14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Hódi Pamela

A  Q Pharma Kft. egy nagyszabású kutatással járt utána, mennyire készülünk tudatosan a gyermekvállalásra. A közel 2400 női kitöltő véleménye számos érdekességet hozott a felszínre. Mikor állunk készen arra, hogy szülők legyünk? Egyáltalán késznek érezzük-e valaha magunkat a nagy ...
Úgy tűnik, Hódi Pamela és párja is megunta a hideg időt: csodás helyen nyaralnak!
Vadonatúj hajszínnel hódít Hódi Pamela, a rajongói pedig odáig vannak a váltásért. Neked hogy tetszik?
Rendeződött a viszony Hódi Pamela és Berki Krisztián felesége, Mazsi között?
Közös gyermekük elhelyezéséről született ítélet.
Hódi Pamela és Berki Krisztián jó ideje a bíróságon háborúznak közös gyermekük felügyeleti jogáért és bár úgy tűnt, csak a tárgyalóteremben folytatnak ölre menő vitákat egymással, az édesanya kiteregette a szennyest Hajdú Péter Frizbi című műsorában.
Őszintén vallott Hódi Pamela arról, hogyan élte meg a szülés után azt, hogy megváltozott a teste. The post Hódi Pamela szülés után még a párja előtt sem vetkőzött meztelenre first appeared on nlc .
Hódi Pamela szerint eltorzult a teste második gyermekének megszületése után. Ezért még párja, Tóth Bence sem láthatta őt meztelenül.
Kiderült, milyen nevet választott Berki Krisztián és Mazsi a kislányuknak. The post Ez lett a neve Berki Krisztián és Mazsi kislányának first appeared on nlc .
Egy évvel koronavírusos megbetegedése után is küzd szaglása és ízlelése visszaszerzéséért Hódi Pamela. A sztáranyuka orvoshoz fordult, akitől megtudta, egyetlen mód van a „gyógyulásra”: újra kell tanulnia az érzékszervei működését.
Betelt a pohár Berki Krisztián exénél. Hódi Pamela éles szavakkal reagált Mazsi Instagram posztjára.
Hódi Pamela a napokban betöltötte a 33. életévét, különleges ajándékot kapott.
Már hazánkban is jócskán vannak olyanok, aki tudják, hogyan kell kezelni ezt az eszközt.
Még hosszú hónapokig eltarthat Hódi Pamela és Berki Krisztián pereskedése közös gyermekük miatt. A Bors megtudta, újra bíróság elé álltak, de ügyükben ezúttal sem hirdettek ítéletet.
Betelt a pohár Hódi Pamelánál, letiltja azokat a kommentelőket, akik az elmondása szerint  „tudatlanul, felelőtlenül” tényként közölnek dolgokat.
Hódi Pamela Instagram sztorijában válaszolta meg követői kérdéseit. Arra, hogy mit gondol, sok közszereplő miért tesz ki napi szinten képeket a gyermekéről, kendőzetlen őszinteséggel válaszolt.
Rajongói őszintén elmondták a véleményüket Hódi Pamela külsejéről, aki nemrég adott életet második gyermekének.
Nem szűnik a feszültség Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették az izomceleb jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák Berkit attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát. A Borshoz eljutott információk szerint Pamela kérelmét a bíróság elutasította.
Az influenszer a közösségi oldalán mutatta be, milyen sokszor láthatunk hamis képet kedvenceinkről.
Kemény támadás érte Hódi Pamelát, miután megmutatta új, több mint tízmilliós autóját.
Úgy tűnik, ismét feszült a viszony Hódi Pamela és a Berki-házaspár között.
A héten ismét találkoztak a celebek a bíróságon, Pamela szerint azonban nem azért, amiért Krisztián állítja.
Korábbi párja, Hódi Pamela magának szeretné közös kislányuk teljes felügyeleti jogot – tudta meg a Bors.
A Bors megtudta, Berki Krisztián és Hódi Pamela a napokban közös kislányuk miatt újra bíróság elé álltak. Az édesanya azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot.
Az ország szexológusa korábban azt nyilatkozta a Metropolnak, hogy a járvány végeztél a kapcsolatokban a végletek fognak előtörni; szakítások, babavárások vagy eljegyzések.
Három héttel ezelőtt adott életet második kislányának Hódi Pamela. Most először adott hírt közösségi oldalán arról, hogyan telnek a mindennapjai újszülött gyermeke mellett.
Még több cikk