21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
11°
Szerda
13°
2019.10.20. , Vendel

Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok a tokiói játékokon már egy aranynak is örülne.
Hosszú Katinka a jövő évi olimpiai programjával kapcsolatban abban biztos, hogy a két vegyesúszó versenyszámban indul, céljait illetően pedig elmondta: egy aranyéremmel is elégedett lenne Tokióban.
Hosszú Katinka a jövő évi olimpiai programjával kapcsolatban abban biztos, hogy a két vegyesúszó versenyszámban indul, céljait illetően pedig elmondta: egy aranyéremmel is elégedett lenne Tokióban. A háromszoros olimpiai bajnok úszó kedden este az M4 Sport Sporthíradó című műsorában úgy ...
Ferkó Dániel, a Hír TV tudósítója élő választási műsorunkban számolt be a debreceni önkormányzati választások eredményéről.
A magyar klasszis úszónő is csatlakozott a világon rendkívül gyorsan terjedő Tetris Challenge nevű kihíváshoz.
Japán Nagydíj: Bottas győzött Szuzukában, világbajnok a Mercedes
A 30 éves versenyzőnek ez az idei harmadik, pályafutása hatodik futamgyőzelme, Szuzukában pedig ez az első sikere.
Akárcsak a pénteki nyitónapon, Hosszú Katinka és Milák Kristóf szombaton is nyert egy-egy aranyérmet az úszók világkupa-sorozatának berlini állomásán.     A ... The post Úszó-vk – Hosszú és Milák újabb sikerei appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az úszók világkupa-sorozatának berlini állomásán remekelnek.
Akárcsak a pénteki nyitónapon, Hosszú Katinka és Milák Kristóf szombaton is nyert egy-egy aranyérmet az úszók világkupa-sorozatának berlini állomásán.
Hatalmas az összhang közte és új szerelme között, a barátai szerint még sosem volt ilyen boldog Hosszú Katinka.
Nehéz hely­zet­ben van Shane Tusup az úszóival. Nem kap medencét.
Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya elégedett volt a hétvégén látottakkal. Szerinte Shane jelenléte felspannolta Katinkát.
Ennél kínosabb helyzetet nehéz elképzelni. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka (30) új párja, Gelencsér Máté (33) és korábbi edző-férje, Shane Tusup (32) egymás mellett szurkoltak a Duna Aréna lelátóján az úszók világkupájának budapesti állomásának záró napján.
Négy számban is magyar győzelem született vasárnap a Duna Arénában rendezett úszó-világkupa állomás zárónapján.
Még több cikk