13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Istenes Bence

Emlékeztető: A nyerő páros 3. évad - Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:05. RTL Klub. Nyerő páros – 3×01 (előzetesek) – napiban! Tavaly még este hét órakor kezdődött az RTL Klub nézettségileg elég korrektül szereplő, és nem is olyan rossz kritikákat szakító együttélős, feladatokat teljesítős reality-je, amiben ismert emberek és ...
Új poszt a blogon: Ma kezd az RTL Klubon ez a versengős reality, amiben párok küzdenek egymással - idén Istenes Bence és Csoboth Adél, Kocsis Dénes és Mészáros Petra, Sárközi Ákos és Sárközi Éva, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, Kéri Krisztián és Lóránth Eni, Fehér Balázs és Dr. Monda Eszter, ...
Istenes Bence és Csobot Adél két kisfiút nevelnek, így egyértelműen nem egyszerűek a hétköznapjaik.
Istenes Bence egy egészen különleges képet töltött fel az Instagram-oldalára. A műsorvezető családja Simpson-módra lett megrajzolva!
Már megkezdődött a Wellhello koncertje a Hősök terén, Flour Tomi azonban azt is megmutatta Instagramján, hogyan készültek a nagyszabású fellépésre.
Hiába a gyerekek, azért bulizni is szabad!
A kétgyermekes édesapa, Istenes Bence fontosnak tartja, hogy ne csak életének felhőtlen pillanatairól számoljon be internetes felületein. Hamis családi idill helyett legutóbb azt mutatta be, hogy Adéllal közös második gyermekük, Ádin születése után milyen nehézségekkel kellett szembenézniük. – ...
A mindig vicces Istenes Bence, most sem hazudtolta magát, a pisai ferde toronynál bolondozott egy fotó erejéig.
Csobot Adél bikiniben villantott kockahasat az olasz tengerparton.
Idegösszeomlást kapott a terapeuta.
A séf tavaly házasodott másodszor, kedvesével előző kapcsolataikból három gyermeket nevelnek. Inkább az ő életüket egyengetnék.
Budapest — Párkapcsolati tréningként tekint Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25) a Nyerő Párosra. Mint a Blikk megírta, láthatóak lesznek az RTL Klub ősszel induló műsorában, most pedig elárulták, mire számítanak a játékban.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Csobot Adél és Istenes Bence tengerpartra vágytak, ezért Egyiptomot jelölték meg családi nyaralásuk célállomásának.
Adél és Bence minden előkészületet megtett, hogy semmilyen fertőzésnek ne tegyék ki három- és egyéves fiaikat.
Azt is megmutatta, amit Adél minden bizonnyal nem akart.
A műsorvezető visszaemlékezett a nagy pillanatra, amikor eltalálta Cupido nyila és végérvényesen beleszeretett Csobot Adélba. Az első hallásra romantikusnak tűnő posztot látva, a hasát fogja majd a nevetéstől.
Rendhagyó ajándékkal köszöntötte a barátját, Fluor Tomit a 32. szülinapján Istenes Bence.
A magyar üzleti magazin immár hatodik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar sztárokat, akik között idén is akadtak nagy meglepetések. Ilyen volt például az igencsak népszerű gasztroangyal, Borbás Marcsi, aki még Liptai Claudiát is leelőzte.
Székesfehérvár - Igencsak meglepetésszerűre sikeredett a Wellhello hétvégéi koncertje a Fezenen, ugyanis hirtelen Istenes Bence és Sebestyén Balázs is a színpadon termett.
Még több cikk