10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Hajós András

Élete legnagyobb félelméről mesélt Majoros Hajnalka: Dundika nagyon fél a víztől, mára azonban sikerült legyőznie iszonyát.
Emlékezető: Ide süss! 3. évad - Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 20:00. VIASAT3. Ide süss! – 3×01 (előzetes) – napiban! (és két hét múlva jön a 4. évad is) Folytatódik a The Great British Bake Off licencére épülő cukrászos realityverseny, amiben annyi a változás, hogy Ábel Anita jön műsort vezetni Hajós András helyett, Sass Dani ...
Eközben kiderül, hogy mi az, ami nem fér be Cicciolina szájába.
Hajós Andrásnak volt valaha egy show-műsora a TV2-n, amelyről „Meglepő és mulatságos” címmel jelent meg kritika anno, utalva arra, hogy a műsor szórakoztató volt, ám egyben szokatlan is a kereskedelmi televíziózás történetében. Nem is volt hosszú életű a műsor, mivel nem hozta a szükséges ...
A YouTube-on folytatja karrierjét az ismert tévés.
A Gyertek át! új évadában nem finomkodnak egymással a celebek.
A 19 éves Závodi Marcel januárban adta ki első nagylemezét, amit hamarosan élőben is bemutat – önállóan és Nicki Minaj előtt is. Interjú.
Budapest — Újult erővel indul az RTL sztárvetélkedője, ahol a feladatok mellett a beszólások kerülnek fókuszba!
A Füttyös után újabb nagyszerű kollaborációban tér vissza Király Viktor és Majka. A „Filter” című számban a kamukapcsolatokról rántják le a leplet.
Videóüzenetben érvel Karácsony mellett.
A zenész-tévés beállt Karácsony Gergely mögé, azonban azt elismeri, Karácsony nem egy forradalmár alkat.
... The post Mi az a villámkérdések?! appeared first on Péter Szántós Blog .
Istenes Bence vehette át az Év Médiaszemélyisége díjat szombaton este a 2019-es Médiabálon a győri egyetemi csarnokban. A televíziós műsorvezető karrierje 2008-ban indult a VIVA TV-nél, azóta az RTL Klub állandó arca, tavaly pedig a német X-Factort is ő vezette.
„Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!” – fakadt ki Hajós András, akinek valaki ellopta az 50 ezer forint készpénzt tartalmazó pénztárcáját szombaton délelőtt. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, így érthető, hogy a nem a ...
A zeneszerző–humorista szerint az Orbán-rezsim egyik legnagyobb trükkje az a hazugság, hogy „de legalább rend van”.
Sass Dani (32), az Ide süss! műsorvezetője elképesztő munkatempót diktál az ünnepek előtt, hogy aztán kipihenhesse magát, mert karácsonykor az édesanyja veszi át a konyhafőnöki teendőket. Ráadásul azt is elárulta, hogy tavasszal Ábel Anitával tér vissza a VIASAT3-ra.
Emlékeztető: NŐComment! 1. évad at Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:00. Spektrum Home. NŐComment! – 1×01 (előzetesek) És a harmadik saját gyártású Spektrum Home-sorozat is elindul. Ahol a hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik… mindent és mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Pont úgy, ahogyan azt bármelyikünk tenné a saját ...
Új poszt a blogon: Újabb nap, újabb Spektrum Home-os premier. A NŐComment! egy színpadi változattal is rendelkező rendhagyó női talkshow többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával, Falusi Mariannal, Balázsovits Edittel, Osvárt Andreával, Kiss Orsival, Bódi Margóval, Gryllus ...
Őszintén sajnálom, sőt, röstellem, hogy tegnap nem írtam Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely polgármesteréről, de most mindent bepótolok.
Szép helyezést ért el Hajós András fia Artúr, és sporttársa, Stréli Bence a strandröplabda tornán, a III. nyári ifjúsági olimpián Buenos Airesben: a magyar páros negyedik lett. Összességében a magyar küldöttség fantasztikusan szerepelt a játékokon: összesen 12 arany-, 7 ezüst- és öt bronzérmet hoztak haza Argentínából.
Gyere el te is október 20-án az Art&Design Market, ahol egy izgalmasnak ígérkező kerekasztal-beszélgetésen túl a legmenőbb hazai tervezőkkel és munkáikkal is megismerkedhetsz.
A műsorvezető fia hazánkat képviseli az argentínai ifjúsági olimpián, itthonról pedig az egész család szorít érte éjszakánként.
Még több cikk