15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok edzésterve Németországban talált gazdára 18 millió forintért – értesült a Blikk.
Környezettudatosságról, a koronavírus-járvány hatásairól és az olimpiai felkészülésről is beszélgetett Áder János köztársasági elnök Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóval Kék Bolygó című podcastjának hétfőn közzétett adásában.
Dubaj — Újra legyőzhetetlen szeretne lenni Hosszú Katinka s a terve megvalósításához komoly támogatást kap a szerelmétől! A háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis párjával, Gelencsér Mátéval (34) a dubaji edzőtáborban is gőzerővel dolgozott azon, hogy csúcsformába kerüljön a tokiói nyári ötkarikás játékokra.
Hosszú Katinka pillanatok alatt ellenséggé vált, a kommentelők nem nézték jó szemmel a delfinekkel közös képeket. The post Hosszú Katinka delfinekkel úszott, szétszedték a kommentelők first appeared on nlc .
Edzőtáborból osztott meg egy fotót rajongóival.
Bevallotta: egy éve nem történt vele ilyen.
A 31 éves úszónő igazán önfeledten mosolyog legújabb képén, amit kedvenc magyarországi helyén készített.
Ez a karácsony más lesz, mint a többi! Az úszónő édesapja majdnem kiugrott a bőréből a hír hallatán.
Baja — Mindenki várja már az ünnepet, de Hosszú István (59) a szokottnál is izgatottabb... Karácsonykor újra együtt lehet lányával, a háromszoros olimpiai bajnok úszóval, Hosszú Katinkával (31). S ha már így alakul, akkor igyekszik is gyermeke kedvében járni.
Hosszú István tavaly nem tölthette együtt a karácsonyt lányával, Hosszú Katinka ugyanis mindent feláldozott, hogy formába kerüljön a 2020-as tokiói olimpiára: Dél-Afrikába ment edzőtáborba.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját. The post Hosszú Katinkának még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját appeared first on Vásárhely24 .
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját.
Felkaphatták a fejüket a Drága Örökösök nézői a sorozat keddi része közben, mert bár a széria híres a jó humoráról, a legutóbb elejtett szóviccen napokig lehet nevetni.
Cseh László és Szilágyi Liliána pályafutását illetően vannak kérdőjelek Sós Csaba úszókapitányban, aki abban viszont biztos, hogy ledolgozza pluszkilóit Hosszú Katinka, és nagyot alakít az olimpián.
Még több cikk