20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Dér Heni

Két nap kórházi tartózkodás után immár a nyugalmas otthonukban pihenhet a mama és a kis Bendegúz is. A kalandos szülés után rájuk is fér a nyugalom.
A várandósság minden kismama számára más, mindenki más ütemben és intenzitással éli meg a változásokat. A kisbabás, illetve az azt megelőző várandós mindennapok a rengeteg boldogság mellett sok kihívást és nehézséget is tartogatnak. Ráadásul amint kiderül, hogy gyermeket várnak, a nők ...
Csütörtökön született meg az első gyereke. The post Dér Heni már haza is ért a kórházból, Instagramon jelentkezett be first appeared on 24.hu .
A kismama csütörtökön rendőri kísérettel érkezett a kórházba.
A kis Bendegúz bizonyosan nagy gézengúz: alaposan megvárakoztatta a szüleit, majd amikor végre úgy döntött, ideje világra jönni, akciófilmbe illő jeleneteket idézett elő. Félő volt, hogy az énekesnő nem kórházban, hanem egy autóban szüli meg a kisfiát, de végül rendőri segítséggel ...
Dér Heninél beindult a szülés, rendőri kísérettel ment a kórházba
A police.hu közlése szerint Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársaitól kért segítséget egy autós csütörtökön 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, majd jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségénél megindult a ...
Az énekesnő párja kérte a dugóban a hatóságok segítségét, hogy időben eljussanak a kórházig. Dér Heni egy egészséges fiút hozott a világra.
A Borsnak sikerült megtalálnia a rendőröket, akik segítették Dér Heniéket, hogy minél hamarabb eljussanak a kórházba.
Forgalmi dugó miatt nem ért volna időben a kórházba a sztárházaspár, ezért a rendőrök segítségét kérte, akik kék lámpával és szirénával szabadították fel az utat.
Újabb sztárbaba érkezett, 2021. május 13-án, csütörtökön megszületett Dér Heni és párja, Bakos Gergely gyermeke, ám hogy milyen körülmények között érkezett meg a kicsi, arra ők maguk sem számítottak.
Az anya és a baba is jól vannak. The post Megszületett Dér Heni első gyereke first appeared on 24.hu .
Világra jött az énekesnő gyermeke.
Dér Heninél megindult a szülés, ezt azonban már reggel megjósolták neki a rajongók.
A kocsiban indult meg a szülés, de már nem jutottak volna el a kórházig.
Dér Heni már nagyon várja a kisfia születését, és most egy verset írt hozzá. The post Dér Heni saját versikével csalogatná ki késve születő kisfiát first appeared on nlc .
Hódi Pamela lánya már otthon is van, Dér Heni pedig minden trükköt bevet, hogy beinduljon a szülés
Az énekesnő kisfia már egy hete késik. The post Hódi Pamela lánya már otthon is van, Dér Heni pedig minden trükköt bevet, hogy beinduljon a szülés first appeared on 24.hu .
Dér Heniék nem győzik sorra venni a tippeket, milyen természetes módszerek vannak a szülés beindítására.
Készülj, mert írtó dögös felvételek következnek kedvenc magyar sztárcsajaidról!
A várandósság minden kismama számára más, mindenki más ütemben és intenzitással éli meg a változásokat. A kisbabás, illetve az azt megelőző várandós mindennapok a rengeteg boldogság mellett sok kihívást és nehézséget is tartogatnak. Ráadásul amint kiderül, hogy gyermeket várnak, a nők ...
Az utóbbi években nagyon megosztó személyiség lett Dér Heni, de nem zavarja, ha valaki leírja neki, miért utálja.
Istenes Bence színészként debütál a Barátok köztben, de más is történt a stúdióban. The post Istenes Bence képet lopott a Barátok közt stúdiójából first appeared on nlc .
A sztárvilág sem bírta tovább a bezártságot, s már szombat reggel a kedvenc helyeiken kezdték a napot.
Dér Heni: Nem tud érdekelni, hogy változik a testem, püffedt a kezem
Már csak egy karnyújtásnyira van a szüléstől. The post Dér Heni: Nem tud érdekelni, hogy változik a testem, püffedt a kezem first appeared on 24.hu .
Dér Heni végleg leszámolt a múlttal. Megszabadult attól a ruhától, amit akkor viselt, amikor exbarátja eljegyezte.
Még több cikk