15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
15°
Péntek
17°
2019.04.23. kedd, Béla

Dobó Kata

Elsírta magát a lesújtó vélemények miatt Minden alkotó máshogy kezeli a negatív kritikákat: vannak, akik egyáltalán nem foglalkoznak velük, mások pedig nagyon magukra veszik. Az Üveg rendezője az utóbbi kategóriába tartozik.
Szombaton búcsúzik a nagy sikerű Csak színház és más semmi című magyar televíziós vígjáték sorozat a Duna Televízió nézőitől.
Sajnos sokan vannak, akiket ilyen fi­a­ta­lon meg­tá­ma­dott a gyil­kos kór
Heteken belül az ország legnépszerűbb hölgyei veszik át ismét a főszerepet a Spektrum Home-on, hamarosan debütál ugyanis a NŐComment! második évada.
A napokban az egyik szereplővel, Kiss Ramónával beszélgettünk, aki brutálisan szexin néz ki a filmvásznon.
A színésznő ennyi idő után sem tudja értelmezni, hogy Andy nincs többé.
A színésznő többek között arról mesélt, hogy már a korábbi forgatások szüneteiben több időt töltött a technikai szakemberekkel, mint színésztársaival, mert nagyon érdekelte a filmkészítés minden részlete.
Dobó Kata beszélt első rendezői munkájának tapasztalatait, de megszólalt az Andy Vajna halála után keletkezett űrről is.
A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon. A rendőrség tehetetlen, Papp alezredes azonban hisz abban, hogy a dolgokat mégis meg lehet változtatni....
Meglepő, ezzel foglalkozik valójában Oroszlán Szonja Amerikában
Életének második nagy álmát váltja valóra Szonja
Ezt kapta búcsúajándékként Andy Vajnától Dobó Kata
"Szörnyű érzés, hogy a bemutatót már nem láthatja." Címlapsztárunk őszinte interjújában szó van Andy Vajnáról is és arról is, hogyan segítette Kata legfontosabb döntéseit.
Hihetetlen, de igaz! Dobó Kata fürdőruhában napozik a Balaton parton. Remélhetőleg csak egy pillanatra dőlt le, mert nincs alatta törölköző, ami felelőtlenségnek tűnik, mégiscsak március van!
A színésznő kisfiával indult sétára a kora nyári időben.
Az 1848/49 évi forradalom és szabadságharc emléknapjáról a magyar celebek sem feledkeztek meg.
Kondor Vilmos nagysikerű regényének filmváltozata ma este az RTL klub-on 21.55-től!
A Kölcsönlakás bearanyozta a nők napját: az új magyar vígjáték két főszereplője, Szabó Simon és Haumann Máté szombaton este a Westendben virággal fogadta mindazokat a nőket, akik az ő filmjükre váltottak jegyet.
Bochkor Gábor élete egyik legnagyobb pofára eséséről vallott: egykori szerelme a szakításuk után átpártolt a saját neméhez.
Mi a közös a Valentin-napban és a nőnapban? Természetesen a KÖLCSÖNLAKÁS!
Különleges ajándékkal kedveskednek Dobó Kata filmjének, a Kölcsönlakásnak a férfi színészei a mozinézőknek. Nőnap alkalmából, március 9-én a Westend-moziban a 20:40-kor kezdődő vetítésen a Kölcsönlakás két férfi főszereplője, Szabó Simon és Haumann Máté személyesen is ott lesz, és ...
Szabó Simon és Haumann Máté köszöntik a film nézőit, március 9-én, szombat este a Westendben.
Mi a közös a Valentin-napban és a nőnapban? Természetesen a Kölcsönlakás!
Ezen a címlapon állítólag Dobó Kata látható
Kissé túlnyomták a retust a színésznő arcán, méghozzá teljesen feleslegesen.
Még több cikk