17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Vasárnap
2018.10.18. csütörtök, Lukács

Gáspár Győző

A Romantic együttes tagjai 11 éve, 2007-ben váltak szét. Most új klippel jelentkeznek, céljuk pedig az, hogy a jelen generációját is meghódítsák.
Szórakoztató karaktereket és váratlan fordulatokat ígérnek.
November negyedikétől ismét a lét a tét az RTL II-n.
Gáspár Bea igazi háziasszony, aki számára a főzőtudománya már eddig is hatalmas elismeréseket hozott. Nemcsak, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, de azóta már saját vállalkozást is indított „Bea konyhája” néven.
Gyászol Hajdú Péter és Gáspár Győző: mindketten jó barátjukat veszítették el, közösségi oldalukon jelentették be a szomorú hírt
Nagyon szexi a 40 kilót fogyott sztár.
Budapest – Elérkezett hát Gáspár Evelin nagy napja: Győzike megmutatta, milyen csinosan jelent meg szeretteivel elsőszülött lányának diplomaosztóján.
Szinte ujjong örömében a Gáspár-család: Győzike boldogan mesélt arról, milyen büszke nagyobbik lányára, aki elsőként szerzi meg pénteken a diplomát családjukban.
Budapest — Hatalmas az öröm a Gáspár családban, ugyanis Evelin (24) megszerezte a diplomáját. Gáspár Győző (44) nagyobbik lánya egy üzleti főiskolára járt, az évek alatt többször kapott külföldi ösztöndíjat, most pedig szinte kiváló eredménnyel végzett.
Talárban pózolt velük. Nem kell már sok idő, hogy a Gáspár családba megérkezzen az első diploma.
Örömhírt osztott meg Gáspár Győző legidősebb lánya! A 24 éves Evelin nemsokára befejezi felsőfokú tanulmányait.
Kelemen Anna: Alakformálásban nekem a kardiomozgás vált be, meg persze a szex. Axl Rose: Nagyon nehezemre esik hűségesnek maradni olyan kapcsolatban, ahol a másik fél nem engedi meg, hogy legyenek más csajaim is. Balázs Klári: Mindenkinek vannak irigyei. Ha pedig nincsenek, akkor körbe kell nézni, hogy ...
Balázs Andi paródia videóit imádják a rajongók, viszont az nem biztos, hogy azok is örülnek, akiket kifiguráz. Nos, erre a színésznő velős választ adott.
Horvátország - A nyár utolsó napjaira a tengerhez utazott a Gáspár-család: Győzike egy luxusyachton piheni ki fáradalmait szeretteivel.
Gáspár Evelin az elmúlt időben sokat dolgozott, hogy bomba alakja legyen, így már a merészebb képeket is be meri vállalni.
Ganxsta Zolee: Egy feleség megkérdezi, mit csináltál már megint reggel hatig, én meg az olyat nem szeretem, mert elkezd rángani a szemem alja a felelősségtől. Fekete László: A falusi kosztnál egészségesebb nincs. Úgy vagyok ezzel, hogy inkább a koleszterin fenyegessen, mint az éhhalál. Berki ...
Meglepő képpel jelentkezett Gáspár Győző a közösségi oldalán.
Gáspár Győző sokat fogyott az elmúlt hónapokban, és nem fél ezt megmutatni. A legújabb posztja is erről tesz tanúbizonyságot.
Még több cikk