3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2019.02.19. kedd, Zsuzsanna

Csobot Adél

Budapest – Ritka pillanat, amikor Csobot Adél (24) és Istenes Bence (31) együtt jelennek meg valahol, a sztárpárt ugyanis komolyan lefoglalja két gyermekük, Nátán és Ádin nevelése. Ám szombat este volt mit ünnepelni, hiszen a családfő lett az év műsorvezetője a Story-gálán.
20. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát, amelyen idén is mindenki ott volt, aki számít ma Magyarországon a celebvilágban. Idén is – mint eddig minden alkalommal – kitettek magukért a magyar sztárok. Ebben a cikkben a 6 legemlékezetesebb ruhát mutatjuk meg – jó értelemben.
A 20 éves Story Gálán Istenes Bence kapta az év műsorvezetőjének járó díjat. Bence elmondta, mit érzett, mikor átvette az elismerést!
Szünetet kért a főnökeitől Istenes Bence, hogy a családjával lehessen, így idén elmarad a Survi- vor újabb évada. A csator- na ugyanis mást nem akar a túlélôshow műsor- vezetőjeként látni.
München – A Németországban élő műsorvezetőnek jócskán kijutott a bajorországi hóból.
Istenes Bence és Csobot Adél családi fotóval értékelte a tavalyi évet.
Valóságos bébibumm volt 2018-ban, nagyon cuki sztárbabákkal gazdagodott a világ.
Istenes Bence valósággal a tenyerén hordozza Csobot Adélt, derül ki az immár két kisgyermeket nevelő énekesnő legutóbbi Instagram-posztjából. Korábban mi is megírtuk , hogy a sztárpár idén Németországban (ahol élnek) töltötte az ünnepeket, legközelebb jövőre jönnek haza Magyarországra. ...
A magyarok egyik kedvenc sztárpárja elutazott, megmutatjuk, hova.
A műsorvezető és felesége Németországban töltötte az ünnepeket.
Az énekesnő le sem tagadhatná, mennyire derűlátó Istenes Bence mellett: imádnivaló, szerelmes fotóval jelentkezett közösségi oldalán Csobot Adél.
Gyönyörű kismamáink voltak idén, most összegyűjtöttük őket hatalmas pocakkal. Sugárzóan szépek!
Hírességeink is nagyon várták már a karácsonyt, serényen díszítették a fenyőfát. Lássuk, kinek hogy sikerült!
Plafonig érő karácsonyfát díszített fel Csobot Adél családjának.
2018 márciusában a Mokka látogatóit leginkább Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata, a közel ötezer férfit visszautasító szűz színésznő története, valamint Csobot Adél második várandósságának bejelentése érdekelte leginkább.
Az énekesnő otthonában is biztosan karácsonyi hangulat honol már: Csobot Adél is ezerrel készül a szeretet ünnepére.
Bár a két sztár sok mindenben nagyon másképp gondolkodik a gyereknevelés terén, valahogy mindig sikerül zöldágra vergődniük.
Kedden 19.00-tól folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Ördög Nórával a TV2-n!
Nézd vissza a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adását!
Istenes Bence és családja megalkotta első hóemberét az idén, s mindezt megosztották a követőikkel is. A népszerű műsorvezető és családja jelenleg Németországban tartózkodik, ahol jól láthatóan még több hó van, mint idehaza.
A szülők büszkék arra, hogy Nátán és Ádin milyen szépen cseperednek.
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - hétfőn 19.00-kor a TV2-n!
"Itt élünk kint, ez az otthonunk" - Istenes Bence és Csobot Adél csak jövőre jön vissza Magyarországra
"Idén Németországban karácsonyozunk, hiszen itt élünk kint, ez az otthonunk." "Majd csak jövő év elején megyünk Magyarországra, de még nem tudjuk, hogy pontosan mikor" – mesélte a Blikknek Istenes Bence. Adél a blogjában elmesélte, próbál odafigyelni arra, hogy gyerekei ne egyenek túl sok ...
Köln — Tökéletes a harmónia Istenes Bencééknél: a tévés (31) és szerelme, Csobot Adél (24) énekesnő imádják egymást és két kisfiukat, így nem csoda, hogy mindannyian nagyon várják már a karácsonyt. Azt azonban elárulták a Blikknek, külföldön töltik a szentestét, sőt 2018-ban már nem is térnek vissza Magyarországra.
Intim fotó miatt támadják a kommentelők Istenes Bencét
Nagyon sok kommentet kapott. Nagyon aranyos képet tett közzé Istenes Bence, de sok kommentelőnek más volt a véleménye róla. joy.hu
Csobot Adél és Istenes Bence a gyerekeket érintő, fontos dolgokban szinte kivétel nélkül egyetért mindenben, de sok olyan kérdés is van, amin hamar összekapnak.
Istenes Bencét azért támadják a kommentelők, mert együtt fürdik a fiával
"Ugye nem gondolod, hogy kimaradok a közös fürdésből... Natannal ketten folytatjuk a ramazurit, még több habbal és hangos nevetéssel. Olaszos család vagyunk" - írta közösségi oldalára Istenes Bence feleségének, Csobot Adélnak címezve szavait. A követők nagy része cukinak találta a képet, de ...
Komoly cunamiháborút generált a posztja.
Még több cikk