23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
24°
Csütörtök
26°
2022.06.27. hétfõ, László

Gáspár Evelin

Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját.
Noha kis hazánkban már régen nincs strandidő, Győzike lánya elhozza a nyarat.
36 nap után már mindenki nehezen tolerál mindenkit. The post Üvöltve esett egymásnak Járai Máté és Zsófi a Survivorben first appeared on nlc .
A Holtak szigetéről ismét távozott egy játékos. A párbajban Evelin maradt alul Danival szemben, így neki kellett elhagynia a Survivort.     Hétfői előzetes: Zsófi és Sabira titokban tervet szőnek a többiek ellen? (10.11.) Lehetséges, hogy az egykori szövetségesek újra kibékülnek a Törzsi ...
Bár 27 éves koráig tökéletes volt a bőre, manapság pattanások nehezítik meg Evelin életét, de ez őt nem érdekli.
Korábbi, botrányos körülmények közt véget ért kapcsolata után ismét szerelmes Gáspár Evelin.
Evelin mindig is nagyon őszinte volt, most sem volt ez másképp.
Meglepő dolgot tett Zsófi a Survivorben, így Nagy Alexnek kellett távozni a törzsből. The post Survivor: senki sem számított Zsófi húzására, ezért Nagy Alex került a Holtak szigetére first appeared on nlc .
Nehezen indult az első napja a Holtak szigetén. The post Survivor Daninak nem tetszett Gáspár Evelin viselkedése: Egy kotorék kutya kedvesebb fogadtatásban részesült volna first appeared on 24.hu .
Survivor: Gáspár Evelin szerint Catherine-nel olyanok együtt, mint két hajótörött egy lyukas csónakban
Eléggé megijedt, hogy mihez fognak kezdeni a Holtak szigetén. The post Survivor: Gáspár Evelin szerint Catherine-nel olyanok együtt, mint két hajótörött egy lyukas csónakban first appeared on 24.hu .
Tolvai Reni rendszeresen kap pikáns ajánlatokat, az egyik kommentelő azonban túl messzire ment. The post Tisztességtelen ajánlatot tett Tolvai Reninek egy kommentelő, az énekesnő egyből leállította first appeared on nlc .
Összefogott három lány a Survivorben, így meglepetésre Zsolt lett az első celeb kieső a játékban. The post Survivor: Gáspár Evelinék ármánykodása miatt Zsolt esett ki first appeared on nlc .
Elképesztő átalakuláson ment keresztül Gáspár Evelin az elmúlt hónapokban. Sikerült ledobnia pluszkilóit, elmúlt a testképzavara, most már szívesen posztol bikinis képet.
Még több cikk