17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Vasárnap
18°
2019.04.18. csütörtök, Andrea

David Harbour

A színésznő szerint így születnek a klasszikusok.
Azon túl, hogy jobbára képregények alapján készülnek, a szuperhősfilmeknek több fajtája létezik, mint ahogy maguk a hősök sem mindig egyformák. Ez talán biztosít némi változatosságot az aktuális dömpingben, amit jelenleg az újrafeldolgozásra szintén hajlamos Hollywoodtól kapunk e téren. A ...
Mai mozipremierek
Megérkezett a hazai mozikba az új Hellboy mozi, a Miután című romantikus tinifilm és Gaspar Noé Exsztázis című pszichedelikus horrorja.
Újabb ismerős arc Az utóbbi időben egymás után érkeztek a hírek a Fekete Özvegy-film szereplőgárdájának bővüléséről, és a legújabb értesülések szerint A szolgálólány meséjének egyik színésze is szerepelni fog benne.
Nem volt zökkenőmentes a forgatás Az első kritikák szerint az új Hellboy-adaptáció nem sikerült valami fényesen, és ennek az oka állítólag az, hogy a filmet rendező Neil Marshall sem a producerekkel, sem a főszereplővel nem tudott rendesen együttműködni.
Elvileg már idén megkezdődik a forgatás A Stranger Things és az új Hellboy sztárja, David Harbour nemrég csatlakozott a Fekete Özvegy-film szereplőgárdájához, és ennek kapcsán egy interjúban elárulta, hogy várhatóan mikor kezdődik a forgatás.
Még a csütörtöki premier előtt érkezett egy utolsó előzetes, ami ismét bizonyítja, hogy nem véletlenül kapott R-korhatár-besorolást Neill Marshall filmje.
„Az a munkám, hogy megvédjem a világot a kib*szott szörnyektől!” A Hellboy második, korhatáros előzetesében is bőven volt vérengzés, de a most közzé tett trailere még azon is túltesz erőszakosságban.
Alakul a Fekete Özvegy szereplőgárdája
Oscar-díjas színésznő játssza majd a Scarlett Johansson alakította címszereplő ellenfelét. Florence Pugh és David Harbour is feltűnik a filmben.
Egyre ígéretesebbnek tűnik a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Marvel-mozi.
Alakul a szereplőgárda Az utóbbi időben végre elkezdtek szállingózni a Fekete Özvegy-filmmel kapcsolatos hírek: a legújabb az, hogy két sztár csatlakozik a szereplőgárdához.
Ezt nézzétek! A Hellboy reboot a jelek szerint durvább lesz, mint gondoltuk. gamestar.hu
Teljesen bezsongott szerdán a net, hiszen nem csak a Once Upon a Time in Hollywood kapott előzetest.
Új trailer érkezett a Hellboyhoz.
Befutott a Neil Marshall rendezésében készülő Hellboy reboot legújabb előzetese, amely méltó a film R besorolásához.
Kapaszkodjatok meg! :O Az első, inkább humorosabb hangvételű trailer után a második előzetes padlógázzal tolja az arcunkba a brutalitást. mafab.hu
A David Harbour nevével fémjelzett Pokolfajzat első kedvcsinálója nem különösebben nyerte el a rajongók tetszését, viszont a legújabb előzetes már sokkal pofásabban fest.
Akik egy vérszegény verziótól tartottak, most megnyugodhatnak, az áprilisban érkező Hellboy-rebootban ugyanis az új kedvcsináló tanúsága szerint rendesen ömlik majd a paradicsomlé. Kíváncsian várjuk, hogy David Harbour lesz-e olyan Pokolfajzat, mint amilyen Ron Perlman volt anno.
"Én kos vagyok, te meg egy kib*szott őrült!" Szabad szájú, véres és minden tekintetben epikus előzetes érkezett a Hellboy remake-jéhez, hogy feledtesse a kételkedőkkel az első trailer emlékét.
M. Night Shyamalan a szuperhős-képregények vászonra vetített világának egyik korai és rendhagyó értelmezésében, A sebezhetetlenben mutatott fel alternatívát a maszkos-kosztümös világmegmentőkkel szemben. Bruce Willis és Samuel L. Jackson karaktere Shyamalan Széttörve című mozijának ...
M. Night Shyamalan a szuperhős-képregények vászonra vetített világának egyik korai és rendhagyó értelmezésében, A sebezhetetlenben mutatott fel alternatívát a maszkos-kosztümös világmegmentőkkel szemben. Bruce Willis és Samuel L. Jackson karaktere Shyamalan Széttörve című mozijának ...
Itt a Hellboy szinkronos előzetese
Végre magyarul is élvezhetjük a humorban dúskáló Hellboy-film előzetesét. Trailert kapott az Éjjeli féreg rendezőjének új horrorfilmje is.
Magyarul is meghallgatható az új Hellboy-trailer.
A 2019-es Pokolfajzat tunya sztárjából izomkolosszus lett.
Befutott a szinkronos változat Befutott az áprilisban debütáló Hellboy-reboot első előzetesének szinkronos változata, amit a forgalmazó jóvoltából most nálunk nézhettek meg elsőként.
Új poszt a blogon: A jelölteket elnézve, idén is folytatódni fog az a tendencia, hogy új győztest avatunk ebben a kategóriában, a tavalyi nyertes ugyanis sorozatának új évadjának hiánya miatt igazoltan maradt most távol. Eddigi győztesek: 2007: Robert Knepper, 2008: Michael Emerson, 2009: John Litghow, ...
Megérkezett a Hellboy előzetese
Humorban dúskáló és a film látványvilágából sokat feltáró két perces előzetest kapott a nálunk áprilisban debütáló Hellboy reboot első epizódja.
Megérkezett az új Hellboy első trailerje.
Még több cikk