17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
14°
Kedd
11°
2021.10.23. szombat, Gyöngyi

Hódi Pamela

Hódi Pamela a napokban betöltötte a 33. életévét, különleges ajándékot kapott.
Már hazánkban is jócskán vannak olyanok, aki tudják, hogyan kell kezelni ezt az eszközt.
Még hosszú hónapokig eltarthat Hódi Pamela és Berki Krisztián pereskedése közös gyermekük miatt. A Bors megtudta, újra bíróság elé álltak, de ügyükben ezúttal sem hirdettek ítéletet.
Betelt a pohár Hódi Pamelánál, letiltja azokat a kommentelőket, akik az elmondása szerint  „tudatlanul, felelőtlenül” tényként közölnek dolgokat.
Hódi Pamela Instagram sztorijában válaszolta meg követői kérdéseit. Arra, hogy mit gondol, sok közszereplő miért tesz ki napi szinten képeket a gyermekéről, kendőzetlen őszinteséggel válaszolt.
Rajongói őszintén elmondták a véleményüket Hódi Pamela külsejéről, aki nemrég adott életet második gyermekének.
Nem szűnik a feszültség Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették az izomceleb jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák Berkit attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát. A Borshoz eljutott információk szerint Pamela kérelmét a bíróság elutasította.
Az influenszer a közösségi oldalán mutatta be, milyen sokszor láthatunk hamis képet kedvenceinkről.
Kemény támadás érte Hódi Pamelát, miután megmutatta új, több mint tízmilliós autóját.
Úgy tűnik, ismét feszült a viszony Hódi Pamela és a Berki-házaspár között.
A héten ismét találkoztak a celebek a bíróságon, Pamela szerint azonban nem azért, amiért Krisztián állítja.
Korábbi párja, Hódi Pamela magának szeretné közös kislányuk teljes felügyeleti jogot – tudta meg a Bors.
A Bors megtudta, Berki Krisztián és Hódi Pamela a napokban közös kislányuk miatt újra bíróság elé álltak. Az édesanya azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot.
Az ország szexológusa korábban azt nyilatkozta a Metropolnak, hogy a járvány végeztél a kapcsolatokban a végletek fognak előtörni; szakítások, babavárások vagy eljegyzések.
Három héttel ezelőtt adott életet második kislányának Hódi Pamela. Most először adott hírt közösségi oldalán arról, hogyan telnek a mindennapjai újszülött gyermeke mellett.
A zenész sok időt tölt Zoéval, és sokat segít megözvegyült fiána, Maximiliennek. The post Megmutatta gyönyörű unokáját Delhusa Gjon first appeared on nlc .
Az anyakönyvezhető magyar női nevek közül rendkívül ritkának számít. The post Ezt jelenti Hódi Pamela második gyerekének a neve first appeared on 24.hu .
Nagyon különleges nevet kapott. The post Hódi Pamela megmutatta újszülött kislányát first appeared on 24.hu .
Három leleplező bulit is tartottak, hogy elkerüljék a nagyobb tömeget.
A zenész kerek születésnapjáról természetesen társai is megemlékeztek, méghozzá nem is akárhogyan: az együttes tagjai egy-egy személyes üdvözletet posztoltak a zenekar hivatalos Facebook-oldalára.
Izgalmas tavasznak nézünk elébe, több sztárcsemete is napvilágot lát a következő hónapokban, Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya az első.
Hódi Pamela a múlt héten pénteken jelentkezett be a kórházból. Azt írta, eljött az idő, hogy világra hozza második kislányát.
Hódi Pamela lánya már otthon is van, Dér Heni pedig minden trükköt bevet, hogy beinduljon a szülés
Az énekesnő kisfia már egy hete késik. The post Hódi Pamela lánya már otthon is van, Dér Heni pedig minden trükköt bevet, hogy beinduljon a szülés first appeared on 24.hu .
Még több cikk