9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nem elégedett a teljesítményével, de úgy érzi, nagy lökést adott neki a Nemzetközi Úszóliga (ISL), amelynek küzdelmeit a Duna Arénában rendezték meg.
Hosszú Katinka formája nyugtalanító, de innen szokott felállni és nyerni
Tudta, hogy nem készült fel rendesen a budapesti ISL-versenyre az olimpiai bajnok úszó, bekalkulálta a vereségeket. A decemberi országos bajnokságon jön a következő próba.
Elképesztő erőpróba vár Hosszú Katinkára (31), a háromszoros olimpiai bajnok úszónak utol kell érnie „önmagát”, hiszen egyelőre szenved a medencében. Megint olyan formában akar versenyezni, amilyenben éveken át, de képes lesz rá? Nem csinál titkot belőle, hogy borzalmasan megviseli a ...
Elképesztő erőpróba vár Hosszú Katinkára (31), a háromszoros olimpiai bajnok úszónak utol kell érnie „önmagát”, hiszen egyelőre szenved a medencében. Megint olyan formában akar versenyezni, amilyenben éveken át, de képes lesz rá? Nem csinál titkot belőle, hogy borzalmasan megviseli a ...
Hosszú Katinka csapata, az Iron a harmadik helyen zárt a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második elődöntőjében, így nem lesz ott a fináléban.
Ismét karanténban a brit miniszterelnök
Boris Johnson a Downing Street-i rezidenciáján tartózkodik és onnan folytatja munkáját.
Lackner Csaba már kezdő önkormányzati képviselőként is tisztességtelenül viselkedett.
A járvány, a versenyek és az olimpiai elhalasztása óriási kihívás elé állította a többszörös olimpiai bajnok úszót, akinek fizikai felkészülése ... The post Az olimpiai felkészülést követi a Hosszú Katinkáról forgó dokumentumfilm appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A hosszú kényszerleállás eddig nem ismert, rendkívüli erőfeszítéseket követel meg Hosszú Katinkától.
Csaknem egy éve, január óta zajlik a Katinka c. dokumentumfilm forgatása, amelynek alkotói folyamatosan nyomon kísérik és rögzítik Hosszú Katinka életét. A hivatalos életrajzi dokumentumfilm a magyar úszófenomén portréja mellett, a tokiói olimpiára való felkészülését mutatja be.
Még a koronavírus-járvány sem állíthatja meg a tehetséggondozást, ami nemzeti ügy – mondta tegnap a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum online ülése után.
Nem hagyják magukra híveiket és a rászorulókat a keresztény egyházak - írja a Magyar Nemzet.
Idén negyedik alkalommal, november 12-én rendezi meg az MFB csoporthoz tartozó Hiventures a Regional Startup And Innovation Day-t, amely évek óta a kelet-közép-európai régió legnívósabb, innovatív fiatal vállalkozóknak szóló networking eseménye. A koronavírus-járvány miatt az idei egy rendhagyó, ...
Idén negyedik alkalommal, november 12-én rendezi meg az MFB csoporthoz tartozó Hiventures a Regional Startup And Innovation Day-t, amely évek óta a kelet-közép-európai régió legnívósabb, innovatív fiatal vállalkozóknak szóló networking eseménye. A koronavírus járvány miatt az idei egy rendhagyó, ...
Torony-kereszteket helyeztek fel a 800 éves türjei premontrei templomra.
Német kórházakba visznek francia betegeket
Német kórházakba szállítanak francia koronavírusos betegeket.
Legjobb magyarként Lobanovszkij Maxim 50 méter gyorson egy második helyet gyűjtött hétfőn a Nemzetközi Úszóliga újabb összecsapásának első napján.
Idén autistáknak gyűjt a Jónak lenni jó.
Hosszú Katinka (31) a világ egyik legjobb női úszója. Ugyanakkor amellett, hogy a medencében hajszolja a rekordokat, arra is mindig figyel, hogy az uszodán kívül divatosan öltözködjön. És persze ügyel rá, hogy a frizurája ugyancsak kövesse a legfrissebb trendet.
Javában zajlik a Nemzetközi Úszóliga, Hosszú Katinka pedig továbbra is a "buborékban élve" edz, hogy minél jobb teljesítményt nyújtson.
Hosszú Katinka fél éves kényszerpihenő után ismét élesben, verseny közben tesztelheti magát. A Duna Arénában rendezett nemzetközi ...
Hosszú Katinka fél éves kényszerpihenő után ismét élesben, verseny közben tesztelheti magát. A Duna Arénában rendezett nemzetközi ...
28 hónapja hazánkban a legolcsóbb a gáz
28 hónapja Magyarországon a legolcsóbb a földgáz az Európai Unión belül - közölte a magyar energetikai és közmű-szabályozási hivatal szóvivője.
Hosszú Katinka csapata, az Iron a második helyen zárta a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga (ISL) negyedik összecsapását. The post Nemzetközi Úszóliga – Hosszúék a második helyen zártak kedden appeared first on Vásárhely24 .
Október 23-án délután jelentkeztek a tünetei, amelyek a tüdőgyulladásra emlékeztették.
A Nemzetközi Úszóliga (ISL) hat hetét szeretné felhasználni arra, hogy visszakerüljön arra a szintre, amelyen februárban volt - többek között erről beszélt az M1 aktuális csatornának szerdán Hosszú Katinka, aki az interjúban az előző hónapok nehézségeire és a tokiói olimpiára is kitért.
Laár András a Facebook-oldalán kérte ki magának, hogy Karácsony pártja politikai célú plakáton használta fel leghíresebb karakterét.
Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második összecsapásán. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.
Még több cikk