31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Csütörtök
19°
2019.09.23. hétfõ, Tekla

Dér Heni

Az énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.
Van, amivel még Heni sem elégedett, pedig tökéletes az alakja...
Budapest - Hátsó szándékkal vett részt különleges kezelésen a popénekesnő.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Egyszerűen eldobjuk az agyunkat Dér Heni menő posztjaitól!
Nem sokan szánják el magukat ilyen életreszóló döntésekre, még a kedvenc zenészükért sem.
Úgy tűnik, igencsak komolyan veszi az edzést Dér Heni, aki már a tengerparton sem lazsál!
Az énekesnő exkluzív videót osztott meg rajongóival: bepillantást engedett a koncertjeit megelőző szertartásába.
A szexi énekesnő úgy döntött, felkavarja kicsit az állóvizet.
Majd negyven éve, hogy megjelent az énekesnő, Ma éjjel őrült leszek című dala. Fiatal volt, hát még, aki a nótát bemutató műsorban mögötte táncolt!
Már több mint egymillióan voltak kíváncsiak az énekesnő eddigi legpimaszabb dalára, amelyben arról zenél, hogyan facsarna ki férfiakat éjjel az ágyban.
Az énekesnő szerint senkinek nem kéne szanaszét műttetnie magát.
Nem gyötri a megfelelési kényszer Dér Henit.
Dér Heni, a fantasztikus hangú énekesnő, számos tévés tehetségkutató és zenés műsor szereplője ezúttal a Blikk vendége lesz, így olvasóink is kérdezhetnek tőle!
A vajdasági énekesnő sokáig nem tudta elfogadni a külsejét, mostanra azonban rájött, mennyire vonzónak tartják a férfiak, és semmi pénzért nem műtettné meg magát.
Sokan bántják lapos melle miatt, de az énekesnőről lepereg a kritika. Esze ágában sincs nagyobb mellet csináltatni magának, sőt a gátlásos tiniknek tartott előadásain példálózik is a keblével.
Dér Heni kihúzta a gyufát rajongóinál. Csak úgy záporoznak a legnagyobb videomegosztón a kommentek az énekesnő legújabb száma alatt.
Alig két napja jelent meg Zoltán Erika Casanova című számának a feldolgozása, amiben Dér Heni már a dal első sorával kiverte a biztosítékot az embereknél.
Harminc éve fenekestül forgatta fel a ’80-as évek diszkóit Zoltán Erika Casanova című slágere. Sikere azóta is töretlen, ennek apropóján pedig a popszakma menő előadói összefogtak, és egy XXI. századi verzióban pörgették újra a már jól ismert sorokat. Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis: Casanova
Megérkezett a nyár legvérpezsdítőbb feldolgozása!
73 éves korában elhunyt Dér Heni szeretett nagymamája, s azóta az énekesnő igyekszik minél több időt a családjával tölteni.
Zoltán Erika (57) slágerét, a Casanovát gondolta újra Lotfi Begi (37), aki Dér Heni (33) és Curtis (29) előadásával fűszerezte meg az új köntösbe bújtatott slágert. Hó végén jelentkezik a dal egy látványos klippel.
Dér Henit igazán sok oldaláról megismerhettük már, de még mindig tud meglepetést okozni rajongóinak.
Nem hiszed el, mi az eredeti szakmája Dér Heninek
Dér Heni minden eshetőségre felkészült
Hazánkban is egyre több véleményvezér esett már át egy-egy hekkertámadáson, amit ezúttal a naiv Dér Heninek kellett megtapasztalnia.
Hazánkban is egyre több véleményvezér esett már át egy-egy hekkertámadáson, amit ezúttal a naiv Dér Heninek kellett megtapasztalnia. Tovább a cikkre: Váltságdíjat kértek Dér Henitől The post Váltságdíjat kértek Dér Henitől appeared first on Panoramanet .
Alaposan meggyűlt a baja egy hekkerrel az énekesnőnek: félnapos idegrohamot okozott Dér Heninek az, hogy egy arab illető feltörte a profilját.
Ajánló - Megasztár szombat esténként a Zenebutikon!
Az internetes társkeresés negatív hatásairól szól legújabb, Dér Henivel közösen készített, A Sorszám című dalában Kocsis Tibor – írja a Blikk. Az X-Faktor korábbi győztese... The post Kocsis Tibornak nagyon nem jött be a netes társkeresés appeared first on Panoramanet .
Az internetes társkeresés negatív hatásairól szól legújabb, Dér Henivel közösen készített dalában az X-Faktor korábbi győztese, aki elárulta, a saját tapasztalatait is beleírta a szövegbe.
Megjelent Dér Heni és Kocsis Tibor első közös dala Sorszám címmel, amely teljes egészében Tibó szerzeménye. A dal az online társkeresés adta nehézségekről szól, hogy a mai világban mennyire eltorzultak az ismerkedési szokások.
Az ,,Old Time Music" egy szórakoztató videóklippel robban be, amelyben a szereplők garantáltan mosolyt csalnak az arcunkra.
Még több cikk