20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Hajós András

Gundel Takács Gábor nem kérdez új vetélkedőjében a VIASAT3-on. Vivi és Fecsó esküvőjével egy fényűző különkiadással tér vissza a Feleségek luxuskivitelben.
Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor, akit az Áll az alku óta kénytelenek voltak hanyagolni a nézől.
Nem akárkik társaságában láthatjuk viszont ősztől.
Hatalmas boldogságot okozott neki elsőszülött lánya.
A zenész-műsorvezető Hajós András elárulta, kinek a hatására kezdett sportolni.
Budapest — Fontos része lett a sport Hajós András (49) életének, aki a Vasárnapi Blikknek elárulta, élete egyik csúcskorszakát éli. Tíz éve életmódot váltott, rendszeresen edz, és egy ideje már szakember is segíti. Ezt pedig Majkának (38) köszönheti.
Elképesztő meglepetés, visszatér a TV2-re a közkedvelt műsorvezető
Több mint egy év után tér vissza a képernyőjére Hajós András!
Bár Hajós András csaknem egy évvel ezelőtt elviharzott a csatornától, úgy hírlik, újra a TV2 képernyőjén bukkan majd fel a színész-műsorvezető.
A hétvégén kezdett el terjedni a hír, miszerint a Viasat 3 csatorna népszerű főzős műsora, az ország cukrászversenye, az Ide Süss! ősszel folytatódik a harmadik évaddal, és ezzel kapcsolatban az is felmerült, hogy Hajós András, az egyik műsorvezető ebben a munkában már nem vesz részt.
Újabb tévés munkától vált meg Hajós András: azt beszélik, hogy beleunt a műsorba.
Az beszélik, unta már a műsort, ezért nem lesz benne a Viasat3 cukrászműsorának harmadik évadában. Nem tisztázott a válás oka.
Sztárokkal és programokkal ünnepelte az Apák napját az UNICEF Magyarország.
Budapest — Meghökkentő őszinteséggel beszélt apjához fűződő viszonyáról Sebestyén Balázs (40) az UNICEF apák napi rendezvényén vasárnap.
Ismét összegyűjtöttük a hét aranyköpéseit.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában. Harmadik hétvégéjéhez érkezik a Sziget# a budapesti Hajógyári-szigeten, ahol az elkövetkezendő k...
Hazánkban idén először ünnepeli nagyszabású rendezvénnyel az UNICEF Magyarország az apák napját. Június 17-én 10 órától a Marczibányi téri Sportcentrumban apaságról szóló kerekasztal-beszélgetések és dedikálás mellett sportprogramok is várják az érdeklődő családokat.
David Beckham, Lewis Hamilton, Hugh Jackman és Novak Djokovic után, magyar sztárok is csatlakoztak egy világszerte zajló kampányhoz.
Az idén Hajós András, Pély Barna, Csernoviczki Éva, Kammerer Zoltán, Vajda Attila, Pars Krisztián, Harcsa Veronika, DJ Dominique, Horányi Juli, Pataki Zita, Gyetván Csaba, a The Carbonfools zenekar és a Sláger FM műsorvezetői is zöld pólóba bújnak június 1-jén. A Környezetvédelmi Világnapot ...
Fiatal női humoristának lenni nem sétagalopp – sehol a világon, Magyarországon meg még annyira sem –, van, aki szerint olyan, mint gladiátorként kisétálni a vadak közé, de az optimistábbak is óvatosan örülnek. Miérteket, példaképeket és bátrakat kerestünk.
Lefegyverző őszinteséggel beszélt a nőkről, a nőkhöz fűződő viszonyáról Hajós András, aki szót ejtett még a szoláriumban himbálózó herékről is.
Alig néhány napja indult el Lilu új vállalkozása, a Lilu­land.hu, az internetes portál máris érdekes témákat feszeget. Az eredetileg szépségápolással, és csajos dolgokkal foglalkozó oldal legutóbbi vendége Hajós András volt, aki egyszer csak himbálózó nemiszervéről kezdett beszélgetni a ...
˝A tehetség, a művészet, a kultúra, az semmilyen módon nem megítélhető, és nem megítélendő politikai szimpátia vagy hovatartozás alapján˝ – véli Nacsa Olivér. A humorista szerint a kulturális életben párbeszédnek kellene kezdődnie a más politikai nézeteket valló szereplők között. Arról ...
Ma este folytatódik az ország legszórakoztatóbb műveletlenségi vetélkedője. Hihetetlen okfejtésekből és derűs pillanatokból most sem lesz hiány. Az Észbontók című kvíz-show részer hétköznap 19.00 órától láthatók a Viasat3-on.
Még több cikk