16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Dobó Kata

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu elsőként beszámolt, nemrég hatalmas örömhírt jelentett be Anger Zsolt a hivatalos Instagram oldalán: egy hónappal ezelőtt, pontosan augusztus 13-án, hivatalosan – és egyébként teljes titokban – összekötötte az életét kedvesével. A színész és felesége, ...
Hatalmas örömhírt jelentett be Anger Zsolt a hivatalos Instagram oldalán: egy hónappal ezelőtt, pontosan augusztus 13-án hivatalosan is összekötötte az életét kedvesével.
December elején kerül a mozikba Lakner Artúr: Édes mostoha című regényéből készült játékfilm. Az El a kezekkel a Papámtól! című mesemusical nemcsak a látványos díszletek és jelmezek, hanem a nemzetközi szinten is egyedülálló trükkfelvételek teszik különlegessé. A film részleteiről az M5 ...
Dobó Kata El a kezekkel a papámtól! című mesemusicalje a gyermekek számára fontos üzenettel bír.
Emlékezetes esküvőt tartott Stana Alexandra és Köcse György: ugyan a polgári ceremónia szűk családi körben zajlott le júniusban, az augusztusi lagzin már a barátaik és a külföldön élő családtagjaik is együtt ünnepeltek az ifjú párral.
Az élet több területén is kamatoztatta már a tehetségét. Ezúttal a TV2 Dancing with the Stars műsorában mutatja meg, mire képes a színészeten és a filmrendezésen túl.
A színésznő és Szente Vajk házassága négy éve ért véget, most pedig úgy tűnik, Vajkra rátalált a szerelem, mégpedig Dobó Kata személyében.
Erdélyi Timea hivatalos közleményben mondta el a véleményét a volt férje és Dobó Kata kapcsolatáról, és az erről szóló hírekről.
Szente Vajkot tavaly jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélték, két évre felfüggesztve – tudta meg az Index. A lap birtokába jutott dokumentumban az is szerepel, hogy egy költségvetési ügyről van szó, amiben több tettestárs is érintett. Ők szintén felfüggesztett börtönbüntetést kaptak. ...
Egy költségvetési ügy miatt két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Szente Vajkot. The post Szente Vajkot felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték first appeared on nlc .
A színésznő az elmúlt hetekben csak olyan fotót osztott meg magáról, amelyen látszik, hosszú idő után ismét igazán önfeledt, aminek legfőbb oka az lehet, hogy talán ismét rátalált a szerelem.
Dobó Kata és új párja a kulisszák mögött szerettek egymásba.
Még el sem kezdődött a TV2 táncos sikerműsora, a Dancing with the Stars második évada, máris biztosak lehetünk benne, – tekintettel az ügyesen összeválogatott versenyzőgárdának –, hogy könnyből, nevetésből, feszültségből nem lesz hiány.
A főszerepet a 11 esztendős Marczinka Bori alakítja, de mellette feltűnik az énekesnőként ismert Csobot Adél, valamint seregnyi ismert magyar színész is.
Az El a kezekkel a papámtól! előzeteséből kiderül, hogy Csobot Adél normálisan is tud beszélni
Egészen más hangon szólal meg a filmben. The post Az El a kezekkel a papámtól! előzeteséből kiderül, hogy Csobot Adél normálisan is tud beszélni first appeared on 24.hu .
Előzetesen Dobó Kata filmje
Karácsonyi gyerekfilmmel indítja rendezői pályáját Dobó Kata. Megérkezett az El a kezekkel a papámtól! első előzetese.
Úgy hírlik, románccá érett Dobó Kata és Szente Vajk munkakapcsolata.
Dobó Kata reméli, hogy lesz olyan férfi, aki elfogadja és megszereti az új, magabiztos énjét.
Még több cikk