23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Kedd
24°
2019.08.24. szombat, Bertalan

Csobot Adél

Az énekesnőt 338 ezren követik az Instagramon.
Az énekesnőt 338 ezren követik az Instagramon.
Csobot Adél bikiniben villantott kockahasat az olasz tengerparton.
A séf tavaly házasodott másodszor, kedvesével előző kapcsolataikból három gyermeket nevelnek. Inkább az ő életüket egyengetnék.
Budapest — Párkapcsolati tréningként tekint Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25) a Nyerő Párosra. Mint a Blikk megírta, láthatóak lesznek az RTL Klub ősszel induló műsorában, most pedig elárulták, mire számítanak a játékban.
Bejelentette az őszi műsorterveit az RTL Klub. A legnagyobb hír, hogy érkezik a korábban már belengetett Love Island, a balfék rendőrökről szóló Jófiúk, folytatódnak a közönségkedvenc sorozatok, de új évaddal indul az X-Faktor is.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Csobot Adél és Istenes Bence tengerpartra vágytak, ezért Egyiptomot jelölték meg családi nyaralásuk célállomásának.
Adél és Bence minden előkészületet megtett, hogy semmilyen fertőzésnek ne tegyék ki három- és egyéves fiaikat.
Nagyon vékony, sokan aggódnak érte…
Magyarország — Eljött a nagy nap, hétfőtől végre elindul lapunk új játéka, a Blikk Világszám! Napi ötszörös nyerési eséllyel kínálunk összesen tízmillió forintot olvasóinknak, akiknek nem kisebb sztárok hoznak szerencsét, mint Szabó Győző, Csobot Adél és Caramel!
Azt is megmutatta, amit Adél minden bizonnyal nem akart.
A műsorvezető visszaemlékezett a nagy pillanatra, amikor eltalálta Cupido nyila és végérvényesen beleszeretett Csobot Adélba. Az első hallásra romantikusnak tűnő posztot látva, a hasát fogja majd a nevetéstől.
Aggódnak a rajongók: ettől féltik Csobot Adélt
Adél legújabb fotója nem épp azt a hatást váltotta ki, amit szeretett volna ...
Noha Csobot Adél legújabb Insta-fotóján hatalmas, sugárzó mosollyal pózol, a kommentszekció ezúttal nem dicséretekkel a pozitív hozzászólásokkal van tele. Elég sokan megjegyezték ugyanis, hogy az énekesnő sokat fogyott az utóbbi időben, és elkezdték találgatni, vajon mi lehet ennek az oka. ...
Budapest — Először ment külföldre nyaralni a családjával Csobot Adél (25). Az énekesnő és párja, Istenes Bence (32) úgy döntött, idén Egyiptomba mennek nyaralni fiaikkal, Nátánnal (3) és a hamarosan egyéves Ádinnal.
Hurghada — Micsoda nyár! Egyiptomi nyaralásuk alatt annyi újdonságot próbált ki a szerelmespár, amennyi csak belefért: Istenes Bence (32) például a vakáció utolsó napján kite-ozni tanult, de Csobot Adéllal (25) közösen sivatagi túrára is mentek – méghozzá quaddal.
Jó barátnőjével, az X-Faktor női mentorával élvezi a napsütést Egyiptomban Csobot Adél.
Csobot Adél Istenes Bence társaságában ment el egy kicsit pihenni.
Németország - Elképesztően édes fotóval mutatta meg rajongóinak Istenes Bence, mennyire odavan második kisfiáért, Ádinért.
Budapest — Bármiben számíthat az édesanyjára Csobot Adél (25). Az énekesnő a család.hu-n vezetett blogjában mesél arról, mit éltek át, amikor váratlanul elveszítették az éppen kilencéves Adél édesapját, s hogy Ildikó miként boldogult a lányával és bátyjával, Attilával.
Szerintetek kire hasonlítanak az új Snapchat filterrel :D :D :D??? A Wait, What?! legújabb adásában bevetettük a Snapchat Gender Swap filterét, az eredmény pedig fergeteges! joy.hu
Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
Budapest - Csobot Adélnak (25) nagy fejtörést okozott, hogy mit is süssön, főzzön gyermekeinek, Nátánnak (3) és a kilenc hónapos Ádinnak.
Bencét kedvese, Csobot Adél köszöntötte a közösségi oldalán közzé tett fényképpel.
Még több cikk