-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
Péntek
2020.01.21. kedd, Ágnes

Hódi Pamela

A Tények Plusz 2020. január 18., szombati adásának promója...
Hódi Pamela igazán édes meglepetést kapott szerelmétől második évfordulójukra!
A híresség.strandolás közben szenvedett balesetet külföldön.
Az Ázsia Expressz 2 sztárja igazán szexy fotót posztolt!
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban
A friss hírekben többek között: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok balesetet szenvedett az Exatlon forgatásán, Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal közös fotót posztolt. A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, ...
Szerelmes fotókat osztott meg Hódi Pamela közösségi oldalán, ahol azt is elárulta: a mai napon ünnepli kedvesével, Bencével második évfordulójukat.
Berki Mazsi és szerelme, Berki Krisztián már jó pár napja a tengerparton pihengetnek, azonban nem semmi támadás leselkedett rájuk a vízben!
A modell mindent megtesz azért, hogy bomba formába kerüljön a nagy napra.
Nem akar botrányhősként élni, már anya szeretne lenni Hódi Pamela. Legutóbb azzal került ismét a címlapokra, hogy Berki Krisztián nem hozta vissza időben a kislányát Amerikából, ezzel megszegte a szerződésüket, amit kötöttek. De az Ázsia Expressz 2....
Nem akar botrányhősként élni, már anya szeretne lenni Hódi Pamela. Legutóbb azzal került ismét a címlapokra, hogy Berki...
Nem akar botrányhősként élni, már anya szeretne lenni Hódi Pamela. Legutóbb azzal került ismét a címlapokra, hogy Berki Krisztián nem hozta vissza időben a kislányát Amerikából, ezzel megszegte a szerződésüket, amit kötöttek. De az Ázsia Expressz 2. sztárját nem kímélték a rajongói sem, ...
A pénteki nap folyamán a TV2 Akadámia műsorvezető szakos hallgatói megmutatták tehetségüket a nagyvilágnak, és a FEM3 Café adásában érdekfeszítő beszélgetésekkel nyűgözték le a nézőket. Ragadj meg egy popcornt, és idézz fel néhány emlékezetes riportot a stúdióból!
Hódi Pamela a napokban nyilvános Instagram-bejegyzésben tudatta, hogy Berki Krisztiánnal közös gyermekük, Natika, egy közjegyző által hitelesített szerződést megszegve nem úgy érkezett vissza az Egyesült Államokból Magyarországra, ahogy abban megállapodtak. Az apa csütörtök este egy élő ...
A FEM3 Café vendége a hamarosan oltár elé álló Hódi Pamela volt: Az Ázsia Expressz 2 exkluzív titkokat árult el a nagy napról, többek közt azt is elmondta, ki lesz az esküvői tanúja, illetve, hogy jelen lesz-e a sajtó a szertartáson.
A népszerű celebritás bizonyára már megbánta, amit tett!
Van akinek tetszik Pamela legújabb posztja. De legalább ennyien vannak, akik kritizálják a képet.
Már a közös gyermekük, Nati Amerikába utazása előtt is parázs vita folyt a szülők közt, és a jelek sze­rint Berki fel is rúgta a korábban kötött egyezségüket.
Óriási dekoltázzsal örvendeztette meg az új év alkalmából rajongóit az Ázsia Expressz 2 sztárja.
Elképesztő, hogy már megint december van és eltelt egy teljes év. Összefoglalónkból kiderül, hogy  tavaly decemberben milyen témák voltak napirenden leginkább a Mokka nézőinél.
Bőven tartogatott izgalmakat a november is és a legizgalmasabb beszélgetéseket most egy csokorba gyűjtöttük.
A Mokka stúdiójában októberben is rengeteg celeb megfordult, akiknek magánélete, illetve a nagy port kavart hírek voltak terítéken.
A Mokka stúdiójában októberben is rengeteg celeb megfordult, akiknek magánélete, illetve a nagy port kavart hírek voltak terítéken.
Fantasztikus boldogság övezte a sztárokat 2019-ben. Sok celeb jelentette be eljegyzését, és természetesen a gólyahírekről se feledkezzünk el! A Celebszemle természetesen idén is követte a hírességek nagy bejeletéseit. Emlékezz vissza velünk ezekre a fantasztikus pillanatokra!
Budapest — Kalandos karácsonyon van túl Hódi Pamela (31).
Zacher Gábor fontos dologra hívta fel a figyelmet, és elárulta: nem az alkohol fogyasztás a legnagyobb probléma a fiatalok körében. A toxikológus beszélgetésén kívül, még más egyéb izgalmak és események történtek 2019 júniusában. Emlékezz vissza velünk ezekre az eseményekre.
Hódi Pamela őszinte vallomása a social médiáról és Berki Krisztiánról. Emlékezetes beszélgetések a Mokka stúdiójában. Kattints a videókra és emlékezz vissza velünk a 2019-es év májusban történt eseményeiről!
2019 is bővelkedett utazásokkal. Sztárjaink, ha nem is az egész világot járták be, de hihetetlenül sok helyen fordultak meg az év során.
Egyesek a meleg családi fészekben ünneplik a karácsonyt, mások egészen Izlandig utaztak a kikapcsolódásig.
Márciusban sem volt hiány pikáns sztorikból, megható riportokból és emlékezetes pillanatokból a Mokka stúdiójában.Tarts velünk, és idézd fel azokat a beszélgetéseket, amelyek leginkább meghatározók voltak a hónap során!
Az Ázsia Expressz 2 sztárjának fantasztikus utazásban van része!
Még több cikk