27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Göncz Árpád

2002 óta összesen 16302 kegyelmi kérelmet nyújtottak be a köztársasági elnöknek, ebből 328-at elfogadtak, 15974-et elutasítottak. A vizsgálat elég széleskörű: környezettanulmányt végeznek, véleményt kérnek a büntetésvégrehajtási intézettől, amennyiben már börtönben van az illető, ...
Túlzás nélkül állítható, hazánkban is nagyon népszerű volt a 100 éve született II. János Pál pápa (†84), akinek halála után is megmaradt az emberekben a kultikus tisztelet és rajongás.
Ha egyoldalúak is, megfontolandó gondolatok sorakoznak Löffler Tibor írásában. Ezért döntött a Válasz Online annak közlése mellett.
Közösségi oldalán búcsúzik Göncz Árpád özvegyétől Budapest főpolgármestere.
A néhai köztársasági elnök özvegye 96 éves volt.
Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye életének 97. évében családja körében – tájékoztatta az MTI-t szerdán a család nevében Gulyás András titkárságvezető, a Göncz Árpád Alapítvány kuratóriumának elnöke. The post Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye appeared first on .
A néhai köztársasági elnök özvegye 97 éves volt.
A rendszerváltó elit az ellenzékkel egyetemben a sefteléssel és a rövidtávú érdekeivel volt elfoglalva. Végső soron ezzel ágyaztak meg a 2010 utáni világnak is.
Miközben jelenleg alig van ember Budapest utcáin, kereken 30 évvel ezelőtt óriási tömegek gyűltek össze a város különböző pontjain, hogy láthassák Diana hercegnőt és Károly herceget. A walesi hercegi pár különgépe 1990. május 7-én landolt Ferihegyen, ahol az akkor frissen kinevezett ideiglenes ...
A 30 éve a rendszerváltás után megalakult első Országgyűlésre emlékeztek Göncz Árpád szobránál az ellenzéki politikusok.
A Demokratikus Koalíció elnöke az 1990-es szabadon választott parlament megalakulásáról megemlékező beszédében a rendszerváltozás jelképének nevezte Göncz Árpádot. Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán az esemény után megosztott beszédben úgy fogalmazott: Göncz Árpád volt az, aki talán a ...
Az "igazi köztársaság" hiányáról beszélt a parlament MSZP-s alelnöke szombaton Budapesten, Göncz Árpád volt köztársasági elnök szobránál abból az alkalomból, hogy 30 éve alakult meg a rendszerváltás utáni első Országgyűlés.
Az MSZP alelnöke a rendszerváltás utáni első Országgyűlés 30 éves évfordulója alkalmából tartott beszédet.
Gyurcsány a rendszerváltozás jelképének nevezte őt.
Az "igazi köztársaság" hiányáról beszélt a parlament MSZP-s alelnöke szombaton Budapesten, Göncz Árpád volt köztársasági elnök szobránál abból az alkalomból, hogy 30 éve alakult meg a rendszerváltás utáni első Országgyűlés.
Gyökeresen különböző világ reményében gyűltek össze harminc éve – mondta Gyurcsány Ferenc.
Még több cikk