7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő és családja a tél elől költözött a trópusi paradicsomba.
A műsorvezető és a sportoló már régóta együtt vannak, most szintet lépett a szerelmük: hivatalosan is összekötik az életüket. Ezt az eljegyzési gyűrűt mind elfogadnánk!
A gyermekáldást egy cuki fotósorozattal jelentették be Manker Instagram-oldalán.
2021-ben is több hazai celebritás nézett szülői örömök elé.
Horváth Éváéknál különleges lesz az idei karácsony, ugyanis együtt ünnepelnek a nagyszülőkkel, amit mindannyian nagyon várnak. A készülődésről és a gyerekeiről az egykori modell az nlc-nek mesélt. The post Horváth Éva: ,,Szeretném átadni a fiaimnak ugyanazt az élményt, amit én éltem át ...
Eddig nem láthattuk az augusztusban született Alexet, most rögtön egy címlapon szerepel.
Hogy van Alex? – kérdezték többen Horváth Évától, aki megnyugtatta a rajongókat.
Nemrég adott életet második gyermekének Horváth Éva, a modell-mami pedig máris visszanyerte szülés előtti formáját.
Megbetegedett Horváth Éva néhány hetes kisfia, Alex.
Cuki fotót posztolt egy hónapos kislányáról Polgár Kriszta szépségkirálynő. The post Polgár Kriszta megmutatta egy hónapos kislányát first appeared on nlc .
Ágynak dőlt Horváth Éva családja, miután vírusfertőzés támadta meg a modell nagyobbik gyermekét.
A modell nagyobbik kisfiát egy vírus döntötte le. Kristóf akaratlanul is megfertőzte édesanyját, sőt öthetes kisöccsét is, akihez orvost kellett hívni.
Megtörtént az, amitől tartott Horváth Éva: az alig egy hónapos kisfia is elkapta tőle a vírust. The post Horváth Éva újszülött babája is vírusos lett first appeared on nlc .
A gyönyörű kétgyermekes anyuka három évvel ezelőtt élete legjobb döntését hozta meg, melyről közösségi oldalán mesélt.
Horváth Évát egy rejtélyes betegség támadta meg, amitől az egyik fülére teljesen megsüketült. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia, Alex elkapná tőle a betegséget. Gyógyszert azonban nem szed, hiszen még szoptatja az alig egy hónapos gyerekét.
Horváth Éva egyik fülére teljesen megsüketült, miután egy rejtélyes betegség támadta meg. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia, Alex megfertőződjön.
Megszületett Kakuk Sára és Dóra Béla gyermeke, 50 évesen nagymama lett Hadas Kriszta. The post Megszületett Hadas Kriszta unokája, itt az első fotó a piciről first appeared on nlc .
Új szakmát tanul Péter Petra rádiós műsorvezető: mentőápoló lesz. The post Mentőautóra cseréli a mikrofont Péter Petra, az ismert rádiós műsorvezető first appeared on nlc .
A kismama újabb titkokat árult el a gyereknevelési elveiről.
Horváth Éva olyan helyzetbe került, amiből jelenleg nem igazán látja a kiutat, követői segítségét kérte.
Horváth Éva megköszönte az „új” melleit, amiből hatalmas félreértés kerekedett.
Még több cikk