25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
30°
Holnapután
23°
Péntek
26°
2019.08.20. kedd, István

Gaál Noémi

Tavaly decemberben házasodtak össze, máris szétmentek. Tavaly decemberben házasodtak össze, de azóta már megváltoztak. Annyira, hogy szakítás lett a vége. velvet.hu
A rendőrség tippjei segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban védekezz a betörés ellen. Tovább a cikkre: Így tedd betörőbiztossá az otthonodat nyáron: a rendőrség tanácsai The post Így tedd betörőbiztossá az otthonodat nyáron: a rendőrség tanácsai appeared first on Panoramanet .
Gaál Noémi fél évvel a szakítás után pozitívan tekint a jövőbe. Tovább a cikkre: Fél évig titkolta a szakítást – A magyar tévés 14 év... The post Fél évig titkolta a szakítást – A magyar tévés 14 év után lett egyedülálló appeared first on Panoramanet .
Nehéz időszakon van túl Gaál Noémi, de mostanra derűsen látja a jövőjét.
A szexi időjós és szerelme 14 éve tartó kapcsolat végére tettek pontot két hónappal ezelőtt. Gaál Noémit ráadásul megismerkedésük után hónapokkal eljegyezte a nála 10... The post Gaál Noémi könnyek nélkül búcsúzott szerelmétől appeared first on Panoramanet .
Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi. S most az is kiderült, hogy Maloveczky Miklóssal már fél éve nem alkotnak egy párt. Tovább a cikkre: Gaál... The post Gaál Noémi: Túl vagyok a szakításon appeared first on Panoramanet .
Budapest — Bár sokáig úgy tűnt, még van esély az újrakezdésre Gaál Noémi (48) és volt kedvese, Maloveczky Miklós (39) számára, a férfi a Borsban nyilvánvalóvá tette: kettejük kapcsolata véget ért.
Már több mint fél éve különélnek. A pár már féléve különélt egymástól. Csendes és békés szakítás volt. velvet.hu
Végleg véget ért a több, mint tíz évig tartó szerelem.
Végleg véget ért a népszerű időjós kapcsolata: szakított a nála majd' 10 évvel fiatalabb vőlegényével Gaál Noémi.
Még több cikk