13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Hajós András

Váratlan bejelentés érkezett Dr Majorostól.
Augusztusban nemcsak a nyártól vagyunk kénytelenek búcsúzni, hanem a veszteségeinket is számba kellett vennünk. Azt tudtuk, hogy Sziget nélkül fogjuk zárni a hónapot, de megtudtuk azt is, hogy az Ünnepi Könyvhétről is lemondhatunk idén. Közben Vidnyányszky Attila a Színház- és Filmművészeti ...
A rapper szakember segítségével tudott és tud csak lépést tartani az életével. De már kimászott a gödörből.
Beindult a sokak szerint legszerethetőbb tévés sorozat, a Dalfutár negyedik szériája – ami már rég a YouTube-ra költözött. Ezt az alkotók azonban egyáltalán nem bánják, hatalmas szabadságot ad számukra az önállósodás. Amikor leültünk a két producerrel beszélgetni, kiderült, hogy Hajós ...
Hajós András fia és barátja saját korosztályában nyerte meg a strandröplabda bajnokságot.
Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett drogról, szerelemről, szorongásról, gyerekekről, könyvekről, Erdélyről és Lovasi Andrásról.
Budapest — „Ahogy telnek az évek, az atyai büszkeség helyét egyre inkább átveszi a tisztelet” – fogalmazott közösségi oldalán Hajós András (51), miután a fia, Hajós Artúr (19) a társával, Stréli Bencével (19) első helyezést ért el az országos strandröplabda-bajnokság U22-es mezőnyében.
Garantáltan mosolyt csal az arcunkra.
Majka és Curtis közös projektje hatalmasat ütött!
Új poszt a blogon: Amíg a Songland szünetel, addig itt van nekünk a Dalfutár, nem? Hajós András dalkészítős sorozata tegnap visszatért, a tovább mögött megnézhető a 4x01-es epizód. Ilyen lett a Dalfutár 4. évados premierje 2020. 08. 04. 21:47 - Írta: winnie Szólj hozzá | kategória: hazai ...
A kőszinházak közül elsőként vállalt előadásokat a budapesti Átrium, amely július 26-án rendhagyó szereposztással vitte színre Nassim Soleimanpour iráni alkotó nemzetközi sikert aratott különleges darabját, a Fehér nyuszi, vörös nyuszi címűt: Hajós András zenész-előadóművész játszotta a főszereplőt.
Bödőcs Nabokovot idéz, Hajós pénzgyűjtésre buzdít, Lovasi elköszön az Indextől.
Új évaddal érkezik Hajós András műsora, a Dalfutár.
A műsorvezető egy hosszabb interjúban beszélt a műsora következő évadáról, a koronavírus-járványról, és arról, hogy elfogadna-e állami támogatást.
A TV2 sztárjai utazás közben készítettek egy őrületesen sármos szelfit.
Befőttesüvegben gitározni – online koncertek a járvány idején
Sosem nézhettünk még annyi koncertet, mint most, de kérdés, hogy pótolhatja-e a digitális élmény az eredetit. Van, aki a turnézás jövőjét, más a halálát látja az online közvetítésekben, de egyre valószínűbb, hogy a digitális koncertek a járvány után is velünk maradnak.
Ez a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár online műsora, amelyben Vas megyei kötődésű fiatal szövegírók és dalszerző-énekesek munkálkodnak – egymástól függetlenül – otthoni környezetben egy-egy új dal születésén.
9:5 lett az állás a csapatok versenyében a Nicsak, ki vagyok? műsorában. Judy, Majka és Hajós András győzedelmeskedett a másik csapat felett, akik térden állva gratuláltak ellenfeleiknek.
Bár Majka, Hajós András és Judy legyőzte Cyla, Ábel Anita és Ganxsta Zolee csapatát, a sztárcsapat tagjai nincsenek elkeseredve. A trió elárulta, hogy természetesen ők csak átengedték a győzelmet a másik csapatnak, puszta figyelmességből...
A sztárcsapatok közül kezdeti tippjeik után miután meghallották a segítséget volt aki örült, és volt, aki rájött, hogy nagyot hibázott. Hogy melyik csapat érezheti kicsikét jobban nyeregben magát, és Hajós András miért magát látná szívesen a Panda Maci jelmeze mögött, az a videóból kiderül!
Tilla elárulta, hogy szoros küzdelemre számíthatunk majd a csapatoktól, hiszen még semmi sincsen veszve a csapatok versenyében. Jelenleg 5:2-re Judy, Majka és Hajós András csapata vezet.
A Szuperdöntőben Malek Andrea, Tápai Szabina, Gáspár Evelin, Dukai Regina, Nagy Adri és Krausz Gábor fedték fel kilétüket.  A győztesnek járó trófeát a Judy, Majka, Hajós András összetételű sztárcsapat vehette át, ugyanis 9:5-re ők nyerték meg a Nicsak, ki vagyok? műsorát.
Felejthetetlen produkciók várnak ránk a Nicsak, ki vagyok? Szuperdöntőjében. Hat ismert ember vár arra, hogy felfedje végre kilétét egy utolsó megmérettetés során, és az is kiderül, hogy melyik sztárcsapaté lesz a győzelem! Tarts velünk ma este, és légy részese a döbbenetes leleplezéseknek!
Lehullt a lepel az első maszkról. Majka, Hajós András és Judy betalált tippjével, hiszen Malek Andit rejtette a Panda Maci.
Ismét Majkáék zsebelték be a pontot, hiszen a sztárcsapat tagjai pontosan tudták, hogy Gáspár Evelin a Gésa.
Új poszt a blogon: Ma. 22:00. Spektrum Home. Dalfutár – 3×02 Erről egy kicsit lemaradtam múlt héten, de tévés premierről van szó, hiszen a SuperTV2 után a Spektrum Home-on tűnik fel Hajós András dalösszekovácsolós sorozata, mégpedig a netes epizódjaival. Emlékeztető: Dalfutár 3. évad 2020. 04. ...
Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések között zajlik a TV2 maszkos műsorának felvétele, amit a nézők április 26-án láthatnak.
A Nicsak, ki vagyok zsűritagja most sem rejtette véka alá a véleményét.
Szerdán koronavírusteszt alá vetik a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show stábját, a stúdiót pedig ózongenerátorral fertőtlenítik a produkció vasárnapi szuperdöntője előtt. A Borsnak arról meséltek a sztárcsapatok, hogy mennyire várják a műsort.
Nézői nyomásra a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és egy Szuperdöntő keretében kiderül, kik rejtőznek a maszkok alatt. Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal is felfedi kilétét, de csak az után, hogy újból szuper produkciókkal ...
Az Egyenes Beszéd vendége Hajós András énekes, dalszerző.
A Spektrum Home új, nyolc részes sorozata Magyarország legnevesebb gyűjtőiről, galeristáiról fog szólni.
Az elmúlt évben nagyon sikeres évet zárt az NBT
Mozgalmas évet tudhat maga mögött a hazai bûnmegelõzés zászlóshajója, a Nemzeti Bűnmegelõzési Tanács (NBT). Ezen a területen mindig sok a teendő, a megelõzés folyamatos munka, útkeresés és építkezés, ezekből pedig tavaly sem volt hiány az NBT háza táján. Minderről Gratzer-Sövényházy ...
Még több cikk