27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
31°
Szerda
32°
2022.07.03. , Kornél

ByeAlex

ByeAlex gyakran változtat külsején, főleg hajszínével szeret játszani – most éppen szőkére váltott, követőitől pedig ezzel durva beszólásokat érdemelt ki, az embereknek ugyanis enyhén szólva sem tetszik az új frizura.
"Szép macska vagy sanyi" – írta neki egy követője. The post Kiszőkült ByeAlex first appeared on nlc .
Végre túl van egy nehezebb korszakán ByeAlex, amiben erősen közrejátszott, hogy újból rátalált a szerelem.
ByeAlex nem gondolja úgy, hogy az egykori Megasztár zsűritagtól szerencsés lépés volt, amikor elkezdte kritizálni Puskást annak tévés sikerei miatt. Azt is elmondta, szerinte hogyan változtak előnyükre az elmúlt időszakban a tehetségkutató műsorok. The post ByeAlex is becsatlakozott Bakács Tibor ...
A Pesti Szenteste (Bejgli és ecset) vendégei Dézsy Zoltán Balázs Béla-díjas filmrendező, Vészabó Noémi festőművész, valamint Mikes Attila lelkipásztor és Pálinkás Gergely zenész volt. Már második éve, hogy együtt ünnepelhetünk szentestén a Pesti TV-ben. Az idei műsor fókuszában a harmónia ...
És akkor Apu, vagyis ByeAlex egy laza mozdulattal becsúsztatta az első karácsonyi ajándékot új klipjével a rajongók fája alá.
Úgy látszik, az énekesnőnek nem tetszik az X-Faktor mentor stílusa. The post Sári Évi beleállt ByeAlexbe: ,,Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis majom!?" first appeared on nlc .
Ritkán enged bepillantást a magánéletébe a zenész. The post Először posztolt közös képet a szerelmével ByeAlex first appeared on nlc .
Az X-Faktor 2021-es évadának győztese ALEE lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.   Az X-Faktor 10. évadának Döntőjében már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, ...
A 2021-es X-Faktor egy óriási, mindent felülmúló élő show-al zárult, ahol az izgalmak a tetőfokára hágtak, hiszen a műsor végén kiderült, ki lett az év hangja, és egyben a jubileumi, 10. évad győztese a 12 versenyző közül.
Imádjuk, ha morcos vagy besértődik a X-Faktorban, viszont még ennél is jobban csípjük ByeAlex szerelmes énjét.
A 19 éves énekes számára csupán egy hajszálon múlt, hogy nem ő lett az X-Faktor 10., jubileumi évadának egyik döntőse.
Összeállt a 2021-es X-Faktor döntős mezőnye, egy újabb tehetséges versenyzőnek kellett búcsúznia a negyedik élő show végén.
Az X-Faktor 2021-es évadának elődöntőjében a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a Finálé előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mehringer Marci számára véget ért az X-Faktor.   Az X-Faktor 10. évadának versenyzői a negyedik élő ...
Eljött az X-Faktorban az a pillanat, amikor hiába lehetett volna szavazni, hogy ki kerüljön be a döntőbe, orvul kicselezték őket.
ByeAlex 2016-ban tűnt fel először mentorként az RTL Klub csatornáján futó tehetségkutató hatodik szériájában, azóta pedig rengeteget változott.
Benjamina, ByeAlex modell barátnője is ott volt az X-Faktor élő show-jában. The post ByeAlexet a barátnője is elkísérte az X-Faktor élő show-jába first appeared on nlc .
Az aktívan sportoló híresség azon bosszankodik, hogy nem tud a konditerem ajtajába parkolni.
Az X-Faktor 2021-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor.   Az X-Faktor 10. évadának versenyzői a harmadik ...
ByeAlex tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, így nem sokat lehetett tudni arról, hogy foglalt-e a szíve. Most azonban kiderült: többé nem magányos, ugyanis egy csinos modell elrabolta a szívét.
Még több cikk