20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Csobot Adél

Istenes Bence ma ünnepli 34. születésnapját, és nem tagadja, ahogyan telnek az évek, ő is sokat változik. Jelenleg egy fontos időszakon megy keresztül, amely során sokkal közelebb kerül magához, gondolataihoz.
Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést a műsor női házigazdájaként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.
Csobot Adél és Istenes Bence mindenkinek bebizonyították, szerelmük mindennél erősebb. Ugyan többször is vállalták már, hogy vannak mélypontok kapcsolatukban, minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett. Most egy merőben új életszakasz következik, hiszen Csobot Adél lesz az, aki ideje nagy ...
X-Faktor történelem: Szikora Róbert leüvöltötte Tóth Gabit, hogy adja meg a tiszteletet
Az RTL Klub szerint Tóth Gabi volt a legnagyobb konfliktusokat generáló mentor. The post X-Faktor történelem: Szikora Róbert leüvöltötte Tóth Gabit, hogy adja meg a tiszteletet first appeared on 24.hu .
Készülj, mert írtó dögös felvételek következnek kedvenc magyar sztárcsajaidról!
Dallos Bogit nem viselte meg a váltás, a zenei karrierjére koncentrál. The post Dallos Bogi reagált a cserére, elárulta, miért nem lesz idén X-Faktor mentor first appeared on nlc .
Megye II-es futballcsapathoz igazolt Istenes Bence
Egyik csapattársa pedig Sáfrány Emese párja, Hornyák Ádám lesz. The post Megye II-es futballcsapathoz igazolt Istenes Bence first appeared on 24.hu .
Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába (gyártó: UFA Magyarország) új női mentor érkezik. Csobot Adélt kérték fel, hogy Dallos Bogitól vegye át a stafétabotot, ugyanis Bogi úgy döntött, a jövőben zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért ...
Új női mentora lesz az X-faktor tizedik szériájának.
Napok óta titkolózik az RTL az új mentorokkal kapcsolatban, most lehullt a lepel. The post X-Faktor: Dallos Bogit lecserélték, Csobot Adél ül be a helyére first appeared on nlc .
Elindult a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány közösségi adományozási oldala, amelyen bármilyen kihívás kapcsán indíthatunk gyűjtést .
Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub, a csatorna elárulta, ki lesz az X-faktor tizedik évadának műsorvezetője.
Istenes Bence az RTL Klub számtalan nagy showműsorában feltűnt már, azonban van egy olyan, amelyben nem csupán, hogy nem volt, úgy gondoltuk, tényleg semmi esély arra, hogy bármikor is láthassuk benne. Nos, most megtörtént a csoda.
A műsorvezető akkortájt meglehetősen félénk volt: meg sem merte csókolni szíve választottját.
A műsorvezető bejelentése mindenkit alaposan meglepett, még saját barátai is ledöbbentek.
Istenes Bence és Csobot Adél nem játsszák meg magukat, cseppet sem vágynak kirakatéletre. Bátran vállalják, ők is emberek, hétköznapi problémákkal. A férj azonban most még a szokásosnál is merészebb kijelentést tett.
YouTube-on futó műsorában, az InstenEstben beszélgetett vendégeivel a monogámiáról.
Istenes Bence az Életünk történetéről: Túlságosan őszintére sikeredett
Saját magukat is meglepték, mennyi mindent mondtak el a kapcsolatukról Csobot Adéllal. The post Istenes Bence az Életünk történetéről: Túlságosan őszintére sikeredett first appeared on 24.hu .
Még több cikk