18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Hódi Pamela

Hódi Pamela, Pataky Attila, Liptai Claudia, Gáspár Laci és sokan mások után Király Linda is elkapta a koronavírust. Ám ő nem számolt be róla, csak most, hogy már a negatív teszteredményt is megkapta. – Sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) ...
Mint ahogy a Bors is megírta, néhány napja maga jelentette be Hódi Pamela, hogy ő is koronavírusos. A celebnő most újabb szomorú hírt közölt: az ismételten elvégzett teszt is mutatja még a vírus jelenlétét a szervezetében. 2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a ...
Néhány napja elmúltak a tünetei a koronavírus miatt karanténba kényszerült Hódi Pamelának, most mégis újra pozitív lett a tesztje, emiatt teljesen kiborult.
Helyzetjelentést adott az Instagram-oldalán Hódi Pamela: hiába kezdte magát jól érezni, még mindig nem gyógyult ki a koronavírusból.
Nem hagyta el a humorérzéke ebben a nehéz szituációban sem.
Unalmasan és lassan telnek a napjai – derül ki Hódi Pamela rendszeres helyzetjelentéseiből, melyeket a koronavírus miatt kötelező karanténja alatt tesz közzé.
Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya elképesztően gyönyörű kishölggyé cseperedett.
Pár napja van otthon Hódi Pamela, mert megfertőzte a koronavírus.
Aggodalom söpört végig a színészvilágon vasárnap.
Budapest — Aggodalom söpört végig a színészvilágon vasárnap: a Blikk információi szerint ugyanis hatósági karanténba került Kern András (72).
Bár a gyerekorvos dolgozhat, a fertőzött munkatárs miatt többen karanténba kerültek.
Az országban először vettek nyilvántartásba olyan személyt, aki a gyógyulása után ismét elkapta a koronavírust.
Napok óta karanténban küzd a vírus makacs tüneteivel.
A koronavírusos Hódi Pamela Instagramon mesélt arról, hogy telnek a napjai a karanténban, illetve hogy érzi magát.
A magyar sztárok egy különleges projekt keretében a világhírű festőművész, Frida Kahlo bőrébe bújtak.
El kell fogadnia volt férje feleségének segítségét.
Hiába tartotta be az óvintézkedéseket, elkapta a fertőzést Hódi Pamela.
Elkapta a koronavírust Hódi Pamela, a csinos influenszer ezt saját Instagram-oldalán jelentette be. Sziasztok! Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a koronavírust - kezdte bejegyzését Pamela. Hozzátette, nem gondolja, hogy titkolni vagy ...
A kutatásból kiderült, melyik volt a legnépszerűbb Magyarországon
Lehullt a lepel: Frida Kahlo kollekcióval jött ki a magyar divatmárka
Valószínűleg kijelenhetjük, hogy az idei év legizgalmasabb kollekcióját hozta ki a Sugarbird. A sokak által kedvelt mexikói festőművésznővel, Frida Kahlóval bővítette együttműködéseit a magyar divatmárka.
Huszár Zsófi Hódi Pamela partnereként lett ismert az Ázsia Expressz második évadából.
Hódi Pamela tegnap közösségi oldalán megmutatta kislányát, Natit, amint elindult első napján az iskolába. Utána saját magáról is posztolt képet. Édesanyja küldte neki a 25 évvel ezelőtti fotót, amikor cuki kislányként ő maga is besétált az iskolába.
Elképesztő az a látvány, amely a szemünk elér tárul!
Még több cikk