24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
27°
Hétfő
28°
2021.08.06. péntek, Berta

Istenes Bence

A nyilvánosságra hozott képek alapján csak elképzelni lehet, hogy pontosan mi történt annak a belvárosi luxuslakásnak a tetőteraszán, ahol Fluor Tamás, Istenes Bence, Csobot Adél buliztak a barátaikkal. Annyi bizonyos, elszabadult a pokol.
Dalnokok ligája, ZenÉSZ, Popdaráló... Emlékeztek még ezekre a zenés vetélkedőkre? Hiányoznak, vagy vigadjunk együtt, hogy eltűntek a képernyőről? The post „Igen, Lajos! 20 ezer forintot ér ez a Mr. President-dal!” – Hová tűntek a zenés vetélkedők a tévékből? first appeared on nlc .
A népszerű műsorvezető nyaralását is dokumentálja. Egy Facebook bejegyzésében azt állítja: 2 nap alatt mindössze 47 nyugodt másodperce volt.
Két gyermek után is bomba formában van az énekesnő.
Úgy tűnik, a szépséges műsorvezetőnél kezd betelni az a bizonyos pohár, teljesen érthető módon.
Nem indult jól a napja a kánikulában a műsorvezetőnek, de aztán jött Dzsudzsák Balázs és megnyugtatta, még mindig jobb az ő szerencsétlensége, mint az, amit a focista csinált.
Istenes Bence is felült a foci-Eb vonatra és elkészítette az év legpusztítóbb dalát
Ehhez még ő sem adta a saját nevét. The post Istenes Bence is felült a foci-Eb vonatra és elkészítette az év legpusztítóbb dalát first appeared on 24.hu .
Nyártól teljes erőbedobással dolgozik Esztergályos Cecília. A Kossuth-díjas színésznő összesen hat darabot próbál, többi között a Császármorzsát az Újszínházban – derült ki a Kossuth Rádió Kalendárium című műsorából.
Istenes Bence még csak pár hete igazolt új csapatához, az Öskühöz, azonban már az első meccsek egyikén sérülés érte. A sztárműsorvezető az Instagram-oldalán számolt be az élete egyik legrosszabb hétvégéjéről.
A műsorvezető a kórházi ágyból jelentkezett.
Istenes Bencét egy mentőautóban kellett ellátni. The post Istenes Bencét a mentőautóban látták el first appeared on nlc .
Kortárs írók, költők és meseírók osztják meg gondolataikat a családról, a Szivárványcsaládokért Alapítvány gyereknapi kampányában. The post Dragomán György, T. Szabó Anna és még sokan mások kampányolnak a szivárványcsaládokért first appeared on nlc .
Még több cikk