23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
28°
Szerda
30°
2020.07.05. , Sarolta, Emese

Istenes Bence

Műsorvezetők, youtuberek, zenészek, színészek, influencerek csatlakoztak a kampányhoz, hogy így emeljék fel a hangjukat egy olyan jelenség ellen, amely több millió gyerek és felnőtt életét keseríti meg világszerte.
Tervei szerint igen engedékeny nagypapa lesz Rózsa György, aki már alig várja, hogy világra jöjjön a kisunokája: a műsorvezető úgy tervezi, ha a kisfiú nagyobb lesz, együtt mennek majd csajozni is.
Tervei szerint igen engedékeny nagypapa lesz Rózsa György, aki már alig várja, hogy világra jöjjön a kisunokája: a műsorvezető úgy tervezi, ha a kisfiú nagyobb lesz, együtt mennek majd csajozni is.
Nem mindennapi módon, a legkülönfélébb otthoni eszközöket megszólaltatva zenélt Istenes Bence.
A rajongói szerint évről-évre egyre elborultabb a televíziós. Persze jó értelemben...
A vécédeszka mellett tűzőgépet, ollót, csipeszt és poharat is használt hangszernek.
Egy pillanatig nem csodálkozunk azon, hogy Istenes Bence elmenti magának ezeket a különleges pillanatokat.
Hiába a karantén, élete legboldogabb napjaira készül az egykori műsorvezető.
Ugyan mindennapjait a koronavírus-járvány miatt teljes elszigeteltségben éli, és még az utcára is csak akkor teszi ki a lábát, ha az feltétlenül szükséges, mégis élete legboldogabb napjait éli Rózsa György.
Ma már a legtöbb szülő tudatosan dönt arról, hogy mit mutat meg a gyerekeiről a közösségi médiában. De van jó döntés? Más, ha ismert ember vagy, és más, ha egy hétköznapi szülő? D. Tóth András, Istenes Bence és Priger Inez beszélgetése.
Előre szólunk, hogy legszívesebben te is ott lennél!
Feltöltöttek az Instagramra egy rövid videót, amiben összefoglalják, mivel töltötték a karantén több mint harminc napját, és hát, ők a szerencsések közé tartoznak, jutott bele bőven anyag. - Tudom, hogy senkinek nem egyszerű most, nekünk sem, de próbáljuk a legjobbat kihozni a helyzetből - ...
Vicces családi pillanatot osztott meg Insta-oldalán Istenes Bence - bár nem biztos, hogy ő ugyanannyira élvezte a történteket, mint amennyire követői megmosolyogták. Friss posztjának tanúsága szerint ugyanis Csobot Adél felajánlotta, hogy a karanténban levágja a haját - ez azonban nem igazán úgy ...
Még több cikk