16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

David Bowie

Előzetesen a Netflix Britney Spears doksija
Jövő héten lehull a lepel minden hazugságról és titokról. A Netflix közzétette a Britney vs Spears hivatalos előzetesét.
Age three, I was treated with chemotherapy and went into remission then I relapsed - and my journey with this disease began.
The best Met Gala beauty looks of all time have a few things in common: impeccable hair, elaborate makeup, and more than a few special twists.
David Bowie a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is komoly sikereket aratott.
Vajon a legendás énekesnő mit szólna hozzá? A Save Amy a művész életének utolsó éveit dolgozza fel – ha engedélyt kap.
The brand B Noble hinges on social justice and reparations for the War on Drugs.
The brand B Noble hinges on social justice and reparations for the War on Drugs. The post B Noble to Expand to Six States and Enlist Gallery PR appeared first on High Times .
1976 óta világszerte augusztus 13-án ünneplik a Balkezesek Napját. Ezen a napon rendezvényekkel hívják fel a figyelmet a balkezesek problémáira a jobbára jobbkezesekre tervezett világban. Nagyjából a népesség 12-15 százalékát tartjuk balkezesnek, azokat az embereket, akik íráshoz, kézi munkákhoz ...
Mégis elkészülhet a Bohém Rapszódia 2
Brian May, a Queen gitárosa három év után beszélt ismét optimistán a folytatás lehetőségéről. Elárulta, hogy mi a film kulcseleme.
A Mars Dune Alphán teljesítendő fizetett szolgálatra 30-55 év közötti, jó egészségi állapotú, nem tengeribeteg amerikai állampolgárok vagy állandó lakosok jelentkezhetnek, akik tudományos, mérnöki, matematikai területen mesterdiplomát szereztek, és pilótaként is rendelkeznek gyakorlattal.
Trubadúrok, punkok és rockerek, ide gyűljetek! A Tett zenei ajánlója. Kovács János válogat!
Bowie leghíresebb, Space Oddity című dalának születésénél is bábáskodott.
Fehér tégla és egy visszafogott bejárat – kívülről semmi extra nincs Cara Delevingne birtokában, ha azonban belépünk a ház ajtaján, akkor biztosan tátva marad a szánk! Otthona enteriőrje az Alice Csodaországban című mesét juttatja az eszünkbe. The post Ebben a különleges „Alice ...
“Cannabis helps me think outside of the box,” shares Vicente Sederberg’s Jefferey Welsh, a notion that comes into play when he’s creating music, and we imagine it applies to problem solving in the ever evolving cannabis industry where regulations change with regularity and targets are always moving.  The ...
Egy művész magángyűjteményének David Bowie-relikviáiból rendeznek árverést pénteken.
LONDON — From artwork proofs for 1980 hit “Fashion” to previously unseen photographs, a selection of David Bowie memorabilia goes to auction on Friday from the private collection of an artist who worked with the late music star. Edward Bell designed the cover for Bowie’s 1980 album “Scary Monsters (and Super ...
A platformos szandáloknak leginkább a 2010-es évek elején volt létjogosultsága, de mint tudjuk, a retró trendek előszeretettel köszönnek vissza egy-egy szezonban. Most ismét hódítanak ezek az emelt talpú fazonok, melyek a dekoratív megjelenés mellett a komfortot is képesek biztosítani. Egyébként a ...
Mára elmaradhatatlan részévé vált az osztrák főváros nyári kulturális kínálatának a Városháza előtti téren megrendezett szabadtéri filmfesztivál, a Filmfestival auf ... The post Bécsi filmfesztivál: oltakozás és kultúra egyben appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Operaelőadás filmfeldolgozásban covid elleni oltással? Mi más? Legalábbis a Bécsi Városháza előtt ennek mostantól bárki részese lehet.
An unidentified seller purchased a David Bowie painting for five dollars at a donation centre. It was later auctioned for a record-breaking $108,120
Kilenc hónapig készítette a saját esküvői ruháját, még a metrón is kötött. The post A metrón utazva kötötte meg a menyasszonyi ruháját first appeared on nlc .
Point-and-click kalandozás az Üveghegyen túl.
A leütési ár tízszerese annak, amit művészettörténészek előzetesen becsültek a képért.
Még több cikk