9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Freddie Mercury

Kensington — Szomorú évforduló: 29 évvel ezelőtt hunyta le szemét örök álomra a Queen rockegyüttes frontembere, Freddie Mercury (†45)!
Újabb hét, újabb kihívások! Ma már mindenhol több lesz fölöttünk a felhő, kevesebb napsütésre számíthatunk. Reggelre pára, köd képződhet. Hajnalban -5, +1, napközben 3-9 fok fok várható. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Műsorajánló - Nézd a Bohém rapszódia című filmet november 25-én, szerdán a Zenebutikon!
Nézd vissza a Bohém rapszódia című filmet november 28-ig a SuperTV2 oldalán!
Műsorajánló - Nézd a Bohém rapszódia című filmet november 22-én, szombaton a SuperTV2-n!
Szavazzatok lejjebb! The post Nem tudjuk, parázzunk tőle, vagy simán csak imádjuk az élethű Freddie Mercury marionettbábut appeared first on Urbanplayer.hu .
A Sztárban Sztár énekese ezzel nehezen birkózik meg!
Két hónap után is vágni lehet a feszültséget Tóth Andi és Szabó Ádám között. Az egykori szerelmesek továbbra sem kommunikálnak egymással, ami azért kellemetlen, mert már csak négyen vannak a versenyben.
Izgalmakban és érzelmekben ezúttal sem volt hiány a Sztárban sztár 9. élő show-jában. Kökény Attila a könnyeivel küszködött, miután Curtis elénekelte Zorán dalát.
Elképesztő produkciókkal léptek színpadra a Sztárban Sztár versenyzői, az este végén pedig kiderült, kik lehetnek ott az Elődöntőben!
Óriási a tét a Sztárban Sztár kilencedik showjában, hiszen már csak öten vannak versenyben!
Óriási a tét a Sztárban Sztár kilencedik showjában, hiszen már csak öten vannak versenyben!
Szabó Ádám Freddie Mercuryként áll színpadra: A rocksztár sajátos fogsorának másával és szülei koncert emlékeivel készül a hatalmas kihívásra!
Visszatért 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen, az együttes Live Around The World című koncertalbuma a tizedik, amely az első helyet szerezte meg. MTI Az albumon, amelynek dalait a januárban Sydney-ben kényszerűen befejeződött világturnéjuk helyszínein rögzítették, olyan slágereik ...
Ez az első olyan koncertalbum, amit Freddie Mercury nélkül készített a legendás együttes. The post 25 év után újra vezeti a brit slágerlistákat a Queen appeared first on pecsma.hu .
Visszatért 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen, az együttes Live Around The World című koncertalbuma a tizedik, amely az első helyet szerezte meg.
Visszatért 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen, az együttes Live Around The World című koncertalbuma a tizedik, amely az első helyet szerezte meg.
A Queen koncertalbuma az első helyet szerezte meg a brit slágerlistán.
Így szeretne a ZIA márka elhatárolódni a fast fashion piactól
Noel Gallagher is publicly slamming Taylor Swift and Ed Sheeran, and fans are rightly not happy about his remarks. The former Oasis founding member appeared on the Funny How? with Matt Morgan podcast over the summer and talked about his notion of the modern day rock star. “Music now is style over substance. I find ...
Lehetőséget is lát a koronavírus-járványban a világhírű magyar zenész. Egyedülálló akciójával egy hatalmas közös éneklésre buzdít, világsztárok társaságában Mándoki László.
Mérgező a levegő Kalifornia több részén a hatalmas erdőtüzek miatt. A füst káros, mérgező anyagokat tartalmaz, belélegezve több ezer környékbeli kaphat súlyos füstmérgezést. Ráadásul a rákkeltő anyagok még hetek múlva is a levegőben lesznek. Közben...
KORONAVÍRUS - 411 újabb koronavírus-fertőzöttet találtak egy nap alatt, ketten meghaltak. Nyolcezer forint a büntetés a...
Nézd vissza a Bohém rapszódia című filmet szeptember 12-ig a TV2 oldalán!
A rockzene történetének egyik legismertebb előadója, Freddie Mercury, már közel 30 éve meghalt, de a mai napig milliók...
A rockzene történetének egyik legismertebb előadója, Freddie Mercury, már közel 30 éve meghalt, de a mai napig milliók rajonganak érte, és az együttesért, amelynek a frontembere volt. A Queen legendája generációkat ölel át, és jelentőségét mi sem mutatja...
Mit mond a számmisztika Orbán Viktornak és Mészáros Lőrincnek?
Egyre nagyobb méreteket ölt a koronavírus-járvány, ezért vigyázzunk magunkra és egymásra! Tartsuk be az előírásokat. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Még több cikk