-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.11. kedd, Árpád

Horváth Éva

Tatár Csilla és Vastag Csaba "Ki vagyok én?"-t játszottak, ám az énekes inkább abból találta ki, hogy róla van szó, hogy a rajongói a leghangosabbak a stúdióban. Ha kíváncsi vagy rá, hogy kiről mit mondott a páros, nézd meg a videót!
Pápai Joci önmaga volt, ám Köllő Babett leírása alapján inkább gondolta magát Baronits Gábornak. Nézd meg a videót, melyből kiderül, miért!
Szandi és Baronits Gábor fenomenális görkorcsolyás műsorszáma után Curtis és Köllő Babett a Magyar Táncművészeti Egyetem Hallgatóinak impozáns táncát választotta a jövő hétre.
Eke Angéla és Veréb Tomi egy színházat varázsoltak a színpadra, majd Schobert Norbi és Alexa sajátos poénokkal próbálta megnevettetni a közönséget.
Horváth Éva és Curtis igazi lagzi hangulatot varázsolt a Csak show és más semmi színpadára, majd Tatár Csilla és Vastag Csaba szabaduló show-jával kápráztatta el a nézőket.
A Döntőben kiderül, ki lesz a végső showkirálynő vagy showkirály, de az azt megelőző adás is rengeteg izgalmat tartogatott: Tatár Csilla és Vastag Csaba a szabadságukért küzdöttek, Koholák Alexa és Schobert Norbi stand-up comedy-vel szórakoztattak, Eke Angéla és Veréb Tamás színházat ...
A Mikulás-láz után Köllő Babett és Pápai Joci megidézte Hollywood fénykorát.
A Csak show és más semmi utolsó előtti élő adásának showkirálynője Tatár Csilla és showkirálya Vastag Csaba lett, félelmetes szabaduló műsorszámuknak hála.
Eke Angéla és Veréb Tomi egy színházat varázsoltak a színpadra, majd Schobert Norbi és Alexa sajátos poénokkal próbálta megnevettetni a közönséget.
Az AcroShock akrobatikus pörgős rock’n’roll számát Szandi és Vastag Csaba választotta, majd Kristály Márton vízgömb művész mutatványát Pápai Joci és Alexa vállalta be.
Az Art Impression művészeinek észveszejtő műsorszámát Horváth Éva és Veréb Tamás vállalta be, így eldőlt,  Eke Angéla Baronits Gáborral fog zsonglőrkodni a jövő héten.
Eke Angéla és Baronits Gábor zsonglőrködni fognak a Csak show és más semmi Döntőjében!
Az Art Impression művészeinek észveszejtő műsorszámát Horváth Éva és Veréb Tamás adhatja elő a fináléban.
Schobert Norbert és Tatár Csilla választotta a Kangoo Club Hungary kalóriaégető produkcióját.
Kristály Márton vízgömb művész performanszát Koholák Alexa és Pápai Joci sajátíthatja el az utolsó elő adásig.
Az AcroShock fantasztikus akrobatikus rock’n’roll-ját Vastag Csaba vállalta be, és Szandit választotta párjaként
A Magyar Táncművészeti Egyetem Hallgatóinak impozáns táncát Köllő Babett és Curtis adja elő egy hét múlva.
Szandi és Baronits Gábor görkorcsolyás műsorszáma az ítészek szerint 40 pontot ért.
Féktelen erővel, ámulatba ejtő műsorszámot adott elő Szandi és Baronits Gábor.
Szandi az otthonában is görkorcsolyával a lábán főzött a családnak, hogy minél gördülékenyebben menjen majd a produkció is.
A hasizmokat is erősítő, kacagtató produkció a zsűri komolyságát is elvette, 29 pontot adtak Koholák Alexának és Schobert Norbinak.
Koholák Alexa és Schobert Nortbert stand-up előadására nem mondhatjuk, hogy ennek a fele sem tréfa, ugyanis a produkció a tréfákon és a felhőtlen nevetésen alapult.
Koholák Alexa és Schobert Norbi a próbák alatt azt a koncepciót választotta, hogy a vicceket a saját hiányosságaikra építik fel stand-up műsorszámukban.
Eke Angéla és Veréb Tamás balettja hatással volt az ítészekre is, a páros 40 pontot köszönhet nekik.
Eke Angéla és Veréb Tamás kortárs balettje még a próbák alatt történt balesetek, és a színésznő véletlen kicsúszása ellenére is lenyűgözőre sikeredett.
Eke Angéla és Veréb Tomi próbáját sem kerülte el a balszerencse, sajnos a színész háta a felkészülések alatt megroppant, ami nehezítette a gyakorlást is.
Ha segítségért szeretett volna kiáltani sem tudott volna Tatár Csilla és Vastag Csaba, ugyanis a kötelek fogságából leragasztott szájjal kellett kiszabadulniuk, az izgalomtól pattanásig feszülő produkció happy end-el végződött a szabadulóművészeknek.
A bravúros szabadulás ámulatba ejtette a zsűrit, így 39 pontot kapott Tatár Csilla és Vastag Csaba duója.
Mentálisan és fizikailag is rá kellett készülni Tatár Csillának és Vastag Csabának a szabaduló műsorszámra, ami már a próbák alatt is rengeteg izgalommal járt.
Horváth Éva és Curtis vérpezsdítő roma táncát 34 pontra értékelte a zsűri. Az ítészek az előadásból Horváth Éva tüzességét hiányolták.
Eszméletlen hangulatot teremtett Horváth Éva és Curtis, akik megmutatták milyen az igazi ˝mulatási˝ roma stílusban tálalva.
Curtis autóbalesete megnehezítette a felkészülést az elő show-ra. Less bele a kisfilmbe és nézd meg az eseménydús próbákat!
A hibátlan koreográfiájú freelusion tánc 37 pontot hozott Köllő Babettnek és Pápai Jocinak.
A Csak show és más semmi kilencedik élő adása elején rögtön egy virtuális világba csöppentünk. Köllő Babett és Pápai Joci ámulatba ejtő freelusion tánca tökéletesen megalapozta a hangulatot.
Futást, zuhanást, zongorázást és többek között a mászást is kellett gyakorolnia Köllő Babettnek és Pápai Jocinak. A párosnak egy virtuális világ szereplőinek kellett lenniük minél valósághűbb módon.
Bármilyen meglepő, de a Mikulás puttonyában ott lapult a sok ajándék között egy zseniális Badár Tomi kártyatrükk is. A bűvész most a zsűritagoknak is megtanított egy cseles mutatványt.
A Mikulás-láz elért a Csak show és más semmi kilencedik élő adásába is, amit természetesen a két meseszép műsorvezető Ördög Nóra és Liptai Claudia nyitott meg apró manócskák kíséretében.
Hamarosan kiderül, hogy vajon ki lesz a végső showkirálynő vagy a showkirály, ám előtte még hátravan egy illúziókkal teli adás, ahol Tatár Csilla és Vastag Csaba a szabadságukért küzdenek majd, Koholák Alexa és Schobert Norbi stand-up comedy-vel szórakoztatnak, Eke Angéla és Veréb Tamás ...
Mivel a feladatuk megköveteli, így igen, a páros egész héten le sem vette a lábáról a görkorcsolyát. A látvány fantasztikus lesz, de veszélyes a produkció, hiszen komolyan meg is sérülhetnek.
Köllő Babett egy rendkívül összetett feladatot választott, amin Pápai Jocival kell osztoznia. Vajon sikerülni fog a párosnak a kihívás?
A páros rengeteget készült a kilencedik adásra, mellyel az a céljuk, hogy mindenkit lenyűgözzenek. Ha ez sikerül, akkor ne felejtsetek el szavazni a TV2 Live Applikáción keresztül!
Curtis balesete megnehezítette a felkészülését a párosnak a Csak show és más semmi kilencedik adására. Ezt azonban sikerült leküzdeni, és készen állnak, hogy megmutassák, mire képesek.
A Csak show és más semmi színpadán a kilencedik adásban repkednek majd a poénok Koholák Alexa és Schobert Norbi szájából. Felkészülni, mert ez erős lesz!
A páros egy számukra nagyon kedves produkcióval áll színpadra a Csak show és más semmi kilencedik adásában. Egy kis színházat csempésznek a show-ba, de ettől függetlenül nem mozognak otthonosan a modern táncokban.
Hamarosan kiderül, hogy vajon ki lesz a showkirálynő vagy a showkirály, ám előtte még hátravan egy illúziókkal teli adás, ahol Tatár Csilla és Vastag Csaba a szabadságukért küzdenek majd, Koholák Alexa és Schobert Norbi stand-up comedy-vel szórakoztatnak, Eke Angéla és Veréb Tamás színházat ...
Tatár Csilla egy olyan helyzetbe került a felkészülésük során, amibe még nem kellett: bilincset akasztottak a karjára, és elárulta, hogy még a hálószobában sem raktak rá ilyen eszközt.
Még több cikk