10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2018.12.13. csütörtök, Luca

Gáspár Evelin

Jótékonykodással kezdte a reggelt a Gáspár-család legidősebb lánya.
Jótékonykodással kezdte a reggelt a Gáspár család legidősebb lánya.
A szerdai Sztárok és párok adásában Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A páros elárulta, hogy a játék alatt feszültek voltak és Evelin maximalistaként hiányolta a sikerélményt. Sajnálják, hogy taktikájuk és megérzéseik nem voltak annyira jók, hogy sok pénzt vigyenek haza.
Adás előtt: A Sztárok és párok szerdai adásában Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti igyekeznek kitalálni, hogy ki kinek lehet a párja. Zsolti elárulta, hogy Evelin udvarlóinak nem akármilyen teszteken kell átmenniük, hogy a fiúkat az unokahúga közelébe engedje.
Saját vállalkozást indít Gáspár Evelin!
Budapest — Gáspár Evelin (24) cukrásznak állt! A fiatal lánynak az énekesnő, Rúzsa Magdi (32) segített a tökéletes desszertek elkészítésében.
Pálmafafrizurát készíttetett magának, hogy hasonlítson az énekesnőre.
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Gáspár Evelint azzal vádolta a balassagyarmati bíróság, hogy az autóján található rendszámhoz és az autóhoz tartozó iratokhoz a hatóság megkerülésével jutott hozzá. A bíróság közokirat-hamisítással és egyedi azonosítójel hamisításával vádolta ...
Budapest — Megszületett a döntés a Fővárosi Ítélőtáblán Gáspár Evelin (24) ügyében.
Győzike lánya nem titkolta, egyik példaképe frizurájáért jelentkezett a be a fodrászához.
Gáspár Evelin fodrásznál járt, az eredmény pedig több, mint tökéletes, igazi sztárfrizura született.
Gáspár Evelin a minap olyan szelfit posztolt Instájára, amivel eléggé felborzolta követői kedélyeit. Győzike nagyobbik lánya erős, ráadásul elég sötét tónusú sminkben pózolt, ami jó néhány kommentelő szerint alaposan öregíti őt. Evelin 24 éves, de van, aki szerint legalább 20 évvel ...
Coelho Ganxsta Zolee-ért, Banderas a Gáspár lányért rajong.
Vajon tényleg öregíti őt az erős smink? Szinte rá sem lehet ismerni Gáspár Evelinre, aki elképesztő sminkes fotót mutatott a közösségi oldalán, rajongói pedig igazi kommentháborút indítottak el.
Gáspár Evelin nagyon vagány az Instagramra feltöltött, legújabb fotóján.
Még több cikk