25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
25°
Csütörtök
26°
2020.06.01. hétfõ, Tünde

Hosszú Katinka

Imádja a sebességet és a nagy teljesítményű kocsikat Katinka és Babos Timi. Fogadáson elnyerték a lehetőségét, hogy igazi versenyautóval döngessenek.
A Vasas egyik úszócsoportjánál remek egységet képez a szakmát irányító kettős, Lőrinczi György tréner kedvese is Bodó Kitti erőnléti edző.
Május 20-án ünnepelhette Hosszú Katinka és Gelencsér Máté, hogy egy évvel ezelőtt úgy döntöttek, együtt folytatják tovább az életüket. Az úszónő a Hot! magazinnak mesélt arról, mi az, amiben hasonlóak párjával.
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka után a sportág másik jeles képviselője, az Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna kiskutyára tett szert. A 31 éves szexi sportoló cuki képeket osztott meg Instagram-oldalán új társáról, a Hektor nevű akitáról.
Már tizenhét éve nincs köztünk a magyar televíziózás egyik legendás riportere, Knézy Jenő. Akkoriban csak annyit tudhattunk, hogy egy agresszív rákfajta támadta meg, esélye sem maradt legyőzni a betegséget, ami néhány héten belül el is vitte. Fia most azonban érdekes dolgokra világított rá egy ...
Tizenhét éve nem halljuk a köztévében élőben idősebb Knézy Jenő – amúgy hivatalosan levédetett – köszöntését, a „Jó estét/napot, jó szurkolást!”. De a szakkommentátor halála ellenére ma is közöttünk van, amennyiben fiát, a 47 éves ifjabb Knézy Jenőt nap mint nap látjuk a képernyőn.
Nagy az izgalom Katinkáéknál, most minden az újonnan érkezett kiskutya körül forog – írja Hosszú Katinka Facebook-oldala alapján az Indirekt.
Finisébe érkezett a székelyek jogaiért zajló aláírásgyűjtés, ami egyelőre nem áll jól, de még nincs veszve minden remény. A Székely Nemzeti Tanács még tavaly annak érdekében kezdeményezett aláírásgyűjtést, hogy Európa hagyományos nemzeti közösségei, köztük a székelység is ...
Nagyon fontos az, hogy mi magyarok összetartsunk, és attól függetlenül, hogy ők a határon túl vannak, ugyanúgy magyarok, így tudjuk őket segíteni – indokolta Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, miért támogatta aláírásával a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését a nemzeti ...
Megmutatta, mivel tölti napjait a karantén alatt.
A riói olimpiáról készített az M4 Sport egy tesztet Hosszú Katinkával.
Az Iron Lady nem pihen, így telik nála egy ˝munkanap˝
Hosszú Gergő elárulta, milyen valójában a kishúga, a sikeres úszóolimpikon.
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.     “Nagy siker ez a csatornának, hiszen szinte ... The post Magyar sikerek a nyári olimpiákról az M4 Sporton appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző új életet kezdett Budapesten. Összeköltözött szerelmével, Courtneyvel és tanítványát, Szilágyi Liliánát világraszóló sikerekhez akarja segíteni.
Jövőre úszóink és kajakosaink szereplése ígéri a legtöbb örömöt a tokiói olimpián. Ám most, hogy több válogatott úszóról is kiderült, koronavírussal fertőződött, kíváncsiak voltunk a korábbi szövetségi kapitány, dr. Hargitay András véleményére, vajon változtathat-e ez az érmes esélyeken.
Jelentős szerepet vállal legeredményesebb úszótársaival együtt Hosszú Katinka abban, hogy a Nemzetközi Úszóliga (ISL) szeptembertől a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiáig havi rendszerességgel 1500 dollárral támogat 320 vele szerződésben álló versenyzőt. The post Hosszú Katinka: jó ez az ...
Hosszú Katinka a pihenésre, regenerációra fordítható idő miatt jónak tartja a koronavírus-járvány következtében egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig előtte álló időszakot.
Hosszú Katinka a pihenésre, regenerációra fordítható idő miatt jónak tartja a koronavírus-járvány következtében egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig előtte álló ... The post Hosszú Katinka: jó ez az időszak a lenyugvásra és a pihenésre appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hosszú Katinka a pihenésre, regenerációra fordítható idő miatt jónak tartja a koronavírus-járvány következtében egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig előtte álló időszakot. The post Hosszú Katinka: jó ez az időszak a lenyugvásra és a pihenésre appeared first on .
Hosszú Katinka a pihenésre, regenerációra fordítható idő miatt jónak tartja a koronavírus-járvány következtében egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig előtte álló időszakot. A háromszoros olimpiai bajnok úszó az M4 Sportnak adott interjúban kifejtette, a sportteljesítménye, életstílusa ...
Még több cikk