26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
24°
Kedd
25°
2019.08.24. szombat, Bertalan

Hódi Pamela

Az Ázsia Expressz 2 két bombázója, Hódi Pamela és Huszár Zsófi sem menekült Lenzsér Olivér, a TV2 online riporterének kérdései elől: a lányok zavarbaejtő őszinteséggel válaszoltak azokra a kérdésekre is, amiket nem mindenki vállalna be ennyire nyíltan. Az interjúban szóba kerülnek ...
Mint egy igazi istennő úgy tündököl arany ruhájában Huszár Zsófi.
Hódi Pamela az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, melyben bejelentette, hogy kislánya régi játékait rászoruló családoknak szeretné eljuttatni.
Újabb közös fotót posztolt a sztárpár, és meg kell hagyni: hatalmas köztük az összhang!
Budapest — Teljesen átalakult Hódi Pamela (30) teste! Labdarúgó kedvesének, Tóth Bencének (30) köszönhetően az edzés rabja lett a modell, hetente háromszor jár kondizni, de idővel négy alkalomra emelné a testmozgások számát.
A modell dögös munkatársával, Huszár Zsófival vett részt az Ázsia Expressz 2. évadában, de saját bevallásuk szerint nem sokra mentek a külső adottságaikkal.
A TV2 online riportere, Lenzsér Olivér alaposan kikérdezte Gáspár Zsoltit és Evelint arról, hogy mit gondolnak ellenfeleikről. A beszélgetés alatt igencsak meglepő dolgokra derült fény, így többek között kiderült, hol találkozott Evelin és Hódi Pamela, kivel fürdene együtt Zsolti, sőt az is, ...
Lenzsér Olivér az Ázsia Expressz promó forgatásán faggatta ki Hódi Pamelát és Huszár Zsófit a többi versenyzőről. Hogy kit gondolnak a legerősebb párosnak, azt a videóból megtudhatod!
Mi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban? Zsófi: Alul teljesíteni. Pamela: Mély vízben kell úszni. Alapvetően a mély víztől félek. Mi volt a partnered leggyengébb pontja? Zsófi: A higiénia hiánya. Pamela: Család hiánya. Melyik csapattól...
Ő itt Hódi Pamela és kebelbarátnője, Huszár Zsófi: Éppen napoznak. Arra készülnek, hogy Ázsiát a szépségükkel hódítják meg.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a Tv2-n!
Jogi ügyet folytatnak a televíziós műsorral kapcsolatban.
Ügyvédek kereszttüzében veszekszik kislányán Berki Krisztián és Hódi Pamela. Az anya hallani sem akar Nati tévés szerepeltetéséről.
Az Ázsia Expressz 2 sztárja keményen megdolgozik az alakjáért, ami durván meg is látszik rajta!
Az Édes élet után szeptembertől ismét egy tévés valóságshowban szerepel Berki Krisztián kislánya, a nemsokára hatéves Nati. Az édesanya, Hódi Pamela áldását adta a forgatásra – tudta meg a Bors az izomcelebtől.
Az Ázsia Expressz második évadának sztárja alig akarta elhinni, hogy ezt megtette.
Hódi Pamela külön költözött s kislányával, amelynek kapcsán úgy érzi, csak ezután vált igazán felnőtté.
Brutál szexi kép készült az Ázsia Expressz párosáról!
A TV2 utazós reality műsora ősszel kerül képernyőre.
A TV2 utazós reality műsora ősszel kerül képernyőre.
Akárhol képes egymásnak esni Hódi Pamela és a barátnője, Huszár Zsófi: a két modell bármilyen helyszínen elpáholja egymást.
Pamela hatalmas örömmel fogadta a kedves gesztust!
Az Ázsia Expressz2 bombázó duója nem akar többet, mint nyerni. Ehhez meg is van mindenük: bátorság, kitartás, erő és természetesen lehengerlő külső. Pamelával és Zsófival készült videóból kiderül, a páros melyik tagja szereti inkább feszegetni a határokat, melyik szépség a cserfesebb, ...
Születésnapot ünnepelt az Ázsia Expressz 2 sztárja, méghozzá nem is akárkiét!
Őrületes formát mutatott testszínű feszes ruhájában Huszár Zsófi.
Még mindig keressük az állunkat a fotót csodálva!
Hódi Pamela és Tóth Bence labdarúgó nemrégiben azzal erősítették meg kapcsolatukat az Ázsia Expressz forgatása után, hogy összeköltöztek. Mostanra pedig a gyermekvállalás kérdése is felmerült.
Viharos szerelmi élete után Hódi Pamelára másfél éve rátalált a boldogság. Kedvesével, Tóth Bencével hatalmas a szerelem, és nemrég egy fedél alá is költöztek. Tovább... The post Hódi Pamela és párja közös gyereket szeretne appeared first on Panoramanet .
Viharos szerelmi élete után Hódi Pamelára másfél éve rátalált a boldogság. Kedvesével, Tóth Bencével hatalmas a szerelem, és nemrég egy fedél alá is költöztek.
A képen bizony egyértelműen látszik... El is árulta ezzel kapcsolatban, hogy...
Egy édes kisbabával fotózkodott a sztárpár.
Hódi Pamela egy keményen dolgozó üzletasszony és anyuka, aki a rengeteg teendője mellett arra is szakít időt, hogy rendszeresen sportoljon, melynek köszönhetőnek bomba formában van.
Még több cikk