7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia

Dobó Kata

Ünnepelt sztár, mindent el lehet adni a nevével. Több színházi és filmes szerep után, karácsony előtt, Dobó Katával második filmjének: az El a kezekkel a Papámtól! című családi mozi bemutatóját követően beszélgettünk a filmről, meg egy csomó csajos dologról is.
A Cinema City termében rászoruló gyerekek és hazai hírességek együtt tekintették meg az El a kezekkel a papámtól! című alkotást.
December 16-án lesz látható idén utoljára a Nyolc nő cím produkció a Játékszín színpadán a darab nyolcadik évfordulója alkalmából.
Sok női szívet tört össze az évek során, de az övét sem kímélték.
Dobó Kata kivételesen a 9 éves kislányával jelent meg a vörös szőnyegen. The post Dobó Kata hosszú évek után újra megmutatta a kislányát first appeared on nlc .
A Mikulás hozta el Dobó Kata filmjének, az El a kezekkel a Papámtól! díszbemutatóját.
December 9-től a mozikban az év legvarázslatosabb filmje, az El a kezekkel a Papámtól! – Dobó Kata, rendező és Helmeczy Dorottya mesél a filmről.
A műsorvezető 43 éves korában hozta világra második gyermekét. Most kiderült, hogy mi volt Claudia titka!
Nem áll meg a téli magyar filmes dömping - hazánk első "igazi" horrorja, a Post Mortem és első karácsonyi romkomja, a Nagykarácsony után újabb, itthon szokatlan műfajjal találkozhatnak a mozikba látogatók, december 9-től vetítik ugyanis Dobó Kata második rendezését, az El a kezekkel a Papámtól! ...
Nem áll meg a téli magyar filmes dömping – hazánk első “igazi” horrorja, a Post Mortem és első karácsonyi romkomja, a Nagykarácsony után újabb, itthon szokatlan műfajjal találkozhatnak a mozikba látogatók, december 9-től vetítik ugyanis Dobó Kata második rendezését, az El a kezekkel a ...
A stáb, ha már gyerekek, szeretnének nekik picit többet adni, ezért egy jótékonysági aukciót is indítottak.
Egy kisebb baleseten kívül semmi nem hátráltatta a film forgatását.
A Szentendrei Kulturális Központ idén is megszervezi Advent Szentendrén programsorozatot és ünnepi díszbe öltözteti a várost 2021. november 28-tól 2022. január 10-ig. Szentendre történelmi belvárosa újra ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó ünnepi időszakra. A központi ...
Hamarosan érkezik a mozikba az év legmágikusabb filmje, az El a kezekkel a papámtól. Eszter dalát Csobot Adél énekli el, és azonnal belopja magát az ember fülébe és szívébe! Most meghallgatod te is!
Feleségével az oldalán vett fel videóüzenetet a magyaroknak Chuck Norris. A 81 éves akciósztár évek óta támogatója a Baptista Szeretetszolgálatnak, most a cipősdoboz akciójukat népszerűsíti.
Végre van nekünk is karácsonyi filmünk, és Kevin – bár vitathatatlan trónfoglalója a karácsonyi családi estéknek a Reszkessetek, betörők! – konkurenciát kap egy magyar karakter, Dorka képében.
Már csak 1 hónap van hátra az El a kezekkel a Papámtól! című családi film premierjéig.
Árpa Attila és partnere, Köcse-Stana Alexandra teljesen egymásra hangolódott a próbák során, pedig a színész-producer úgy gondolta, be kell majd vetnie színészi tudását, ha nem lesz meg köztük a kémia az intim helyzetekben.
A Baptista Szeretetszolgálat minden évben, karácsony előtt megrendezi a Cipősdoboz akcióját.
Budapest, 2021.11.02.- Az idén 25 éves Baptista Szeretetszolgálat a Hotel Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben rendezte meg a 18. országos Cipősdoboz Akció univerzumának legmesésebb médiaeseményét az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesemozi szereplőinek közreműködésével.
Elképesztő jelmezek, félelmetes sminkek és varázslatos produkciók a Dancing with the Stars-ban! Az izgalmat fokozta, hogy a dél-amerikai színésznő is megjelent.   DANCING WITH THE STARS – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK   Gabriela Spanic visszatért a DWTS-be, sőt még egy csók is elcsattant     DANCING WITH THE ...
Ezen a héten is nehéz döntést kellett hozni a zsűrinek és a nézőknek, ám egy párosnak a halloweeni éjszakáról is csalódottan kell távoznia.
Igazi sztárdömping volt a Dancing With The Stars ötödik adásában, azonban az este végén egy párosnak búcsúznia kellett.     DANCING WITH THE STARS- ÖSSZEFOGLALÓ CIKK: Megrendítő szerelmi vallomások és sztárdömping a DWTS legújabb adásában   Tóth Andi előző párkapcsolatairól: ˝Viharosak ...
A sztárok felidézték legfájóbb tragédiáikat, és legboldogabb pillanataikat is, hogy egy csodás tánccal áldozzanak előttük az Emlékek éjszakáján.   DANCING WITH THE STARS – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK Drámai vallomások,könnyfakasztó pillanatok: Ilyen volt az Emlékek éjszakája       DANCING WITH ...
Még több cikk