22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
12°
Péntek
2020.04.07. kedd, Herman

Dobó Kata

Sztárszakácsok lesznek hírességeink a bezártságban. Dobó Kata főztjét agyondicséri a kislánya.
Az Átjáróház című romantikus film forgatásán találkoztunk a Kossuth- és Jászai-díjas érdemes művésszel, aki a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A mozi azt boncolgatja, hogy létezhet-e szerelem úgy, hogy a pár egyik tagja halott. – Merem remélni, hogy azért komédia is lesz – ...
Rendező: Koltai Róbert, Kern András Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Fiatal, tehetséges színészek, akik bár nem félnek a haláltól, az Átjáróház című filmben közel kerülnek hozzá. Rujder Vivien és Bárnai Péter mesélt a forgatás élményeiről.
Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház forgatása, amely egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Március 8-án 20 órától a Balázs Béla-díjas operatőr, producer Lajos Tamás és a hazai menedzserszakma kiválósága, a legbefolyásosabb magyar nők ... The post A történelmi filmeket megújító producer Hosszú Katinkával készül történelmet írni, a sztármenedzser mentorként győzte le saját ...
Megadta a módját Dobó Kata, és igazán elegáns, ugyanakkor rendkívül szexi ruhát választott a Magyar Mozgókép Szemle csütörtöki díjátadó gálájára. Nehéz szavakat találni a színésznő láttán. Nem csoda, hogy a kommentelők is csupa dícsérő szavakkal halmozták el a lapozgatós poszt alatt. ...
Rendező: Sidney J. Furie Szereplők: Dolph Lundgren, Dobó Kata, Corey Sevier, Mpho Koaho, Alex Karzis
Elindult Madarász Isti második játékfilmjének, a fantasztikus elemekkel átszőtt Átjáróháznak a forgatása.
Számított rá, mégsem tudott megálljt parancsolni könnyeinek.
Mindenkinek meg kell fizetnie a siker árát. Ki előtte áldoz mérhetetlenül sokat, kitől utólag hajtja be a sors. Ez a tartalom Dobó Kata a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.
A reggeli hőmérséklet még nem azt mutatja, de ma igazi tavaszi időnk lesz! 15 fokot jósolnak délutánra az időjósok, és szerencsére az esernyőket is otthon lehet hagyni. Kedd van, a kommunizmus áldozatainak emléknapja. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Most szavazhat. 1998-ban, 2018-ban, és 2020-ban is felkérte őt a márka. velvet.hu
A híres színésznő Instagram-oldalán kürtölte világgá a jó hírt.
Humoros, udvarias, romantikus férfi – így áradozott a kamerák előtt Várkonyi Andrea párjáról, Zsidró Tamásról, s elmesélte, hogy egy titkos kóddal vallott neki szerelmet. A kínos csak az, hogy a kódot egykor Dobó Katának is gyakran küldte.
Különleges videót osztott meg Várkonyi Andrea! Mutatjuk!
2020-ban is a Moziverzum hozza el a hazai rajongóknak a filmszakma egyik legrangosabb eseményét, az Oscar-gálát. Az élő közvetítés háziasszonya a tavalyihoz hasonlóan Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 9-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig. Ezt ...
2020-ban is a Moziverzum hozza el a hazai rajongóknak a filmszakma egyik legrangosabb eseményét, az Oscar-gálát. Az élő közvetítés háziasszonya a tavalyihoz hasonlóan Ördög Nóra lesz.
Rendező: Michael Oblowitz Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh
Egyre többször látni éttermekben, orvosi rendelőben, hogy a szülők okostelefonnal igyekeznek lekötni a gyerek figyelmét. Mekkora teret engedjünk a kicsiknek?
Az új év új szerelmet hozhat szinglin maradt sztárjainknak, akik már várják, hogy Ámor nyila eltalálja őket. Elmondásuk szerint ugyanis a férfiak nyitott kapukat döngetnek náluk.
Nem telt el eseménytelenül az elmúlt hétvége. The post Leszakadt faágakhoz, tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén appeared first on Vásárhely24 .
Még több cikk