16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

Hajós András

Idén a szilveszter is rendhagyó módon zajlik: az elmaradt házibulik helyett pedig az RTL II ma esti műsorában a sztárokkal közösen mondhatunk búcsút az óévnek.
Ma sem azt kéri számon a Heti Hetesen senki, hogy provokatív, kritikus, gúnyos vagy neadjisten elfogult lett volna az a hang, amely a védjegyévé vált, hanem azt, hogy nem ismert ebben mértéket és következetességet, és ezzel máig nem néz szembe.
Liptai Claudia elárulta mikor és melyik műsorral tér vissza a képernyőre.
Közeledik a szeretet ünnepe és az újesztendő. A vírushelyzet okozta kényszerű bezárkózás most megteremti a lehetőségét, hogy terveket szőjünk, hogyan lesz boldogabb az újév. Tegyünk mindannyian így, kéri a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő – Bólints rá!  Kampányában. ...
Elindult a Budapest Bike Maffia decemberi akciója.
A kampányhoz többek között csatlakozott Mautner Zsófi, Hajós András, Kiss Ádám és Scherer Péter is.
Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, ami az idén valószínűleg más lesz, mint eddig. Ha jól figyelünk, megláthatjuk a változásban is a jót. Gondoljunk csak bele, hogy hány ünnep telt el féktelen rohanással, felesleges költekezéssel és mértéktelen lakomázással. A vírushelyzet okozta ...
Eddig összesen kétszer kellett csak leállnia 22 éves pályafutása alatt a Groovehouse együttesnek. Először kilenc éve, amikor Judy kislánya Maja megszületett, másodszor pedig a koronavírus első hulláma alatt. Most ismét leállásra kényszerült a népszerű együttes. Ugyan fellépések nincsenek, de ...
A Magyar Természetvédők Szövetsége 2020 tavaszán, még a karantén alatt indította el az Életigenlő társadalmat és gazdaságot! petícióját.
A Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő – Bólints rá! kampányához számos ismert ember csatlakozott. Azt kérik, hogy a Black Friday okozta őrület helyett mindenki válassza a fenntartható életet, csökkentse a fogyasztását és ezzel is védje a természetet! A kampány 3 kisfilmmel indul, ...
November 17-én, kedden, a Vállalkozás művészete címmel online rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a The Sound of Business elnevezésű Vállalkozói Napját. The post Online vállalkozói napot tart a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara appeared first on Vásárhely24 .
A Covid19-világjárvány terjedéséhez nagymértékben hozzájárult a modern életformánk. Elvettük az állatok élőhelyeit, így megnőtt az állatról emberre terjedő betegségek száma, a globális világ miatt a koronavírus gazdasági, társadalmi következményei az egész emberiség számára ...
A Kaktusz álarc mögött Dr. Tóth Tamás volt. De a meglepetések sora folytatódik, ugyanis olyan dolog lesz a következő Álarcos énekesben, amire még nem volt példa a magyarországi műsor történetében! A következő héttől állandó vendégnyomozók segítenek be az alapgárdának! Minden adásban egy ...
Jogosítvány nélkül vezetett a Kismenők című tehetségkutatóban feltűnt 17 éves Attila, aki vasárnap autóbalesetben meghalt a Károly Körúton.
Népszerű tehetségkutatóban tűnt fel az a 17 éves fiú négy évvel ezelőtt, aki vasárnap hajnalban szörnyethalt Budapesten, a Károly körúti autóbalesetben. Az anyós­ülésen ülő 14 éves barátját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Attila jogosítvány nélkül vezetett. A család fájdalma mérhetetlen.
Idén második alkalommal állította össze a külföldön is labdába rúgó könnyűzenei együttesek listáját a HOTS.
Tizenöt éve történt a régészeti lopás, de csak most sikerült visszaszolgáltatni a tárgyakat Marokkónak. Az egész három tonnát nyom.
Jogásznak indult Hajós András, végül szociológus diplomát szerzett. Volt saját zenekara és tévéműsora is, majd e kettőt ötvözte a Dalfutárban. A biciklivel suhanó különutasság az első évad után a műsor közvetítő felületén is megjelent, amikor a tévéről és netre költözött.
Jogásznak indult Hajós András, végül szociológus diplomát szerzett. Volt saját zenekara és tévéműsora is, majd e kettőt ötvözte a Dalfutárban. A biciklivel suhanó különutasság az első évad után a műsor közvetítő felületén is megjelent, amikor a tévéről és netre költözött.
Egy hosszabb ideig tartó betegség után a felépülés eltarthat jó darabig. Nagyban megkönnyíthetjük ezt az időszakot szervezetünk számára, amennyiben olyan ételeket fogyasztunk, amelyek jótékony hatást gyakorolnak legyengült szervezetünkre.
Vasárnap demonstráltak a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetősége ellen, amely eseményen koncerteket is tartottak.
Néhány százan vettek részt a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése elleni vasárnapi demonstráción.
Az ország nagyvárosaiba is eljutott az egyetemfoglalók lángja, Pesten megtelt a Szabadság tér. Cikkünk frissül.
Sztrájkalapot is létre fognak hozni. Mineközben elindultak több futó a vidéki egyetemi városokba, a fővárosi szimpatizánsokat pedig vasárnap 16 órára a Szabadság térre hívták az SZFE-sek.
Bajban van a főváros egyik legszerethetőbb helye, ahol Cseh Tamástól Csurka Istvánig, Péterfy Boritól Boncz Gézáig rengeteg ismert művész és sportoló megfordult. De máig betévednek ide az éjszakában megfáradt fiatalok is, és nem ritka, hogy Járai Márk vagy Hajós András zenél éppen. A Calgary ...
Még több cikk