27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Hétfő
29°
2020.08.07. péntek, Ibolya

Gáspár Evelin

Nézd vissza a MasterChef VIP 2 ötödik adását, amelyben a játékosoknak a desszertek világában kellett elmélyednie!
Győrfi Pál és Kautzky Armand párosa magabiztosan kezdett hozzá a sütéshez, ám a kezdeti lendület csúfos véget ért: Odaégették a pisztáciás lapkát...
Kálloy Molnár Péter ismét remekelt: A versenyző humorral palástolta esetlenségét, ami természetesen elsöprő sikert aratott társai körében!
Polgár Tünde precizitása és Cseke Katinka laza humora úgy tűnik a konyhában is tökéletes kombináció: Katinka párosukat nem hétköznapi jelzővel illette!
Gáspár Evelin egy western film főszerepét is megkaparinthatná!
Adás előtt: Kálloy Molnár Péter már nem csak humorával,de leleményességével is tarol: Vajon érvényesül a versenyző új szabálya a MasterChef VIP 2 játékában?
adás előtt: A versenyzők magabiztossága ide most önmagában nem elég: A MasterChef VIP2 legújabb kihívása forró lesz...Vigyázat, óvatosan a kezekkel!
adás előtt: Győrfi Pált alaposan megríkatta a MasterChef VIP2 feladata: A versenyző könnyeivel küzdött a kihívás teljesítése közben...
Cseke Katinka megkóstolta az általa készített mirigyet, ám az egyáltalán nem nyerte el tetszését: Kiköpte, majd gyors sózásba kezdett, hogy megmentse tányérját.
A MasterChef VIP2 szerdai kihívásait három versenyzőnek már nem kell kiállnia: A balkonról figyelhetik a többiek küzdelmét, ugyanis egyenesen továbbjutottak.
A videóból kiderül, melyik hírességnek kellett letennie a kötényt a harmadik adásban!
Filmbe illő jelenetet produkált Nyertes Zsuzsa, akinek bizony alaposan meggyűlt a baja a kolbászok töltésével.
Danny Blue nem biztos benne, hogy Árpád séf a fejében vagy a tányérjában lévő agyat méltatta, ám bárhogy is legyen, örül neki, hiszen csupa jó szavakkal illették...
A versenyzőnek egyre merészebb terepen kell megállni a helyüket: A feladatot nem csak mély döbbenetet, de kellemetlen, sőt gyomorforgató pillanatok övezték...
Gáspár Evelin és Bíró Ica között komoly konfliktus alakult ki a köret kiválasztása során...
Adás előtt: Cseke Katinka Stohl Andrástól kért tanácsot egy feladat kapcsán, ám talán mégsem hozzá kellett volna fordulnia a biztos siker receptjéért...
Adás előtt: Győrfi Pál ételének egy fontos eleme a majoranna, ám a fűszernövénynek nyoma sem volt a MasterChef VIP kamrájában.Vajon mihez kezd így a szóvivő?
Adás előtt: Polgár Tündét annyira megviselte az alapanyag látványa, hogy még azon is elgondolkodott, hogy feladja a MasterChef VIP 2 játékát....
A két versenyzőnek nem tett jót, hogy csapatmunkában kellett dolgozniuk. Ez a teljesítményükön és az elkészített ételen is igencsak meglátszódott.
A MasterChef VIP 2 versenyzőinek csapatokra bontva kellett főzniük. Ez nem minden párosnak ment különböző okokból kifolyólag...
Az előző műsorban a sikeres teljesítményének köszönhetően tovább folytathatja a versenyt!
Nem indult zökkenőmentesen a MasterChef VIP 2 versenye Cseke Katinka számára: A színésznőnek már a sütő bekapcsolása is hatalmas kihívást jelentett.
Az első csapat máris kötényt ragadt, hogy teljesítse az első konyhai kihívást...
A MasterChef VIP2 első kiesői Patai Anna és Gregor Bernadett volt. A versenyt 14-en folytatják tovább a MasterChef VIP fődíjáért!
Az első csapat máris kötényt ragadt, hogy teljesítse az első konyhai kihívást...
Kezdetét vette a MasterChef VIP 2 második csapatának összecsapása. Vajon ki teljesíti a legjobban a kiszabott feladatot?
A videóból kiderül, kinek a főztje nyerte el a legjobban a MasterChef VIP 2 zsűrijének szívét!
Nem mindenki főztje aratott osztatlan sikert a zsűri körében!
Győrfi Pál nagyon igyekezett behoznia lemaradását, így a máj elkészítésénél nagyon koncentrált, amiről Pintér Katalinnak egy randizó fiú ügyetlensége jutott eszébe.
Senki sem bírta nevetés nélkül megállni Kálloy Molnár Péter késsel is vágható levesének értékelését: A színész humorától egyszerűen nem marad szem szárazon!
Nézd vissza a Masterhef VIP 2 első adását!
Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművésznek nem idegen terep a konyha, már egésze kiskora óta otthonosan mozog a tűzhely körül. A Master Chef VIP-ban olyan ételek elkészítését is ki akarja próbálni, amikhez eddig nem fogott volna hozzá otthonában..
Gregor Bernadett színművésznő sokszor van rákényszerítve arra, hogy gyorsan és nagyon finomat készítsen két fiának: A színésznőnek ezért nem idegen a feszített tempó és a gyors megoldások kitalálása.
Gáspár Evelin azért indult a Master Chef VIP kihívásán, hogy megmutassa azt az oldalát, amit csak kevesen ismernek...
Nyertes Zsuzsa színésznő igazi született háziasszony, aki családját minden nap lenyűgözi konyhai kreációival. Vajon a MasterChef VIP konyhájában is ő lesz a főnök?
Polgár Tünde a maximalista luxusfeleség, aki nem ismer hibát: A meseszép híresség nem egyebet, a Master Chef VIP fődíját szeretné megkaparintani!
Só, bors, tökéletes minőségű humor : Kálloy Molnár Péter a konyhában csak a legalapvetőbb fogásokat tudhatja magáénak, ám hibátlan humorával még lenyűgözheti a MasterChef VIP szigorú zsűrijét...
Danny Blue mentalistának nem sok tapasztalata volt eddig a konyhában, ez azonban egy percre sem riasztja vissza: A gondolatolvasó mentalista félelmet és hezitálást nem ismerve, teljes magabiztossággal vág bele a versenybe!
Bíró Ica számára mindig fontos volt az egészséges táplálkozás: Az Iron Lady  a MasterChef VIP kihívását egyfajta tanulásként fogja fel, amivel fejlesztheti eddigi tudását és tökéletesítheti főztjeit.
Győrfi Pál szóvivő saját bevallása szerint kissé gyámoltalan a konyhában, hiszen otthonukban az a felesége terepe. Vajon hogan sikerül helytállnia felesége nélkül, a MasterChef VIP konyhájában?
Ismerd meg a Master Chef VIP versenyzőjét, az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándort!
Dr. Gyarmati Andrea gyermekorvos, olimpiai ezüst érmes úszó számára a versenyhelyzet nem idegen, ahogyan a konyha sem az: Nem riad vissza a MasterChef VIP kihívásától, sőt, kifejezetten izgatott a megmérettetés gondolatától.
Kandász Andi anyukáját, nagymamáját és dédnagymamáját is felhívta, hogy együttes erővel segítsenek neki receptekkel, ötletekkel a MasterChef VIP versenyéhez. Kandi sok országot bejárt, rengeteg gasztronómiai kultúrával találkozott, így alig várja, mire lesz képes a konyhában.
Patai Anna a meseszép énekesnő a MasterChef VIP konyhájában szeretné pallérozni gasztro tudását: Az aranytorkú fiatal még nem mozog otthonosan a tűzhely mellett, de nagyon szeretne minél több fogást elsajátítani.
Horváth Balázs az extravagáns énekesről kevesen gondolnák, de nagyon szeret recepteket felkutatni, piacra járni, sőt, szabadidejét legtöbbször a konyhájában tölti!
Még több cikk