0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Hódi Pamela

Párjára hallgatott: Csúnyán leégett Hódi Pamela
Lehet, nem kellett volna szerelme kedvében járnia Pamelának ...
Romantika helyett munka: Így ünneplik a magyar sztárok a Valentin-napot
Csak egy kis esti romantika lesz a szerelmesek ünnepén? ❤ Többségüknek csak este lesz idejük egy kis összebújásra. ripost.hu
Elképesztő, mit csinált Hódi Pamela kislánya Kulcsár Edinával
Nem semmi, mit művelt Pamela kislánya Kulcsár Edina arcával
Kulcsár Edina Hódi Pameláéknál járt látogatóban, ahol a kis Nati lelkesen festette ki az arcát.
Hódi Pamela és Tóth Bence nem is lehetnének ennél boldogabbak ❤ Hódi Pamela egy éve alkot egy párt a focista Tóth Bencével. A szerelmesek boldogsága töretlen. ripost.hu
Nem mindennapi képek bukkantak fel a neten Hódi Pameláról.
Nehéz időszakon van túl, magánéletéről vallott Hódi Pamela
Teljesen lezárta a múltat és már új tervekkel készül a jövőre Hódi Pamela
Budapest — Nehéz út vezetett számára a boldogsághoz, de kislánya, Natasa (5) és jelenlegi párja, a futballista Tóth Bence (29) mellett megtalálta a teljes harmóniát Hódi Pamela (30).
Budapest — A legkisebbek, Kulcsár Edina (28) fia, Medox és Tápai Szabina (33) kislánya, Milla is részt vett a ma délelőtti eseményen, amelyet anyukáik a szépülésnek szenteltek Megyeri Csilla (31) és Hódi Pamela (30) mellett.
Bűbájos fotóval jelentkezett közösségi oldalán Hódi Pamela.
Hódi Pamela meseszép hófehér ruhába bújt. Az elbűvölő kinézethez a virágkoszorú is hozzátett, a modell tavasztündérként ragyog a fotón.
Nagy nap a mai Hódi Pamela és Tóth Bence életében. A modell-üzletasszony boldogan számolt be arról, hogy mi történt: ˝Ma egy éve, hogy egy párt alkotunk Bencével. A Boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk. A rózsát Törökországból az edzőtáborból küldte ma Nekem ˝ - írta Pamela.
Messziről érkezett az ajándék a nagy nap alkalmából a modell számára: már egy éve alkot egy párt focista kedvesével Hódi Pamela.
Budapest – Lézeres kezeléssel szabadul meg az emberi őstörténet nyomaitól a modell.
Hódi Pamela júliusban őszintén vallott a körülötte történt eseményekről, ennek hatására pedig kis híján el is sírta magát a kameráka előtt. A nyár második hónapjában Schobert Norbika döbbenetes átváltozása, valamint Bíró Ica devizahiteles kálváriája is sok látogatót érdekelt.
Noszvaj - Egy meglehetősen pikáns pillanatot örökített meg a modell: Hódi Pamela közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan romantikáznak szerelmével az ágyban.
Hódi Pamela korábban a Mokkában mesélt arról, hogy idén már hármasban ünneplik a karácsonyt. Tavaly ketten voltak Natival, ám most a gyönyörű modell-üzletasszony szerelme, Bence is csatlakozott hozzájuk. Erről mutatott fotókat Pamela, akinek igazán csajos karácsonyfája lett egyébként. Ám volt ott még valaki: Chloéka!
Lélegzetelállító videót töltött fel Hódi Pamela az Instagram-oldalára.
Hódi Pamela a karácsonyt a legnagyobb szeretetben tölti
Schobert Lara is ott volt azon a tavaszi rendezvényen, ahol kisebb káosz alakult ki amiatt, hogy sokkal többen érkeztek, mint amire a szervezők számítottak. A Mokka látogatóit az erről való beszélgetés, Hódi Pamela őszinte véleménye Berki Krisztián új párjáról, valamint Frabato interjúja érdekelte leginkább áprilisban.
2018 márciusában a Mokka látogatóit leginkább Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata, a közel ötezer férfit visszautasító szűz színésznő története, valamint Csobot Adél második várandósságának bejelentése érdekelte leginkább.
Hódi Pamela februárban még sejtelmesen reagált arra a kérdésre, ami az új párkapcsolatát firtatta, Schobert Norbi elárulta, mivel foglalkozik majd visszavonulása után, sőt az is kiderült, hogyan derült ki Kulcsár Edina terhessége...
Még több cikk