0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2020.01.29. szerda, Adél

Dárdai Pál

Berlin — Újabb Dárdaiból lehet német válogatott labdarúgó: Dárdai Pálnak (42), a német Hertha magyar edzőjének középső fia, Márton (16) is meghívást kapott a helyi korosztályos együttesbe.
Dárdai Pál középső fia meghívót kapott a német U16-os fociválogatottba.
A német sajtó érthetetlenül áll a Herthát irányító Dárdai Pál és edzői stábja döntése előtt. A 42 éves szakember egy hét pihenőt adott a játékosainak.
59 esztendősen elhunyt Herke Imre, a PMFC korábbi trénere, aki 1996-ban 15 NB I-es, 1998-ban pedig 3 NB I/B-s mérkőzésen irányította a piros-feketéket, majd később sokáig utánpótlás-szakágvezetőként tevékenykedett a klubnál - számolt be a pécsiek hivatalos Facebook-oldala.
Gyászol a magyar labdarúgás, hatvanhét esztendős korában elhunyt idősebb Dárdai Pál. Sokaknak eszébe jut most ifjabb Dárdai Pál testvére, Balázs, aki a futballpályán, alig huszonhárom évesen, édesapjuk szeme láttára vesztette életét. A sors kegyetlen: az elhunyt edző unokája éppen ...
Dárdainak viszont nincs baja vele. Molinó és lelátói dal a harmadik számú szerelés ellen: „A színünk kék-fehér!” nemzetisport.hu
A Dortmund toronymagasan első, de még mindig pozitív számokat produkál, míg a magyar érdekeltségű német klubok közül csak a Hertha került be a TOP10-be.
Harmadik meccsén is győzött a Bundesligában a berlini gárda, amely tartja a lépést a Bayernnel.
A Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál Berlinbe vezető útjáról, Bernd Storckról, a magyar válogatott hívásáról, és arról is beszélt, elmenne-e egy másik bajnokságba vezetőedzőnek.
Iskolai teljesítményéről, apjával való kapcsolatáról és tanári ambícióiról is mesélt a Bildnek adott interjújában Dárdai Pál legidősebb fia.
Azt vizsgáltuk meg, a bemutatkozó meccseiken mennyire próbálkoztak "friss" emberekkel az elmúlt időszak magyar kapitányai. Pintér Attila kezdése kiemelkedő.
Ez történt a múlt héten és a hétvégén a magyar légiósokkal Európa, Amerika és Ázsia pályáin. Körkép.
Támadóként is beválhat a Herthánál Jonathan Klinsmann, a legendás német támadó, Jürgen Klinsmann fia, aki a berlini csapatnál szerepel próbajátékon.
A magyar vezetőedző szerint a játékosoknak meg kellett szabadulniuk a görcsösségtől, és egy esetleges győzelem esetén a szezon hátralévő részében nyugodtan játszhatnak majd.
A FourFourTwo magazin népszerű rovatában ezúttal az 1980-90-es évek évek legendás kapusától, a kétszeres magyar bajnok Disztl Pétertől kérdezhetnek az olvasók!
A jelenlegi válogatott keretnek olyan hiányosságai vannak, amiket utánpótlásban kell javítani.
Dárdai Pál elmondta véleményét a magyar futballról, továbbá beszélt Dzsudzsák Balázsról, valamint a Wolfsburg és a Bayern megkereséséről.
Berlin — Nincs jó véleménnyel a magyar labdarúgókról Dárdai Pál (képünkön), a német élvonalbeli Hertha vezetőedzője. Azt állítja, nincs olyan focistánk, aki megállná a helyét a csapatában.
Még több cikk