13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Dér Heni

A közösségi eseményén és díjátadóján a TikTokkerek mellett idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat. The post OKTÓBER 24-ÉN ISMÉT TIKTOP FEST AWARDS appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
Az eseményen a TikTokkerek mellett idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat. The post OKTÓBER 24-ÉN ISMÉT TIKTOP FEST AWARDS appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
Az év közösségi média eseményén és díjátadóján idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat a TikTokkerek mellett. A mintegy 60 közönségtalálkozón, valamint a koncerteken és szórakoztató programokon túl az is kiderül majd, hogy ki lesz az év influencere ...
Az Álarcos énekes harmadik showjában Fluor Tomi telitalálattal büszkélkedhetett, Szandi pedig ellőtte a Szuperkártyáját. A nyomozók és a stúdióban ülő nézők döntése alapján a Zsiráf lelepleződött le, az álarc pedig Halastyák Fannit, azaz Nemazalányt rejtette.   Leleplezve! Ő volt a Zsiráf ...
Ugyan az énekesnő elképesztő formában van, akadnak olyanok, akik ezt másképp látják.
Nincs nap, hogy ne bukkannánk valaki közösségi oldalán egy-egy Tóth Gabiról szóló posztra. Sokan nyilvánosan támadják, de legalább annyian ki is állnak mellette.
Levágatta derékig érő haját, ráadásul új hajszínnel is hódít az énekesnő. Mutatjuk Dér Heni átváltozását, amiért odáig vannak a rajongók.
Fürjes István Freddie Mercury-ként bohóckodott a Sztárban sztár leszek! színpadán. The post Sztárban sztár leszek: Rubint Réka legjobb barátja úgy udvarolt Köllő Babettnek, hogy kint várta a párja first appeared on nlc .
A fitneszguru csütörtök reggel otthonában lett rosszul, mentő vitte kórházba.
A csinos modellre és férjére igazán rájár a rúd, hiszen az elmúlt szűk egy hónapban két halálos kimenetelű tragédiánál is jelen voltak. Alig egy hónap telt el azóta, hogy Laky Zsuzsi és családja Balaton-parti pihenése rémálommá, ugyanis közvetlen közelről látták a Balatonba fulladt ...
Nagy port kavart a napokban Szabina és Levente tragédiája. A szerelmesek baráti társaságukkal mentek kirándulni, Gödnél vízre szálltak, a csónakjuk azonban beborult a vízbe. Levente túlélte, Szabina nem.
Nem fog az idő a Fiesta egyik tagjaként népszerűvé vált zenészen, Csordás Tibin, de ő maga sem képes azonosulni a korával.
Nem fog az idő a Fiesta egyik tagjaként népszerűvé vált zenészen, Csordás Tibin, de ő maga sem képes azonosulni a korával.
A Survivorben nyilvánvalóan nem volt lehetősége sminkelni Nagy Alexandrának. The post Nagy Alexandrát még nem is láttuk smink nélkül, a Survivorben ez is megtörténik first appeared on nlc .
Bendegúz már három hónapos és elképesztően aranyos.
Végre eljött a várva várt pillanat, közös fotót posztolt a kisfiával.
A sikeres énekesnő pár hónappal ezelőtt adott életet kisbabájának, aki a Bendegúz nevet kapta.
Dér Heni három hónappal ezelőtt adott életet gyermekének.
Nemrég adott életet első gyermekének, de igyekszik minél előbb visszanyerni régi formáját.
Dér Heni két és fél hónap alatt rengeteg feleslegtől szabadult meg szülése után, és azt sem fél megmutatni, hogy néz ki most, amikor még mindig van rajta egy kis plusz.
Úgy tűnik, nagyon gyorsan regenerálódott Mihalik Enikő teste a szülés után. The post Mihalik Enikő babázós képet posztolt, máris szuper formában van a szülés után a modell first appeared on nlc .
Még több cikk