3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2021.03.01. hétfõ, Albin

Horváth Éva

Demcsák Zsuzsa elárulta legnagyobb félelmét
Demcsák Zsuzsa a Bréking! adásában mesélt arról, neki mi a legnagyobb félelme. The post Demcsák Zsuzsa elárulta legnagyobb félelmét first appeared on nlc .
Horváth Éva már elengedte, hogy ebben az életben férjhez megy
Már cikinek is tartaná. The post Horváth Éva már elengedte, hogy ebben az életben férjhez megy first appeared on 24.hu .
A Farm VIP sztárja közösségi oldalán vallott követőinek.
Nem mindennapi képet osztott meg magáról a sztár.
A Bors által megkérdezett sztárok között akadt, aki fiatalon lett anyuka, másokat viszont nem akadályozott az idősebb kor sem a gyermekvállalásban.
Míg évtizedekkel ezelőtt egy harmincas nő is idősnek számított a szülőszobában, addig manapság egyre többen vállalnak negyven felett gyermeket. Természetesen a korai és kései anyaság mellett is vannak érvek, a Bors által megkérdezett sztárok szerint mindenkinek magánügye ez  a döntés…
Ismét összegyűjtöttük a hét legviccesebb aranyköpéseit.
Sokan akár éveket is kénytelenek várni vakvezető kutyára hazánkban
A Farm VIP győztese arról is beszámolt kivel és hol tölti az ünnepeket.
Inkább nem kockáztatnak karácsonykor. Teljesen bezárkóznak!
A Döntő hete elképesztő izgalmakat tartogatott magában. Idézd fel a legdöbbenetesebb fordulatokat!
Önfeledt nevetésből, hangos vitákból és könnyes búcsúkból nem volt hiány!
Lemaradtál az elmúlt hét legdurvább konfliktusairól és könnyes kibéküléseiről? Nézd vissza online a Farm, ahol éltünk elmúlt hetének adásait!
Demcsák Zsuzsa kifaggatta a versenyzők családtagjait arról, hogy szerintük mi kéne ahhoz, hogy szerettük nyerje meg a Farm VIP-et.
Kucsera Gábor őszintén vallott az apaságról és arról, mennyire fontos számára, hogy jó példa lehessen gyermekei számára.
Novák Zalánhoz édesanyja látogatott el a Farmra, akinek nagyon szeretne bizonyítani az Exatlon egykori sztárja.
Vasvári Vivinek nagyon hiányzott már családja, kisfia pedig alaposan meglepte őt a Farmon. Hogy miért, kiderül a videóból!
Kucsera Gábor és családja nagyon örültek, hogy hosszú idő után végre újra láthatták egymást!
Az exszépségkirálynő elmondta, hogy mit gondol játékostársairól és arról, hogy neki kellett távoznia a Farm VIP műsorából a döntő előtt.
Adás előtt: Vasvári Vivit meglátogatta családja a Farm VIP-ban. Vivi nem tudott uralkodni az érzésein!
Adás előtt: Kucsera Gábor legszívesebben feladná a versenyt, hogy láthassa végre gyerekeit. De Demcsák Zsuzsa szerint ez rossz lépés lenne.
Az egyik legerősebb versenyzőnek, Horváth Évának a Döntő kapujában kellett búcsúzni a Farm VIP-ből. A Párbaj pillanatairól és az elmúlt hetekről ő maga mesélt.
Egy nap van hátra a döntőig, a mai adásban Horváth Éva, Vásáry André és Ambrus Attila osztotta meg ezzel kapcsolatban a gondolatait, és beszélték ki a történéseket.
Vásáry André, Horváth Éva és Ambrus Attila elárulták mit gondolnak a döntős felállásról, és hogy szerintük megérdemelték-e a továbbjutást.
Horváth Éva elárulta, hogyan érezte magát a párbajon és mi okozott neki nehézséget. A többiektől pedig megtudhattuk, hogyan látják Éva karakterét.
Az adás vendégei elárulták, mi alapján adták le a voksukat, mikor a döntőbejutás volt a kérdés.
Óriási meglepetés volt,mikor a volt versenytársak visszaérkeztek, ráadásul tétje is volt a látogatásnak.A volt játékosok elárulták mit gondolnak erről a fordulatról.
A disznóvágás alkalmával a celebeknek lehetőségük volt olyan ételeket kóstolni, amit eddig még nem ettek, vagy egyenesen ódzkodtak tőle.
A volt játékosok elárulták, mit gondolnak kiesésükről, és hogyan látják a benti létet a műsor visszanézése után.
Elképesztően izgalmas párbajt vívott egymással Horváth Éva és Vasvári Vivi, melynek végén kiderült, melyikük folytathatja a Farm VIP versenyét.
A Farm VIP már kiesett versenyzői visszatértek és szavaztak arról, hogy ki az a két versenyző, akit szeretnének az elődöntőben látni.
Horváth Éva nem tagadja, csalódott, hogy nem került be az elődöntőbe, de gratulál Vivinek, aki megérdemli a győzelmet.
Horváth Éva nem tagadja, csalódott, hogy nem került be az elődöntőbe, de gratulál Vivinek, aki megérdemli a győzelmet.
Horváth Éva nagyon büszke magára és a Farm VIP-ben eltöltött időszakra.
Pénteken már a finálét izgulhatjuk végig – azonban sajnos csütörtökön is ki kellett esnie valakinek.
Horváth Éva a dobogó kapujában búcsúzott a Farmtól. Az amazonok Párbaján alul maradt Vasvári Vivivel szemben! Legjobb pillanataiért kattints!
Horváth Éva nem igazán rejtette el érzéseit. Vasvári Vivivel régóta meg akart mérkőzni.
Még több cikk