35 °C, Budapest
35 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Dobó Kata

Ezúttal sem lesz hiány az izgalmas, komikus, vagy épp lélekemelő előadásokból. Mutatjuk a repertoárt! The post Új évadot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ appeared first on Vásárhely24 .
A professzor - teljes film - visszanézhető: 2019.08.13-ig
Rendező: Michael Oblowitz Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh.
Színpadra lép mások mellett Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Erdélyi Tímea és Koltai Róbert is.
Dobó Kata A miniszter félrelép című film egyik fotójával nosztalgiázott a közösségi oldalán!
Dobó Kata sok mindent a háta mögött tudhat már. Karrierjét nagyon fiatalon kezdte, így nem meglepő, hogy a múlt szele néha őt is utoléri.
Augusztusban két nagyszabású rendezvény is várja az érdeklődőket a városban.
Ajánló - Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh
Dobó Kata sellőnek állt. Egy igazán meglepő videót osztott meg rajongóival.
Augusztus második hétvégéjén.
Ha a lányának egy dolgot kívánhatna az életben Dobó Kata, az lenne, hogy soha ne kelljen egy napot sem dolgoznia. Persze ezt nem szó szerint értette Szofi anyukája.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek... The post Csalók éltek vissza Liptai Claudia nevével appeared first on Panoramanet .
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a  hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
A Balaton Sound második napjára kiderült, hogy mi az idei fesztiváldivat. A legtöbb elismerő tekintetet a hírességek közül a Luxus feleségekből ismert Yvonne kapta.
A Citizen Day – A L’Oréal jótékonysági napja – idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ezt a napot a dolgozók kizárólag annak szentelik, hogy munkájukkal helyi, hátrányos helyzetű közösségeket és szervezeteket támogassanak, már több mint 60 országban. A globális ...
A L’Oréal jótékonysági napja, a Citizen Day idén ünnepli 10. évfordulóját. Ezt a napot a dolgozók kizárólag annak szentelik, hogy munkájukkal helyi, hátrányos helyzetű közösségeket és szervezeteket támogassanak, már több mint 60 országban.
Mihalik Enikő: Nagyon szeretem hallani az emberek véleményét, az már más kérdés, hogy kevésbé érdekel. Kiss Ramónia: Én iszonyatosan sokáig szopiztam a hüvelykujjamat. A jobb kezemen konkrétan feleakkora lett, de mire felnőttem, visszaállt eredeti állapotába. Lilu: Ha az életem múlna rajta, se ...
10 tipp a zökkenőmentes otthoni hajfestéshez
Nincs kapacitásod időpontot foglalni, nem fér bele a keretedbe, vagy csak simán nem szeretsz szalonban hajat festetni? Ezekkel a tippekkel az otthoni folyamatot is olajozottabbá teheted. Nincs kapacitásod időpontot foglalni, nem fér bele a keretedbe, vagy csak simán nem szeretsz szalonban hajat festetni? ...
Budapest — Jógával tartja karban a testét és a lelkét Dobó Kata (45).
Amit megosztott közösségi oldalán...
Az esős május után végre tombol a nyár, így nem meglepő, hogy hazai hírességeink is megkezdték az idei vakációt. Cooky egészen az óceánig repült a családjával, míg Dobó Kata vagy Mádai Vivi a magyar tengernél indította a pihenést.
Meghatotta, mennyire készül a találkozóra a mesterfodrász. Nehéz elhinni, de igaz. Bár már 2016 óta együtt vannak, a színésznő kezdetben nem tartotta rokonszenvesnek a mesterfodrászt. velvet.hu
Különös játékos a sors: Dobó Kata és Zsidró Tamás hosszú ideje ismerték már egymást, mielőtt összejöttek.
Még több cikk