-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.11.14. csütörtök, Aliz

Hosszú Katinka

Nem tudni, mikor versenyez újra Hosszú Katinka: a háromszoros olimpiai bajnok hétfőn a Blikk újságírójának mondta ezt, kedden pedig közleményben erősítette meg a közölteket.
A óceán partjáról jelentezett be Hosszú Katinka.
Gyárfás Tamás elnök írásban is benyújtotta lemondását, ugyanakkor január 8-ig, a rendkívüli elnökválasztó közgyűlésig még ellátja feladatait a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) élén. A MÚSZ tájékoztatása szerint az elnökség szerdai rendkívüli ülésén a tagok döntöttek úgy, hogy ...
A Ripost úgy tudja, Hosszú Katinka és Shane Tusup több hónapnyi különélés után együtt töltötték otthonukban az egész hétvégét.
Szemmel látható jelei vannak, hogy Hosszú Katinka nem edz olyan intenzitással, amióta házassága válságba került.
Az Év sportolója-gálán mutatta be a sodás ruhakölteményt. Még a szavunk is elállt tőle!
Olimpiai aranyérmes úszónk, Kovács Ági a Facebook-oldalán reagált arra a mai cikkünkre, amelyben arról írtunk, hogy szemtanúk szerint Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője teljesen kiakadt, mikor a windsori vb-n egy levezetés közben Kovács pár szponzorral odament a melegítő ...
Hosszú Katinka utolsó olimpiáján édesanyaként indul
Hosszú Katinka egy külföldi lapnak elárulta, mikorra terveznek gyereket férjével, Shannel.
Bár évekkel ezelőtt történt, azóta is bánja, hogy akkor nemet mondott Shane Tusup megkeresésére, Náray Tamás. A 2016-os Év sportolója-gála alkalmával viszont jött az újabb lehetőség és a várva várt találkozás.
Hosszú Katinka legújabb Instagram-fotója gondolkodóba ejtheti a rajongókat.
Villámlátogatást tett Budapesten Hosszú Katinka. Beszélt arról is, mi lesz a házasságával. Szavaiból arra lehet következtetni, valóban férje, Shane Tusup agresszív stílusából lehetett elege.
Hosszú Katinka férje nem csak aranyérmeket nyert, üzleti modellt is felépített. Nem volt nagy úszó, ahogy Kiss és Széchy sem, de a hazai rendszer hibáit már két éve kiszúrta. Egy zseni portréja.
Budapest — Hiába nem dolgozik közösen Hosszú Katinka (28) és Shane­ Tusup (29) immáron két hónapja, a háromszoros olimpiai bajnok úszó edzője papíron még mindig az amerikai.
Az Iron Lady ismét megmutatta izmos testét, ám ezúttal a kockahas helyett, a bajuszán akadt meg a tekintetünk.
Eláll a szavunk - Hosszú Katinka gyönyörű ebben a ruhában
Hosszú Katinka megmutatta, milyen az, amikor nem a medencében, hanem vérbeli nőként hódít.
Különleges fotósorozatot készített műtermében Nánási Pál Hosszú Katinkáról. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az egyik nagy mobiltelefon gyártó cég márkanagyköveteként magas sarkúban, izgalmas sminkkel és vadító ruhákban állt modellt a népszerű fotóművész kamerája előtt.
Hosszú Katinka így tölti a Valentin-napot
Katinka nem szomorkodik a szerelmesek ünnepén
Bikiniben napozik az Iron Lady
Mi a közös egy gyerekeknek készült ausztrál sorozatban, Hosszú Katinkában és Matolcsy György kiterjedt rokonságában? Hát, persze, hogy a 2017-es vizes-vb sokat citált, 55 millió forintba került reklámvideója.     Részletesen számoltunk be a Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség … Folytatás
Csak a házasságuknak van vége, a szakmai kapcsolat megmarad.
Döcögve indul Hosszú Katinka biznisze
Úszónőnk karrierjében elért arra a szintre, hogy egyszerre tud több helyen lenni. A márkaneve mindenképp.
Kiss László, az úszó válogatott szövetségi kapitánya a harmincharmadik Európa bajnokságán ácsorgott a medence partján Berlinben, amikor odalépett hozzá, egy nyurga, mosolygós, az utóbbi években igazi izomlánnyá gyúrt versenyző, és a szemében valami csibészes huncutsággal ...
Még több cikk