8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
12°
Hétfő
17°
2021.04.23. péntek, Béla

Gáspár Evelin

Járai Kíra: Gyakorlatilag pánikrohamot kaptam, amikor Máté elutazott a Survivörbe
Pedig korábban ő volt a legnagyobb támogatója abban, hogy vállalja a realityt. The post Járai Kíra: Gyakorlatilag pánikrohamot kaptam, amikor Máté elutazott a Survivörbe first appeared on 24.hu .
Gáspár Bea le akarta beszélni Evelint a Survivörről
Gáspár Evelin már meg is érkezett Dominikára. The post Gáspár Bea le akarta beszélni Evelint a Survivörről first appeared on 24.hu .
Gáspár Evelin tízévesen került rivaldafénybe. Máig cipeli a terheket, pszichológus segít feldolgoznia a károkat, amiket az az időszak okozott neki. Bár sokáig szégyellte apja celebségét, ma már büszke és hálás, hogy Győzike szigorúan nevelte. Ennek köszönheti azt is, hogy megtanult bánni a pénzzel.
Ez is egy nézőpont. The post Gáspár Evelin: Valamit tök jól csinálok, ha még a rokonaim is engem támadnak first appeared on 24.hu .
Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is szerepel abban a videoklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on. The post Barátja videoklipjében szerepel Kiszel Tünde lánya – Donatella csodaszép nővé vált first appeared on nlc .
Gáspár Evelin elmondta, eddig csak szemét fiúkkal hozta össze az élet.
A sajtóban nem kommunikálták, hogy mi volt a valóság a reality forgatása mögött. The post Gáspár Evelin elsírta magát, elmondta, hogy a Győzike show idején az életét féltette first appeared on 24.hu .
Ahogy idősödik, ő is egyre gyakrabban él vele. The post Gáspár Evelin rájött, hogy a smink csodákra képes first appeared on 24.hu .
A nagyobbik Gáspár lány sokat tett azért, hogy ilyen jó formában legyen.
Gáspár Evelin évek óta kitartóan edz és diétázik, aminek meg is lett az eredménye. The post Gáspár Evelin remek formában van, elárulta, minek köszönhető first appeared on nlc .
Boldizsárt annyira megviselték az elmúlt hetek történései, hogy mára oda jutott: minden- nap csak egyszer merészkedik ki a házukból, akkor is a pszichológusát látogatja meg, majd haza siet.
Annyit csalódott a férfiakban, hogy egy ideig biztosan nem fog ismerkedni.
Exbarátja után biztos, hogy nem ismerkedik egy darabig. The post Gáspár Evelin úgy érzi, elege van a férfiakból first appeared on 24.hu .
Távoltartási végzést kért volt párja és családja miatt Gáspár Evelin.
Bár egy nappal a balhé után nem akarnak beszélni róla, mert joggal tartanak a vendettától, a Gáspár család reményei szerint börtönbe jut Evelin volt szerelme.
Gáspár Evelin viharos szakításának következményei egyre durvább fordulatot vesznek. Az ex ellen felhozott vádak miatt szóba került a börtön is.
Betört autóablakok, mocskolódó üzenetek, meztelen képek, halálos fenyegetések... - Gáspár Evelin és exe szakítása nem éppen hétköznapira sikeredett. Reméljük, a lelki sebeken túl végül senkinek nem esik majd baja. A Borsnak megszólalt mindkét fél.
Duci tiniből gyönyörű hölgy lett a cukrásznak tanuló Evelin. Életét az edzés és a tudatos étkezés vette át. Többen már figyelmeztették: túl vékony, híznia kéne.
Úgy tűnik, az életmódváltás eléggé bejött Bea asszonynak.
Gáspár Győző lányának duciságának végleg vége. A mostani evelin nem is hasonlít már egykori önmagára.
Még több cikk