10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Hódi Pamela

Pedig még csak pénzt sem kapott a posztért. Egyik követője szerint jobban megválogathatná, kinek adja el magát. velvet.hu
Instagramon fakadt ki Hódi Pamela, miután rengeteg bántó hozzászólást kapott posztjai, szponzorációi miatt.
Az ok nem más, mint hogy elege lett abból, hogy sokan azt gondolják, pénzért oszt meg bejegyzéseket.
Bár Hódi Pamela külsejét labdarúgó párja, Tóth Bence egy percig sem kritizálja, a volt modellt mégis zavarja, hogy az utóbbi időben magára szedett néhány kilót.
Rengeteg bosszúságot okozott a lakosságnak a hétfőn kialakult kisebb hókáosz, sokan azonban megpróbáltak viccet csinálni belőle, így több szórakoztató mém is felkerült az internetre ennek kapcsán. A témáról a Mokkában Gyarmati Rita pszichológussal beszélgettek a műsorvezetők, a stúdióban ...
Elképesztő videót osztott meg rajongóival a gyönyörű anyuka!
Váratlanul otthagyta saját ruhamárkáját Hódi Pamela, ez pedig elmondása szerint komoly törés volt az életében.
Megszakította a kapcsolatot társaival, immár semmi köze a nevével fémjelzett ruhamárkához Hódi Pamelának. Az üzletasszony most a közelgő esküvőjére koncentrál.
A SentiOne internetfigyeléssel (online listening) foglalkozó magyarországi csapata 3 évre visszamenőleg látja a hazai interneten (és az európai nemzetközi online porondon) közzétett szöveges tartalmakat. Így a kutatásukban egészen 2017-ig visszamenőleg elemzik a Black Friday jelenséget ...
Hódi Pamela nemrég Instagram oldalán tett közzé egy képet, amiben köszönetet mond rajongóinak, ugyanis követőtábora átlépte a félmilliót. Természetesen mint mindig, Pamela most is ajándékokkal készült lelkes követői számára.
Hódi Pamelának sikerült rendeznie a kapcsolatát exe feleségével, Mazsival és kislánya, Nati miatt rendszeresen kommunikálnak. Ezt az egyensúlyt, pedig párjának, Bencének köszönheti.
Az Ázsia Expressz 2 sztárjának izmaitól teljesen zavarba jöttünk.
Sok konfliktus tarkította az Ázsia Expressz 2 versenyét, de szerencsére minden összezördülést egy magható békekötés követett. Idézd fel, hogy köttettek barátságok a párosok között!
A versenyzőknek sokszor kellett helytállniuk úgy, hogy egy-egy helyzetben minden reményüket elvesztették.
Hódi Pamela alakja szinte tökéletes, az Ázsia Expressz 2 sztárja pedig megosztotta hibátlan alakjának titkát is!
Hódi Pamela elképesztően jó formában van és csodálatosan fest fehérneműben a mosógépek között is. A gyönyörű modell a Bubbles legújabb reklámfilmjében dobja le a textilt.
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián búcsúztak legutóbb az Ázsia Expressz 2 versenyétől. A páros ezúttal a FEM3 Caféban mesélt élményeiről, a beszélgetés alatt pedig többek között az is kiderült, hogy mi volt számukra a legnehezebb, sőt az is, hogy min vesztek össze a legtöbbször a játék során.
Hódi Pamela két hét múlva ünnepli a 31. születésnapját, és amúgy is bombaformában van. Ezért sokan nem értik, miért tette.
Mivel nem úgy sikerült a beavatkozás, ahogy kellett volna, így Hódi Pamela a mellkorrekciót fontolgatta, de közelgő esküvője és az azt követő babavállalás miatt meggondolta magát.
Adás előtt: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián szállásadói elképesztően szegényes körülmények között élnek, ám jóindulatuk és vendégszeretetük határtalannak bizonyult... Nézd meg, hogyan telt a  meghatódott játékosok estéje szállásadóikkal!
Focista kedvese miatt szerette meg a testét Hódi Pamela. A csinos édesanya lassan két éve alkot egy párt Tóth Bencével, akivel már gőzerővel készülnek vidéki esküvőjükre.
A játékosok elképesztően nehéz héten vannak túl, India túlzsúfolt utcáin és az extrém hőségen felül önmagukkal és konfliktusaikkal és szembesülinük kellett. Cikkünkben összefoglaltuk az Ázsia Expressz 2 negyedik hetének legfontosabb pillanatait!
Még több cikk