0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma

Donald Trump

Hajszál híján kitartott az emelkedés.
Vagy a kérdésfeltevés volt rossz, vagy a válaszadók nem értettek valamit.
A javaslat Karácsony Gergely előterjesztése volt, amelyet a baloldali többségű közgyűlés megszavazott.
Adam Schiff az amerikai történelem felidézésével kezdte beszédét.
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: Rágalmazás miatt pert indít Tulsi Gabbard, az amerikai demokraták elnökjelöltségére pályázó politikusnő Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje, volt külügyminiszter ellen.
Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti: A demokrata párti szenátorok szerint tisztességtelenség vet árnyékot a szenátusban Donald Trump elnök ellen zajló impechment-eljárásra.
Heves vitákkal kezdődött meg az amerikai elnök elleni alkotmányos vádemelési eljárás az amerikai szenátusban. A többségben lévő republikánusok nem engedik, hogy a demokraták újabb tanúkat vonjanak be a procedúrába. Donald Trump, akit hatalmi visszaéléssel és a kongresszus akadályozásával ...
He can’t stop talking about it.
Elon Musk pedig Thomas Edisonhoz hasonló zseni.
Az amerikai elnök már tárgyalt az Európai Bizottság elnökével egy kétoldalú kereskedelmi megállapodásról.
Donald Trump amerikai elnök szerdán kijelentette, hogy ugyan ő a maga részéről szeretne részt venni a hazájában ellene zajló alkotmányos ... The post Davos – Trump ügyvédjei azt tanácsolták, hogy ne vegyen részt az impeachment-eljárás szenátusi tárgyalásán appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Az alábbi álhírkvízben kitalált és valós történetek szerepelnek. Tippelhetsz is, de érdekesebb a teszt akkor, ha válaszadás előtt utánanézel az állításoknak.
Súlyos vámok kivetésével fenyegette meg az Európai Uniót Donald Trump amerikai elnök arra az esetre, ha nem sikerül átfogó kereskedelmi megállapodást kötni, és az európai országok nem hagynak fel a leginkább az amerikai óriásvállalatokat érintő digitális adó bevezetésével. A CNBC amerikai ...
Magas vámokat vethet ki az Egyesült Államok az Európából importált autókra.
A feszültség egyre nő, és sokan várják, hogy végre megszülessen egy közel globális megállapodás a multinacionális vállalatok adóztatásáról.
Nem tudjuk, hogy melyik állat a forrása, és azt sem, hogy valójában mennyire veszélyes. Csak az biztos, hogy a halálos eseteket is előidéző újabb koronavírus elkezdett világszerte terjedni.
Új botrány miatt magyarázkodhat a szaúdi koronaherceg, aki Trump vejével is gyakran csetel WhatsAppon.
Polgármestert választanak vasárnap Győrben
A polgármesteri posztért hatan indulnak. Vasárnap reggel hat és este hét óra között 96 szavazókörben 101 ezer ember adhatja le voksát.
John Roberts amerikai főbíró megnyitotta a Donald Trump elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását helyi idő szerint kedden kora délután, és a szenátorok csaknem 13 órai vita után 53:47 arányban - a ...
John Roberts amerikai főbíró megnyitotta a Donald Trump elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását helyi idő szerint ... The post Impeachment – Megkezdődött a Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk