21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
12°
Péntek
2020.04.07. kedd, Herman

Dárdai Pál

Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához. Michael Preetz, a berliniek ügyvezetője a bejelentéskor azt mondta, az még nem dőlt el, melyik korosztállyal foglalkozik majd a magyar szakember. Normális esetben már áprilisban eldöntjük, melyik ...
A járvány miatt még nem lehet tudni, hogy melyik korosztálynál lesz dolga a magyar edzőnek, de a visszatérését már bejelentették.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.
Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához.     Michael Preetz, a berliniek ügyvezetője a bejelentéskor azt ... The post Dárdai utánpótlásedzőként tér vissza a Herthához appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nem a győzelem erősíti a jellemet, hanem a vereség. Ez a tartalom Dárdai Pál a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.
A korábbi magyar szövetségi kapitány és Hertha-edző mégsem érkezik.
Az Újpest korábbi labdarúgója szerint vissza kellene állítani a régi tradicionális címert, és talán a szurkolók szimpátiáját is visszanyerhetné a belga tulajdonos.
Otthagyta a Hertha BSC vezetőedzői posztját Jürgen Klinsmann, aki mindössze tíz hétig irányította a német Bundesligában érdekelt futballcsapatot. A tréner novemberben vette át a feladatot Ante Covictól, aki előtt Dárdai Pál volt a berliniek edzője. Őt kérdezte most a Nemzeti Sport arról, mit ...
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha legendás labdarúgója. „Pál ismeri a csapatot, beszéli a futballisták nyelvét, és ismét stabilitást adhat az együttesnek.
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója. “Pál ismeri a csapatot, beszéli a ... The post Dárdai lehet hamarosan visszaül a Herta kispadjára appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Amióta Dárdai Pál távozott a Hertha BSC kispadjáról, folyamatosan szánkázik lefelé a német futballcsapat. Klinsmann távozása után Petry Zsolt kapusedző tíz hét után megint az első csapatnál dolgozik.
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.
Dárdai Pál újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.
Mindössze tíz hét után távozott posztjáról Jürgen Klinsmann, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője.
Tíz hétig bírta a berlini együttes új vezetőedzője. Már megvan az utód.
A szakember tíz hét után távozik a berlini klub éléről.
Alig több mint tíz héttel a kinevezése után lemondott a Hertha BSC vezetőedzője, akinél többet még soha senki nem költött el átigazolásokra a berlinieknél.
A legfontosabb és legérdekesebb csütörtöki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Több száz milliós Hertha épül, miközben Dárdai Pált fél éve azért menesztették, mert fele ennyi pénzből többet vártak tőle. Pedig vele négy év alatt egy hétig voltak hátrébb a tabellán, mint most.
A Hertha BSC kapusedzőjét, Petry Zsoltot az új vezetőedző, Jürgen Klinsmann november végén küldte el az első csapattól. Petrynek élő szerződése volt, de munka nélkül maradt, végül január elején az U17-es csapathoz küldték. Minderről a Nemzeti Sportnak beszélt az egykori válogatott kapus.
A ZTE új erőnléti edzője korábban dolgozott a kazah válogatott, a Kajrat Almati, az Olympiakosz U19, illetve a belga élvonalbeli Mousron együttesénél is.
Budapest — Babázással készülhet az Európa-bajnokságra Szabics Imre (38), az osztrák labdarúgó-válogatott pályaedzője.
Berlin — Még mindig jó helyen van a labda Király Gábornál (43) és Dárdai Pálnál (43).
A Király Gáborral és Dárdai Pállal felálló Hertha 2014 és 2015 után harmadik alkalommal nyerte meg a berlini "Traditionsmasters" a teremtornát.
Még több cikk