5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Hétfő
14°
2020.02.28. péntek, Elemér

Gáspár Győző

Költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre. Az úgynevezett celeb értetlenül áll a vád előtt. Az ügyészség azt is indítványozta, hogy a bíróság rendelje el a 2013-ban, ugyancsak költségvetési csalás miatt kiszabott 1 ...
Budapest — Költségvetési csalás miatt letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre (46)!
Adócsalással vádolják Gáspár Győzőt. A showmannek azért kell bíróság elé állnia, mert évekkel ezelőtt külföldről hozott be drága luxusautókat, amiket később eladott, de az adót nem fizette be. Az ellene indult büntetőeljárás alatt a 35 millió forintból...
Adócsalással vádolják Gáspár Győzőt. A showmannek azért kell bíróság elé állnia, mert évekkel ezelőtt...
Adócsalással vádolják Gáspár Győzőt. A showmannek azért kell bíróság elé állnia, mert évekkel ezelőtt külföldről hozott be drága luxusautókat, amiket később eladott, de az adót nem fizette be. Az ellene indult büntetőeljárás alatt a 35 millió forintból 19 milliót elutalt, de a ...
Ha valami, ez biztosan átsegíti a nehézségeken.
Győzikénél betelt a pohár. Úgy érzi, valakinek az útjában áll és tehet bármit, el akarják őt tiporni...
Gáspár Győző elsőre értetlenül fogadta, hogy újra a bíróság elé kell állnia, de azóta arra gyanakszik, valaki szándékosan akarja tönkre tenni.
Vádat emelt Gáspár Győző ellen a Nógrád Megyei főügyészség – adta hírül az M1 Híradó. Az ismert médiaszemélyiséget jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt állítják bíróság elé.
Vádat emelt Gáspár Győző énekes ellen a Nógrád Megyei főügyészség – adta hírül szerdán a Hiradó.hu. Mint hozzátették, a médiaszemélyiségnek jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell bíróság elé állnia.  A portál arról ír, a ...
Jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell bíróság elé állnia - közölte az M1 Híradó.
Vádat emeltek az egykori előadóművész ellen.
Üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádolják.
Vádat emelt Gáspár Győző ellen a Nógrád Megyei főügyészség – adta hírül az M1 Híradó. Az ismert médiaszemélyiséget jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt állítják bíróság elé.
Az énekesnek jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell bíróság elé állnia.
Jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell bíróság elé állnia.
Párás, felhős időnk lesz. A Napot keveset látjuk az égen, a hőmérséklet -6 fok lesz. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Sőt, még olyan is előfordult, hogy gázspray-vel fújta le Gáspár Bea a férjét. De mindannyiszor jó okkal - szerinte...
A showman csak egyetlen fohászt fogalmazott meg.
Gáspár Győző egy orvosi rendelőből üzent az Instagram.oldalán.
Még több cikk