13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Csobot Adél

Emlékeztető: A nyerő páros 3. évad - Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Ma. 21:05. RTL Klub. Nyerő páros – 3×01 (előzetesek) – napiban! Tavaly még este hét órakor kezdődött az RTL Klub nézettségileg elég korrektül szereplő, és nem is olyan rossz kritikákat szakító együttélős, feladatokat teljesítős reality-je, amiben ismert emberek és ...
Úgy néz ki, Csobot Adél kis családja már nagyon várta, hogy október legyen és végre beköszöntsön az ősz: az énekesnő imádnivaló fotót mutatott rajongóinak arról a közösségi oldalán, hogy gyermekeivel máris a halloweenre készülnek.
Istenes Bence és Csobot Adél két kisfiút nevelnek, így egyértelműen nem egyszerűek a hétköznapjaik.
Istenes Bence egy egészen különleges képet töltött fel az Instagram-oldalára. A műsorvezető családja Simpson-módra lett megrajzolva!
Hiába a gyerekek, azért bulizni is szabad!
Az énekesnőt 338 ezren követik az Instagramon.
Az énekesnőt 338 ezren követik az Instagramon.
Csobot Adél bikiniben villantott kockahasat az olasz tengerparton.
A séf tavaly házasodott másodszor, kedvesével előző kapcsolataikból három gyermeket nevelnek. Inkább az ő életüket egyengetnék.
Budapest — Párkapcsolati tréningként tekint Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25) a Nyerő Párosra. Mint a Blikk megírta, láthatóak lesznek az RTL Klub ősszel induló műsorában, most pedig elárulták, mire számítanak a játékban.
Bejelentette az őszi műsorterveit az RTL Klub. A legnagyobb hír, hogy érkezik a korábban már belengetett Love Island, a balfék rendőrökről szóló Jófiúk, folytatódnak a közönségkedvenc sorozatok, de új évaddal indul az X-Faktor is.
Különleges szerepben tűnik fel Istenes Bence (32) és szerelme, Csobot Adél (25).
Csobot Adél és Istenes Bence tengerpartra vágytak, ezért Egyiptomot jelölték meg családi nyaralásuk célállomásának.
Adél és Bence minden előkészületet megtett, hogy semmilyen fertőzésnek ne tegyék ki három- és egyéves fiaikat.
Nagyon vékony, sokan aggódnak érte…
Magyarország — Eljött a nagy nap, hétfőtől végre elindul lapunk új játéka, a Blikk Világszám! Napi ötszörös nyerési eséllyel kínálunk összesen tízmillió forintot olvasóinknak, akiknek nem kisebb sztárok hoznak szerencsét, mint Szabó Győző, Csobot Adél és Caramel!
Azt is megmutatta, amit Adél minden bizonnyal nem akart.
A műsorvezető visszaemlékezett a nagy pillanatra, amikor eltalálta Cupido nyila és végérvényesen beleszeretett Csobot Adélba. Az első hallásra romantikusnak tűnő posztot látva, a hasát fogja majd a nevetéstől.
Aggódnak a rajongók: ettől féltik Csobot Adélt
Adél legújabb fotója nem épp azt a hatást váltotta ki, amit szeretett volna ...
Noha Csobot Adél legújabb Insta-fotóján hatalmas, sugárzó mosollyal pózol, a kommentszekció ezúttal nem dicséretekkel a pozitív hozzászólásokkal van tele. Elég sokan megjegyezték ugyanis, hogy az énekesnő sokat fogyott az utóbbi időben, és elkezdték találgatni, vajon mi lehet ennek az oka. ...
Budapest — Először ment külföldre nyaralni a családjával Csobot Adél (25). Az énekesnő és párja, Istenes Bence (32) úgy döntött, idén Egyiptomba mennek nyaralni fiaikkal, Nátánnal (3) és a hamarosan egyéves Ádinnal.
Még több cikk