16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2021.04.20. kedd, Konrád, Tivadar

Gáspár Győző

A fitneszguru korábbi posztjában arról írt, hogy károsnak tartja, ha egy férfi száz kiló felett tartja magát igazi férfinak. Úgy fogalmazott, hogy „száz-százhúsz kilogramm a vágósúly a húsiparban”. A valóságshow-szereplő kiakadt a kiíráson.
Gáspár Evelin tízévesen került rivaldafénybe. Máig cipeli a terheket, pszichológus segít feldolgoznia a károkat, amiket az az időszak okozott neki. Bár sokáig szégyellte apja celebségét, ma már büszke és hálás, hogy Győzike szigorúan nevelte. Ennek köszönheti azt is, hogy megtanult bánni a pénzzel.
Sokan megbélyegezték, és beképzeltnek, hisztisnek kiáltották ki Gáspár Virágot. Szerinte azonban csak kevesen ismerik igazán a valódi személyiségét.
Ha olyan erkölcsi kiválóságok vannak minden politikai oldal minden szegletében, mint Bódi Ábel vagy Gulyás Márton, akkor ugyan mégis minek próbáljon az ember változást elérni ebben az országban?
A sajtóban nem kommunikálták, hogy mi volt a valóság a reality forgatása mögött. The post Gáspár Evelin elsírta magát, elmondta, hogy a Győzike show idején az életét féltette first appeared on 24.hu .
Szörnyű, hogy rabszolgaként bánik Bea asszony Gáspár Győzővel. A volt showman ezt megelégelte, de ennek ellenére nem ő, hanem felesége, Gáspár Bea tálal ki mindent férje helyett Bagi Iván műsorában! A bonyolult ügy izgalmas részleteit az alábbi videóban tekinthetik meg.
Győzike édesapját, idősebb Gáspár Győzőt is ledöntötte a lábáról a koronavírus: állapota rendkívül rossz volt. A drámai kilenc napról most mesélt először.
Gáspár Győző nekivetkőzött a Van életünk!-ben, plasztikai műtétre készül a showman. The post Újabb plasztikai műtétre készül Gáspár Győző, Bea asszony kiakadt first appeared on nlc .
Gáspár Győző évek óta tisztában van vele, hogy beláthatatlan következményei lehetnek, ha nem szabadul meg gyógyszerfüggőségétől. Testvére szerint egyre nagyobb a baj, a bátyja néha meg sem ismeri.
Egy perc alatt elszállt Zsolti haragja, amikor tudomására jutott, hogy Győzi akár önkezével végezne magával. A kisebbik Gáspár fiú szerint testvérén csak pszichiáter és a gyógyszermentes élet segíthet.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb aranyköpéseit.
A showman már 10 éve küzd pánikbetegségével, ami csak erősödött, mióta hat évvel ezelőtt elveszítette imádott édesanyját.
A szerelésben is aktívan kiveszi a részét a Gáspár Győzőéknél a család barátja, Zoli. Beáék azonban rájöttek, nem biztos, hogy a legjobb emberre bízták a vízgép javítását. A Life TV Van életünk című műsorában azt hitték, felrobbantja az egész házat. Fel fog robbanni, itt fogunk ...
Bűncselekmény felgyújtani a nádast még akkor is, ha saját területről van szó.
Elszabadult a pokol Nógrádmegyerben, ahol Gáspár Zsolti hétfőn, kora este felgyújtotta a házuk mögötti nádast, veszélybe sodorva a szomszédban élő Győzike házát. A lángokat csak tűzoltók tudták megfékezni.
Gyerekei allergiásak a nádra, rajtuk akart segíteni a tűzgyújtással. The post Gáspár Zsolti gyújtotta fel a Győzike háza mögötti nádast first appeared on 24.hu .
Gáspár Zsolt nem tagadja, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast. Tettét azzal indokolta, hogy az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani, ami komoly egészségügyi problémát jelentett a gyerekeinek.
Liptai Claudia ijesztő helyzetekre emlékezett vissza férjével közös rádióműsorában. The post Életveszélyes kalandjáról beszélt Liptai Claudia first appeared on nlc .
Boldizsárt annyira megviselték az elmúlt hetek történései, hogy mára oda jutott: minden- nap csak egyszer merészkedik ki a házukból, akkor is a pszichológusát látogatja meg, majd haza siet.
Elégedett magával és a plasztikai sebésze munkájával. The post Gáspár Győző a feleségének: Én szebb vagyok férfibe, mint te nőbe first appeared on 24.hu .
Távoltartási végzést kért volt párja és családja miatt Gáspár Evelin.
Sokan hajlamosak belefásulni a problémákba, és megfeledkezni az apró örömökről. Az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy hasztalanul, unalmasan teljen. Most Gáspár Győző tette közkinccsé, mi is a boldogság titka.
21 éve ugyanaz a telefonszáma Gáspár Győzőnek, akinek szőrén-szálán eltűnt a készüléke – azt sejti, ellopták. A showman kiakadt, rengeteg privát fotó, telefonszám vált így köddé. Nagyon szeretné visszakapni a mobilt, ezért megemelte a jutalomdíjat, már 150 ezer forintot is hajlandó fizetni.
Bár egy nappal a balhé után nem akarnak beszélni róla, mert joggal tartanak a vendettától, a Gáspár család reményei szerint börtönbe jut Evelin volt szerelme.
Betört autóablakok, mocskolódó üzenetek, meztelen képek, halálos fenyegetések... - Gáspár Evelin és exe szakítása nem éppen hétköznapira sikeredett. Reméljük, a lelki sebeken túl végül senkinek nem esik majd baja. A Borsnak megszólalt mindkét fél.
Még több cikk