13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Dobó Kata

Júliusban indult útjára az a kezdeményezés, amely az SOS Gyermekfalvakra és az ott nevelkedő gyerekekre hívja fel a figyelmet egy online videósorozattal, melyben Karafiáth Orsolya verseit olvassák fel ismert emberek. Nemrég jelent meg Dobó Kata és Molnár-Szilágyi Szilvi videója, akik mindketten ...
Nézd vissza a Kölcsönlakás című filmet október 12-ig a TV2-n!
Rengeteg magyar hírességről még csak nem is tudjuk, hogy más néven született, mint ahogy mi megismertük. Most mutatunk egy csokorra valót ezekből.
Nagyon vágyik már arra Pálmai Anna, hogy anyai örömök elé nézzen, ám a színésznő nem tervez előre: őszintén beszélt magánéletéről a Sztárban sztár című műsor legutóbbi kiesője.
Műsorajánló - Nézd a Kölcsönlakás című filmet szeptember 12-én, szombaton a TV2-n!
Műsorajánló - Nézd a Kölcsönlakás című filmet szeptember 12-én, szombaton a TV2-n!
Megható vallomás Dobó Katától. Bárcsak, hamarabb megtette volna...
Közel a 40-hez szülte meg lányát.
Dobó Kata sajnálja, hogy nem szült fiatalabb korában, mert akkor biztosan több gyermeke lenne, ugyanis bevallása szerint számára igazi mámor anyának lenni.
A színésznő sajnálja, hogy nem szült fiatalabb korában, mert akkor biztosan több gyereke lett volna. Számára az anyaság igazi mámor.
A színésznő új filmje forgatásáról és az anyaságról is vallott.
Augusztus elején kezdődött el az „El a kezekkel a papámtól” című Megafilm produkció forgatása Dobó Kata rendezésében. A gyártás kulisszatitkaiba avatott be minket a rendező, valamint a film producere, Helmeczy Dorottya.
Dobó Kata a tavalyi közönségkedvenc Kölcsönlakás után újabb filmet rendez, az El a kezekkel a papámtól igazi családi mozi, egy látványos mese lesz. – Eddig elégedett, és nagyon boldog vagyok. Igaz, hogy még csak az első forgatási hetek vannak mögöttünk, de a legnagyobb jeleneteket rögtön az ...
Mindenki rácsodálkozott, aki látta.
Boldog, hogy újra játszhat, ám örömét elrontja, hogy csak elvétve lát a nézőkön maszkot. A 84 éves Pásztor Erzsi úgy érzi, veszélyben van a színpadon.
Nézd vissza A miniszter félrelép című filmet szeptember 20-ig a SuperTV2 oldalán!
A hazai mozifilmgyártás újabb mérföldkőhöz érkezett: a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő különleges látványvilágú családi filmet nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel forgatják.
Arra utalt az elhagyott pár, hogy mese volt a producer és Dobó Kata nagy románca.
Műsorajánló - Nézd a Miniszter félrelép című filmet augusztus 21-én, pénteken a SuperTV2-n!
Arra utalt az elhagyott pár, hogy mese volt a producer és Dobó Kata nagy románca.
„Nagyon fájt a szakítás. Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni. Rádöbbent ugyanis, ahogy ő mondta, engem keres Katában, de sajnos nem talál.”
Megszólalt Andy Vajna sosem látott, nagy szerelme, Csilla, aki a másfél évvel ezelőtt elhunyt filmmogullal 12 éven át élt együtt óriási szerelemben: az Amerikában élő üzletasszony azt mondja, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a filmügyi kormánybiztosra.
Budapest — Dobó Katával (46) forgatja élete első mozifilmjét Csobot Adél (26).
Még több cikk