16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Péntek
20°
2020.09.22. kedd, Móric

Dér Heni

Budapest – Újabb nyolc pár küzd meg a Nyerő páros címért az RTL klub realityjében. A show negyedik évadában is lesznek parázs viták, könnyek és dráma, de vajon mit gondolnak a versenyzők, mi vár rájuk a műsorban? Ezzel kapcsolatban négy páros árul el titkokat.
Szeged — Különleges öltözetben mondta ki a boldogító igent Földházi Zsófia (27). A háromszoros világbajnok öttusázó Szegeden, a helyi vízisporttelepen ment férjhez Szekszárdi Ferenc (40) kenushoz.
Az énekesnő a Borsnak elárulta: a sorsra bízta élete alakulását, de biztos benne, hogy a párjában megtalálta a férfit, akihez akár holnap hozzámenne.
A szeptember 21-én induló Nyerő párosban két olyan páros is szerepel, amelynek tagjai közül a hölgyek tették meg az első lépést.
Mesebeli helyszínen készültek fotók az esküvői ruhás Dér Heniről és párjáról, de egyelőre csak a "főpróba" volt.
Gyönyörű esküvői ruhában kapták lencsevégre Dér Henit: az énekesnő elárulta, reméli, hamarosan egybekelhet szerelmével, Bakos Gergellyel.
Már csak két hét és megint lesz Nyerő Páros.
Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. Szeptember 21-től próbára teszik a szerelmüket!
Alaposan megosztja rajongóit Dér Heni új dala és videóklipje. Míg sokan dicsőí­tik, addig mások lehúzzák, amiért túl sokat mutat magából.
Alig egy napja jelent meg Dér Heni legújabb dala, de máris több tízezren hallgatták meg a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A szabadszájú popdíva most ezzel kapcsolatban feltett kérdéseinkre válaszolt.
Új klipet forgatott Dér Heni, aki Giajjal állt össze a Tedd fel című szám kedvéért. A szöveg is elég melegre sikerült, ám még forróbb az a szerkó, vagyis azok a szerkók, amiket az énekesnő a forgatás kedvéért magára vett. A szettek közől az egyik ugyanis szinte az egész popsiját csupaszon ...
Az énekesnő nagy bejelentést tett közösségi oldalán!
A Blikk információi szerint - bár még nem közölték hivatalosan az összes résztvevőt - már hozzáláttak a zenészeket támogató raktárkoncertek felvételeihez. Az előzetes hírek alapján összesen 150 előadó kap lehetőséget arra, hogy kiemelt gázsiért részt vegyen a támogatói programban, ...
Budapest — „Nincs szerencsém, a szerelemben nincs szerencsém, mert soha-soha nem szerettem, csak olyat, aki tönkretett” – amerikai kutatás igazolta, hogy tudományos alapja van az Apostol együttes szomorkás slágerének. Egy amerikai egyetemi kutatás következtetése szerint bizonyos ...
Nem is volt olyan rég, hogy a Youtube túl erotikusnak találta Dér Heni fenekét, ezért pornográf tartalomra hivatkozva korlátozta Kasza Tibivel közös klipjük megtekinthetőségét. Úgy tűnik, Heni direkt keresi a „bajt”, az új számához készült kisfilm sem ígérkezik kevésbé szexinek. Heni ...
A gyönyörű énekesnő repes a boldogságtól, s ezt most egy vadonatúj fotóval is bebizonyította.
Garantáljuk, hogy a kép látványától mindenki elolvad.
Az énekesnő új fotóján jól látszik, milyen boldogok együtt.
Le sem tagadhatják, milyen boldogok együtt.
Szívhez szóló módon köszöntötte fel a közösségi oldalán Dér Heni az édesapját, aki ma ünnepli a 60. születésnapját.
Még több cikk