32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
28°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Hajós András

A TV2 sztárjai utazás közben készítettek egy őrületesen sármos szelfit.
Befőttesüvegben gitározni – online koncertek a járvány idején
Sosem nézhettünk még annyi koncertet, mint most, de kérdés, hogy pótolhatja-e a digitális élmény az eredetit. Van, aki a turnézás jövőjét, más a halálát látja az online közvetítésekben, de egyre valószínűbb, hogy a digitális koncertek a járvány után is velünk maradnak.
Ez a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár online műsora, amelyben Vas megyei kötődésű fiatal szövegírók és dalszerző-énekesek munkálkodnak – egymástól függetlenül – otthoni környezetben egy-egy új dal születésén.
9:5 lett az állás a csapatok versenyében a Nicsak, ki vagyok? műsorában. Judy, Majka és Hajós András győzedelmeskedett a másik csapat felett, akik térden állva gratuláltak ellenfeleiknek.
Bár Majka, Hajós András és Judy legyőzte Cyla, Ábel Anita és Ganxsta Zolee csapatát, a sztárcsapat tagjai nincsenek elkeseredve. A trió elárulta, hogy természetesen ők csak átengedték a győzelmet a másik csapatnak, puszta figyelmességből...
A sztárcsapatok közül kezdeti tippjeik után miután meghallották a segítséget volt aki örült, és volt, aki rájött, hogy nagyot hibázott. Hogy melyik csapat érezheti kicsikét jobban nyeregben magát, és Hajós András miért magát látná szívesen a Panda Maci jelmeze mögött, az a videóból kiderül!
Tilla elárulta, hogy szoros küzdelemre számíthatunk majd a csapatoktól, hiszen még semmi sincsen veszve a csapatok versenyében. Jelenleg 5:2-re Judy, Majka és Hajós András csapata vezet.
A Szuperdöntőben Malek Andrea, Tápai Szabina, Gáspár Evelin, Dukai Regina, Nagy Adri és Krausz Gábor fedték fel kilétüket.  A győztesnek járó trófeát a Judy, Majka, Hajós András összetételű sztárcsapat vehette át, ugyanis 9:5-re ők nyerték meg a Nicsak, ki vagyok? műsorát.
Ismét Majkáék zsebelték be a pontot, hiszen a sztárcsapat tagjai pontosan tudták, hogy Gáspár Evelin a Gésa.
Felejthetetlen produkciók várnak ránk a Nicsak, ki vagyok? Szuperdöntőjében. Hat ismert ember vár arra, hogy felfedje végre kilétét egy utolsó megmérettetés során, és az is kiderül, hogy melyik sztárcsapaté lesz a győzelem! Tarts velünk ma este, és légy részese a döbbenetes leleplezéseknek!
Lehullt a lepel az első maszkról. Majka, Hajós András és Judy betalált tippjével, hiszen Malek Andit rejtette a Panda Maci.
Új poszt a blogon: Ma. 22:00. Spektrum Home. Dalfutár – 3×02 Erről egy kicsit lemaradtam múlt héten, de tévés premierről van szó, hiszen a SuperTV2 után a Spektrum Home-on tűnik fel Hajós András dalösszekovácsolós sorozata, mégpedig a netes epizódjaival. Emlékeztető: Dalfutár 3. évad 2020. 04. ...
Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések között zajlik a TV2 maszkos műsorának felvétele, amit a nézők április 26-án láthatnak.
A Nicsak, ki vagyok zsűritagja most sem rejtette véka alá a véleményét.
Szerdán koronavírusteszt alá vetik a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show stábját, a stúdiót pedig ózongenerátorral fertőtlenítik a produkció vasárnapi szuperdöntője előtt. A Borsnak arról meséltek a sztárcsapatok, hogy mennyire várják a műsort.
Nézői nyomásra a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és egy Szuperdöntő keretében kiderül, kik rejtőznek a maszkok alatt. Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal is felfedi kilétét, de csak az után, hogy újból szuper produkciókkal ...
Az Egyenes Beszéd vendége Hajós András énekes, dalszerző.
A Spektrum Home új, nyolc részes sorozata Magyarország legnevesebb gyűjtőiről, galeristáiról fog szólni.
Az elmúlt évben nagyon sikeres évet zárt az NBT
Mozgalmas évet tudhat maga mögött a hazai bûnmegelõzés zászlóshajója, a Nemzeti Bűnmegelõzési Tanács (NBT). Ezen a területen mindig sok a teendő, a megelõzés folyamatos munka, útkeresés és építkezés, ezekből pedig tavaly sem volt hiány az NBT háza táján. Minderről Gratzer-Sövényházy ...
A Nicsak, ki vagyok? hatodik adása bár már felvételről ment, de továbbra is óriási energiával vágtak neki a műsornak a sztárcsapatok és a jelmezes versenyzők. Válogatásunkból most felidézheted a rejtélyek színpadának fergeteges poénjait a legutóbbi adásból!
Hajós András elképesztő humorral vitte végig a Nicsak, ki vagyok? mind a hat adását. A csapattag sokszor humoros szurkálódásával, sokszor elképesztő poénjaival vette le a nézőket a lábukról.
A világjárvány miatt rengeteg híresség posztol arról, hogy mivel töltik az idejüket otthonukban. Persze sokan igyekeznek olyan dolgokat is csinálni, amikkel talán más helyzetben soha nem is próbálkoznának.
Hajós András számos fergeteges pillanatot okozott a nézőknek a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is. Parádés beszólásokat, elképesztően vicces poénokat és csipkelődéseket hallhattunk tőle, válogatásunkból pedig most fel is idézheted a legjobbakat!
Az első leleplezés újabb pontot hozott Majkáéknak.
Eljött egy újabb vasárnap, így újabb fantasztikus leleplezések vártak ránk a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! Percről-percre cikkünk segítségével újra átélheted az esti show legizgalmasabb pillanatait!
Jó ideig az utolsó leleplezést láthatták a TV2 nézői, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Nicsak, ki vagyok? szünetelni fog. A Béka kosztümje talán a műsor történetének legmegosztóbb szereplője volt és kilétét igazán profin titkolta. A két sztárcsapat tippjei között felmerült Kiszel ...
Ábel Anita sejtette, míg Hajós András sokkot kapott miután a Béka levette maszkát, ugyanis a rejtélyes jelmez alatt Jakupcsek Gabriella rejtőzött.
Az Angyal képzet hangjából a NOX fantasztikus énekesnőjére, Péter Szabó Szilviára asszociált Hajós András, aki eltökélte, hogy nem hagyja magát elbizonytalanítani a megérzésével kapcsolatban.
Ábel Anita után saját csapattársa, Hajós András is csipkelődni kezdett Majkával, aki senki tippjével sem értett egyet.
Megtörtént a hatodik adás első leleplezése, a Tökfej maszkja alatt pedig nem más lapult, mint az aranytorkú ifjú, Király Viktor, így Hajós András, Majka és Judy csapata egy újabb ponttal gazdagodott.
Már a produkció közepén kiderült, hogy egy tapasztalt énekes lehet a jelmez mögött. Majka pedig határozottan állította: ez csak a Király Viktor lehet, Cyla és Hajós András azonban nem értett vele egyet. Vajon kinek van igaza?
A Nicsak, ki vagyok? stúdiójában azonnal találgatni kezdtek a csapatok, hogy vajon ki lehet a zöld jelmez alatt. Hajós Andrásék csapata megállapította, hogy lehetséges, hogy egy középkorú hölgy lehet a maszk alatt, gesztusaiból és mozdulataiból ítélve. Vajon igazuk lesz?
Még több cikk