Bence olyan témát boncolgatott műsorában, ami nagy port kavart.
Véget ért a világ legőrültebb showműsorának harmadik évada az RTL Klubon! Az első évad Nyusziját és a második évad Banánját követően a harmadik évadban a Kaméleon aratott győzelmet!   A legjobban rejtőzködő sztár, az Álarcos énekes legújabb győztese Vastag Tamás lett, őt rejtette a ...
Az eddigiektől eltérő módon november 1-jén, hétfőn került adásba az Álarcos énekes 3. évadának utolsó része.
Még több cikk