25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Hétfő
24°
2019.08.23. péntek, Bence

Istenes Bence

Csobot Adél bikiniben villantott kockahasat az olasz tengerparton.
Idegösszeomlást kapott a terapeuta.
A séf tavaly házasodott másodszor, kedvesével előző kapcsolataikból három gyermeket nevelnek. Inkább az ő életüket egyengetnék.
Budapest — Párkapcsolati tréningként tekint Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25) a Nyerő Párosra. Mint a Blikk megírta, láthatóak lesznek az RTL Klub ősszel induló műsorában, most pedig elárulták, mire számítanak a játékban.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Csobot Adél és Istenes Bence tengerpartra vágytak, ezért Egyiptomot jelölték meg családi nyaralásuk célállomásának.
Adél és Bence minden előkészületet megtett, hogy semmilyen fertőzésnek ne tegyék ki három- és egyéves fiaikat.
Azt is megmutatta, amit Adél minden bizonnyal nem akart.
A műsorvezető visszaemlékezett a nagy pillanatra, amikor eltalálta Cupido nyila és végérvényesen beleszeretett Csobot Adélba. Az első hallásra romantikusnak tűnő posztot látva, a hasát fogja majd a nevetéstől.
Rendhagyó ajándékkal köszöntötte a barátját, Fluor Tomit a 32. szülinapján Istenes Bence.
A magyar üzleti magazin immár hatodik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar sztárokat, akik között idén is akadtak nagy meglepetések. Ilyen volt például az igencsak népszerű gasztroangyal, Borbás Marcsi, aki még Liptai Claudiát is leelőzte.
Székesfehérvár - Igencsak meglepetésszerűre sikeredett a Wellhello hétvégéi koncertje a Fezenen, ugyanis hirtelen Istenes Bence és Sebestyén Balázs is a színpadon termett.
Budapest — Először ment külföldre nyaralni a családjával Csobot Adél (25). Az énekesnő és párja, Istenes Bence (32) úgy döntött, idén Egyiptomba mennek nyaralni fiaikkal, Nátánnal (3) és a hamarosan egyéves Ádinnal.
Hurghada — Micsoda nyár! Egyiptomi nyaralásuk alatt annyi újdonságot próbált ki a szerelmespár, amennyi csak belefért: Istenes Bence (32) például a vakáció utolsó napján kite-ozni tanult, de Csobot Adéllal (25) közösen sivatagi túrára is mentek – méghozzá quaddal.
Shaolin Sándor a Soundon villantotta meg új tetkóját.
Jó barátnőjével, az X-Faktor női mentorával élvezi a napsütést Egyiptomban Csobot Adél.
Úgy tűnik, a hőséggel vívott csatában elesett Istenes Bence haja – nekünk legalábbis ez a tippünk. Ami azonban tény, a műsorvezető megvált jól ismert frizurájától,... The post Te jó ég, mi történt Istenes Bence hajával?! fotó appeared first on Panoramanet .
Úgy tűnik, a hőséggel vívott csatában elesett Istenes Bence haja - nekünk legalábbis ez a tippünk. Ami azonban tény, a műsorvezető megvált jól ismert frizurájától, hogy egy jóval rövidebb fazont próbáljon ki. Hogy tetszik?
Úgy tűnik, Istenes Bence eddig bírta a kánikulát: most a kisfiával, Natannal együtt megszabadultak hajkoronájuktól.
Csobot Adél Istenes Bence társaságában ment el egy kicsit pihenni.
Még több cikk