15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

David Bowie

Dark Eyes: Αυτή είναι η beauty λεπτομέρεια που κυριάρχησε στα AW21 Fashion Weeks
Το σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα απετέλεσε τον βασικό πρωταγωνιστή στα περισσότερα catwalks της σεζόν. Ποιο είναι το μυστικό; Το eyeliner φυσικά!
La Monaca di Monza del Manzoni nei Promessi Sposi e il film di Tony Scott, Miriam si sveglia a Mezzanotte, hanno ispirato lultima collezione del designer presentata in occasione delledizione digitale di Altaroma.
A Virgin Music Label & Artist Services elnevezésű új vállalkozás a Universal Music Group (UMG) lemezkiadójaként működik, elsősorban az indie ... The post Újraéled a Virgin lemezcég appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Mindenkinek van egy Júlia-képe, de hogy a Szász Júliában élő Júlia mennyiben hasonlít arra, akit most meg kell formálnia, arról ő maga mesél a 061.hu-nak. A fiatal színésznő nagy feladatot kapott Vidnyánszky Attilától, a drámairodalom egyik legszebb alakját formálhatja meg a Nemzeti Színház új ...
L’histoire d’amour entre la musique et la mode n’a définitivement pas fini d’inspirer les créateurs. Tout droit sortie des années 70 à 80, la nouvelle collection Zimmermann transporte comme un air de Fleetwood Mac.
[Filmkritika] Malcolm és Marie (Netflix)
A Házassági történet után újabb hibátlan film érkezik a Netflixre a modern párkapcsolatokról, ezúttal az Eufória rendezőjétől.
Chiwetel Ejiofor is taking on an exciting new role! According to Variety, the Doctor Strange actor has been cast in the upcoming series The Man Who Fell to Earth which will air on Paramount Plus. The show is based on Walter Tevis’ 1963 science fiction novel of the same name, which was adapted into a [...]
Előzetesen a Billie Eilish dokumentumfilm
Mozikban is vetítik majd az énekesnő híressé válását és mindennapjait bemutató dokumentumfilmet. Megérkezett az első előzetes.
Phil Collins a Genesis dobosaként, frontembereként és szólóban is maradandót alkotott.
Tanulj meg barátkozni a vacaknak vélt ötleteiddel, hiszen nem az ellenségeid. The post Ezért kell, hogy több rossz ötleted legyen first appeared on Forbes.hu .
Az idei évben is kíméletlenül hosszú lett a gyászlista.
Az évezredes írásos emlékek csak az ősi nyelvek ismeretében értelmezhetők, de az idő nemcsak a nyelvek, hanem a képi információk jelentéstartalmát is módosíthatja. Ha csak az adatokat őrizzük meg, az nem elég: a helyes interpretációjukhoz szükséges a kontextus ismerete is.
Az idei zűrzavaros, bizonytalansággal és félelemmel teli évvel járó különös érzések a zenében is megjelentek: az érintés szépsége, a vágy és az élet ünnepe, a rockzene energiája most mind-mind olyan dolgok, amelyekre talán soha nem volt még ekkora szükségünk. A koronavírus – ha meg is ...
Egy ilyen év után ez már csak hab a tortán.
Royal Mint nevezetű érmeverő cég David Bowie emlékérmét készített, azt pedig egyből útjára is indította egy nem mindennapi cél felé.
A Korona negyedik évada az eredeti filmzene mellé berántja a nyolcvanas évek olyan korszakos zenekarainak a műveit is, mint a Blondie, a Duran Duran vagy a Cure. A David Bowie-ra táncoló Margit hercegnő vagy a Duran Duranra görkorcsolyázó Diana képe sokáig velünk marad. De a számok nemcsak a ...
„Új lemeze ismét felvillantja valami másnak a lehetőségét (…), simán kibontható lett volna egy markáns, az énekes életkorához méltó lemez. Ehelyett szép lassan betöltik a múlt sötét madarai” – írtuk Marilyn Manson kettővel ezelőtti lemezéről 2015-ben, s az még mindig jobb volt, mint a ...
La maison Kenzo ha lanciato una nuova collezione che combina lestetica e le stampe di due leggendari designer: il fondatore del marchio Kenzo Takada e il suo famoso collega Kansai Yamamoto.
Még több cikk