13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Szombat
2021.12.01. szerda, Elza

Horváth Éva

Nemrég adott életet második gyermekének Horváth Éva, a modell-mami pedig máris visszanyerte szülés előtti formáját.
Megbetegedett Horváth Éva néhány hetes kisfia, Alex.
Cuki fotót posztolt egy hónapos kislányáról Polgár Kriszta szépségkirálynő. The post Polgár Kriszta megmutatta egy hónapos kislányát first appeared on nlc .
Ágynak dőlt Horváth Éva családja, miután vírusfertőzés támadta meg a modell nagyobbik gyermekét.
A modell nagyobbik kisfiát egy vírus döntötte le. Kristóf akaratlanul is megfertőzte édesanyját, sőt öthetes kisöccsét is, akihez orvost kellett hívni.
Megtörtént az, amitől tartott Horváth Éva: az alig egy hónapos kisfia is elkapta tőle a vírust. The post Horváth Éva újszülött babája is vírusos lett first appeared on nlc .
A gyönyörű kétgyermekes anyuka három évvel ezelőtt élete legjobb döntését hozta meg, melyről közösségi oldalán mesélt.
Horváth Évát egy rejtélyes betegség támadta meg, amitől az egyik fülére teljesen megsüketült. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia, Alex elkapná tőle a betegséget. Gyógyszert azonban nem szed, hiszen még szoptatja az alig egy hónapos gyerekét.
Horváth Éva egyik fülére teljesen megsüketült, miután egy rejtélyes betegség támadta meg. Éva kétségek között vergődik, hisz nem szeretné, hogy újszülött kisfia, Alex megfertőződjön.
Megszületett Kakuk Sára és Dóra Béla gyermeke, 50 évesen nagymama lett Hadas Kriszta. The post Megszületett Hadas Kriszta unokája, itt az első fotó a piciről first appeared on nlc .
Új szakmát tanul Péter Petra rádiós műsorvezető: mentőápoló lesz. The post Mentőautóra cseréli a mikrofont Péter Petra, az ismert rádiós műsorvezető first appeared on nlc .
A kismama újabb titkokat árult el a gyereknevelési elveiről.
Horváth Éva olyan helyzetbe került, amiből jelenleg nem igazán látja a kiutat, követői segítségét kérte.
Horváth Éva megköszönte az „új” melleit, amiből hatalmas félreértés kerekedett.
Elbukott matek feladvány, biológiai katasztrófa és gasztronómiai kudarc. Pillanatok a sztárok életéből, amikor úgy tűnt, lefagyott a rendszer. The post „A sushi, az élő?” – Pillanatok és aranyköpések, amikor az ismert emberek lefagytak a kamera előtt first appeared on nlc .
Augusztus végén született meg Horváth Éva második gyermeke: a kisfiút Alexnek keresztelték el a szülei, édesanyja pedig – a rajongók legnagyobb örömére – most egy tündéri fotót mutatott róla.
A gyönyörű hölgy éppen a mézes heteit élvezi, de nem feledkezik meg követőiről sem.
A műsorvezető kisfia, Alex még csak két hetes, de máris olyan, mintha mindig a Horváth család tagja lett volna. Éva rutinos anyaként áll helyt a baba mellett, még a hosszú éjszakák sem fognak ki rajta.
Az egykori szépségkirálynő világra hozta második gyermekét, de egyáltalán nem akar úgy tenni, mintha a szülés nem alakította volna át a testét. Sőt, a változást bátran meg is mutatta követőinek.
Ezúttal sincs gondja az anyatejes táplálással. The post Horváth Éva megmutatta milyen hatással van a melleire a szoptatás first appeared on 24.hu .
Sokan meglepődtek, hogy a híresség a SOTE egyik klinikáját választotta.
A csinos műsorvezető hétfőn tudatta a nyilvánossággal, hogy megszületett a második gyereke, aki az Alex nevet kapta.
Se lelkileg, se fizikailag nem készült fel arra, hogy második gyereke hamarabb érkezik a kiírtnál. The post Horváth Éva: Amikor bekerültem a kórházba, remegtem, mint a kocsonya first appeared on 24.hu .
Horváth Éva állami kórházban szült, a koszt is ízlett neki
Nem magánkórházat választott. The post Horváth Éva állami kórházban szült, a koszt is ízlett neki first appeared on 24.hu .
Még több cikk