32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
28°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Dobó Kata

A hazai filmgyártás Madarász Isti második nagyjátékfilmjével, a nagyon látványos és romantikus vígjátéknak ígért Átjáróházzal indult újra a járvány után. Ellátogattunk az egyszer már félbeszakított forgatás helyszínére, ahol megtudtuk, mekkora összeget bukott a produkció a kialakult ...
Igen komoly rajongóbázis- sal rendelkezik a TV2 napi sorozata. Volt is felzúdulás, miután három főszereplő távozott,de a morgolódás csak addig tartott, míg benem mutatták az újakat.
Igen komoly rajongóbázissal rendelkezik a TV2 napi sorozata. Volt is felzúdulás, miután három főszereplő távozott,de a morgolódás csak addig tartott, míg benem mutatták az újakat.
Dobó Kata közösségi oldalán mutatott egy képet, elképesztő jóga gyakorlatot csinált, amelyhez egy komoly dolgot főzött a fotó alatt. Negatív érzéseitől szabadul meg, amire szerinte ez a mozgási forma tökéletes.
Fürdés, napfény, lángos, hekk és véget nem érő nyári kalandok. Sok honfitársunknak a vakáció egyet jelentett és jelent a balatoni nyaralással. Sztárjaink közül is sokan a tó szerelmesei, ki azért, mert onnan származik vagy már gyerekként beleszeretett a festői tájba, míg mások itt ...
Budapest — Évekig bántotta Dobó Katát (46), hogy sokan leírták idehaza. A színésznő Ábel Anitának (45) adott interjújában amerikai karrierjéről és Andy Vajnával (†74) való kapcsolatáról is mesélt, utóbbiról elmondta: sokszor megkapta, hogy még a híres filmproducer sem tudta beindítani a karrierjét.
Az amerikai színészkarrier árnyoldalairól és a magánéletéről is mesélt Dobó Kata barátnője, Ábel Anita Instagram-adásában. A 46 éves színésznő korábban nyolc évet élt az Egyesült Államokban akkori párjával, a filmmogul Andy Vajnával. „Egy percig sem bántam, hogy kimentem. Örülök, hogy ...
Ez az üzenete mindenkinek ezekben nehéz és szomorú napokban.
A mentés idejére lezártak két sávot a rendőrök.
Lezártak a rendőrök két forgalmi sávot az Erzsébet híd Pestről Budára vezető oldalán kedd reggel, mert egy ember ül a híd pillérén - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Lezártak a rendőrök két forgalmi sávot az Erzsébet híd Pestről Budára vezető oldalán kedd reggel, mert egy ember ül a híd pillérén - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.
Tizenhat országból több mint száz zenész, zeneszerző és énekes működik közre a produkcióban.
Dobó Kata őszintén mesélt arról követőinek, hogy mélyponton van.
Rendező: Michael Oblowitz Szereplők: Steven Seagal, Dobó Kata, Elaine Tan, Corey Johnson, Michelle Goh.
Mutatjuk az elmúlt hétvége tűzeseteit, mentéseit. The post Szegedi melléképület kapott lángra, a benne lévő bútorokkal együtt appeared first on Vásárhely24 .
Csongrádon, Vásárhelyen és Szegeden is felcsaptak a lángok - közölte a katasztrófavédelem. The post Mozgalmas hétvégén vannak túl a megye tűzoltói appeared first on .
A Dobó Katalin utcában törtek fel a lángok, egy melléképület gyulladt ki. The post Tűz Vásárhelyen! – 3 tűzoltóautó a helyszínen appeared first on Vásárhely24 .
Sztárszakácsok lesznek hírességeink a bezártságban. Dobó Kata főztjét agyondicséri a kislánya.
Az Átjáróház című romantikus film forgatásán találkoztunk a Kossuth- és Jászai-díjas érdemes művésszel, aki a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A mozi azt boncolgatja, hogy létezhet-e szerelem úgy, hogy a pár egyik tagja halott. – Merem remélni, hogy azért komédia is lesz – ...
Még több cikk