9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Hajós András

November 17-én, kedden, a Vállalkozás művészete címmel online rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a The Sound of Business elnevezésű Vállalkozói Napját. The post Online vállalkozói napot tart a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara appeared first on Vásárhely24 .
A Covid19-világjárvány terjedéséhez nagymértékben hozzájárult a modern életformánk. Elvettük az állatok élőhelyeit, így megnőtt az állatról emberre terjedő betegségek száma, a globális világ miatt a koronavírus gazdasági, társadalmi következményei az egész emberiség számára ...
A Kaktusz álarc mögött Dr. Tóth Tamás volt. De a meglepetések sora folytatódik, ugyanis olyan dolog lesz a következő Álarcos énekesben, amire még nem volt példa a magyarországi műsor történetében! A következő héttől állandó vendégnyomozók segítenek be az alapgárdának! Minden adásban egy ...
Jogosítvány nélkül vezetett a Kismenők című tehetségkutatóban feltűnt 17 éves Attila, aki vasárnap autóbalesetben meghalt a Károly Körúton.
Népszerű tehetségkutatóban tűnt fel az a 17 éves fiú négy évvel ezelőtt, aki vasárnap hajnalban szörnyethalt Budapesten, a Károly körúti autóbalesetben. Az anyós­ülésen ülő 14 éves barátját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Attila jogosítvány nélkül vezetett. A család fájdalma mérhetetlen.
Idén második alkalommal állította össze a külföldön is labdába rúgó könnyűzenei együttesek listáját a HOTS.
Tizenöt éve történt a régészeti lopás, de csak most sikerült visszaszolgáltatni a tárgyakat Marokkónak. Az egész három tonnát nyom.
Jogásznak indult Hajós András, végül szociológus diplomát szerzett. Volt saját zenekara és tévéműsora is, majd e kettőt ötvözte a Dalfutárban. A biciklivel suhanó különutasság az első évad után a műsor közvetítő felületén is megjelent, amikor a tévéről és netre költözött.
Jogásznak indult Hajós András, végül szociológus diplomát szerzett. Volt saját zenekara és tévéműsora is, majd e kettőt ötvözte a Dalfutárban. A biciklivel suhanó különutasság az első évad után a műsor közvetítő felületén is megjelent, amikor a tévéről és netre költözött.
Egy hosszabb ideig tartó betegség után a felépülés eltarthat jó darabig. Nagyban megkönnyíthetjük ezt az időszakot szervezetünk számára, amennyiben olyan ételeket fogyasztunk, amelyek jótékony hatást gyakorolnak legyengült szervezetünkre.
Vasárnap demonstráltak a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetősége ellen, amely eseményen koncerteket is tartottak.
Néhány százan vettek részt a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése elleni vasárnapi demonstráción.
Az ország nagyvárosaiba is eljutott az egyetemfoglalók lángja, Pesten megtelt a Szabadság tér. Cikkünk frissül.
Sztrájkalapot is létre fognak hozni. Mineközben elindultak több futó a vidéki egyetemi városokba, a fővárosi szimpatizánsokat pedig vasárnap 16 órára a Szabadság térre hívták az SZFE-sek.
Bajban van a főváros egyik legszerethetőbb helye, ahol Cseh Tamástól Csurka Istvánig, Péterfy Boritól Boncz Gézáig rengeteg ismert művész és sportoló megfordult. De máig betévednek ide az éjszakában megfáradt fiatalok is, és nem ritka, hogy Járai Márk vagy Hajós András zenél éppen. A Calgary ...
Váratlan bejelentés érkezett Dr Majorostól.
Augusztusban nemcsak a nyártól vagyunk kénytelenek búcsúzni, hanem a veszteségeinket is számba kellett vennünk. Azt tudtuk, hogy Sziget nélkül fogjuk zárni a hónapot, de megtudtuk azt is, hogy az Ünnepi Könyvhétről is lemondhatunk idén. Közben Vidnyányszky Attila a Színház- és Filmművészeti ...
A rapper szakember segítségével tudott és tud csak lépést tartani az életével. De már kimászott a gödörből.
Beindult a sokak szerint legszerethetőbb tévés sorozat, a Dalfutár negyedik szériája – ami már rég a YouTube-ra költözött. Ezt az alkotók azonban egyáltalán nem bánják, hatalmas szabadságot ad számukra az önállósodás. Amikor leültünk a két producerrel beszélgetni, kiderült, hogy Hajós ...
Hajós András fia és barátja saját korosztályában nyerte meg a strandröplabda bajnokságot.
Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett drogról, szerelemről, szorongásról, gyerekekről, könyvekről, Erdélyről és Lovasi Andrásról.
Budapest — „Ahogy telnek az évek, az atyai büszkeség helyét egyre inkább átveszi a tisztelet” – fogalmazott közösségi oldalán Hajós András (51), miután a fia, Hajós Artúr (19) a társával, Stréli Bencével (19) első helyezést ért el az országos strandröplabda-bajnokság U22-es mezőnyében.
Garantáltan mosolyt csal az arcunkra.
Majka és Curtis közös projektje hatalmasat ütött!
Új poszt a blogon: Amíg a Songland szünetel, addig itt van nekünk a Dalfutár, nem? Hajós András dalkészítős sorozata tegnap visszatért, a tovább mögött megnézhető a 4x01-es epizód. Ilyen lett a Dalfutár 4. évados premierje 2020. 08. 04. 21:47 - Írta: winnie Szólj hozzá | kategória: hazai ...
A kőszinházak közül elsőként vállalt előadásokat a budapesti Átrium, amely július 26-án rendhagyó szereposztással vitte színre Nassim Soleimanpour iráni alkotó nemzetközi sikert aratott különleges darabját, a Fehér nyuszi, vörös nyuszi címűt: Hajós András zenész-előadóművész játszotta a főszereplőt.
Bödőcs Nabokovot idéz, Hajós pénzgyűjtésre buzdít, Lovasi elköszön az Indextől.
Új évaddal érkezik Hajós András műsora, a Dalfutár.
A műsorvezető egy hosszabb interjúban beszélt a műsora következő évadáról, a koronavírus-járványról, és arról, hogy elfogadna-e állami támogatást.
A TV2 sztárjai utazás közben készítettek egy őrületesen sármos szelfit.
Befőttesüvegben gitározni – online koncertek a járvány idején
Sosem nézhettünk még annyi koncertet, mint most, de kérdés, hogy pótolhatja-e a digitális élmény az eredetit. Van, aki a turnézás jövőjét, más a halálát látja az online közvetítésekben, de egyre valószínűbb, hogy a digitális koncertek a járvány után is velünk maradnak.
Ez a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár online műsora, amelyben Vas megyei kötődésű fiatal szövegírók és dalszerző-énekesek munkálkodnak – egymástól függetlenül – otthoni környezetben egy-egy új dal születésén.
Még több cikk