-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-2°
Kedd
-2°
2019.02.16. szombat, Julianna

Chris Evans

Amerika Kapitánynak más elfoglaltsága akadt A The Devil All the Time eredeti szereposztásában a Marvel Moziverzum két színésze is szerepelt, és bár Chris Evans otthagyta a produkciót, ezek az arányok nem változtak.
Mások mellett Javier Bardem és Samuel L. Jackson is díjat ad át az idei, 91. Oscar-díjátadó gálán.  MTI Az ünnepség résztvevőinek múlt heti listáját hétfőn egészítették ki a szervezők. A díjátadók között lesz Angela Bassett, Chadwick Boseman, Emilia Clarke, Laura Dern, Stephan James, ...
A 91. Oscar-díjátadót február 24-én rendezik a hollywoodi Dolby Színházban.
Daniel Craig, Whoopi Goldberg, Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, és Brie Larson is díjat ad át az idei, 91. Oscar-díjátadó gálán.
A gála házigazdájának decemberben Kevin Hartot kérték fel, de a színész két nap múlva visszalépett korábbi, homofób tweetjei miatt.
Felfedték az Oscart prezentáló színészek és színésznők listájának első szeletét.
Az Amerika Kapitányt alakító színészre direktorként is számítanak Egyes értesülések szerint a Marvel elnöke, Kevin Feige felajánlotta az Amerika Kapitányt alakító színésznek, hogy direktorként is dolgozzon nekik.
A Netflix nem bízta a véletlenre a The Devil All the Time szereposztását.
Nagyon erős színészcsapatot állítottak össze A streamingszolgáltató tudja mitől döglik a légy: elképesztően erős színészcsapatot állítottak össze következő filmjükhöz. A Marvel Moziverzumból kapásból két embert is sikerült leszerződtetniük.
Los Angeles — Lehet, hogy a Bosszúállók című hollywoodi film szereplői mentik meg az Oscar-gálát?
Henry Cavill Magyarországról üzent Jason Momoának, ráadásul egy félmeztelen fotóval
Ki az, aki szívesen összefutna Henry Cavillel az utcán? :D Henry Cavill Magyarországon nézte meg a legújabb szuperhősös filmet, az Aquamant, majd ezek után egy vicces fotóval üzent Jason Momoának. joy.hu
Magyar vállalkozók készülnek a szabadulószoba-piac letarolására az Egyesült Államokban. A tét a globális elsőség.
Bemutatódátumot kapott a Knives Out Forgalmazót szerzett, és ezzel bemutatódátumot is kapott az impozáns sztárgárdát magáénak tudó a Knives Out.
Egy ideje már arról szólnak a hírek, hogy Chris Evans megunta a szerepet a Marvel-filmekben, és a Bosszúállók után nem bújik többet Amerika kapitány bőrébe. Nem kéne sokat keresgélniük a produereknek, az egykori pankrátor, John Cena már be is jelentkezett a szerepre. A színészkedéssel kacérkodó ...
A várakozásnak hivatalosan is vége van! Befutott végre a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának előzetese, ami irdatlanul felcsigázza az embert a jövőre érkező szuperhősmozira.
Azt hitted, az esti mese csak a gyereknek szólhat?
Amerika Kapitány kutyás szelfije ma elviszi a hátán az internetet
Chris Evans házikedvence igazi médiakutya lett.
Tényleg csak a Bosszúállók 4-ből fog kiderülni az igazság A Bosszúállók 4. utolsó forgatási napján az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans olyan tweetet tett közzé, amit sokan spoileresnek ítéltek meg, és először a színész, most pedig az egyik rendező kísérelte meg tisztázni az írottakat.
Az Amerika kapitányt alakító Chris Evans októberben ugyan érzelmes hangú Twitterben köszönt el a közönségtől a Bosszúállók negyedik részének forgatásának végén, ám a film alkotói elárulták, hogy még nem kell szögre akasztania a szuperhős híres pajzsát.  MTI "Megtiszteltetés volt ezt a ...
A 95 éves korában, hétfőn elhunyt Stan Lee-től sorra búcsúznak a sztárok a közösségi médiában. Egész Hollywood őt gyászolja, többek között a Marvel-filmek sztárjai. Sorra megható posztokkal jelentkeztek, összegyűjtöttük a legfontosabbakat.
Egy legendát veszítettünk el Szinte mindenki megemlékezett a tegnap elhunyt Stan Lee-ről, a színészektől kezdve a rendezőkön át egészen a legnagyobb konkurens képregénykiadóig.
Nem csupán a Marvelhez köthető személyek, hanem mindenki lerótta tiszteletét az elhunyt legenda előtt.
A Marvel-képregények alkotója 95 éves volt.
Több a közös bennük, mint azt elsőre hinnénk Elsőre elképzelhetetlennek tűnik, hogy az antihős átvegye Amerika Kapitány szerepét a bosszúállók csapatán belül, pedig logikus lépés lenne.
Még mindig jönnek újabb nevek Bár már megkezdődött az Agatha Christie-krimik hangulatát kölcsönző Knives Out forgatása, még mindig jelentenek be új neveket az amúgy is impozáns szereplőgárdához.
Chris Evans tévésorozatozásra adja a fejét.
Még több cikk