24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
26°
Szombat
26°
2020.08.12. szerda, Klára

Horváth Éva

Horváth Éva beengedte a Mokka stábját veteményesébe, ahol számtalan, szebbnél-szebb zöldség és gyümölcs megterem. A modell kedves hobbiként tekint a kertjére.
Primosten — Elbűvölő szépség! Egy igazi paradicsomi helyen töltötte az elmúlt hetet Horváth Éva (41), akinek horvátországi nyaralásán készült fotóiról csak úgy sugárzik a szemet kápráztató nőiesség.
Páratlan szépségű ruháját minden nő szívesen viselné.
Egy intenzív és a vaku hangjától hangos összetartáson készül a 2020-as Miss Balaton csapata az idei gálaeseményre. Az augusztus 19-i rendezvényen az elmúlt hat év döntős lányai most először és utoljára lesznek láthatóak együtt a színpadon, és vonulnak fel közösen egy exkluzív bemutató ...
Egy intenzív és a vaku hangjától hangos összetartáson készül a 2020-as Miss Balaton csapata az idei gálaeseményre.
Egy intenzív és a vaku hangjától hangos összetartáson készül a 2020-as Miss Balaton csapata az idei gálaeseményre.
Bár a vírus miatt idén nem ismerhet meg új lányokat a Miss Balaton szépségverseny közönsége, de augusztus 19-én nagyszabású gála készül az elmúlt hat év döntőseivel.
Hamarosan óvodába megy Horváth Éva kisfia, aki már igazi nagyfiú. Kristóf hamarosan elballag a bölcsiből, de előtte még kiélvezi családjával a nyarat, rengeteget segít a kertészkedésben és sokat mozog édesanyjával.
A gyönyörű édesanya egy minden eddiginél dögösebb nosztalgiafotót osztott meg.
Horváth Éva, a korábbi modell és szépségkirálynő már édesanyaként éli mindennapjait. Az nlc.hu oldalánegy interjú keretében bővebben is kifejtette, mennyit változott a személyisége a régi szingli életéhez képest.  – Volt egy Kristóf előtti életem, és egy mostani. Nagyon sok türelemre ...
A közösségi oldalaknak köszönhetően ma már könnyedén beleshetünk celebjeink menő, modern otthonaiba.
A gyönyörű modell Baywatch-fürdőruhában sokkolta a rajongókat.
Már csak egy piros fürdőruha és teljes a kép!
A 2020-as Miss Balaton Gála eseményen az elmúlt hat év döntős lányai most először és utoljára lesznek láthatóak együtt a színpadon, hogy egy exkluzív bemutató során közösen vonuljanak fel.
Weisz Fannin minden bikini jól áll, ám férje fehér vagy fekete fürdőruhában né­zegeti szívesen. A csinos feleség szerint idén az állatmintás bikinik hódítanak majd.   – Imádom az államintás bikiniket, és szerintem idén nagyon divatos a leopárd-, a zebra- és a zsiráfos minta is, úgyhogy be ...
Lenin Gutierrez csak egy egyszerű barista volt egy San Diego-i Starbucksban, ám néhány nappal ezelőtt, amikor nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót, az illető annyira felháborodott, hogy a Facebookra is kiposztolta a dolgot, közölve, ha legközelebb ilyen történik vele, rendőrt hív.
Isteni szűzérmét készített a Mokka konyhájában Horváth Éva, aki a karantén utáni terveiről és idilli otthonáról is mesélt a főzés közben. Hogy mi az isteni fogás titka, az a videóból kiderül!
Formás alkat, szép idomok: Horváth Éva (41) bomba alakot villantott!
Éva fürdőruhás fotója láttán még forróbbá vált az izzasztó nyári nap!
Süteménnyel és kolbászos szendviccsel tömte magát a karantén alatt a 2012-es brit X-Factor győztese, James Arthur, aki a vírusveszély alatt 108 kilóra hízott. Gyarapodott Janza Kata színésznő is, akinek plusz öt kilót jelentett például az este tízkor felfalt otthon készült lángos. Rengeteg ...
A celeb nagyon várta a karantén utáni első fotózást, ami olaszos hangulatú volt. Mint Instagramon írta, végre ismét nő lehetett, nem pedig az otthoni melegítős csaj. A fotó rögtön begyűjtött több mint háromezer lájkot, úgyhogy Horváth követői is értékelték a dolgot.
Horváth Éva az első, karantén utáni fotózásán vett részt nemrég, amit elmondása alapján nagyon régóta várt.
A gyönyörű Éva elárulta mi változott meg életében az utóbbi időben.
Szexi képet osztott meg magáról Horváth Éva.
A 41 éves sztáranyukából változatlanul árad a frissesség és a vitalitás.
Budapest — Hároméves korára sikerült leszoktatnia fiát, Kristófot az anyatejről Horváth Évának (41). A modell-műsorvezető régóta küzdött azzal, milyen praktikával vessen véget a szoptatásnak, és végre sikerrel járt.
Milyen lehetőségei vannak az életben maradásra ma Magyarországon azoknak, akik évekre a munkaerőpiac és a nyugdíj között rekednek? Egy érintettel beszélgettünk.
A karanténban töltött hónapok után, az örök kalandor és utazó Hprváth Éva végre újra úton lehet...
Még több cikk