5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
Szombat
2021.03.03. szerda, Kornélia

Gáspár Győző

Betört autóablakok, mocskolódó üzenetek, meztelen képek, halálos fenyegetések... - Gáspár Evelin és exe szakítása nem éppen hétköznapira sikeredett. Reméljük, a lelki sebeken túl végül senkinek nem esik majd baja. A Borsnak megszólalt mindkét fél.
Egy éve ilyenkor: levideózták, ahogy megbillen a Balaton
Ahogy minden héten, most is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik tavaly ilyenkor leginkább érdekelték olvasóinkat. The post Egy éve ilyenkor: levideózták, ahogy megbillen a Balaton first appeared on 24.hu .
Gáspár Győző lányának duciságának végleg vége. A mostani evelin nem is hasonlít már egykori önmagára.
530 millió forintért árulja villáját Gáspár Zsolti. Az eladásra nyomós oka van.
A hír részleteit  Bagi Iván hetente jelentkező szórakoztató podcast műsorban lehet meghallgatni, amiből még az is kiderül, hogy Gáspár Győző, mit üzen azoknak akik csúnyán megverték a testvérét, illetve azt is megtudhatjuk még, hogy miért veszett össze Fábry Sándor és Friderikusz Sándor az ...
Néhány hónappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a Gáspár testvérek hosszú évek után kibékültek egymással. Győzike a Borsnak elárulta: hiába nyújtott békejobbot, testvére nem kért belőle.
„Miután megkaptam a hírt, időm sem volt töprengeni...”
Virág párjával, a 20 éves Krisztiánnal egy diszkóban találkozott.
A fiatal cukrász bevallotta, nem akar saját gyereket. Ha az élet úgy hozza, inkább örökbe fogadna, mint hogy gyermeket vállaljon.
Mutatjuk a régi fotókat is: Megdöbbensz az biztos!
Sztárparádéval jelentkezik Bagi Iván a Darázsfészek Újratöltve legújabb epizódjában. A tizenhetedik, szilveszteri adásban szerepel többek között Kozsó, Friderikusz Sándor, Rózsa György, Gáspár Győző, Gáspár Laci, Charlie, Szikora Robert, Győrfi Pál, Fábry Sándor és Dévényi Tibor ...
Konyhai baleset érte Gáspár Győzi feleségét. Bea asszony élő videójában mesélt arról, hogy karácsony első napjának reggelére 10 liter halászlé veszett kárba. Egy óriási hőtárolós edényben főztem, isteni finom volt, de hiába tettem ki a hidegre, annyira jól tárolja a hőt, hogy reggelre ...
Lehengerlő fotók! Ettől a te szemed is kikerekedik majd!
Szolnok — Tucatnyi biztonsági emberrel, kordonokkal próbálták a több száz fős gyászoló tömeggel betartatni a járványügyi szabályokat – ám ez lehetetlen küldetés volt. A meghatározott ötven embernél jóval többen kísérték utolsó útjára idősebb Kozák Lászlót (†48), azaz ahogy mindenki ismerte, Grófót.
Szolnok — Tucatnyi biztonsági emberrel, kordonokkal próbálták a több száz fős gyászoló tömeggel betartatni a járványügyi szabályokat – ám ez lehetetlen küldetés volt. A meghatározott ötven embernél jóval többen kísérték utolsó útjára idősebb Kozák Lászlót (†48), azaz ahogy mindenki ismerte, Grófót.
Kezdetét vette Nagy Grófo, azaz id. Kozák László búcsúztatója.
Szolnok — Óriási a készülődés Kozák László (†48), azaz Nagy Grófo szombati temetése előtt. Bár a járványügyi szabályok előírják, hogy csupán 50 személy vehet részt egy gyászszertartáson, ennél jóval több emberre számíthatnak a családtagok.
Az egyik legnépszerűbb magyar Youtube-csatornává vált a Gulyás Márton alapította netes tévé, a Partizán, amely ezek után hagyományos tévécsatornákkal is szeretne együttműködni.
Őszintén vallott arról Gáspár Bea, hogy gyakran kapja a férjét, Győzikét hazugságon, aki állítása szerint mindenben hazudik, de legalábbis gyakran próbál meg ködösíteni a legapróbb dolgokról is.
Gáspár Bea: Győző rengeteget hazudik
Azt mondja, hogy férje mindig és mindenben hazudik.
Gáspár Evelin nem akarja, hogy a pénze vagy az ismertsége miatt legyen népszerű a férfiak körében. Korábban többen kihasználták, de úgy tűnik, most megtalálta a számára megfelelő férfit.
Gáspár Evelin két év szingliség után bepasizott
Gyereket viszont neki sem tervez szülni.
Még több cikk