13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
17°
Péntek
12°
2020.09.29. kedd, Mihály

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin elhatározta, hogy végleg megszabadul a testét borító szőröktől.
Nem akármilyen lehetőséget kaptak a tanév kezdés előtt az arra rászoruló gyerekek.
A koronavírus-járvány Gáspár Evelin terveit is alaposan keresztülhúzta: Győzike nagyobbik lánya elárulta, miért kell még legalább fél éven át a szüleivel élnie.
Bevállalós, extrém kinézetet varázsolt magának.
A MasterChef VIP2 győztese minden eddiginél dögösebb fotóval rukkolt elő.
Az Ázsia Expressz 2 győztesének a szülei büszkék lehetnek lányukra!
Az Ázsia Expressz 2 sztárjának szüleinél most biztosan nem találhatunk büszkébbet!
A MasterChef VIP második évadában Gáspár Evelin és Polgár Tünde közt dőlt el a győzelem.
Stohl András is gratulált Gáspár Evelinnek, miután megnyerte a TV2 főzőműsorát.
Stohl András is gratulált Gáspár Evelin győzelméhez, amiért megnyerte a TV2 főzőműsorát.
Budapest — Még ő maga is meglepődött: Gáspár Evelin (26) nyerte a MasterChef VIP 2. főzőversenyét! A TV2 főzős műsorának fináléjában Polgár Tündénél bizonyult jobbnak Gáspár Győző lánya.
A MasterCHef VIP 2 második hete sem telt eseménytelenül: Dőlj hátra, és élvezd zavartalanul a kedvenc főző műsorod adásait!
Gáspár elvelin lenyűgözte menüsorával a zsűrit a MasterChef VIP 2 döntőjében, amivel sikerült kivívnia a végső győzelmet.
Hiába nyerte meg a MasterChef VIP 2 TV2 főzős realityjét, Gáspár Evelin önbizalmán ez mit sem változtatott. Félszegsége, szorongásai tovább kísérik az életében, és ebben nagy részük van a férfiaknak.
Gáspár Evelin rengeteget tanult a MasterChef VIP 2-től. A versenyző nem csak a főzés tudományába kapott betekintést, hanem órási személyiségfejlődésen is átesett.
Galériánk segítségével idézd fel a MasterChef VIP 2 döntőjének legizgalmasabb pillanatait!
Katalin és a séfek elárulták, hogy kit tartanak a legjobbnak a második évad mezőnyéből., aki a dicsőség mellett egy gyönyörű trófeával is gazdagodott.
A két döntős segítséget kapott a végső megmérettetésre. Evelinnek András és Pali segített a konyhában, míg Tünde Kandival és Boldival főzött-sütött.
Hosszú utat kellett bejárniuk a MasterChef VIP 2 döntőseinek. A videóra kattintva újra megnézheted a legemlékezetesebb momentumokat.
Győztest avattak a MasterChef VIP 2-ben! A rengeteg küzdelem és kitartás meghozta eredményét. Az izgalmas döntőért kattints, és nézd vissza a teljes adást!
Adás előtt. A döntő alkalmából levelet kaptak szeretteiktől a versenyzők. Evelin meghatódva olvasta anyukája megható sorait.
Győrfi Pál most már tudja, nemcsak embert lehet újraéleszteni, hanem egy ételt is meg lehet menteni szívvel és egy kis szakértelemmel. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője álmában sem gondolta volna, hogy eljut a MasterChef VIP elődöntőjéig.
Még több cikk