14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2020.05.30. szombat, Zsanett, Janka

Hódi Pamela

Korábban a Blikk is beszámolt arról, hogy Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence útjai külön váltak. Egy ideig ugyan csak találgatások folytak a pár szakításáról, ám a napokban mindketten megerősítették a hírt az elválásról.
Újra találkozgat Hódi Pamela és Tóth Bence, akik pár hete szakítottak.
A Bors megtudta, hogy a csinos influenszer és focista exe újra találkozgat. A szomszédok békülést sejtenek, és Tóth Bence is abban reménykedik, hogy újra összejönnek Hódi Pamelával.
Ahogy korábban megírtuk, sokáig folytak a találgatások, hogy vajon Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence szakítottak-e. Azonban a modell megerősítette a hírt, szakítottak, a Hot magazinnak pedig először és utoljára adott interjút a fájdalmas elválásról.
Először és utóljára beszélt arról, mi vezetett kapcsolatuk végéhez.
Változatlanul alacsony az új igazolt koronavírusos megbetegedések száma az egész ország területéről - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.
Nem laknak együtt vőlegényével, de sokan hiszik, hogy van remény arra, hogy újra egy párt alkossanak.
Sokan találgatják, mit jelent Pamela halvány mosolya. Reményt, hogy újrakezdhetik Tóth Bencével, vagy hogy kezd magára taláni a szakítás okozta sokkból?
Komoly anyagi teher került Hódi Pamela vállára azzal, hogy szakított Tóth Bencével. Míg a focista olcsóbb lakásba költözött, a csinos influencerre maradt a közösen kinézett, borsos áru bérlemény.
Megsérült Hódi Pamela vőlegénye, Tóth Bence. Nem elég, hogy a fiatalok közt mosolyszünet van, és veszélybe került a kapcsolatuk, a Gyirmót focistája elesett a motorjával, amelynek következtében csúnya lábsérüléseket szenvedett. Kétféle motoros létezik: aki elesett, és aki el fog esni. Csak a ...
Minden a nyilvánosság számára látható előzmény nélkül, váratlanul robbant a héten Hódi Pamela és vőlegénye szakításának híre. A szerelmesek egy hete költöztek külön a nemrég birtokba vett közös otthonukból. Pamela hosszan fejtette ki követőinek, hogy szeretne egy kis türelmet ...
A hét elején érkezett a hír, miszerint Hódi Pamela és vőlegénye Tóth Bence szakítottak! A Bors információi szerint a focista már el is költözött a közös albérletből.
Úgy tűnik, kikezdte kapcsolatukat a hosszú ideje tartó karantén és az elmaradt esküvő. Igaz, a barátok szerint még nem végleges a szakítás, van remény az újrakezdésre. A Bors úgy tudja, a focista már el is költözött Hódi Pamelával közös albérletéből, de a barátok szerint még van remény a ...
Egy kis időt, együttérzést és támogatást kér követőitől Hódi Pamela.
Türelmet és együttérzést kér a rajongóitól Hódi Pamela, akinek úgy tűnik: válságba került a magánélete. Többen úgy vélik, hogy vőlegényével szakított.
A gyönyörű Pamela ízléses fotóját láttán azonnal jókedvre derülünk.
Erősen zárta a vasárnapot Hódi Pamela, aki tűzpiros, nem túl sokat takaró felsőjében úgy nézett ki, mint egy lány a Baywatch sorozatból.
A gyönyörű Pamela többek között élelmiszert és tisztálkodási eszközöket is adományozott.
A Joshi a legjobb barát című műsor vendégei azok a sztárok voltak, akik nem féltek kendőzetlenül, őszintén beszélni magánéletükről, karrierjükről, problémáikról, örömükről. Az alábbi válogatás a műsor legjobb beszélgetéseit foglalja össze!
Hódi Pamela és vőlegénye új otthonba költöztek, és a régi holmijait, például függönyöket, szekrényeket, kislánya régi ágyát, mosógépet rászoruló családnak adta.  – Mert adni jó! – írta Hódi legfrissebb posztjában, a szép napról pedig közös fotó is készült. A csinos édesanya ...
A gyönyörű Pamela csak úgy ragyog a szerelemtől!
Még több cikk