36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Ed Sheeran

Arra gondoltam, ki kellene menni a Szigetre, és ha már ott vagyok, bele kéne nézni Ed Sheeran és Martin Garrix bulijába. Aztán a dolgok máshogy alakultak. PUSKÁS PANNI ÍRÁSA.
Slipknot is back on top of the charts. The rock band debuted at No. 1 on the Billboard 200 with their latest album We Are Not Your Kind as of Sunday (August 18), according to the official chart company. The album moved 118,000 equivalent album units in its first week, with 102,000 of those being [...]
Élőben százszor jobb, mint a neten – írta a mashable.com, miután Grohl és Astley együtt léptek fel egy londoni szórakozóhelyen.
Élőben százszor jobb, mint a neten – írta a mashable.com, miután Grohl és Astley együtt léptek fel egy londoni szórakozóhelyen.
"A jövő évekre is cél marad, hogy a Sziget nagyszínpadának minél erősebb legyen a fő fellépősora."
Olyan büszke a gyökereire, hogy soha nem hagyná el angliai szülőfaluját, Framlinghamet, ahol felnőtt.
Promóciós turnékból a zenészek legfőbb bevételi forrásává váltak a koncertek. Az előadók különböző módszerekkel próbálják növelni a jegyárbevételeket úgy, hogy ne látsszanak mohónak.
Szivárványos zászlók mindenütt, életveszélyes tömeg a színpad előtt. Ilyen volt idén a Sziget Fesztivál.
Rászorulók kapják az idei szigeti fesztiválozók által hátrahagyott három teherautónyi felszerelést, ezek között hálózsákokat és mintegy 600 sátrat - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője szombaton.
A címke a szósz különlegessége, melyen Ed tetoválása látható, és melyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.
Reykjavík — Izlandon adott újabb koncertet Ed Sheeran (28). A nemrégiben nálunk, a Szigeten is fellépő világsztár ismét elkápráztatta a közönséget, ám könnyen lehet, hogy ezúttal nem ez volt a napja fénypontja.
Nem döntötte meg a tavalyi látogatócsúcsot, sőt, idén a tavalyi nézőszám alá ment a Sziget Fesztivál. Nem ez volt minden idők legjobb szigetes line-upja, de minden napra jutott néznivaló. A Sziget továbbra is sziget a magyar popkulturális térképen, és ez továbbra is egyszerre jó és zavarba ...
Az idei volt a 27. Sziget és ahogyan tavaly, úgy idén is sikerült képeket készítenünk az ország legnagyobb zenei fesztiváljáról. Tekintse meg a szombati napon készített fotógalériánkat! Elsősorban a Szigeten bulizó fiatalokat örökítettük meg, így aki szombaton, majd kedden kameránk elé állt, ...
Egy pillanatra mindenkiben megállt az ütő a rendezvényen.
Nem csak a programok nyújtottak színes és változatos képet a fesztiválon: a vasárnap megtartott Love Revolution program részeként sok száz fesztiválozó emelte magasba a sokszínűséget hirdető szivárvány-szalagokat. Galéria.
Az idén kissé csökkent a Sziget fesztivál látogatottsága és nyeresége.
Azért nem zárt rosszul a fesztivál: története során másodszor volt félmilliónál is több ember a Hajógyári-szigeten.
A Sziget és a Sas-hegy után a Petőfi Irodalmi Múzeumot is felkereste.
"A jövő évekre is cél marad, hogy a Sziget nagyszínpadának minél erősebb legyen a fő fellépősora. A tervek között szerepel, hogy a többi nagyobb helyszínen is elérjük ezt és ezekre is több pénzt tudjunk fordítani" - mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője a keddi zárónapon az MTI-nek.
Erős kezdés után nem kevésbé erős volt a Sziget lezárása: tűzijáték helyett Dave Grohl zenekara, az amerikai rockzene egyik legnagyobb sztárja, a Foo Fighters zenélt két és fél órán át, épp mielőtt lecsapott volna a vihar. Talán az kicsit izgalmasabbá tette volna a gigakoncertet.
A Sziget Fesztiválon a nézők száma tavaly átlépte a félmilliós küszöböt. A fesztiválozók növekvő létszáma komoly kihívás elé állítja a biztonságért felelős szerveket.
"A jövő évekre is cél marad, hogy a Sziget nagyszínpadának minél erősebb legyen a fő fellépősora. A tervek között szerepel, hogy a többi nagyobb helyszínen is elérjük ezt és ezekre is több pénzt tudjunk fordítani" - mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője a keddi zárónapon az MTI-nek. ...
A Sziget látogatószáma idén is átlépi a félmilliót az egy hét alatt, de a tavalyi látogatócsúcsot biztos nem dönti meg.
A Sziget látogatószáma idén így is átlépi a félmilliót.
A rockzene legkedvesebb fickójának nevezik a munkamániás Dave Grohlt, aki a legendás Nirvana dobosából frontemberré előlépve alapította meg a ma este a Sziget Fesztivált lezáró Foo Fighterst.
Sokkal hangosabbnak érződik, mint a fesztivál átlagos zajszintje.
A két holland férfinál összesen százmillió forint értékű kábítószert találtak.
Még több cikk