8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála

Gáspár Győző

Győzike a maga stílusában ünnepelte meg a párt.
Gáspár Győző és testvére, Gáspár Zsolti között évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Mindennek anyagi oka van, ugyanis a fiatalabb fivér kezeli a család vagyonát.
2011-ben kétszer is véget akart vetni életének – mondta életének egyik legnehezebb időszakáról Gáspár Győző.
Évek óta nem beszél Gáspár Győző öccsével. Bea asszony eltöltött egy éjszakát a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorbán, ahol elárulta: a pénz miatt alakult ki családjukban a viszály. Egy esélyt lát a békülésre, ha egyik lánya férjhez megy.
Gáspár Győző nyíltan vállalja a szőke táncoslányt.
Ez azért rettentő kínos, még egy vita hevében is...
Nagy-Berki Jennifer influenszer férje, Artúr 29 évesen hunyt el.
Örökös harcot vív Gáspár Győző a súlyával. Az elmúlt években felszedett kilóitól végre megszabadult, alig három hónap alatt 20 kilót fogyott.
Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját.
Gáspár Győző nagyon felháborodott, amikor kibontotta a rendelését.
Gáspár Győző felesége büszkén mutatta be legújabb könyvét. Elárulta sikerének titkát valamint azt is, miért félnek tőle az éttermekben.
Gáspár Győző vendégelte meg péntek este a Hal a Tortánt korábbi házigazdáit. Az étel elkészítéséhez sok köze nem volt, azonban a díszítésért és a hangulatért ő volt a felelős. Mindenki egy kedves üzenettel teli üdvözlőkártyát kapott az asztalra, de Horváth Grétáé lett a legnagyobb ajándék.
A showman alapanyagokat pakolt el a Hal a Tortán forgatásán
Elindult a Hal a tortán új évada a TV2 Séfen Gáspár Beával és a hét vendégeivel: Horváth Grétával, Szögeczki Ágival, Gáspár Győzővel, PSG Ogli 7-tel, valamint Ambrus Attilával.    HAL A TORTÁN – KIEMELT VIDEÓK Horváth Grétát meglepte Gáspár Bea döntése: Nekem lesült a pofámról a ...
Óriási balhé kerekedik a Hal a tortán ma esti adásában.
A Darázsfészek legfrissebb részében Kiszel Tünde elárulta, mit gondol Gáspár Győző terveiről.
Hamarosan újra látható lesz a TV2 népszerű főzőműsora, az új évad Gáspár Beával tér vissza. The post Gáspár Beával tér vissza a képernyőre a TV2 egyik sikerműsora first appeared on nlc .
Korábbi, botrányos körülmények közt véget ért kapcsolata után ismét szerelmes Gáspár Evelin.
Az én vejemnek legyen, mert én vagyok Gáspár Győző a televízióból! - indokolta a nem mindennapi vételt a celeb.
Elképesztő átalakuláson ment keresztül Gáspár Evelin az elmúlt hónapokban. Sikerült ledobnia pluszkilóit, elmúlt a testképzavara, most már szívesen posztol bikinis képet.
Elbukott matek feladvány, biológiai katasztrófa és gasztronómiai kudarc. Pillanatok a sztárok életéből, amikor úgy tűnt, lefagyott a rendszer. The post „A sushi, az élő?” – Pillanatok és aranyköpések, amikor az ismert emberek lefagytak a kamera előtt first appeared on nlc .
Gáspár Győző exkluzív interjút adott egy internetes műsorban, amelyet Bagi Iván feldolgozott Darázsfészek újratöltve című műsorában.
Bár az ügyről készült hang nélküli videófelvétel mást mutat, Győzike ragaszkodik a saját igazához.
Gáspár Győző lányát továbbra sem kímélik az interneten. A súlyvesztése miatt többen kritizálják Evelint, ő azonban képes mindezt figyelmen kívül hagyni és jól érzi magát a bőrében.
Szabálytalan parkolásért helyszíni bírságot kapott Gáspár Győző. Elmondása szerint faji megkülönböztetés érte, mikor megbírságolták.
Még több cikk