20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Csobot Adél

Fordulatokban nem volt hiány eddig sem, de az Álarcos énekes valami olyat tartogat a most hétvégi adásra, ami korábban nem volt még. Szavazásunkon kiderül, mire számítanak a nézők.
Az Álarcos énekesben Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal X-Faktoros mentortársa, Puskás Peti foglalt helyet, aki a kilátás mellett a nyomozati munkát is élvezte. A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget ...
Úgy tűnik, az RTL-nél elég könnyen elengedték Eszenyi botrányát, amivel minden bántalmazottnak azt üzeni a csatorna: akár megszólalnak, akár nem, nem számít.
Ha nem vetted volna észre, Eszenyi Enikőt épp tegnap este rehabilitálták.
Az Álarcos énekes harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be. A Nyomozók végül a Tigrist leplezték le!   Istenes Bence kivételével mindenki örömmel köszöntette a nyomozói székben az előző évad második helyezettjét, a Robotot, ...
Budapest – Micsoda meglepetés, megdöbbent a tévéközönség, hosszú kihagyás után tért vissza a színpadra Eszenyi Enikő (59)! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész volt az Álarcos énekes harmadik leleplezettje.
Budapest – Újabb nyolc pár küzd meg a Nyerő páros címért az RTL klub realityjében. A show negyedik évadában is lesznek parázs viták, könnyek és dráma, de vajon mit gondolnak a versenyzők, mi vár rájuk a műsorban? Ezzel kapcsolatban négy páros árul el titkokat.
Az első évadban a Robot jelmezébe bújó Nagy Ervin veszi át a koronavírussal fertőzött Gáspár Laci helyét az Álarcos énekesben.
Az Álarcos énekes második adására az új széria összes maszkja bemutatkozott. 14 álarc maradt versenyben, ezúttal a Cica lepleződött le, a Nyomozók pedig egyelőre sikeres gyanúsítás nélkül folytatják a munkát.   A Cica produkciója közben a férfi Nyomozók nem tudtak koncentrálni feladatukra, ...
Újabb meglepetéseket tartogat az Álarcos Énekes második adása.
Újabb meglepetéseket tartogat az Álarcos Énekes második adása.
Vasárnap este újabb adással jelentkezik az RTL Klub népszerű show-műsora, az Álarcos énekes, mely a legfrissebb előzetes tanúsága szerint tartogat izgalmas pillanatokat.
Az egykori playmate, Hargitai Bea rajongva szereti kisfiát, azonban tart attól, hogy a határzár elszakíthatja őket egymástól.
Még több cikk