0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma

Dér Heni

Korábban, sok más magyar hírességhez hasonlóan az énekesnő is elmondta véleményét a Schobert Norbi által gerjesztett botrány kapcsán. Dér Heni kiállt a fintess-guru mellett, szerinte ugyanis van igazság abban, amit Norbi a nők elhízásával és a házasságok felbomlásával kapcsolatban állított.
Budapest — Nem kér bocsánatot, sőt, még egy lapáttal rátett Schobert Norbert (48)!
Ábel Anita is beszállt a Schobert Norbi-botrány véleményezésébe. A fitneszguru valósággal "beleszállt" a kövér nőkbe, állítása szerint azért mennek a házasságok tönkre, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után.
Újabb híresség szólalt meg a Schobert Norbi által robbantott botránnyal kapcsolatban: most Nagy Adri fejti ki álláspontját az elhangzottakról.
Tóth Gabi és Krausz Gábor után Tóth Vera, Csuti, Nyári Dia, Palya Bea és Oláh Gergő is felszólalt a fitneszguru azon kijelentése ellen, hogy a nőt kell okolni, ha tönkremegy a házasság, mert szülés után nem akar rögtön lefogyni. Volt aki finoman és volt aki kissé vulgárisan fogalmazott.
A British Airways Londonból induló menetrendszerinti járatával hétfő éjszaka megérkezett Vancouverbe Harry herceg, írja a Daily Mail . A Boeing 747 a tervezett landoláshoz képest negyedórával később szállt, a tízórás út után Harry a WestJet gépére szállt át, ezzel folytatta útját a Victoria ...
Csuti nem fogta vissza magát, elmondta véleményét Schobert Norbi megosztó gondolatairól.
Egymás után szólalnak meg a magyar sztárvilágban, miután Schobert Norbi „beleszállt az elhízott nőkbe”. Állítása szerint azért mennek tönkre a házasságok, és lesznek a gyerekek félárvák, mert a hölgyek képtelenek lefogyni a szülés után. Most az egész ország a témán pörög, s eddig ...
Az énekesnő időnként eltűnik a nyilvánosság elől.
Heni is úgy gondolja, hogy nem lehet lazsálni az ünnepek előtt sem, ahhoz, hogy ne ragadjon az emberen ünnepek után pár kiló, bizony mozogni kell! A mozgás mellé be lehet építeni néhány táplálékkiegészítőt a hatékonyság fokozására, és persze oda kell figyelni a táplálkozásra is! És ...
A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, Heni megmutatja, hogyan indíthatjuk a napunkat egészséges szénhidrátokkal és fehérjével, úgy, hogy finom is legyen a reggelink!
Dér Heni életmódváltó programjában abban is segít, hogy mit készítsünk otthon reggelire, hogy energikusak legyünk, de ne fogyasszunk túl sok kalóriát! Az életmódváltó programhoz Megyeri Csilla is csatlakozott, akinek a legtöbb nőhöz hasonlóan voltak önbizalom problémái, és el is meséli, miért...
Januártól egy formáció tagjaként koncertezik a korábbi megasztáros.
Az Újév beköszöntével sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy életmódjukon változtatnak és egészségesebb, fittebb formában folytatják tovább életüket. A Több mint testőr adásai ehhez tökéletes tippeket nyújtanak, amelyekből összeállítottunk öt fontos lépést, amely elengedhetetlen a formába kerüléshez.
Az Újév beköszöntével sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy életmódjukon változtatnak és egészségesebb, fittebb formában folytatják tovább életüket. A Több mint testőr adásai ehhez tökéletes tippeket nyújtanak, amelyekből összeállítottunk öt fontos lépést, amely elengedhetetlen a formába kerüléshez.
Azt tudjuk, hogy Dér Heni igencsak bevállalós, éppen ezért szinte már nem is meglepő, hogy miskolci fellépése során bugyiban szórakoztatta a közönséget.
Attól, hogy az ünnepekre kiköltekezett, még nem kell lemondani a szilveszteri fergetegpartiról. Országszerte rengeteg ingyenes, szabadtéri programon vehet részt. Csak ki kell választania a legtesthezállóbbat. Hévíz A műsor házigazdája Abaházi Csaba (balra) lesz, a sztárvendégek pedig Vincze Lilla ...
Tóth Vera és Mujahid Zoli nagyon jó barátok és már többször is dolgoztak együtt. Azonban a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen,sőt elsőként ki nem állhatták egymást, aztán jött a sorsfordító pillanat.
Magyarország – Grillezve nézheti a város fényeit, vagy átúszhatja a tapolcai tavat is – ingyen!
Az idei év sem telhetett el szexis fotók és fehérneműs pózolások nélkül: Legnagyobb örömünkre sztárjaink gondoskodtak arról, hogy egész évben forró hangulat vegye őket körül! Íme a legszexibb sztárfotók 2019-ből!
Az énekesnő ünnepi posztja némileg eltér az ilyenkor megszokottól, és bár csillogó piros ruhában küldi jókívánságait, itt most nem a karácsonyfa díszei terelik el a figyelmünket, hanem Dér Heni tökéletesre formált teste. Magasan szabott dresszének köszönhetően bőven akad lehetőségünk, ...
A gyönyörű énekesnő ezúttal is alaposan felkavarta az állóvizet!
Az énekesnő dögösen pózolva kíván boldog karácsonyt rajongóinak az Instagramon.
Budapest — Alaposan felforrósította a hangulatot: egy szaunában kapták lencsevégre Dér Henit (33).
Egy igazán intim pillanatban kapták lencsevégre Dér Henit, mi pedig csak irulunk-pirulunk a fotó láttán!
Még több cikk