13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Hódi Pamela

Az Ázsia Expressz 2 sztárjának izmaitól teljesen zavarba jöttünk.
Sok konfliktus tarkította az Ázsia Expressz 2 versenyét, de szerencsére minden összezördülést egy magható békekötés követett. Idézd fel, hogy köttettek barátságok a párosok között!
A versenyzőknek sokszor kellett helytállniuk úgy, hogy egy-egy helyzetben minden reményüket elvesztették.
Hódi Pamela alakja szinte tökéletes, az Ázsia Expressz 2 sztárja pedig megosztotta hibátlan alakjának titkát is!
Hódi Pamela elképesztően jó formában van és csodálatosan fest fehérneműben a mosógépek között is. A gyönyörű modell a Bubbles legújabb reklámfilmjében dobja le a textilt.
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián búcsúztak legutóbb az Ázsia Expressz 2 versenyétől. A páros ezúttal a FEM3 Caféban mesélt élményeiről, a beszélgetés alatt pedig többek között az is kiderült, hogy mi volt számukra a legnehezebb, sőt az is, hogy min vesztek össze a legtöbbször a játék során.
Hódi Pamela két hét múlva ünnepli a 31. születésnapját, és amúgy is bombaformában van. Ezért sokan nem értik, miért tette.
Mivel nem úgy sikerült a beavatkozás, ahogy kellett volna, így Hódi Pamela a mellkorrekciót fontolgatta, de közelgő esküvője és az azt követő babavállalás miatt meggondolta magát.
Adás előtt: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián szállásadói elképesztően szegényes körülmények között élnek, ám jóindulatuk és vendégszeretetük határtalannak bizonyult... Nézd meg, hogyan telt a  meghatódott játékosok estéje szállásadóikkal!
Focista kedvese miatt szerette meg a testét Hódi Pamela. A csinos édesanya lassan két éve alkot egy párt Tóth Bencével, akivel már gőzerővel készülnek vidéki esküvőjükre.
A játékosok elképesztően nehéz héten vannak túl, India túlzsúfolt utcáin és az extrém hőségen felül önmagukkal és konfliktusaikkal és szembesülinük kellett. Cikkünkben összefoglaltuk az Ázsia Expressz 2 negyedik hetének legfontosabb pillanatait!
Az Ázsia expressz 2-ben ezen a héten sem volt hiány mókás pillanatokból. Többek között az egyik legmeghökkentőbb az volt, mikor Hódi Pamela akkora átéléssel mosta a pólókat, hogy még a helyiek figyelmét is abszolút felkeltette...
Mumbai — Kiesett az Ázsia Expressz 2. versenyéből másodszorra is a verseny harmadik hetében összerakott páros, Hódi Pamela (30) és Bereczki Krisztián (30).
Pamela véletlenül rágógumiba ült, amin Krisztián természetesen jót derült...
Hódi Pamelának nem ment egykönnyen a krikettezés, hiába próbálta visszaütni a labdákat, nem igazán sikerült neki a feladat teljesítése.
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián nagyon sietett a feladat helyszínére, azonban egy templom előtt tette ki őket a sofőrük. Pamela és Krisztián rögtön kétségbeesett, hogy teljesen rossz helyen járnak, de vajon tényleg így van?
Fodrász, körmös vagy habfürdő? Az Ázsia Expressz játékosainak mindezt el kellett felejteniük a verseny során.
Sírva fakadt Hódi Pamela, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket.
Hódi Pamela továbbadta azt a tudást, amit Janicsák Vecától tanult, és a szomorúan ücsörgő Gáspár Zsolti és Evelin megsegítésére indult...
A hatalmas fordulatok, az izgalmas versenyek és a nagy veszekedések hete volt az eheti Ázsia Expressz 2, amelyet legelőször Hódi Pamela és Bereczki Krisztián visszatérése alapozott meg. Az érzelmek pedig mindezen eseményeknek köszönhetően egyre inkább fokozódtak a versenyzők körében.
Áll a bál az Ázsia Expressz 2 játékosai körül: Az elmúlt két hétben szövetségek jöttek létre és bomlottak fel, konfliktusok csúcsosodtak ki és párosok feszültek egymásnak...
Hét elején megtudták a versenyzők, hogy Hódi Pamela és Bereczki Krisztián egy párként visszatér az Ázsia Expressz 2-be, amit nem fogadtak jól a játékosok, ám ezen hamar túl is léptek, hiszen hatalmas viták és szövetségek alakultak ki, ami többek kedélyét is felborzolta.
Számos elképesztően mókás és vicces pillanat történt az Ázsia Expressz 2 harmadik hetetében is, ezeket a jeleneteket válogattuk nektek össze. Nevetésre felkészülni!
Hódi Pamela kőkeményen megdolgozik hibátlan alakjáért, ezt legújabb brutálszexi edzős videója is hűen bizonyítja.
Bereczki Krisztián és Hódi Pamela szerint lehetetlen volt olyan embert találni, akit rá tudnak venni arra, hogy a feladat szerinti buszra száljanak fel.
Hódi Pamela még Hajszázás közben is szakított időt az imádkozásra. Megbeszélték Krisztiánnak, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy játékban maradhassanak, de ha távozniuk kell, akkor emelt fővel tegyék azt.
Pami nagyon szeretné, ha jól sikerülne a mai versenynap, ezért imádkozni kezdett, nem csak önmagáért és a szeretteiért, hanem társaiért is.
Krisztián és Pamela felháborodásával még Ördög Nóra is egyet tudott érteni, aminek hangot is adott a műsorvezető. Hogy mi volt az ok, amiért ennyire dühbe jött a páros, az kiderül a teljes adásból.
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián is voksoltak aszerint, hogy melyik párost szeretnék küldeni a Hajszába.
Ennyire szépen még sosem voksoltak párosra mint ahogyan Meggyes Dávid tette, akinek szavaitól Gréta és Pamela szemei is könnybe lábadtak.
Budapest — Közel hatvan kilóval könnyebben érkeztek haza a TV2 Ázsia Expressz 2. című műsorának versenyzői.
Teljesen átláthatatlannak írta le Bereczki Krisztián az emberekkel teli, zsúfolt sikátorokat, egyszerűen nem találták meg Pamelával a kiutat belőle.
Hódi Pamela nagy bajban találta magát, ugyanis Krisztián segítségére nem számíthat a piac kihívása alkalmával: A játékos ugyanis színtévesztő. A feladat teljesítéséhez azonban elengedhetetlenül szükséges a precíz megfigyelőképesség...
Pamiéknak nem volt szerencséjük a stoppolás során, mindenki elhajtott mellettük. Krisztián szerint ennek egyszerű az oka: társa túlságosan is letámadja az autósokat...
Eljegyezte szerelme Hódi Pamelát, a boldog pár pedig a Mokka adásában osztotta meg a lánykérés részleteit. "Nem gondoltam volna, hogy ennyire izgulni fogok..." - osztotta meg Bence, majd elárulta azt is, hogy milyen szavakat intézett szerelméhez a romantikusan feldíszített helyszínen. Ha ez még nem ...
Még több cikk