11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna révén egy-egy arany- és ezütéremmel kezdte szereplését a magyar csapat a glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
Ki kell állni a keresztény, polgári értékek mellett - erről beszélt Huth Gergely, a Pesti Srácok.hu főszerkesztője Pécsen.
A glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján a férfi 100 méteres hátúszás elődöntőjében Bohus Richárd a nyolcadik legjobb időt úszta, 50,65 másodperccel új országos csúcsot ért el, amivel ott kellene lennie a döntőben, de egy ritkán alkalmazott szabály miatt erre nem lesz lehetősége.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Késely Ajna ezüstérmet nyert 800 méter gyorson, míg Holló Balázs a negyedik, Gyurta Gergely pedig a hetedik helyen végzett 400 méter vegyesen a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Jakabos Zsuzsanna visszalépett a 100 méter vegyes elődöntőjétől a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon csütörtökön.
Glasgow — Nem szükséges Shane Tusup (31) segítsége ahhoz, hogy egy úszó sikeres legyen. Ezt igazolja a Glasgow-ban zajló rövid pályás Európa-bajnokság.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Holló Balázs és Gyurta Gergely révén két magyar döntős is lesz 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság második napján. A délelőtti előfutamok során az elődöntőbe jutott a 100 méter háton országos ...
Hosszú Katinka múlt héten jelentette be közleményében, hogy Petrov Árpád már nem az edzője, így egyedül szeretne felkészülni a jövő évi tokiói olimpiára.
A Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság szerdai döntőinek eredményei:
Délszláv erőfeszítés a migráció feltartóztatására
A határok szigorúbb védelmét és az illegális migráció megállítását sürgette a szlovén elnök és a háromtagú boszniai elnökség.
A T-Systems Symposium című rendezvény kerekasztal-beszélgetésén többen keresték a siker titkát és erejét. Hosszú Katinka is kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, mit jelent számára megélni azt, ha pályája csúcsán van.
Holnapig lehet jelentkezni a középiskolai felvételire
December 6-ig lehet jelentkezni a középiskolai felvételire - erről ír a Magyar Nemzet.
Tengerész lövöldözött Pearl Harborban
A támadó a Pearl Harbor-i flottatámaszponton nyitott tüzet, majd magával is végzett.
Folytatódik a rövidpályás úszó Európa-bajnokság Glasgowban. A focipályán a Premier League mérkőzései viszik a prímet.
„Hirtelen belém csapott a kérdés: most hogyan tovább?”
Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
Egymillió forintos pénzbírsággal és ötnapos kitiltással büntetett egy botrányosan viselkedő olasz képviselőt az Európai Parlament alelnöke.
A Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság szerdai döntőinek eredményei: Férfiak: 200 m hát, Európa-bajnok: ————————- Radoslaw Kawecki (Lengyelország) 1:49.26 perc ... The post Rövidpályás úszó Európa-bajnokság – A szerdai eredmények appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.     A szerdai ... The post Rövidpályás úszó Európa-bajnokság – Hosszú arany-, Jakabos ezüstérmes 400 méter vegyesen appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kettős magyar sikert hozott a rövidpályás úszó Európa-bajnokság első napja: Hosszú Katinka könnyedén győzött, mögött Jakabos Zsuzsanna lett az ezüstérmes 400 m vegyesen. A háromszoros Hosszú arra számít, hogy még ennél is gyorsabb lesz. Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ...
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján, amelyen Holló Balázs 400 méter gyorson az ötödik, Telegdy Ádám 200 méter háton a hatodik, ...
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: A Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság szerdai döntőinek eredményei:
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az új, kétes fogadtatású logóról is beszélt a DIGI Sport híradójában.
Magyarország addig blokkolja Ukrajna és a NATO közeledését, amíg a kárpátaljai magyarok vissza nem kapják a jogaikat.
Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti: Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
Az Eb 400 női vegyes versenyében Hosszú Katinka győzött, Jakabos Zsuzsanna lett a második.
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján.
Nyolc arany, és hét további érem - ez volt Magyarország olimpiai eredménye 2016-ban, miközben idén is éppen ilyen eredményeket szállítottak sportolóink az ötkarikás sportágak világbajnokságairól. Kulcsár Krisztián ezt Tokióban is aláírná, de egyáltalán nem csak a legfényesebb érmek számára figyel.
Glasgow — Hosszú Katinka (30) korábban edző nélkül is jól szerepelt a rövid pályás úszó-Európa-bajnokságon.
Még több cikk