7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Hosszú Katinka

Folytatódnak a rejtélyek Szilágyi Liliána ügyében. Súlyos vádakkal illetik a fiatal úszónőt.
Gelencsér András, Hosszú Katinka párjának apja is segít a felkészülésben. The post Párja apja is segít Hosszú Katinka edzésein first appeared on nlc .
Hosszú Katinka vasárnap este felrobbantotta az internetet egy fotóval, ami alatt több százan gratuláltak országunk egyik legnagyobb büszkeségének.
Az Index számolt be arról szerdán, hogy nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka, és mi más lehetne az, mint a visszavonulás.
Értesülések szerint a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő az idei világ- és Európa-bajnokságot még végig csinálja, aztán visszavonul.
Az Index információi szerint a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő hamarosan bejelentheti visszavonulását.
A visszavonulásáról lehet szó. De addig még két verseny belefér.
A tervek szerint a májusi, fukuokai világbajnokságon és az augusztusi, római Európa-bajnokságon még elindulhat Hosszú Katinka. The post Sajtóhírek szerint Hosszú Katinka idén visszavonul appeared first on pecsma.hu .
Az Index információi szerint az idei lesz az utolsó VB-je és EB-je Hosszú Katinkának. A hírportál úgy tudja, a  háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja – legalábbis így ...
Már csak napok vannak hátra 2021-ből, egy a magyar sport szempontjából is mozgalmas évből. Hozunk egy kvízt, amelyben tesztelheted, mennyire vagy képben a magyar sportsikerekkel az idei évből. Kommentben várjuk az eredményeket.
Az úszónő a Facebook-oldalán fontos hírt közölt a nyilvánossággal.
Az olimpiai bajnok úszó a közösségi oldalán tett bejelentést.
Egy ideje már tudni lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak, sok részlet azonban nem nagyon derült ki a románcukról – mostanáig. Úgy hírlik, a sztárpár ismét új szintre emelte a kapcsolatát.
Kigyógyult a koronavírusból Hosszú Katinka, vidám poszttal jelentette be a hírt. The post Hosszú Katinka majd’ kiugrott a bőréből: fontos örömhírt jelentett be first appeared on nlc .
Nincs pánik, jelentette ki Sós Csaba. Az úszók szövetségi kapitánya szerint maradt még úszónk, akik jó eséllyel indulhatnak a Abu-Dzabiban a rövidpályás világbajnokságon.
Hosszú Katinka pár napja jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.
Koronavírusos lett Hosszú Katinka, az úszónőnek így egy időre biztosan le kell mondania a versenyzésről és az edzésekről is.
Maga jelentette be közösségi oldalán a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, hogy ledöntötte lábáról a fertőzés.
Hosszú Katinka is elkapta a koronavírust. Az úszónő közösségi oldalán jelentette be, hogy megfertőződött, ezért nem tud részt venni a közelgő Eindhoven-i versenyen. Hosszú Katinka a hétvégén Eindhovenben képviselte volna hazánkat az úszó-EB-n, azonban a háromszoros olimpiai, kilencszeres ...
Hosszú Katinka korábbi férje, edzője nem hagyta szó nélkül Turi György nyilatkozatát.
Az amerikai edző hangsúlyozta: nem ért egyet a szóban forgó módszerekkel, és soha nem is alkalmazta őket.
Az úszók csütörtöktől vasárnapig tartó, kaposvári rövidpályás országos bajnokságán tér vissza a versenymedencébe Hosszú Katinka, aki a tokiói olimpián állt legutóbb rajtkőre.
A Nemzeti Sortközpontok 270 milliárd forintért fejlesztett az elmúlt évtizedben, a bevétele azonban alig nőtt. Évi 12 milliárdba kerül a Puskás Aréna és az olimpiai edzőtáborok fenntartása. Megéri? The post Stadion, kórház vagy iskola? A sport oldaláról adunk pár fogódzót a válaszhoz first ...
A szerelmesek kapcsolata hirtelen olyan komollyá vált, amire senki sem számított, sőt mi több, Shane Tusup egy nagy dologba vágta a fejszéjét – olyan dolgot tesz kedveséért, amit még Hosszú Katinka kedvéért sem volt hajlandó.
A szerelmes férfi olyan elhatározásra jutott, amit még olimpiai bajnok felesége, hosszú Katinkával töltött hat év házassága alatt sem tett meg.
Jakabos Zsuzsanna újabb aranyérmet nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának harmadik, dohai állomásán.
Kicsattanó formában tért vissza Magyarországra Hosszú Katinka, aki eseménydús heteket töltött párjával Olaszországban.
Jó hírt osztott meg a követőivel az Instagram oldalán Szabó Zsófi.
Szabadabb és kevésbé stresszes felkészüléssel hozza magát újra formába Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, aki a jövőben – a tőle megszokottól eltérően – biztosan kevesebb versenyszámban áll majd rajtkőre az eseményeken.
Szabadabb és kevésbé stresszes felkészüléssel hozza magát újra formába Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, aki a jövőben - a tőle megszokottól eltérően - biztosan kevesebb versenyszámban áll majd rajtkőre az eseményeken.
Hosszú Katinka úszóval, Szilágyi Áron kardvívóval, valamint Manhercz Krisztián és Varga Dániel vízilabdázókkal nyílt meg a Mol belvárosi kávézója, a Fresh Corner Café Budapest egyik központjában, a Blaha Lujza téren The post Olimpikonok nyitották meg a Mol új kávézóját a főváros egyik ...
Még több cikk