10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2018.11.17. szombat, Hortenzia, Gergõ

David Beckham

„Megmaradt a selejtezők királyának” – A nagy Rooney-számvetés
Csütörtökön este az Egyesült Államok elleni mérkőzésen az angol szövetség hivatalosan elbúcsúztatja a válogatottól Wayne Rooney-t. A brit FourFourTwo szakírója, Richard Jolly vonja meg a mérlegét Rooney válogatott pályafutásának.
A 21 éves Jack Johnson 2016-ban tett szert a maga "15 perc hírnevére", miután a világsajtó beszámolt róla, hogy több mint hétmillió forintnyi fontot költött arra, hogy úgy nézhessen ki, mint David Beckham. Később ismét a középpontba került, amikor beismerte, hogy az egész történet kamu volt - ...
Tíz év után először ismét turnéra indul jövőre a Spice Girls. Kérdés azonban, hogy teljes lesz-e az eredeti létszám, egyelőre nem biztos ugyanis, hogy az egyik volt oszlopos tag, Victoria Beckham részt vesz a koncerteken.
Victoria híres arról, hogy sosem mosolyog, na meg arról is, hogy a magassarkú számára olyan, mint másnak a belerína cipő.
Hiába fejezte már be a labdarúgást öt éve David Beckham, a 43 éves sportember rajongói száma nem csökken. A korábbi angol válogatott kevésbé ismert oldalát mutatjuk most meg.
Beckhamékhez megpróbáltak betörni, míg távol voltak, de Victoriát talán nem is ez érinti meg a leginkább.
Egyesült Királyság – Mostanság rendesen rájár a rúd Beckhamékre: a múlt héten például be akartak törni a méregdrága villájukba!
A Spice Girls egykori énekesnője teljesen maga alatt van: David Beckham mélységesen megbántotta legfrissebb interjújával feleségét, Victoriát, akivel elmondása szerint nehéz a házasság!
Kamerák előtt nyílt meg David Beckham: őszintén vallott házasságáról
"Amikor már olyan régóta vagy házas, mint mi, a házasság mindig kemény munka." A sztárpár lehetséges válásáról az utóbbi időben rengeteg pletyka látott napvilágot. ripost.hu
Victoria Beckham wellness-elvonuláson állítja helyre testi-lelki egyensúlyát, miután férje, David úgy nyilatkozott, házasságuk "kemény munka".
A focista és a Spice Girls egykori énekesnője, Victoria Beckham majdnem húsz éve házasok, az utóbbi időben viszont felröppentek pletykák, miszerint tönkrement a kapcsolatuk. David Beckham egy ausztrál tévének beszélt most a házasságáról, hogy kicsit eloszlassa a pletykákat. - Ha valaki olyan ...
Az énekesnő szerint egyszerűen elmúlt nála a zenélés varázsa. Azért, hogy otthagyta a Spice Girlst, Victoria Beckham nem mást okol, mint Sir Elton Johnt!
Kemény munka Victoria Beckhammel élni a labdarúgó szerint: David Beckham őszintén vallott arról, hogyan is vélekedik az énekesnővel való házasságáról.
Ezért még sokáig hálásak leszünk neki.
A Vinfastot 2 literes benzines motor mozgatja, és 2019-től kapható abban az országban, ahol ma 1000 emberre jut 25 autó.
Már nem csak a szurkolóknak, de a klub legendáinak is elegük van a Manchester United csapnivaló produkciójából. Az angol sztárcsapat a BL-ben unalmas gól nélküli döntetlent játszott a spanyol Valenciával, ami azt jelenti, hogy négy tétmeccs óta képtelen nyerni. Ilyen hosszú negatív szériája még ...
Még több cikk