7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2019.03.20. szerda, Klaudia

Chuck Norris

Az igazi akcióhősök, és akciófilmek kora lejárt. Ma már a képregény karakterek uralják a mozikat, régi hőseink pedig már mind nyugdíjas korúak.
Az igazi akcióhősök, és akciófilmek kora lejárt. Ma már a képregény karakterek uralják a mozikat, régi hőseink pedig már mind nyugdíjas korúak.
A karate-világbajnok és színész március 10-én született 1940-ben. Rövid életrajz mellett az internet legjobb mémjeivel köszöntjük Chuck Norrist!
Sebestyén Balázs egyszer már volt kopasz, de nem emlékeztünk rá, hogy ennyire vészes - amíg fel nem elevenítette...
Illúzió vagy invázió? Chuck Norris is beszállt az Egyesült Államokban zajló bevándorláspolitikai vitába. Berzi Gergely nemzetközi elemzővel beszélgetett a Mokka műsorvezetője az amerikai határvédelemről.
Svédország, Kr. u. 30
Tavaly a híres amerikai színész és egykori klasszis sportoló, Chuck Norris is küldött ajándékokat annak a Balaton környéki iskolának, amelyet most a magyar teniszezők is segítenek.
Chuck Norris jótékony célra ajánlotta híres hófehér texasi cowboy kalapját, amit dedikált is. A kalap árát teljes egészében a Tábitha Gyermekhospice Ház működésének támogatására szentelik. A Mokkában Dr. Benyó Gábor, a Tábitha-ház főorvosa és Berczelly Réka, a Baptista Szeretetszolgálat ...
Futóverseny: Fuss Chuck Norris-nak öltözve és pacsizz a végén a sztárral!
"Chuck Norris egyszer versenyzett az idővel, ő már célba ért, az idő pedig még mindig megy" - nem véletlen, hogy kitaláltak róla egy nagyon vicces futóeseményt, ahol ő maga is részt vesz
Ajánló - Walker, a Texas-i kopó szombat és vasárnap délutánonként a TV2-n!
Ajánló - Walker, a Texas-i kopó szombat és vasárnap délutánonként a TV2-n!
Az okosodó otthonainkban már szinte fizikai adathordozó se lesz, minden a netről, felhőből érkezik. Mutatunk egy videót arról az időszakról, amikor még nagyon analóg volt minden.
Ajánló - Walker, a Texas-i kopó szombat és vasárnap délutánonként a TV2-n!
Chuck Norris bevallotta: nem sokon múlott, hogy megfojtson egy katonát.
Tizenöt éve síeléssel tölti az ünnepeket Vujity Tvrtko (46), aki a 2018-as év egyik legnagyobb sikerének azt tartja, hogy nálunk járt Chuck Norris (78). A riporter most pihen, de már szervezi a következő évet.
Chuck Norris már nincs Budapesten, de a karitatív színész beszédének hatására  jótékonysági cunami tört ki a Balaton körül. Ennek köszönhető, hogy egy kisebb település minden egyes gyereke kapott ajándékot karácsonyra. A színész mellett egy balatoni mesehőst, Füred Kapitányt és híres ...
241 cipősdoboznyi ajándék gyűlt össze a rászorulóknak, emellett a csapat a Cutler Fitness jótékonysági rendezvényén is részt vett.
Mivel az egyik kereskedelmi rádióállomás segített népszerűsíteni a minap nálunk vendégeskedett amerikai filmszínész, Chuck Norris magyarországi fellépéseit, a Walker, a texasi kopó filmsorozat főhőse ellátogatott az adóhoz is. Oda, ahol az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert dolgozik. – ...
Pénzt nem, csak kosztot és kvártélyt kapott a körbepörgő-rúgások és a végtelenig számolás fekete öves hollywoodi mestere, Chuck Norris a budapesti turnéjáért. Ráadásul abból is csak a (hollywoodi mércével mérve mindenképpen) fapados verziót.
A miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg egy fotót "Interjú után, munka előtt " címmel, amin jól látható, hogy egy percre sem áll meg. Még reggeli közben is dolgozik egy Kossuth téri kávézóban.
SZEVIÉP-ÜGY - Vizsgálóbizottságot javasol a Szeviép-ügyben a Fidesz-KDNP, hogy kiderüljön, miként érintett a...
Visszatekintett magyarországi látogatására Chuck Norris, aki szerint Orbán Viktor kormányfő személyében új barátra lelt.
Chuck Norris írásban dolgozta fel új barátságát a miniszterelnökkel.
Retteghet a Solís szigetét sanyargató Black Hand Végre megjelenik a Just Cause 4, melyben tornádók csapnak le ránk és csúcsszuper ellenfeleinkre. Többek között erre emlékeztet minket a játék végső előzetese.
Még több cikk