10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2018.12.13. csütörtök, Luca

Cameron Diaz

Jópár ilyen témájú film született már a filmtörténelemben :) Nemrég mutatták be nálunk a Legénybúcsú Bt. című francia komédiát, amely eredetileg nemes egyszerűséggel a Budapest címet viselte. Eszünkbe jutott róla néhány hasonló alapmű. joy.hu
El is árulta, miért! :) Meghan hercegné sosem vesz fel Victoria Beckham kollekciójából való darabot, el is mondta, miért. joy.hu
Világra hozta első gyermekét a nagy kebleiről elhíresült szupermodell!
Sokan nem értették, miért tűnt el a kedvencük, most végre megvan a magyarázat.
Összkötötte az életét Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk. A szeptember végén megrendezett esküvőről nemrég szivárogtak ki a képek, amin a színésznő egy gyönyörű Valentino-ban pompázott. Nekünk nagyon tetszik a menyasszony ruhája, íme!
Top 10 sztárkonyha, amelyből a negyedikért fáj a legjobban a szívünk. Képek.
A Csodanő újabb felvonásának premierjét 2020-ra tolták, így még többet kaszálhat a Sony a kémsztori feldolgozásával.
Ma már a hollywoodi színészek, a körülrajongott énekesek és sztársportolók is jól tudják, érdemes több lábon állni. Persze akadnak közöttük, akiknek annyira bejött az üzleti élet, hogy ha hátat fordítanának a szórakoztatóiparnak, akkor is luxuséletet élhetnének. A legügyesebb vállalkozókat vettük számba.
Meghitt fotót osztott meg az Instagramon.
A két híresség, Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk titokban kimondták egymásnak az igent Hamptonsban, árulta el Gwyneth a People magazinnak . Természetesen az esemény csak a nagyközönség számára volt titkos, a sztárvilág apraja-nagyja megjelent az esküvőn. Ott volt például Jerry Seinfeld, Steven ...
A ruháját egyelőre nem mutatta meg, a gyűrűjét viszont leleplezte.
Egészen megdöbbentő hírek láttak napvilágot a hétvégén Gwyneth Paltrow kapcsán, akiről korábban azt pletykálták, hogy hamarosan férjhez mehet, de senki sem gondolta komolyan ezeket az értesüléseket, ám szombaton valóban megtörtént a csoda. A beszámolók szerint ugyanis Gwyneth Paltrow és Brad ...
Brad Falchuk és Gwyneth Paltrow kimondták egymásnak a boldogító igent. Brad még 2016 végén kérte meg a színésznő kezét, de csak most házasodtak össze.
A bemutatóra sajnos még egy évet kell várni.
Kristen Stewartékban ott van az X-gén Elizabeth Banks filmje egyre ígéretesebbnek tűnik, legalábbis a casting alapján van okuk reménykedni a tősgyökeres rajongóknak.
A színésznő és zenész párja 2015-ben mondták ki a boldogító igent, mindössze 17 napnyi jegyben járás után. Születésnapja alkalmából Benji most egy romantikus üzenettel köszöntötte szerelmét.
A változásra való igény időről időre mindenkiben felmerül, de amikor valaki új frizurát szeretne készíttetni magának, általában elbizonytalanodik, hogy milyet is válasszon.
Még több cikk