7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Dér Heni

Komoly kijelentést tett Oláh Ibolya. A Megasztár egykori felfedezettje állítja, a tehetségkutató végeredménye nem a valóság szerint alakult.
A sztáranyuka még nem teljesen elégedett a külsejével, hiszen egyelőre nem örvendhet kockás hasnak, ám legújabb fotóját szemlélve bátran kijelenthetjük, hogy Dér Heni hamarosan ismét csúcsformába lendül.
2021-ben is több hazai celebritás nézett szülői örömök elé.
A Cinema City termében rászoruló gyerekek és hazai hírességek együtt tekintették meg az El a kezekkel a papámtól! című alkotást.
Véget ért a 20 perc őszintén című vlogsorozatunk első évada, amelyet a Szeretlekmagyarország.hu-val készítettünk közösen. Olykor nevettünk, máskor elszomorodtunk, de egytől-egyig értékes perceknek lehettek a nézők a szem- és fültanúi. Voltak olyan történések, amikre mi sem számítottunk, az ...
A Fiatal Családosok Klubja idén is az online térben rendezi meg adventi jótékonysági akcióját, közel 30 család-, civilszervezettel, céggel karöltve.
A 20 perc őszintén című videósorozatunk évadzáró részében Lovas Rozi beszélget a Femcafe főszerkesztőjével, Kraszkó Zitával.
Dér Heni posztolt Instagram csatornáján egy vicces kislánykori képet, ahol nem bírod levenni a szemed a fura füleiről.
Ezen a héten a 20 perc őszintén című sorozatunk sztárvendége Osvárt Andrea volt.
Az elmúlt napokban kirobbanó balhéra reagált közösségi oldalán az énekesnő.
Néhány hete elindult a 20 perc őszintén című videósorozatunk, ahol sztárvendégeinket egy hazugságvizsgálóra kötve kérdezzük ki.
Újra fellángolt az ellentét az énekesnő és egykori mentora, Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar frontembere kötött. Kiderült, hogy Heni feláldozta a szabadságát azért, hogy tartósan Magyarországon koncertezhessen.
Újra fellángolt az ellentét az énekesnő és egykori mentora, Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar frontembere kötött.
Ezen a héten a 20 perc őszintén című videósorozatunk sztárvendége Szabó Győző. Ezúttal őt kötöttük poligráfra, és elképesztő dolgokat tudhattunk meg az életéről.
Te tudod, kiről van szó, aki elbitorolta a trónt a legtehetségesebb magyar énekesnőnek tartott Rúzsa Magditól, akiért egy ország rajong? Cikkünkből kiderül!
Szabó Győző Nyírbátorból indult, még magázta a szüleit, most pedig a képzőművészet és a színészet után kalandos utat bejárva film készült élete sötét szakaszáról.
A 20 perc őszintén című új videósorozatunk következő vendége Tóth Andi énekesnő. Ha azt gondolnátok, hogy a látszólag nagyszájú énekesnő élete nyitott könyv, hallgassátok meg vallomásait poligráfon. Andival a sorozat házigazdája Kraszkó Zita, a Femcafe.hu főszerkesztője beszélget.
A zsűri idén 13 kategóriában osztott ki fődíjat, és négy különdíjat is adott. The post KIOSZTOTTÁK A TIKTOP FEST AWARDS KÖZÖSSÉGI MÉDIA DÍJAIT appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A zsűri idén 13 kategóriában osztott ki fődíjat, és négy különdíjat is adott. The post KIOSZTOTTÁK A TIKTOP FEST AWARDS KÖZÖSSÉGI MÉDIA DÍJAIT appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A 20 perc őszintén című új videósorozatunk következő vendége Tóth Andi énekesnő. Ha azt gondolnátok, hogy a látszólag nagyszájú énekesnő élete nyitott könyv, hallgassátok meg vallomásait poligráfon. Andival a sorozat házigazdája Kraszkó Zita, a femcafe.hu főszerkesztője beszélget.
Dér Heni a 20 perc őszintén című hazugságvizsgálós online műsorban mesélt magáról.
A 20 perc őszintén című videósorozatunk legújabb sztárvendége Dér Heni, aki hazugságvizsgáló gépre kötve adott választ az izgalmasabbnál izgalmasabb kérdésekre.
"Életed álma, közös kalandunk örökre összeköt Veled" - írja megtörten a tévés.
A Jakupcsek Night vendége lesz Dér Heni és Gömöri András Máté. De először láthatják egy stúdióban a három sztármodellt: Pataki Ágit, Marjai Juditot és Rábaközi Andreát. Aztán pedig cigánykerékkel vagy anélkül jön Oszvald Marika. Szombat este 20:25 órakor tartsanak velünk az ATV-n.
Új videósorozat indul „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében.
Új videósorozat indul „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében.
A közösségi eseményén és díjátadóján a TikTokkerek mellett idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat. The post OKTÓBER 24-ÉN ISMÉT TIKTOP FEST AWARDS appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
Az eseményen a TikTokkerek mellett idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat. The post OKTÓBER 24-ÉN ISMÉT TIKTOP FEST AWARDS appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
Még több cikk