1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.18. kedd, Auguszta

Hajós András

Sass Dani (32), az Ide süss! műsorvezetője elképesztő munkatempót diktál az ünnepek előtt, hogy aztán kipihenhesse magát, mert karácsonykor az édesanyja veszi át a konyhafőnöki teendőket. Ráadásul azt is elárulta, hogy tavasszal Ábel Anitával tér vissza a VIASAT3-ra.
Emlékeztető: NŐComment! 1. évad at Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:00. Spektrum Home. NŐComment! – 1×01 (előzetesek) És a harmadik saját gyártású Spektrum Home-sorozat is elindul. Ahol a hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik… mindent és mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Pont úgy, ahogyan azt bármelyikünk tenné a saját ...
Új poszt a blogon: Újabb nap, újabb Spektrum Home-os premier. A NŐComment! egy színpadi változattal is rendelkező rendhagyó női talkshow többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával, Falusi Mariannal, Balázsovits Edittel, Osvárt Andreával, Kiss Orsival, Bódi Margóval, Gryllus ...
Őszintén sajnálom, sőt, röstellem, hogy tegnap nem írtam Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely polgármesteréről, de most mindent bepótolok.
Szép helyezést ért el Hajós András fia Artúr, és sporttársa, Stréli Bence a strandröplabda tornán, a III. nyári ifjúsági olimpián Buenos Airesben: a magyar páros negyedik lett. Összességében a magyar küldöttség fantasztikusan szerepelt a játékokon: összesen 12 arany-, 7 ezüst- és öt bronzérmet hoztak haza Argentínából.
Gyere el te is október 20-án az Art&Design Market, ahol egy izgalmasnak ígérkező kerekasztal-beszélgetésen túl a legmenőbb hazai tervezőkkel és munkáikkal is megismerkedhetsz.
A műsorvezető fia hazánkat képviseli az argentínai ifjúsági olimpián, itthonról pedig az egész család szorít érte éjszakánként.
Budapest — Büszkeséggel és aggodalommal telnek Hajós András (49) mindennapjai.
Budapest — Most már biztos, hogy nem kerül tévéképernyőre Hajós András (49) két díjat is nyert Dalfutár című műsora. Miután az év elején visszaszerezte a jogokat a TV2-től, több csatornával is tárgyalni kezdett, de egyik sem vezetett eredményre.
Videó is van a különös biciklis futásról.
Külön-külön biciklizni és futni bárki tud.
A két műsorvezető igen extrém módját választotta a futásnak.
Sass Dani mellett vezeti az Ide süss!-t. Ábel Anita örül, hogy végre nem versenyzőként szerepel gasztroműsorban.
Hajós András két évad után otthagyja az Ide süss! műsor vezetését, Ábel Anita kerül a helyére.
Hajós két évad után ment el a műsorból, amit a harmadik évadban már Anita vezet. Csak az édes kóstolókkal kell óvatosan bánnia.
A retró rajongóit lehet, hogy érdekelni fogja ez a magyar film.
Az akkori kontextusban még senki nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, mára viszont elég sokat mondóvá vált Majka egyik korábbi, vicces beszólása.
Egy másik csatornától is kapott lehetőséget.
Budapest – Elképesztő sztárkavalkád lesz a A VIASAT3 új generációs show-jában, a KérdezŐ-ben! A műsor Gundel Takács Gábor vezetésével indul augusztus 27-én.
Gundel Takács Gábor nem kérdez új vetélkedőjében a VIASAT3-on. Vivi és Fecsó esküvőjével egy fényűző különkiadással tér vissza a Feleségek luxuskivitelben.
Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor, akit az Áll az alku óta kénytelenek voltak hanyagolni a nézől.
Nem akárkik társaságában láthatjuk viszont ősztől.
Hatalmas boldogságot okozott neki elsőszülött lánya.
Még több cikk