18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Gáspár Laci

Az Álarcos énekes harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be. A Nyomozók végül a Tigrist leplezték le!   Istenes Bence kivételével mindenki örömmel köszöntette a nyomozói székben az előző évad második helyezettjét, a Robotot, ...
Budapest – Micsoda meglepetés, megdöbbent a tévéközönség, hosszú kihagyás után tért vissza a színpadra Eszenyi Enikő (59)! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész volt az Álarcos énekes harmadik leleplezettje.
„Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon, és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni” – írta Király Linda, aki elkapta a koronavírust, de már jól van.
Hódi Pamela, Pataky Attila, Liptai Claudia, Gáspár Laci és sokan mások után Király Linda is elkapta a koronavírust. Ám ő nem számolt be róla, csak most, hogy már a negatív teszteredményt is megkapta. – Sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) ...
Az RTL Klubnál óriási problémákat okoz a koronavírus. Most jelentették be, hogy határozatlan időre leáll a Barátok közt és a Keresztanyu sorozatok forgatása.
A fertőzés terjedésének elkerülése érdekében döntött így az RTL Klub.
Az énekes egy ideig még nem térhet vissza az RTL Klub népszerű műsorába.
A műsorvezető nem hagyta ki, hogy ne pörköljön oda Friderikusz Sándor orra alá.
Az első évadban a Robot jelmezébe bújó Nagy Ervin veszi át a koronavírussal fertőzött Gáspár Laci helyét az Álarcos énekesben.
Az Álarcos énekes második adására az új széria összes maszkja bemutatkozott. 14 álarc maradt versenyben, ezúttal a Cica lepleződött le, a Nyomozók pedig egyelőre sikeres gyanúsítás nélkül folytatják a munkát.   A Cica produkciója közben a férfi Nyomozók nem tudtak koncentrálni feladatukra, ...
Istenes Bence pedig Hugh Hefner. Az Álarcos énekesben most már mindenki jelmezben van. Azok is, akik nem énekelnek.
Az énekes múlt héten jelentette be, hogy elkapta a fertőzést.
Gáspár Laci már ki is került a karanténból
A Fókuszban mesélte el az élményeit a vírussal kapcsolatban.
Pár napja derült ki, hogy Gáspár Laci koronavírusos, amiről ő maga mesélt közösségi oldalán.
Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az Álarcos énekes egyik nyomozója, Gáspár Laci is elkapta a koronavírust, ezért nem lehet ott a műsor második évadának következő felvételein.
Gáspár Laci úgy döntött, megválik kocsijától - mármint, attól a járgánytól, amit fél évig használt. A négykerekű csodát a használtautó.hu-n hirdetik, de megosztotta közösségi oldalán is. A leírás és a jármű rendszám alapján lekérdezhető története alapján igazi jó vásár lehet AUDI-rajongóknak!
Furcsállta, hogy a lányoknak nem tűnt fel rögtön.
Vajna Timi közösségi oldalán is részletesen beszámolt a koronavírus tüneteiről. Nagyon rosszul volt, két hétig karanténban szenvedett, nem érzett szagokat, ízeket. Teljesen megváltozott a véleménye a járványról, miután átesett a fertőzésen.
Vajna Timi közösségi oldalán is részletesen beszámolt a koronavírus tüneteiről. Nagyon rosszul volt, két hétig karanténban szenvedett, nem érzett szagokat, ízeket. Teljesen megváltozott a véleménye a járványról, miután átesett a fertőzésen.
Olyan erős tünetei voltak, hogy rohammentőt akart hívni magához Vajna Tímea, aki egy külföldi születésnapi partin nemrégiben elkapta a koronavírus-fertőzést.
Mentőt akart hívni, annyira rosszul volt a koronavírus tünetei miatt Andy Vajna özvegye. Tímea még ma is gyenge, ki sem lép a budai otthonából, a szerelmével sem találkozik.
Rékasi Károly szerint mindent megtesznek a biztonságuk érdekében, de csak idő kérdése volt, hogy a Barátok közt közreműködői közül valaki elkapja a koronavírust.
Budapest — Az Álarcos énekes és A Konyhafőnök VIP után a Barátok közt forgatásait is megzavarta a koronavírus-járvány.
Budapest — Az Álarcos énekes és A Konyhafőnök VIP után a Barátok közt forgatásait is megzavarta a koronavírus-járvány.
Újra elkezdődött a találgatás, visszatért az idei év eddigi legnézettebb showműsora, az Álarcos énekes, ahol a nézők és a négy mindenre elszánt Nyomozó hétről hétre azon dolgozik, hogy kitalálja: ki van a maszk mögött? Az Álarcos énekes új évadának első leleplezettje – a Nyomozók ...
Még több cikk