0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.10.18. péntek, Lukács

Dobó Kata

A gyönyörű színésznő közösségi oldalán mutatta be az új családtagot.
Örömmel újságolta el rajongóinak a közösségi oldalán Dobó Kata, hogy egy új taggal bővült a családjuk.
…melyen idén váltóban veszek részt, tehát nem 10 és nem 30, ahogy eddig, hanem 21,8 km, Orsival, aki Bécsből érkezik. Beteg vagyok, de lenyomom. Máskor nem csinálok ilyet. Most, este azt érzem, nem lettem még betegebb, de gyenge voltam. Saját … Bővebben...
Egy egészen elképesztő rekord, félmilliárd futólépés is „összegyűlhet“ szeptember utolsó hétvégéjén, Magyarország legnagyobb létszámú szabadidősport eseményén, a SPAR Budapest Maraton® ... The post Félmilliárd futólépés Budapesten appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
2019 szeptember Félmilliárd futólépés Budapesten Félmilliárd futólépés is összejöhet szeptember utolsó hétvégéjén Magyarország legnépszerűbb szabadidősport-eseményén, a SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. Sajtótájékoztatót tartottunk. Szerdán délelőtt Budapesten, a Fortuna ...
Úgy néz ki, hogy Dobó Kata(45) színésznő és Zsidró Tamás(56) mesterfodrász három év után összeházasodik, sőt a gyerekvállalást sem zárják ki(gumicukor)! Ritka az ilyen hatalmas szerelem a sztárvilágban.
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
Nem zárja ki az esküvőt és akár egy közös család alapítását sem Zsidró Tamás (56), aki három éve Dobó Kata (45) mellett találta meg a boldogságot. A sztárfodrász Rónai Egon hétköznap esténként 20.55-kor az ATV Spiriten futó Húzós című műsorában árulta el, akár azt is el tudja képzelni, hogy babát vállaljanak.
Minden repülős utazás elején bemutatják az oxigénmaszk használatát. Először magamra kell feltennem, és utána a velem együtt utazó kisgyerekre.  Mert támogatni, védelmezni, óvni, gondoskodni csak az képes, akinek van elég oxigénje. Szülőkkel való beszélgetéseim során kiderül, hogy a ...
Apró figyelmetlenség okozta a nagy bajt.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Második alkalommal rendezik meg az ingyenes Győri Filmnapokat szeptember 5. és 8. között három helyszínen, a filmvetítések mellett koncerteket és közönségtalálkozókat is tartanak - hangzott el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón kedden a megyeszékhelyen. Fekete Dávid (FIDESZ-KDNP) ...
a másik bolt magával ragdó sármja nem csak abból adódik, hogy különleges és gondosan válogatott árukészlete van: a tulajdonos személyisége és hozzáállása teszi felejthetetlenné és unikálissá.
Ezúttal sem lesz hiány az izgalmas, komikus, vagy épp lélekemelő előadásokból. Mutatjuk a repertoárt! The post Új évadot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ appeared first on Vásárhely24 .
A professzor - teljes film - visszanézhető: 2019.08.13-ig
Rendező: Michael Oblowitz Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh.
Színpadra lép mások mellett Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Erdélyi Tímea és Koltai Róbert is.
Dobó Kata A miniszter félrelép című film egyik fotójával nosztalgiázott a közösségi oldalán!
Dobó Kata sok mindent a háta mögött tudhat már. Karrierjét nagyon fiatalon kezdte, így nem meglepő, hogy a múlt szele néha őt is utoléri.
Augusztusban két nagyszabású rendezvény is várja az érdeklődőket a városban.
Ajánló - Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh
Dobó Kata sellőnek állt. Egy igazán meglepő videót osztott meg rajongóival.
Augusztus második hétvégéjén.
Ha a lányának egy dolgot kívánhatna az életben Dobó Kata, az lenne, hogy soha ne kelljen egy napot sem dolgoznia. Persze ezt nem szó szerint értette Szofi anyukája.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek... The post Csalók éltek vissza Liptai Claudia nevével appeared first on Panoramanet .
Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a  hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel.
A Balaton Sound második napjára kiderült, hogy mi az idei fesztiváldivat. A legtöbb elismerő tekintetet a hírességek közül a Luxus feleségekből ismert Yvonne kapta.
A Citizen Day – A L’Oréal jótékonysági napja – idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ezt a napot a dolgozók kizárólag annak szentelik, hogy munkájukkal helyi, hátrányos helyzetű közösségeket és szervezeteket támogassanak, már több mint 60 országban. A globális ...
A L’Oréal jótékonysági napja, a Citizen Day idén ünnepli 10. évfordulóját. Ezt a napot a dolgozók kizárólag annak szentelik, hogy munkájukkal helyi, hátrányos helyzetű közösségeket és szervezeteket támogassanak, már több mint 60 országban.
Még több cikk