10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2020.01.26. , Vanda

Gaál Noémi

Már csak feleannyit fizetnek az amerikai fogadóirodák azoknak, akik Meghan hercegné terhességére szeretnének fogadni, mint néhány nappal ezelőtt - írja a TMZ . Míg korábban 1 az 2-höz arányban (100 dolláros fogadás esetén 50 dollár a tiszta nyeremény) lehetett arra fogadni, hogy még idén érkezik ...
Tamással mindennap megéljük a magunk kis boldogságát – nyilatkozta a Borsnak Gaál Noémi. A csinos időjósra ugyanis rátalált a szerelem. A nem remélt öröm egy munkamegbeszélésből bontakozott ki, a páros már össze is költözött.
A tévés most először beszél arról, hogy rendeződni látszik a magánélete.
A csinos időjós úszik a boldogságban.
Titokzatos férfi rabolta el Gaál Noémi szívét, az időjós most őszintén mesélt kapcsolatukról.
Az elmúlt év óriási fordulópontot hozott az életében.
Borongós, szeles, elvétve csapadékos időnk lesz ma. A Napot keveset látjuk az égen és a hőmérséklet is csak maximum 15 fokig emelkedik. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Mai napig megállítják az utcán, hogy árulja el, milyen idő várható. Pedig csak a vakvéletlen sodorta  a meteorológia szakra. De nem bánta meg, azóta is lelkesen kutatja a légköri jelenségek titkát.
Új poszt a blogon: Az ATV ma (21:50-kor kezd, a hestegbocskor után) új talkshow-t indít Mondd el Tatár Csillának! címmel – nem meglepő módon Tatár Csilla műsorvezetésével. A beszélgetős sorozat már a 4. évadjánál tart YouTube-os sorozat formájában, a koncepciója szerint sikeres nők a ...
Még több cikk