26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Hajós András

Augusztus 5-én este az A38 hajó megújult tetőteraszán a cosmic funk, a soul és a jazz kapja a főszerepet, a zenei ínyencek kedvence, az Amoeba Band és a Jazzbois ad koncertet. 061.hu A cosmic funk, soul, jazz és hiphop elemekből építkező Amoeba Band nem véletlenül vált a zenei ínyencek egyik ...
A szociológus is a 99 Mozgalom alapítói közé tartozik.
Ha felismertük, hogy az őszödi logika tévedés, akkor a generációváltás zászlaja alatt néhány jóképű politikus fotója mellett elférne ennek a politikának az értelmezése, kritikája is.
Karácsony Gergely főpolgármester alig pár napja indította el a 99 Mozgalmat, amely Dobrev Klára akciójához hasonlóan gyűjti magának a támogatókat. Dobrev a TeamDobrevet építi, Karácsony a mozgalomhoz kéri az emberek csatlakozását. Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán jelentette ...
Több volt államtitkár, egykori EU-s biztosok, munkanélküli volt olvasztárok, színészek, fodrászok, polgármesterek és tanulók is szerepelnek a Karácsony Gergely által életre hívott 99 Mozgalom alapító tagjai között.
Karácsony Gergely szombaton bejelentette, hogy miniszterelnöki álmokat dédelget, ezért megméreti magát az ellenzéki előválasztáson, majd új mozgalmat hirdetett. A 99 Mozgalom alapgondolata, hogy ők a 99 százalékot képviselik az 1 százalékkal szemben. Résztvevői pedig jobbára ismert balliberális ...
A 99 Mozgalom hivatalos célja az országegyesítés és „a kiváltságos kevesek egy százalékának trónfosztása”. The post Karácsony új mozgalma a leggazdagabb 1 százalék trónfosztását ígéri appeared first on pecsma.hu .
Karácsony Gergely elindul az ellenzéki előválasztáson, mint miniszterelnök-jelölt és 99 néven új mozgalmat indít, mely mögé több ismert személy is beállt.
A zene minden falat ledönt, ez derült ki Hajós András és Gyurci, a Down-szindrómás kamasz közös munkája során is. A zenész és a zenerajongó fiú muzsikálásból egy videó is született a Rejtett Kincsek Down Egyesület felkérésére.
Pánikrohamot kapott. The post Hajós András még a mentők számát is elfelejtette, annyira megijedt lánya balesete után first appeared on 24.hu .
A Mivanaveled Show műsorvezetői nem kímélték Hajóst, de ő sem hagyta magát.
Március 21-e van, a Down-szindróma világnapja. Nem véletlen a dátum: a 21-es kromoszóma genetikai elváltozása okozza ugyanis a Down-szindrómát. Magyarországon 1000 újszülöttből 1-et érint ez az állapot. Az érintettek szerint egyre elfogadóbb a társadalom a Down-szindrómás embertársaink ...
A népszerű tévés ritkán mutatja meg családját a nyilvánosságnak, most azonban kivételt tett.
Idén a szilveszter is rendhagyó módon zajlik: az elmaradt házibulik helyett pedig az RTL II ma esti műsorában a sztárokkal közösen mondhatunk búcsút az óévnek.
Ma sem azt kéri számon a Heti Hetesen senki, hogy provokatív, kritikus, gúnyos vagy neadjisten elfogult lett volna az a hang, amely a védjegyévé vált, hanem azt, hogy nem ismert ebben mértéket és következetességet, és ezzel máig nem néz szembe.
Liptai Claudia elárulta mikor és melyik műsorral tér vissza a képernyőre.
Közeledik a szeretet ünnepe és az újesztendő. A vírushelyzet okozta kényszerű bezárkózás most megteremti a lehetőségét, hogy terveket szőjünk, hogyan lesz boldogabb az újév. Tegyünk mindannyian így, kéri a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő – Bólints rá!  Kampányában. ...
Elindult a Budapest Bike Maffia decemberi akciója.
A kampányhoz többek között csatlakozott Mautner Zsófi, Hajós András, Kiss Ádám és Scherer Péter is.
Még több cikk