18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Göncz Árpád

A magyar történelemben ritkán volt példa arra, hogy egy váratlan tragédiában elhunyt politikus helyett a gyermekét indítsák. Hamarosan viszont két olyan időközi választás is lesz, ahol apjuk egykori székéért a lányaik is harcba szállnak.
A főpolgármester közösségi oldalán emlékezett meg Göncz Árpád köztársasági elnökké választásáról.
Hétfőn egy hidegfront közelíti meg térségünket, záporok, zivatarok eleinte nyugaton, majd délután és este már egyre többfelé alakulhatnak ki, de keleten még kánikulával, napsütéssel telik a nap. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
2002 óta összesen 16302 kegyelmi kérelmet nyújtottak be a köztársasági elnöknek, ebből 328-at elfogadtak, 15974-et elutasítottak. A vizsgálat elég széleskörű: környezettanulmányt végeznek, véleményt kérnek a büntetésvégrehajtási intézettől, amennyiben már börtönben van az illető, ...
Túlzás nélkül állítható, hazánkban is nagyon népszerű volt a 100 éve született II. János Pál pápa (†84), akinek halála után is megmaradt az emberekben a kultikus tisztelet és rajongás.
Ha egyoldalúak is, megfontolandó gondolatok sorakoznak Löffler Tibor írásában. Ezért döntött a Válasz Online annak közlése mellett.
Közösségi oldalán búcsúzik Göncz Árpád özvegyétől Budapest főpolgármestere.
A néhai köztársasági elnök özvegye 96 éves volt.
Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye életének 97. évében családja körében – tájékoztatta az MTI-t szerdán a család nevében Gulyás András titkárságvezető, a Göncz Árpád Alapítvány kuratóriumának elnöke. The post Elhunyt Göncz Árpádné, a néhai köztársasági elnök özvegye appeared first on .
A néhai köztársasági elnök özvegye 97 éves volt.
A rendszerváltó elit az ellenzékkel egyetemben a sefteléssel és a rövidtávú érdekeivel volt elfoglalva. Végső soron ezzel ágyaztak meg a 2010 utáni világnak is.
Miközben jelenleg alig van ember Budapest utcáin, kereken 30 évvel ezelőtt óriási tömegek gyűltek össze a város különböző pontjain, hogy láthassák Diana hercegnőt és Károly herceget. A walesi hercegi pár különgépe 1990. május 7-én landolt Ferihegyen, ahol az akkor frissen kinevezett ideiglenes ...
Még több cikk