18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Csütörtök
12°
2019.10.21. hétfõ, Orsolya

Hajós András

- A Carson Coma zenekar kapta a fődíjat a 4. Magyar Klipszemle díjátadóján, amelyet csütörtök este rendeztek meg a budapesti Akvárium klubban.
Borítékolható, Sas-kabaré színvonal. Ez tényleg úgy hiányzott, mint az üveges tótnak a hanyattesés. media.blogstar.hu
A Carson Coma zenekar kapta a fődíjat a 4. Magyar Klipszemle díjátadóján, amelyet csütörtök este rendeztek meg a budapesti Akvárium klubban. MTI A rendezvényen, amelynek házigazdája Hajós András és Fluor volt, harminc szakmabelit díjaztak. Az Akváriumban megtartott gálán a versenybe benevezett ...
A legutóbbi napokban Tarlós beolvasott, Orbán előre gondolkodott, Kocsis Máté karácsonyozott, Karácsony fröccsözött, Lendvai pedig izgult. Lefülelt mondatok.   Nem pártot, hanem kurzust kell szervezni. (Puzsér Róbert publicista, független főpolgármester-jelölt, Azonnali.hu, szeptember 23.) Nálunk ...
Tamás Gáspár Miklós kitűnő publicista, ezúttal azonban elfelejtett tájékozódni. Egyik cikkében megpendítette, hogy „A szerkesztőváltás utáni 168 Óra első száma nagy Tarlós-interjúval nyit.” (hvg.hu, 2019.09.19.) A hetilap ugyanezen a napon jelent meg, talán ezzel magyarázható, hogy a neves ...
A zenész egy interjúban azt is elmondta, Schmidt Mária egyszer felkérte, írjon musicalt az 1956-os emlékévre. De nemet mondott.
2000-ben tartottuk az első Internet Hungary konferenciát, az idei két évtizedes évforduló pedig kiváló lehetőséget ad arra, hogy megnézzük, hova jutott el a magyar internetes gazdaság ennyi idő alatt. Első konferenciánk idején 1,6 millió magyar mobil előfizetés volt, és még csak minden 10. magyar ...
Hajós András a közte és Majka közötti hasonlóságokról beszélt. Hajós András egykori önmagát látja Majkában. Mára mindketten megtanulták, hogy a hírnév múlandó. velvet.hu
Budapest — A napokban meglepően őszinte interjút adott Majka (40) az Indexnek arról, min ment keresztül három éve, amikor súlyos idegi kimerültség miatt szakemberhez fordult. A zenész azt nyilatkozta, ebben az időszakban lett igazán jóban Hajós Andrással (50), akinek rengeteget köszönhet, szinte ...
Megnyílt élete talán legnehezebb időszakával kapcsolatban Majka (40). A zenész három éve úgy érezte, élete zátonyra futott, szakember segítségét kérte. Pedig Majka 2016-ban csúcsra járatta magát, a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetőjeként folyton képernyőn volt, közben megállás ...
Százszor vissza akartak vinni az RTL Klubhoz, mondta a zenész egy beszélgetésben.
Az egyik kertévén indult, majd a Youtube-on folytatta életét a Dalfutár, ami nemcsak azért izgalmas, mert - ahogy Hajós András, a műsor ötletgazdája mondja - olyan, mint egy krimi, ahol a kirakós darabjaiból egyszer csak összeáll valami értelmes, hanem mert úgy enged betekintést a slágergyártás ...
A csípős nyelvű műsorvezetőnő egy különleges színpadi talkshow-val robbantja be a szeptembert, ahol egyszerre hat férfit faggat majd. A gyeplőt itt majd nem engedi ki a kezéből, ő lesz a főnök, a magánéletében azonban ennél sokkal engedékenyebb.
Ha ma Magyarországon az van, amit Lovasi András mond, akkor annak eleve nincs értelme, amit a TGM-típusú értelmiség mond, illetve csinál – talaját veszti egész narratívájuk.
A TV2-nek nem kellett a Dalfutár, pedig a második évad alapján még mindig az egyik legjobb eredeti koncepció az elmúlt évekből. Tovább a cikkre: Kevés... The post Kevés jobb dolog van a magyar Youtube-on, mint Hajós András műsora appeared first on Panoramanet .
Majka őszintén beszélt az egyik legfontosabb kötelékről, a barátságról, és szó esett a Curtisszel való kapcsolatáról is.
A Spektrum Home csatornán térhet vissza Liptai Claudia, aki Férfiszemmel címmel indít új műsort. A Vasárnapi Blikk szerint Claudia hat férfival beszélget majd, információjuk szerint... The post Így tér vissza Liptai Claudia a képernyőre appeared first on Panoramanet .
Elsőként tudtuk meg: a népszerű tévést hamarosan újra láthatjuk!
Mozgósítási versenyben vannak az ellenzéki pártok, az előválasztási küzdelem sokkal többről szól, mint arról, ki lesz Tarlós István kihívója az őszi önkormányzati választáson. A kampány véghajrájába a maga módján a főpolgármester is beszállt.
A színész-rendező nem írt neveket, de világossá tette: a politika mégiscsak egy szakma.
A politika mégiscsak egy szakma, indokolta Alföldi Róbert, hogy miért Karácsony Gergely támogatására buzdít a budapesti ellenzéki előválasztáson.
Tud verekedni, ha kell, de végsőkig hisz a párbeszédben. A neten újraélesztett Dalfutár a példa, hogy a jófejség és a világbéke is lehet biznisz, nemcsak... The post Hajós András: Olyan világ nem jöhet, hogy ne mehessek be a közértbe parizert venni appeared first on Panoramanet .
"Hajós András énekes, dalszerző, humorista is Karácsony Gergelyt támogatja az előválasztáson." - írt a Párbeszéd szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Karácsony Facebook-oldalára közös képeket is feltöltött.
Budapest — Nehezen dolgozta fel Hajós András (50), hogy a gyermekei a zene helyett a versenyszerű sportolást választották életcéljuknak.
Még több cikk