-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
Péntek
2020.01.21. kedd, Ágnes

Dobó Kata

Nem telt el eseménytelenül az elmúlt hétvége. The post Leszakadt faágakhoz, tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén appeared first on Vásárhely24 .
Az elmúlt hétvégén is több helyre riasztották a megyei katasztrófavédelem munkatársait, ezen eseményeket Tátrai János tűzoltó alezredes, helyettes szóvivő közölte lapunkkal. The post Több helyre is riasztották a megyei katasztrófavédelem dolgozóit az elmúlt hétvégén appeared first on .
Az egy éve elhunyt filmügyi biztos, üzletember és producer halála utáni időszakot szervezeti zűrzavar jellemezte, vezetők távoztak, a támogatásokról ítélkező szakmai Döntőbizottság kétszer lecserélődött, a Magyar Nemzeti Filmalap pedig meg is szűnt eddigi formájában. Megnéztük, hogy a Vajna ...
Ez lesz egyben a 30 órás műsor-maraton egyik meglepetése is!
Ajánló - Szereplők: Kern András, Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Dobó Kata, Kamarás Iván, Hernádi Judit
A mesterfodrász szerint nem lehet új életet kezdeni, csak a meglévőt folytatni, de dolgoznia kell magán. A mesterfodrász szerint nem lehet új életet kezdeni, csak a meglévőt folytatni, de dolgoznia kell magán. velvet.hu
A sztárfodrász őszintén mesélt kapcsolatuk hibáiról.
Bár tavaly rekordszámban rendeztek nők filmeket Hollywoodban és egyes mutatók szerint javul a női filmesek és rendezők helyzete az álomgyárban, mégis egyetlen nő sincs a vasárnap este átadandó Golden Globe rendezői és forgatókönyvírói mezőnyében.
A 2019-es esztendőről Varga Anikó intézményvezetőt kérdeztük, aki mesélt nekünk az óév kiemelkedő pillanatairól, és engedett egy kis betekintést a 2020-as repertoárba is. Interjú. The post Eseménydús és sikeres évet zárt a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ appeared first on Vásárhely24 .
Volt, ahol a távolság, másoknál az összeköltözés, de akadt olyan sztárpár is, ahol egy harmadik fél vetett véget a...
Volt, ahol a távolság, másoknál az összeköltözés, de akadt olyan sztárpár is, ahol egy harmadik fél vetett véget a boldogságnak. Váratlan szakítások, megdöbbentő válások bőven voltak 2019-ben is, olyan sztárpárok házassága is véget ért idén, akikről...
A Ricsárdgír legújabb klipjében van tele kádnyi smackleves és smacklevesből készült ruha is.
Dobó Kata és Gulyás Buda, Csányi Sándor, valamint Sopsits Árpád rendezésében készülő filmterveknek szavazott meg támogatást a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Dobó Kata és Gulyás Buda, Csányi Sándor, valamint Sopsits Árpád rendezésében készülő filmterveknek szavazott meg támogatást a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága ... The post Dobó Kata, Csányi Sándor és Sopsits Árpád filmtervei kaptak támogatást a Filmalaptól appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Első rendezésére készül a Filmalap támogatásával Csányi Sándor. Mellette Dobó Kata, Gulyás Buda és Sospits Árpád is részesült támogatásban.
A Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága összesen három készülő filmnek szavazott meg támogatást, Dobó és Sopsits mellett az első filmjét rendező Csányi Sándor is pénzhez jutott.
Első rendezésére készül a Filmalap támogatásával Csányi Sándor.
Budapest-Dobó Kata és Gulyás Buda, Csányi Sándor, valamint Sopsits Árpád rendezésében készülő filmterveknek szavazott meg támogatást a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága.
A filmalap 900 millióval támogatja.
Dobó Kata és Gulyás Buda, Csányi Sándor, valamint Sopsits Árpád rendezésében készülő filmterveknek szavazott meg támogatást a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Dobó Kata és Gulyás Buda, Csányi Sándor, valamint Sopsits Árpád rendezésében készülő filmterveknek szavazott meg támogatást a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Adományozni nem csak karácsonykor lehet, de az ünnep közeledtével sokan próvbálnak meg segíteni. Számos jól bevált megoldás létezik, például a MikulsáGyár vagy a baptisták  cipősdobos- akciója. A 061.hu most a kisebb szervezetekre gondolva ad ötleteket azoknak, akik segíteni szeretnének.  ...
Ahol gyermek van a háznál, a családi- és baráti beszélgetések gyakran arról szólnak, hogy mikor, hova viszik fejlesztésre a gyerekeket – nagyjából a születésüktől fogva –, hogy biztosan megállja majd felnőttként helyét a nagyvilágban. Az internet is tele van ezeket a félelmeket megerősítő ...
Még több cikk