32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
29°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Dárdai Pál

Dárdai Pál szerint legidősebb fiának, Palkónak a Bundesliga 2, vagy a holland élvonal jelenthetné az optimális folytatást. Márton viszont a Hertha első csapatának küszöbén áll.
Fülöp Mártontól Gera Zoltánig – az elmúlt 20 év 20 legjobb légiósa
„Úgy néz ki, mint Gerrard, úgy fut, mint Gerrard, úgy lő, mint Gerrard!”
Úgy érzi, mostanra már kipihente magát
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában. A szakember egy magyarországi barátságos tornán az M1 aktuális csatornának úgy fogalmazott, az elmúlt egy évben, mióta távozott a berliniek első ...
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában.
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában.
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában.
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában. The post Dárdai Pál nagyon várja, hogy ismét munkába álljon appeared first on .
Íme, az egyik kedvenc gimnáziumi tanárunk számvetése arról, hogyan is sikerült ezt a karantént teljesíteni…
A német Bundesliga az első európai futballbajnokság, amely a vírusfenyegetés árnyékában, nagyon szigorú előírások szerint folytatódik.
A Hertha csapatával kötött szerződésében ugyanis van egy záradék, amely most kiszivárgott. Eszerint: amennyiben egy topcsapat invitálja Dárdait, akkor a Hertha elöljárói elengedik az edzőt.
Friss erővel lát újra munkához Dárdai Pál, aki utánpótlásedző és koordinátor lesz a Hertha BSC labdarúgócsapatánál.
Utánpótlásedző és koordinátor lesz a Hertha BSC-nél Dárdai Pál, a klub korábbi labdarúgója és vezetőedzője.
A berlinieket már fél évtizede szolgáló Petry Zsolt Dárdai Pál visszatéréséről, a magyar focisták Bundesliga-esélyéről és a friss edzőváltásról.
Dárdai Pál első szülött fia, Palkó után középső gyermeke, Márton is felkerült a Hertha BSC labdarúgócsapatának első keretébe.
A legfontosabb és legérdekesebb hétfői hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
A német élvonalban szereplő berlini együttes négy fiatal játékossal töltötte fel keretét, köztük Dárdai Pál középső gyermekével.
Bemutatták a Király 108 - Egy szürke nadrág legendája című portréfilmet, amelynek rendezője és producere is a címszereplő, Király Gábor.
Az M4 Sporton szombaton láthatják először a nézők a Király 108 – Egy szürke nadrág legendája című portréfilmet.
A családjával nézi meg szombat este az M4 Sporton a róla szóló filmet a 108-szoros magyar válogatott kapus, Király Gábor, aki sajnálja, hogy a vírus miatt barátai nem lehetnek vele a bemutatón.
A magyar labdarúgó-válogatottban 108 szereplésével holtversenyben rekorder Király Gábor szerint nem lehetett könnyű 26 éves pályafutását hetven percbe sűríteni.     “Számomra ... The post Király Gábor: nem lehetett könnyű 26 évet hetven percbe sűríteni appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A magyar labdarúgó-válogatottban 108 szereplésével holtversenyben rekorder Király Gábor szerint nem lehetett könnyű 26 éves pályafutását hetven percbe sűríteni.
Portréfilm készült Király Gábor pályafutásáról
A Szombathelyi Haladás és a magyar futballválogatott kapusa, a tavaly visszavonult Király Gábor hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy film készült pályafutásáról, mely április 18-án, szombaton 19.15-től az M4 Sporton lesz először látható.  A 108-szoros válogatott kapusról készült ...
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához. Michael Preetz, a berliniek ügyvezetője a bejelentéskor azt mondta, az még nem dőlt el, melyik korosztállyal foglalkozik majd a magyar szakember. Normális esetben már áprilisban eldöntjük, melyik ...
A járvány miatt még nem lehet tudni, hogy melyik korosztálynál lesz dolga a magyar edzőnek, de a visszatérését már bejelentették.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.     Michael Preetz, a berliniek ügyvezetője a bejelentéskor azt ... The post Dárdai utánpótlásedzőként tér vissza a Herthához appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nem a győzelem erősíti a jellemet, hanem a vereség. Ez a tartalom Dárdai Pál a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.
A korábbi magyar szövetségi kapitány és Hertha-edző mégsem érkezik.
Az Újpest korábbi labdarúgója szerint vissza kellene állítani a régi tradicionális címert, és talán a szurkolók szimpátiáját is visszanyerhetné a belga tulajdonos.
Még több cikk