22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
12°
Péntek
2020.04.07. kedd, Herman

Hajós András

A világjárvány miatt rengeteg híresség posztol arról, hogy mivel töltik az idejüket otthonukban. Persze sokan igyekeznek olyan dolgokat is csinálni, amikkel talán más helyzetben soha nem is próbálkoznának.
Hajós András számos fergeteges pillanatot okozott a nézőknek a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is. Parádés beszólásokat, elképesztően vicces poénokat és csipkelődéseket hallhattunk tőle, válogatásunkból pedig most fel is idézheted a legjobbakat!
Az első leleplezés újabb pontot hozott Majkáéknak.
Eljött egy újabb vasárnap, így újabb fantasztikus leleplezések vártak ránk a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! Percről-percre cikkünk segítségével újra átélheted az esti show legizgalmasabb pillanatait!
Jó ideig az utolsó leleplezést láthatták a TV2 nézői, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Nicsak, ki vagyok? szünetelni fog. A Béka kosztümje talán a műsor történetének legmegosztóbb szereplője volt és kilétét igazán profin titkolta. A két sztárcsapat tippjei között felmerült Kiszel ...
Ábel Anita sejtette, míg Hajós András sokkot kapott miután a Béka levette maszkát, ugyanis a rejtélyes jelmez alatt Jakupcsek Gabriella rejtőzött.
Az Angyal képzet hangjából a NOX fantasztikus énekesnőjére, Péter Szabó Szilviára asszociált Hajós András, aki eltökélte, hogy nem hagyja magát elbizonytalanítani a megérzésével kapcsolatban.
Ábel Anita után saját csapattársa, Hajós András is csipkelődni kezdett Majkával, aki senki tippjével sem értett egyet.
Megtörtént a hatodik adás első leleplezése, a Tökfej maszkja alatt pedig nem más lapult, mint az aranytorkú ifjú, Király Viktor, így Hajós András, Majka és Judy csapata egy újabb ponttal gazdagodott.
Már a produkció közepén kiderült, hogy egy tapasztalt énekes lehet a jelmez mögött. Majka pedig határozottan állította: ez csak a Király Viktor lehet, Cyla és Hajós András azonban nem értett vele egyet. Vajon kinek van igaza?
A Nicsak, ki vagyok? stúdiójában azonnal találgatni kezdtek a csapatok, hogy vajon ki lehet a zöld jelmez alatt. Hajós Andrásék csapata megállapította, hogy lehetséges, hogy egy középkorú hölgy lehet a maszk alatt, gesztusaiból és mozdulataiból ítélve. Vajon igazuk lesz?
Hajós András nem fogta vissza magát a Nicsak, ki vagyok? ötödik adásában sem, fergeteges poénjai hallatán sokszor a könnyünk is kicsordult a nevetéstől. Válogatásunkban most felidézheted a legjobb beszólásait és odamondásait!
A Nicsak, ki vagyok zsűrije felajánlotta a gázsija egy részét
Ábel Anita beszélt a koronavírus hatásairól.
Rengeteg meglepetést tartogatott a Nicsak, ki vagyok? ötödik adása is, amit látványos és izgalmas leleplezések sorozata tett emlékezetessé.
Majka csapata vitte a pálmát: a Róka második produkciójától ugyanis az egykori műsorvezetőre, Steiner Kristófra tippeltek. Majka, Judy és Hajós András így nem lepődött meg, amikor levette fejét a Róka, és Kristóf köszönt vissza.  Steiner Kristóf az adás végeztével vissza is utazik ...
A Múmia jelmez megosztó volt az ítészek között. Ács Bálintra, Kefirre, Rakonczai Imrére, még Oláh Gergőre is gondoltak a csapatok tagjai. Ám messze jártak az igazságtól.  Mindenki meglepetésére Feng Ya Ou bújt el a hatalmas fehér jelmezben. Az ítészek csapatai folyamatos versenyben vannak, ...
A színpadi mozgása miatt tippelt arra Hajós András, hogy a Róka jelmez alatt egy színész lapulhat. Lehet, hogy igaza van?
Csendesen indult az ötödik Nicsak, Ki Vagyok? A Rejtélyek színpada adása. A jelenlegi helyzetre való tekintettel nézők nélkül fogják az ítészek tippelni kiket rejthetnek a jelmezek.
Vasárnaponként újra zsűriszékben szórakoztat a műsorvezető, akinek mosolya mögött a Bors megtudta: nagy fájdalom lapul. Két évtized után gyermekei nemrég elhagyták a szülői házat, amit nehezen tud feldolgozni.
Hajós András elképesztő történeteket és poénokat mesélt a Nicsak, ki vagyok? negyedik adásában is. Válogatásunkból felidézheted a legjobb pillanatokat!
Egészen az adás végéig homály fedte az Elefánt-jelmez viselőjét, és végül mindenki számára nagy meglepetést okozott, hogy Pely Barna zenész-énekes változott át a műsor kedvéért. Pélyt Majka öreg sérült elefántnak nevezte, és Tilla szerint is úgy mozgott, mint egy zsák liszt, így A Dal ...
Hajós András számtalan elképesztő beszólással és sztorival szórakoztatta a nézőket a Nicsak, ki vagyok? showjában, sokszor szem nem maradt szárazon a nevetéstől elképesztő történetei hallatán. Válogatásunkban most felidézheted a legjobbakat!
Ötven séf, az ország legismertebb szakemberei készítik el a számukra legkedvesebb ételeket a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, amelyen Magyarország legelismertebb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai mutatkoznak be a Millenáris parkban május 21. és 24. között.
A Millenáris parkba várják a gasztronómia szerelmeseit május 21. és 24. között.
Ötven séf, az ország legismertebb szakemberei készítik el a számukra legkedvesebb ételeket a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, amelyen Magyarország legelismertebb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai mutatkoznak be a Millenáris parkban május 21. és 24. között.
Gourmet Fesztivál: tizedszer rendezik meg májusban a gasztrofesztivált
Ötven séf, az ország legismertebb szakemberei készítik el a számukra legkedvesebb ételeket a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, amelyen Magyarország legelismertebb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai mutatkoznak be a The post Gourmet Fesztivál: tizedszer rendezik meg ...
A Sztárban Sztár leszek! mesterétől lehengerlő produkciókat láthattunk a vasárnap esti Nicsak, ki vagyok? harmadik adásban.
Tilla extravagáns, pink szettben nyitotta meg a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpadának harmadik élő műsorát. Elérkezett az idő! A Nicsak, kivagyok? 3. adásának első fellépője a Busóman volt. Kattints a videóra, mert a tippelés előtt elképesztő...
Virág kiléte még mindig vitát generál a csapatokon belül: Judynak csak nehézségek árán sikerült meggyőznie Hajós Andrást és Majkát igazáról.
A Nicsak Ki vagyok? - A rejtélyek színpada harmadik műsora is tele volt váratlan helyzetekkel.
Hatalmas viták alakultak ki a Nicsak, Ki vagyok? TV2 legújabb show-műsorában a két ítész csapat között.
Hajós András a lehető legegyszerűbb logikát választotta ahhoz, hogy megfejtse Virág titkát, társai azonban nem értettek vele egyet. Vajon mi lesz a csapat végleges tippje?
Fergeteges kukorica csatába torkollott Popcorn produkciója: A nassolnivaló azonban nem csak a színpadot fordította fel,  ugyanis kilétével kapcsolatban is heves vita alakult ki. Hajós András, Judy és Majka csapatának egyre erősebb a gyanúja, hogy Majka felesége, Majoros Hajni az ellenállhatatlan finomság.
Vásáry André és Lakatos Márk a két csapat végleges tippje, ám Hajós András szerint Gladiátor direkt félrevezeti őket: A jelmez alatt szerinte egy énekesnő rejtőzik.
A csapatok egyelőre csupán Virág végtagjait használhatják kapaszkodóként kilétével kapcsolatban, ugyanis nem sok információt tudnak eddig róla: Hajós András pontosan ezért gondolja azt, hogy tippje bomba biztos, ugyanis arról a személyről, akire gondol, semmit sem tud.
Még több cikk