20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Hosszú Katinka

A lángok több mint 500 hektárnyi területen tombolnak.
A szakmai elismerésében idén 13 személy, illetve szervezet részesült.
Hosszú Katinka arany-, Mihályvári-Farkas Viktória pedig ezüstérmet nyert hétfőn női 400 méter vegyesen a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
Hosszú Katinka arany-, Mihályvári-Farkas Viktória pedig ezüstérmet nyert hétfőn női 400 méter vegyesen a budapesti úszó Európa-bajnokságon. A Duna Arénában zajló kontinensviadalon a szám olimpiai és világbajnoka, világcsúcstartója 4:34.76 perccel csapott célba, míg a Ferencváros 17 éves ...
A női 400 méteres vegyesúszás hétfői döntőjében kettős magyar siker született.
Hétfőn kezdődnek a budapesti vizes Európa-bajnokság úszóversenyei, amelyeken a magyar válogatott 56 fővel képviselteti magát, legtöbbjüknek ez egyfajta teszt a tokiói olimpia előtt, de vannak, akik számára komoly jelentőséggel bír a kontinensviadal.
A háromszoros olimpiai bajnok nem is nagyon készül az Eb-re.
Az olimpia évében rendezett legutóbbi két Eb nagy sikereket hozott a magyar úszósportnak.
Milák Kristóf hét egyéni számban áll rajthoz a hétfőn kezdődött budapesti vizes Európa-bajnokság május 17-én induló medencés úszóversenyein, ezzel abszolút csúcstartó az 56 tagot számláló magyar válogatottban. A korábban ezen a téren rendszeresen rekordokat döntő Hosszú Katinka ezúttal ...
Csúnya szócsatába keveredett a Komárom–III. kerülteti TVE (1-2) NB III-as focimeccsen Shane Tusup, vendégcsapat életvezetési tanácsadója, erőnléti edzője.
Gyengén felhős, szeles idővel kezdődik a hét, 16 fok lesz. Május 3., hétfő van, kezdődnek az érettségi vizsgák. Sok sikert a fiataloknak! The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem mindennapi fotót tett közzé, az új frizurájával mindenkit meglepett, egyesek szerint alig lehet ráismerni. Neked hogy tetszik?
Hetek óta téma az olimpiai bajnok Hosszú Katinka ellopott edzésterve. Állítólagos németországi vevője egy valóban létező ember - véli Sós Csaba úszóválogatottunk kapitánya.
A dokumentumért 18 millió forintot fizetett. Most azonban úgy tűnik, hiába.
Fotó alapján be lehet azonosítani, ki vásárolta meg az edzéstervet. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Katinka szellemi termékét.
Ugyanakkor több részlet még homályos ebben az ügyben.
Lenyűgöző filmkockák egy lenyűgöző sportolóról. A Katinka című film még idén a mozikba kerül!
Élete legszebb hétvégéjén van túl a fiatal sportoló.
Elfogadta Sós Csaba kapitány javaslatait a Magyar Úszó Szövetség elnöksége: szerdán mind az olimpiai, mind az Európa-bajnoki csapatot jóváhagyta a testület. The post Kijelölték a magyar úszócsapatot az Eb-re és a tokiói olimpiára appeared first on .
A MÚSZ mai elnökségi ülésén elfogadták Sós Csaba szövetségi kapitány előterjesztéseit az olimpiai és az Eb-csapatról.
Nincs új a nap alatt. A 15 éves Veres Laura februárban 200 gyorson legyőzte Hosszú Katinkát és Késely Ajnát, a múlt héten pedig Hosszút újfent maga mögé utasította.
Parkolási káosz lehet a hét második felétől Ferencvárosban - írja a ferencjozsef.blog.hu.
Megújította a stratégiai együttműködési megállapodást a Coca-Cola magyarországi vállalatával a kormány - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.
A Magyarországnak járó uniós forrásokból háromezer milliárd forintnyit ad a kormány a következő években a fővárosnak - jelentette be a Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár ma a Fővárosi Közfejlesztések tanácsa ülése után.
Fejezze be a képmutató politikai támadásokat az Unió jogállamisági ügyekért felelős biztosa, és ott indítson eljárást, ahol van miért.
Bár az ellenék tiltakozik az intézkedés ellen, de szükség van az egységes védekezési irányításra - így reagált a Pest Megyei kormányhivatal kormánymegbízottja arra, hogy a napokban bevonják az önkormányzati szakrendelőket az oltási programba.
Még több cikk