15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza

Deák Bill Gyula

A hazai mozgássérült-ellátás kezdetei százéves múltra tekintenek ugyan vissza, de a mozgássérülteknek az oktatásba és a munka világába való teljes integrálása, mint az a Fortepan felvételeiből kiderül, a 20. században nem történt meg. A fizikai akadálymentesítés nem elég, a fejekben is le kellene bontani a gátakat.
A 4S Street lett az év zenekara, Köteles Leander az év férfi előadója, Deva pedig az év női előadója. A Petőfi Zenei Díjakat a megújult Duna televízióban közvetített kétórás showműsorban adták át vasárnap este. 061.hu Az elismeréseket tizenegy kategóriában nyújtják át; az életműdíjat ...
„Nyugodj békében drága Mecky, legyen neked könnyű a föld!” – írta a zenész.
A járvány terjedése, valamint Kóbor János állapota is megrémisztette a legendás énekest.
A blues királya úgy döntött, hogy ismét bezárkóznak feleségével. A döntésben saját és neje betegsége is nagy szerepet játszott, valamint Kóbor János kórházba kerülése is megrémítette.
A polgári foglalkozását tekintve mérlegképes könyvelő 2006-ban úgy döntött: szabadidejében szignóvadásznak áll. Sölch Ágoston négy év munkájával 76 legendás magyar zenész aláírását gyűjtötte egy különleges kötetbe. Amely most kalapács alá kerül. Hogy aztán adományként sérült ...
Deák Bill Gyula 73 éves lett: az elismert zenész páratlan karrierre lehet büszke, így születésnapja alkalmából megmutatjuk, hogyan festett fiatalon.
A felejthetetlen basszusgitáros 68 évet élt.
Ezen a hétvégén is érdemes lesz Szarvasra látogatni, a Körös-parti városban ugyanis szeptember 10-12. között rendezik meg a Szilvanapokat - immár huszonharmadik alkalommal. Péntek estétől vasárnap délutánig gasztronómiai ínyencségekkel, tematikus udvarokkal és színvonalas kulturális programokkal várják a látogatókat.
Koncertekkel, gyerekprogramokkal és látványkonyhával is várja  az érdeklődőket a 23. Szilvanapok szeptember 10 és 12. között Szarvason.
Koncertekkel, gyerekprogramokkal és látványkonyhával is várja az érdeklődőket a 23. Szilvanapok szeptember 10 és 12. között Szarvason. A programok péntek délután felvonulással kezdődnek, majd koncertekkel és különleges hagyományőrző programokkal folytatódnak The post Szilvaünnepet rendeznek ...
Eddig nem látott módon ünnepli Magyarország az alapítását. Három és fél napos augusztusi hosszú hétvégével és tartalmas programokkal ünnepelhetjük országunk születésnapját. Új kenyér, Ország Tortája, Mesterségek Ünnepe, Légiparádé, Szabadrét Fesztivál. A hagyományos események mellett ...
Az eseménysorozat augusztus 19-én 16 órakor kezdődik a Szabadság téren az Utcazene Fesztivállal és Foodtruck Showval, valamint az Erzsébet téren a Szabadrét Fesztivállal.
Miután a járvány miatt feleségével teljeseb bezárkóztak, most úgy érezte, eljött az ideje, hogy ismét a közönsége elé lépjen – írja a Blikk.
Rendkívül unalmas hónapokat tudhat maga mögött Deák Bill Gyula. A Labdarúgó EB most végre egy kis izgalmat jelent neki. Sőt gőzerővel próbál zenekarával, mert hamarosan újra színpadra állnak.
Tehetséges futballistának indult, később operaénekest akartak faragni belőle, de szerencsére megismerkedett szerelmével, a blueszal, ami élete végéig a társa marad. Deák Bill Gyulával diskuráltunk egy kicsit a múltról, a jelenről és a jövőről.
Műfajt teremtett Magyarországon, ironikus hangvételű, könnyen érthető, szellemes párbeszédekkel tűzdelt filmjei - mély tartalmuk és igen kemény, komoly mondandójuk ellenére - mindig nagy közönségsikert arattak. Megszállott híve volt a táncházmozgalom és az autentikus népi zene ...
Műfajt teremtett Magyarországon, ironikus hangvételű, könnyen érthető, szellemes párbeszédekkel tűzdelt filmjei – mély tartalmuk és igen kemény, komoly mondandójuk ellenére – mindig nagy közönségsikert arattak. Megszállott híve volt a táncházmozgalom és az autentikus népi zene ...
A zenész és felesége a Moderna vakcináját kapták, egyelőre még nem tudják, mikor kell menniük a másodikért.
Deák Bill Gyula végre fellélegezhet, mert feleségével megkapták a koronavírus elleni védőoltást. Marika számára életmentő volt a vakcina, hiszen tavaly infarktust kapott, azt követően pedig egy komoly, légzési nehezítéssel járó tüdőbetegséggel küzd.
Megszámlálhatatlan koncertje maradt el az elmúlt időszakban a blues hazai királyának. Tavaly nyáron még volt egy nagy buli a Barba Negrában, azóta csend veszi körül Deák Bill Gyulát.
Nem sokkal azután, hogy kilépett a zenekarából, Juhász Marcell saját szerzeménnyel jelentkezett. A Nomad korábbi frontemberének szólókarrierje a Süllyedő hajó című dallal indul, amit várhatóan ősszel egy stúdióalbum követ.
Sorra üzennek a zenészek saját közösségi oldalaikon az ünnepek alkalmából, Földes László Hobo sem maradt ki a sorból. A bluesénekes egy kisebb összefoglalót írt a 2020-as évről - és sajnos ő sem tudott túl sok pozitív dolgot leírni soraiban.
77 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt az Omega együttes alapítója, a magyar rockzene meghatározó alakja, Benkő László – közölte Facebook oldalán a zenekar.
Meghalt Nemes László, a roadok roadja, akit mindig is nagy tisztelet és szeretet övezett a magyar rockszakmában. A legendás hangmérnök többek közt olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Hungaria, az Omega, az LGT, a Republic vagy a Beatrice – egykori zenésztársai a közösségi oldalukon búcsúznak a kiváló szakembertől.
Ma ünnepli hetvenkettedik születésnapját Deák Bill Gyula, a magyar blues királya. Az alábbiakban a legfeketébb hangú fehér énekes életének legfontosabb állomásait szedtük össze, és a legjobb koncertfelvételekből is szemezgettünk. MM-061.hu Opera. Fiatalon járt énektanárokhoz, akik mind ...
Még több cikk