30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Vasárnap
26°
2018.08.16. csütörtök, Ábrahám

Horváth Éva

Kiderül, mennyire bevállalós.
Schobert Norbi is a TV2 showkirálya lesz
Úgy tűnik, mégse tud búcsút inteni a szereplésnek.
Különleges produkciókra vállalkozik és segíteni akarja a krónikusan elhízott és cukorbeteg gyerekeket a fitneszguru.
Horváth Éva rendkívül bevállalós, amit a Csak show és más semmi című műsorban meg is fog mutatni. El is mondta, milyen kihívásnak örülne a legjobban.
Horváth Éva pont olyan bevállalós, mint a Csak show és más semmi, de arra is figyelnie kell, hogy már anyuka, Kristóf miatt nem eshet baja és lassítania kell. Ettől függetlenül Éva rengeteg izgalmas kihívást bevállalna.
Nemsokára beindul a TV2 műsorgyára is, bár a csatorna egyelőre titkolózik a hamarosan startoló műsorokkal kapcsolatban. Azt ígérik, csöpögtetik az információkat, de majd csak augusztus 27-én hull le a lepel.
A TV2 lassan csepegteti az információkat az ősszel induló nagyszabású showműsor sztárszereplőiről – most egy újabb női résztvevő kilétére derült fény!
Az elmúlt időszak a babázásról szólt Horváth Évának, most azonban a Csak show és más semmiben mutatja meg, mire képes. Azt ígéri, szétzúzza a színpadot.
Az igazi vadóc édesanya Horváth Éva is showkirálynőként harcol a legjobbnak járó címért, hiszen  a csatornához visszatérő Tatár Csilla, illetve a luxusfeleségként is kiváló Köllő Babett és a saját félelmeivel szembenéző Vastag Csaba mellett ő is csatlakozott a TV2 őszi ...
Az elmúlt időszak a babázásról szólt Horváth Évának, most azonban a Csak show és más semmiben mutatja meg, mire képes. Készüljetek, mert szétzúzza a színpadot!
Rubint Rella kőkemény edzést tartott a Miss Balaton döntőseinek
Totál leizzasztotta őket! :))) Rella gondoskodott arról, hogy a lányok biztosan a legjobb formájukat mutassák meg a döntőn. shape.hu
Élvezi a nyaralást - és persze a Balaton nyújtotta örömöket - Horváth Éva és 15 hónapos kisfia. A csöppség láthatóan nagyon örül a kiruccanásnak, és alighanem híres anyukája is önfeledten vakációzik. Az Instagramra feltöltött képek legalábbis erről tanúskodnak.
Elég volt neki a tengerből, azt írja, hogy már fázik a vízben.
A Kossuth Lajos Gimnázium tanévzáró értekezlete végén jelentette be Horváth Éva, hogy lemondott igazgatói posztjáról. Az okot hivatalosan nem tudni. Utódjáról egy őszi EMMI-pályázat hozhat döntést.
Ilyen cuki Horváth Éva kisfia
Megmutatta kisfiát közösségi oldalán Horváth Éva. A műsorvezető éppen Horvátországban nyaral Kristóffal, aki a képen nagyon igyekszik valahová. Horváth Éva azt is leírta, mit kergetett épp a gyerkőc. Posztjában így fogalmaz: "Képzeljétek el, egyszerűen Horvátországban nem tudtunk vlogot ...
A modell épp Horvátországban nyaral kisfiával, ahonnan tündéri fotókat osztott meg. Mondjuk van, amin a kis Kristófból alig látszik valami, Horváth Éva beszámolója szerint ugyanis még a szokásosnál is mozgékonyabb a gyerkőc.
Horváth Éva végtelenül aranyos fotót mutatott kisfiáról.
Horváth Éva Horvátországban pihen, ekkor kapták le őt.
A dögös műsorvezető Horvátországban nyaral, és szerinte kezdni visszanyerni a színét.
Ugyan alig indult még be a nyár, hírességeink máris fürdőruhára vetkőztek, hogy a tomboló hideg ellenére is forró legyen a hangulat.
Bár még nem ment férjhez, Horváth Éva maximálisan átszellemült azon a fotózáson, amelyen menyasszonyi ruhában tündökölt.
Szimpla torokgyulladásról van szó, Horváth Éva az anyukáktól kér segítséget.
A műsorvezetőnek rossz hírt kellett közölnie követőivel.
Anyatársaitól kért segítséget a modell-műsorvezető a babája betegsége miatt.
Már egyéves is elmúlt Horváth Éva aranyos kisfia, a sztáranyuka pedig most ismerkedik a korosztály problémáival.
Még több cikk