12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Gaál Noémi

Nem mindennapi divatbemutatót tartott a ZEMA magyar porcelán és ékszerház tegnap a budapesti Vajdahunyad Várában. A ZEMA a „Szépség Reneszánsza” fantázianevet kapó bemutatón felvonultatott kézzel festett, környezettudatos porcelán ékszerek, a reneszánsz jegyeit viselik magukon, pl. Mátyás ...
Ezek a sztárok simán bevállalták, hogy plasztikáztattak. Reméljük egyre többen követik majd a példájukat!
Pataki Ági nem árul zsákbamacskát, egészen közelről fotózta magát. Az eredményt pedig meg is mutatta, ami nem nyerte el mindenki tetszését. The post Frappánsan vágott vissza kommentelőjének Pataki Ági first appeared on nlc .
Van benne valami, Mindent vagy semmit, Kapcsoltam – emlékszel rájuk? Egy ország izgult ezeken a retró televíziós vetélkedőkön, és képzelte magát a játékos helyébe, hogy milyen lenne hazavinni a Videoton televíziót, vagy éppen elutazni Mallorcára.
Szeretne belelátni a jövője kristálygömbjébe Gaál Noémi, aki ma ünnepli az 50. születésnapját. Az ATV időjósa ugyan nem örül az idő múlásának, de szeretné végigmosolyogni a születésnapját.
Ezek a sztárok azt bizonyítják, hogy papír nélkül is lehet boldog párkapcsolatban élni.
Csak kevesen tudják, hogy a 29 éves szépség mélyen vallásos, és a hit, valamint a gyökerei nagyban hozzájárultak, hogy a modellélet árnyoldalával sose szembesüljön.
Még több cikk