0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.12.12. csütörtök, Gabriella

Gaál Noémi

Borongós, szeles, elvétve csapadékos időnk lesz ma. A Napot keveset látjuk az égen és a hőmérséklet is csak maximum 15 fokig emelkedik. Mutatja az Időkép. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Mai napig megállítják az utcán, hogy árulja el, milyen idő várható. Pedig csak a vakvéletlen sodorta  a meteorológia szakra. De nem bánta meg, azóta is lelkesen kutatja a légköri jelenségek titkát.
Új poszt a blogon: Az ATV ma (21:50-kor kezd, a hestegbocskor után) új talkshow-t indít Mondd el Tatár Csillának! címmel – nem meglepő módon Tatár Csilla műsorvezetésével. A beszélgetős sorozat már a 4. évadjánál tart YouTube-os sorozat formájában, a koncepciója szerint sikeres nők a ...
Budapest — Két év után ismét műsorvezetőként láthatjuk viszont a képernyőn Tatár Csillát (36)! A TV2 és az MTVA egykori sztárja szeptember 8-án az ATV csatornán tér vissza, ráadásul saját műsorral.
Tavaly decemberben házasodtak össze, máris szétmentek. Tavaly decemberben házasodtak össze, de azóta már megváltoztak. Annyira, hogy szakítás lett a vége. velvet.hu
Még több cikk