20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Dobó Kata

Itt belenézhet a Korhatáros szerelem folytatásába. Videó!
Olvasgatás közben kapott kedvet egy szelfire.
Eszter 40. születésnapja és Dávidék elutazása pont egy időre esik. Eszter nagyon szomorú, mert se a gyerekek, se Dávid nem fog vele ünnepelni. Két nappal előtte az egykori pár véletlenül összefut, másnap Eszter pedig elmegy Dávid lakására, hogy elköszönjön tőle, de ott talál egy másik lányt. ...
˝Ha nem működik, elbúcsúzunk egymástól… Végleg.˝ - mondta Dávid, mikor felajánlotta szerelmének, hogy csatlakozzon hozzá a thaiföldi utazásán. Eszter válasza kiderül a teljes epizódból!
Egyelőre titok, miért is posztolt közös képet Dobó Kata és Spáh Dávid, mindenesetre régi ismerősként köszöntötték egymást. Nos, vajon mi lehet az ok?
Rákérdeztek, nem tért ki a válasz elől Dobó Kata kedvese.
Dávid szülei úgy döntöttek, hogy meglepik a fiukat és a legjobb barátját egy olyan lehetőséggel, amelyet sosem felejtenek el. Alex majd’ kiugrott a bőréből, miután meglátta a borítékot, Dávid viszont eleinte nem osztozott az örömében.
Kiderült, hogy Viki elsősorban nem azért borult ki, mert megtudta, hogy a fia összeköltözött Eszterrel: más volt az ok, ami miatt hazalátogatott Mallorcáról..
Eszter kérdőre vonta szerelmét, amiért eltitkolta előle, hogy nem szereti a munkáját, amit miatta kezdett el. Dávid beszélt párjának anyja lehetséges betegségéről, amiről Eszter mit sem sejtett.
Eszter egy földgömbbel lepte meg szerelmét a munkahelye előtt. Mint kiderült, búcsúajándéknak szánta a kedvességet. Hogy Dávid hogyan reagált, a videóból kiderül!
Viktor, Márta és a gyerekek elutaznak Kaliforniába. Eszter magányos és szomorú, csakúgy mint Dóra, akinek végig kell néznie, hogy Norbi újra összejön régi szerelmével Patrikkal. Dávid anyja újra felbukkan, és mindent elkövet, hogy szétválassza Esztert és Dávidot: egy olyan lehetőséggel áll ...
A gyerekek apja szeretné visszakapni 8 évig nem látott családját, ennek érdekében még egy csókkal is meglepte feleségét. Eszter ettől teljesen kiakadt, és a házaspár hatalmas veszekedésbe kezdett az éjszaka közepén.
Telefonon keresztül szakít Júlia a szeretőjével, miután András elment Istvánhoz, hogy közölje vele: szerelmes valakibe.
Mikor Bőgős Bandi elkezdett mesélni Istvánnak a szerelméről, aki szakított vele, a férfi még nem is sejtette, hogy az a nő nem más, mint a felesége. Végül Júlia buktatta le magát, amikor hirtelen kikelt magából. István reakciójáért nézd meg a videót!
Dávid otthagyja a mixer-munkát és egy multinál helyezkedik el, mert azt hiszi, így jobban megfelel majd Eszter és a környezet elvárásainak. Júlia szakítani próbál a szeretőjével, Andrással, de sajnos ez nem a tervei szerint sül el. Júlia Eszterhez menekül, ahogy Dóra is, aki egy szerelmi csalódás ...
Már javában készül a Korhatáros szerelem folytatása.
Oroszlán Szonja, Haumann Máté és Básti Juli sem kíméli a rekeszizmainkat a sikergyanús készülő vígjátékokban.
Rózsa György nem is egy kommentjével próbálta már lánykérésre biztatni Zsidró Tamást, aki ennek apropóján beszélt arról, hogy nincs ellenvetése a házassággal kapcsolatban - írja a Bors.
Ámornak állt Rózsa György, aki nyíltan arra kérte jó barátját, hogy vegye feleségül Dobó Katát. Zsidró Tamás válása ellenére nem vesztette el a hitét a házasságban.
Míg Eszter barátja szeretné, ha Viktor máshová költözne, a férj eldöntötte, hogy marad, és ezt egészen határozottan közölte Dáviddal.
Eszter elmondta testvérének, hogy Dávid és Hanna látta őt Andrással csókolózni. Júlia szerint az Istvánnal való házasságukban nehéz időket élnek, ezért találkozgat a férfival. Eszter megkérte, hogy szakítson Bőgős Bandival.
A házaspár arról beszélgetett, hogy Viktor nyit egy számlát, hogy biztosítsa a gyerekek továbbtanulását. Viktor lefekvéshez készülődve egy puszit nyomott 8 éve nem látott felesége arcára.
Eszter kérdőre vonta a hosszú távollét után hirtelen hazatérő férjét. „Egyszerűen megszűnt az önbecsülésem…” – kezdte a magyarázatot Viktor.
Eszter férje, Viktor nyolc éve lépett le, és most visszatér, mintha mi sem történt volna. A gyerekek szép lassan megbocsájtják a régi sérelmeket, de Eszter nem. Hanna elmondja az anyjának, hogy látta Júliát csókolózni egy idegen férfival, ezért Eszter rdőre vonja a testvérét. Dávid féltékeny ...
Lili kétségbeesetten hívta fel Esztert, mert kiderült, hogy újdonsült vőlegényének családja megpróbálja szétszakítani őket. Mikor kiderült, miért akadtak ki Lajos gyerekei, Eszternek elakadt a szava.
Dávid épp békülni próbált Hannával, mikor a lány észrevette, hogy nagynénje épp kijön az egyik közeli épületből. Meglepetésükre nem volt egyedül, ráadásul egy félreérthetetlen szituációban látták meg őt Bőgős Bandival.
Lili elmesélte Eszternek a legfrissebb magánéleti híreket: nemrég megismerkedett egy férfivel, aki máris megkérte a kezét. A lány válasza és Eszter reakciója kiderül a videóból!
Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hanna igazán berág a fiúra. Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni. Márta elveszíti a barátnőjét, de ...
Dobó Kata olyan elfoglalt a munkái miatt, hogy Zsidró Tamás hozzáigazítja a napjait, csak hogy láthassa. Így sikerül saját időt lopniuk maguknak a rohanó hétköznapok alatt.
Sejtelmes, szexi fotót osztott meg közösségi oldalán Dobó Kata.
˝Most itt vagy. De azért nagyon sokat vagyok egyedül…˝ - mondta Eszter a szerelmének, majd egy olyan ajánlattal állt elő, amin Dávid egy percig sem gondolkodott.
Miután anyja nem engedte el a barátja zenekarának koncertjére, Bori úgy döntött, hogy mégis elszökik rá. Eszter és Dávid a búcsúlevele alapján megtalálták, majd az anya idegesen kérdőre vonta őt. A lendületes számonkérésnek végül a srácok vetettek véget, Bori pedig Benett-tel maradt. Eszter ...
Bori, Eszter kisebbik lánya elszökik otthonról. Dávid és Eszter utánamennek, hogy hazahozzák, de a dolgok másképp alakulnak, mint tervezték. Eszter és Dávid hatalmas lépésre szánják el magukat, Márta pedig közben veszélybe sodorja a családot.
Zokogva telefonált Dávidnak Eszter, miután a szobájában megtalálta a lánya, Bori búcsúlevelét, aki egy koncertre szökött el a barátjához, Benetthez. Hogy mi lesz a történet vége, este 21.30-kor kiderül!
Eszter barátnője rövidre zárta az esti ismerkedést Dávid haverjával: egyből Alex lakására mentek. A heves csókokat azonban nem épp a tervezett lezárás követte…
˝Eszter sajnos képtelen észrevenni az igazán értékes dolgokat˝ - mondta Júlia a testvéréről Andrásnak, miután elköltöttek egy kellemes ebédet kettesben. A nő bókjaira Bőgős Bandi meglepően reagált.
Mivel Eszter és Júlia egy helyre indult, ezért István a sógornőjén kereste a feleségét, miután nem érte el telefonon. Kiderült: nyomós oka volt, hogy ne vegye fel...
Gergő születésnapi bulijára visszamondta a szolgáltató a szuperhőst, amit Eszter 6 héttel korábban megrendelt. A dolgot sem ő, sem Márta nem tudta elintézni, de Dávid olyan ajánlatot tett a kisfiúnak, amivel őt felvidította, Esztert viszont nagyon felbosszantotta.
Eszter kerüli Dávidot, miután a fiú anyja nemtetszését fejezte ki a korkülönbség miatt. Dóra vakrandira megy Alexszel, de az este nem úgy sül el, ahogy azt tervezte. Júlia elképzelhetőnek tartja, hogy teherbe esett, István pedig egy végleges dologra szánja el magát...
Még több cikk