14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.11.21. csütörtök, Olivér

Dér Heni

Az énekesnő folyamatosan leste párja privát üzeneteit.
Dér Heni a LifeTv egyik műsorában mesélte el, egy időben mennyire féltékeny volt párjára.
A népszerű énekesnő teljesen kitárulkozott Nánási Pál lencséje előtt - mindenféle értelemben.
Nánási Pál évtizedek óta fotóz aktokat, és úgy tűnik, a férfimagazinok megszűnésével sem hagyja abba. Tóth Andin már túl van és két héttel ezelőtt Dér Heniről is elkészültek a képek. A fotózások werkvideó is készült, ezt tette most közzé Nánási. A fotós a videóban elmondja, hogy ...
Dér Heni életmódváltó programjában abban is segít, hogy mit készítsünk otthon reggelire, hogy energikusak legyünk, de ne fogyasszunk túl sok kalóriát! Az életmódváltó programhoz Megyeri Csilla is csatlakozott, akinek a legtöbb nőhöz hasonlóan voltak önbizalom problémái, és el is meséli, miért...
Dér Heni korábban nem volt a sport szerelmese, azonban korábbi vőlegénye és annak családja rengeteget kritizálta az énekesnőt, többek között azért mert nem tud fekvőtámaszt csinálni.
A hangzatosnak tűnő, Dívák karácsonya címmel készülődik koncert az év végi ünnepkörhöz közelítve, melyen Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni lép majd dívaszínre. Dívaként híres női előadóművészeket, színésznőket, táncosnőket, énekesnőket szoktunk volt emlegetni, akik ...
Amikor a közönség annak idején megismerte Henit, közel sem volt olyan sportos, mint mostanában! Hogy hogyan tudja a sportot és az egészséges étkezést beilleszteni az igencsak zsúfolt mindennapjaiba, és hogyan segít másoknak is ebben, azt most elárulja!
A Start Plusz vendége Dér Heni énekesnő.
Elképesztő átalakuláson esett át az elmúlt évtizedben Dér Heni, aki úgy véli: úgy nézett ki 8-10 évvel ezelőtt, mint egy jóllakott óvodás.
Nemesi szerint pár év alatt Szeged is felcsatlakozhat arra a vonalra, amelyet Kecskemét, Debrecen vagy Győr képvisel.
Ha jól döntenek a szegediek, akkor rövid idő alatt el lehet érni Kecskemét, Debrecen vagy akár Győr fejlettségi szintjét – mondta a Tarjáni Családi Pikniken Nemesi Pál.
Ma a Dívák karácsonyára készül, de hajdan telt alkata miatt hordónak csúfolták Radics Gigit. Édesapja végül személyi edzőt fogadott mellé.
Budapest — Új szerepben Varga Izabella (46)! A Barátok közt dr. Balogh Nórája kvízműsorvezető lesz, ráadásul egy igazán különleges, tudásalapú vetélkedő egyik arca, amelynek a fejlesztésében is részt vett. A Szövetség, amelyet egy népszerű internetes játék alapján készítettek, ...
Felháborodtak a szülők az énekesnő miatt: rengeteg támadás éri Dér Henit, amiért egy olyan telefonos alkalmazáshoz adta a nevét, ami fiatalokat céloz meg és fizetős.
Dér Henit súlyos vádakkal támadták a szülők legutóbbi posztja miatt, a felháborodott édesanyák szerint az énekesnő arra buzdítja a tiné­dzsereket, hogy költekezzenek.
Az énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.
Van, amivel még Heni sem elégedett, pedig tökéletes az alakja...
Budapest - Hátsó szándékkal vett részt különleges kezelésen a popénekesnő.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Egyszerűen eldobjuk az agyunkat Dér Heni menő posztjaitól!
Nem sokan szánják el magukat ilyen életreszóló döntésekre, még a kedvenc zenészükért sem.
Úgy tűnik, igencsak komolyan veszi az edzést Dér Heni, aki már a tengerparton sem lazsál!
Az énekesnő exkluzív videót osztott meg rajongóival: bepillantást engedett a koncertjeit megelőző szertartásába.
A szexi énekesnő úgy döntött, felkavarja kicsit az állóvizet.
Majd negyven éve, hogy megjelent az énekesnő, Ma éjjel őrült leszek című dala. Fiatal volt, hát még, aki a nótát bemutató műsorban mögötte táncolt!
Már több mint egymillióan voltak kíváncsiak az énekesnő eddigi legpimaszabb dalára, amelyben arról zenél, hogyan facsarna ki férfiakat éjjel az ágyban.
Az énekesnő szerint senkinek nem kéne szanaszét műttetnie magát.
Nem gyötri a megfelelési kényszer Dér Henit.
Dér Heni, a fantasztikus hangú énekesnő, számos tévés tehetségkutató és zenés műsor szereplője ezúttal a Blikk vendége lesz, így olvasóink is kérdezhetnek tőle!
A vajdasági énekesnő sokáig nem tudta elfogadni a külsejét, mostanra azonban rájött, mennyire vonzónak tartják a férfiak, és semmi pénzért nem műtettné meg magát.
Még több cikk