11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Vasárnap
18°
2019.04.18. csütörtök, Andrea

Dárdai Pál

A 43 éves szakember úgy nyilatkozott, nem haragszik senkire, ahogyan játékosként, úgy most szakvezetőként is alkalmazkodik a helyzethez.
A Hertha klubmenedzsere egy év múlva visszavárja az utánpótlásba a futballedzőt.
A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.
Akár előrelépési lehetőséget is jelenthet Dárdai Pál számára, hogy menesztik a Hertha kispadjáról, hiszen megnyílhatnak előtte az ajtók.
Mi vezetett valójában a Hertha és a magyar edző szakításához?
A Hertha magyar szakembere a Nemzeti Sportnak adott interjút, ebben azt mondta, nem bánja, hogy következőleg már nem vele kezdenek bele a felkészülésbe.
Egy évig pihenni akar a Herthától menesztett edző. Megkönnyebbült, hogy kirúgták.
A Hertha korrektül búcsúzik Dárdaitól, az edző egy évig pihen a nyártól, és ez alatt megkapja alapbérét. 2020 nyarától pedig az utánpótláshoz tér vissza – írja a Ripost.
Berlin — Óriási felháborodást váltott ki Dárdai Pál (43) menesztése a Hertha focicsapatának szurkolóinál!
Távozik Dárdai Pál a Hertha Berlintől, a magyar edző több mint négy évig vezette a csapatot, de az utóbbi hetekben láthatóan elfáradt ez a munkakapcsolat. Dárdai valószínűleg válogathat az ajánlatok között, mert az elmúlt esztendőkben benntartotta, majd erős középcsapatot csinált a ...
A Hertha BSC magyar vezetőedzőjét menesztették a csapattól.
A korábbi magyar válogatott szövetségi kapitány 2015 februárja óta irányítja a berlini klubot.
A szezon végén távozik posztjáról Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője - írja az MTI. A berlini klub kedden közleményében jelezte, erről közösen állapodtak meg a magyar szakemberrel. A korábbi magyar válogatott szövetségi kapitány 2015 februárja óta irányítja a ...
A német első osztályban szereplő Hertha BSC klubigazgatója, Michael Preetz hivatalos közleményben árulta el, miért döntött úgy, hogy nyártól megválik a magyar trénertől.
Négy és fél év után a nyáron otthagyja a Hertha BSC kispadját Dárdai Pál. Mindezt a berlini klub jelentette be a hivatalos honlapján. A közlemény szerint a következő idényben már nem a magyar szakvezető irányítja az együttest. A berliniek a múlt hétvégén sorozatban ötödször kaptak ki a ...
A szezon végén távozik posztjáról Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Nyártól új edző irányítja a berlini csapatot.
A magyar vezetőedző a szezon végén távozik a berlini futballklub első csapatától.
A szezon végén távozik posztjáról Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
A német élvonalban szereplő Hertha BSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy Dárdai Pál a szezon végén távozik a vezetőedzői posztjáról.
Ha a Herthánál nincs szükség rá, megnézheti, mit ajánlanak neki más csapatok.
A német élvonalbeli Hertha BSC korábbi magyar kapusa a védelmébe vette honfitársát. Király Gábor szerint türelemre van szüksége Dárdainak, és úgy véli, a 43 éves szakember nem fáradt el az elmúlt évek munkája során.
Magabiztosan és jókedvűen dolgozik tovább az ötmeccses vereségsorozat után a Hertha edzője, Dárdai Pál, akit a német lapok szerint év végén meneszthetnek. Barátja nem félti a trénert. Juhász Zsolt szerint a Hertha edzője már bizonyított.
Egybehangzó német sajtóértesülések szerint meg vannak számlálva Dárda Pál napja, a Hertha BSC kispadján.
Berlin — Borzalmas helyzetben van Dárdai Pál (43), a német Hertha BSC focicsapatának magyar vezetőedzője.
Dárdai Pál vezetőedző a Hertha BSC labdarúgócsapatának hullámvölgye ellenére azt mondja, nyugodt és harcosnak érzi magát - írja az MTI.
Még több cikk