7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Gáspár Laci

Színészként is bemutatkozik Gáspár Laci egy magyar sorozatban. The post Gáspár Laci szerepet kapott egy sorozatban first appeared on nlc .
Komoly kijelentést tett Oláh Ibolya. A Megasztár egykori felfedezettje állítja, a tehetségkutató végeredménye nem a valóság szerint alakult.
Az X-Faktor 2021-es évadának győztese ALEE lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.   Az X-Faktor 10. évadának Döntőjében már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, ...
A 2021-es X-Faktor egy óriási, mindent felülmúló élő show-al zárult, ahol az izgalmak a tetőfokára hágtak, hiszen a műsor végén kiderült, ki lett az év hangja, és egyben a jubileumi, 10. évad győztese a 12 versenyző közül.
Felrobbantotta a netet Gáspár Laci, rázúdult a népharag az énekes-mentorra: „erre nem tudok széket adni”.
A 78 évesen elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztek egy hétvégi tehetségkutató műsorban egyik leghíresebb dalával.
Majka szerint mindenki hibázik, és túlzás, amit Gáspár Laci kap egy elrontott dalszöveg miatt. The post „Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna” – Majka kiállt a Gyöngyhajú lányba belebakizó Gáspár Laci mellett first appeared on nlc .
Gáspár Laci múlt szombaton az X-Faktor élő showjában az Omega együttes legendás slágerét, a Gyöngyhajú lányt énekelte, amikor is belebakizott a sláger dalszövegébe – a zenekar menedzsere felkereste az énekest, és reagált a tévesztésre.
Szombaton az X-Faktor élő adásában bakizott nagyot Gáspár Laci.
A 19 éves énekes számára csupán egy hajszálon múlt, hogy nem ő lett az X-Faktor 10., jubileumi évadának egyik döntőse.
Összeállt a 2021-es X-Faktor döntős mezőnye, egy újabb tehetséges versenyzőnek kellett búcsúznia a negyedik élő show végén.
Az X-Faktor 2021-es évadának elődöntőjében a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a Finálé előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mehringer Marci számára véget ért az X-Faktor.   Az X-Faktor 10. évadának versenyzői a negyedik élő ...
Az X-Faktor szombati adásának kezdetén Kóbor Jánosra emlékeztek a stúdióban. The post Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban first appeared on nlc .
Eljött az X-Faktorban az a pillanat, amikor hiába lehetett volna szavazni, hogy ki kerüljön be a döntőbe, orvul kicselezték őket.
Az X-Faktor 2021-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor.   Az X-Faktor 10. évadának versenyzői a harmadik ...
Puskás-Dallos Peti két versenyzője búcsúzott el a műsortól a második élő show végén.
Újabb kieső szállt be ByeAlex és a The Palace nevű zenekar vitájába.
A tegnapi napon elrajtolt a 2021-es X-Faktor első élő showja, ahol 12 versenyző állt színpadra és bizonyította be, hogy bennük van az a fajta tehetség, ami elég ahhoz, hogy a végén ők nyerjék meg a jubileumi 10. évadot – igenám, de az első adástól máris négy versenyző kiesett, így nem volt izgalmaktól mentes a show.
Az X-Faktor első élő showjában 12 versenyző bizonyíthatja be tudását: Puskás-Dallos Peti a lányok, Gáspár Laci a 22 év felettiek, ByeAlex a fiúk, míg Csobot Adél a zenekarok mentoraként mutathatja meg, hogyan sikerült a felkészülés alatt kihozni mentoráltjaikból a legjobbat.
Sok-sok drámával, izgalommal és meglepetéssel véget értek múlt héten az X-Faktor mentorházas részei, szombat este 8-kor már az élő showban izgulhatsz a kedvenceidért.
Még több cikk