20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Dobó Kata

Az ország legnagyobb szabadtéri színpadára érkezik a Puskás musical, de új vígjáték, vígopera és néptánc produkció is bekerült a műsorba, a nevetőizmainkon pedig két Dumaszínházas humorista dolgozik majd. The post Újabb slágerprodukciók érkeznek a Szegedi Szabadtérire nyáron (X) first appeared on 24.hu .
Király Linda, Dobó Kata és Debreczeni Zita reklám- és csodásmagyarország-hashtagekkel borította el hétvégi teraszozásáról szóló fotókat.
A színésznő mindent a helyén kezel.
Cserébe három maszkot is viselt egyszerre. The post „Én tényleg csak a legszükségesebb dolgok miatt mozdulok ki” - mondta Dobó Kata, aki szerda reggel már nyitáskor egy ruhaüzletben volt first appeared on 24.hu .
A Magyar Hospice Alapítvány támogatásáért nárcisz kitűzőt visel többek között Sváby András, Majka, Ábel Anita, Barabás Éva, Dobó Kata, és Mautner Zsófi is.
A sztárfodrász három fia mellé már nem akar több gyereket, társat viszont annál inkább. Osztott-szorzott, s lapunknak elárulta: olyan hölgy jöhet nála számításba, akinek már vagy van csemetéje, vagy nem akar.
Dobó Kata mai napig úgy érzi, jól döntött, amikor kilépett Andy Vajnával való kapcsolatából.
Nyolc évet töltöttek együtt, a színész-rendező a mai napig szeretettel gondol vissza egykori szerelmére.
Gyengén felhős, napos időre számíthatunk, 15 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Február 25., csütörtök van, a kommunizmus áldozatainak emléknapja. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Műsorajánló - Nézd a Kölcsönlakás című filmet ma este a Prime-on!
Idén a szilveszter is rendhagyó módon zajlik: az elmaradt házibulik helyett pedig az RTL II ma esti műsorában a sztárokkal közösen mondhatunk búcsút az óévnek.
Sok híresség úgy érezte, hogy a saját nevén nem tudna nagy karriert befutni, ezért születési nevüket megváltoztatták. Vagy éppen mások gondolták így...
Nézd vissza A miniszter félrelép című filmet január 24-ig a Moziverzum oldalán!
Műsorajánló - Nézd A miniszter félrelép című filmet ma este a Moziverzumon!
Műsorajánló - Nézd a Kölcsönlakás című filmet január 1-én, pénteken a Prime-on!
Liptai Claudia elárulta mikor és melyik műsorral tér vissza a képernyőre.
Műsorajánló - Nézd A professzor című filmet december 28-án, hétfőn a Moziverzumon!
Műsorajánló - Nézd A miniszter félrelép című filmet december 25-én, pénteken a Moziverzumon!
Eszter 40. születésnapja és Dávidék elutazása pont egy időre esik. Eszter nagyon szomorú, mert se a gyerekek, se Dávid nem fog vele ünnepelni.
Dávid bemutatja Esztert az édesanyjának, de a két nő már régről ismeri egymást: együtt jártak gimnáziumba.
Dávid hiába szeretne, nem tud már otthon aludni, mert Alex beköltöztette a szobájába a levakarhatatlan Lilit, Dávid ex-csaját.
Kislányával közösen vészelte át a járvány első hullámát Dobó Kata, aki vegyes érzésekkel zárta le ezt az időszakot. „Az első ... The post Így élte meg a közös munkát Dobó Kata és kislánya appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk