16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Hosszú Katinka

Újabb bizonyíték látott napvilágot arról, hogy Hosszú Katinka exférje, kivetette hálóját Szabó Zsófira. Shane Tusup a válófélben lévő tévésnek írt legújabb hozzászólásában kiterítette a lapjait, és nem titkolja többé, hogyan érez Zsófi iránt.
A tokiói olimpia óta képezi a közbeszéd tárgyát Hosszú Katinka pályafutása és az, hogy a háromszoros olimpiai bajnok vajon befejezi-e az álomkarrierjét – most fény derült arra, mire készül a sportoló.
Új edzővel folytatja tovább a munkát.
Megvált a technikai edzőjétől Hosszú Katinka, és az is kiderült, hogy folytatja-e az edzéseket. The post Hosszú Katinka kirúgta az edzőjét first appeared on nlc .
Szabó Zsófi időről-időre megörvendezteti a rajongóit néhány dögös fotóval, s most egy újabb vadító bejegyzéssel jelentkezett az Instagramon.
Hosszú Katinka exférje és extrénere számos emléket őriz kettejük kapcsolatáról a testén.
Sós Csaba a Borsnak nyilatkozott a kérdésről, mely alapján úgy tűnik, vége a találgatásnak.
Sós Csaba a Borsnak nyilatkozott a kérdésről, mely alapján úgy tűnik, vége a találgatásnak.
Minden jel arra utal, hogy a háromszoros olimpiai bajnok végleg felhagyhat a versenyszerű úszással.
Az olimpiai bajnok, miközben a társai a medencében izzadnak és készülnek a közeledő világversenyekre, hosszúra nyúlt pihenőjét tölti szerelme társaságában. Edzés nélkül pedig nincs versenyzés.
Bár nyilvános helyen, kéz a kézben még nem sikerült lefotózni őket, az úszó és tévés szakmai körökben is tudni vélik, egy párt alkot a színésznő és az úszóedző. Az interneten mindenesetre mindenki szeme láttára enyelegnek.
Szabó Zsófira két híresség is kivetette a hálóját, de az utóbbi időben egyszerűen lehetetlen követni, mi történik hármójukkal.
Lecserélik edzőiket a magyar úszók. Legalábbis többen megpróbálják mással folytatni a munkát. Egyfajta forradalomról suttognak az uszodákban, a szövetségi kapitány, Sós Csaba szerint másról van szó.
Szeptember 15-ig kell Milák Kristófnak eldöntenie, hogy folytatja-e a közös munkát Selmeci Attilával. Az edző a Borsnak elárulta, az olimpiai bajnok úszó jó eséllyel új szakembert választ.
Napsugaras szép reggelt! Sikerült oda jutni, hogy Ákos koncertre kötelező jelleggel vezénylik ki a keresztény iskolák tanulóit. Nem tudom, kinek sikerült kitalálni ezt a baromságot, de hogy ezzel csak árt Ákosnak, abban tökéletesen biztos vagyok. Igaz, ártott ő már eleget önmagának, de nem ...
Még több cikk