6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
20°
Kedd
21°
2019.04.20. szombat, Konrád, Tivadar

ByeAlex

Az X-Faktor új mentora végre bemutatkozott, a fiatal énekesnő Radics Gigit váltja a zsűriszékben.
Budapest — Lehullt a lepel: Dallos Bogi (22) ül Radics Gigi (22) helyére az X-Faktor mentorai közé.
A győri származású énekesnőt A Dal című műsorban fedezhette fel először a nagyközönség.
Továbbra is egyetlen női mentora lesz a magyar X-faktornak: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé érkezik Dallos Bogi.
Szerda délben sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy ki ül a távozó Radics Gigi mentori székébe az idei X-Faktor tehetségkutatóban.
Ő veszi át Radics Gigi helyét a tehetségkutatóban.
Radics Gigi az idei X-faktorban már nem lesz a mentorok közt, ám azt még egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti őt. Jövő héten jelentik be hivatalosan, addig találgathatunk, többek között Dér Heni neve is felmerült. Az egyik mentor, ByeAlex megszólalt az új tag kiléte kapcsán:
ByeAlex: Az új női mentort vagy megesszük reggelire vagy nem
Radics Gigi utódjának nem lesz könnyű dolga.
Idén is Kiss Ramóna vezeti az ősszel visszatérő X-Faktor tehetségkutatót - jelentette be az RTL Klub.
Információink szerint Dér Heni válthatja Radics Gigit az X-Faktorban, amelynek egyik mentorszéke újfent megüresedett. Heni neve már az előző évadban is felmerült, ám úgy tudjuk, ezúttal valóban beül a mentorszékbe.
Az elmúlt időben sikerült több olyan dalba is beleszeretnem, amik igazán motiváló hatásúak. Úgy döntöttem külön csokorba szedem a magyar előadóktól származóakat és majd egy későbbi posztban a külföldiekből is készítek egy listát. És igen-igen, jól látjátok az első hely rögtön ...
Mindjárt itt a ballagási szezon, és ezzel együtt a szerenádok időszaka is. Összegyűjtöttük nektek néhány dalt.
Idén is a festői szépségű Bolyki-völgyben indítja a fesztiválszezont a magyar zenei élet krémje: május 30. és június 1. között egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek a Feszt!Eger színpadán.
19 órakor Észbontók premier Iszak Esztivel, Dér Henivel és Gáspár Laciékkal, 20 órától Ide Süss!, 21 órától Ízig-vérig!
Budapest — Közösségi oldalán védte meg Radics Gigit (22) korábbi mentortársa, ByeAlex (34). Az énekesnő két év után kiszállt az X-Faktorból, és zenei karrierjére szeretne koncentrálni.
Bombaként robbant a hír, hogy elhagyja az X-Faktort Radics Gigi (22) !
Radics Gigi már biztosan távozik, de nagy eséllyel más mentor vagy mentorok kiléte is változni fog.
ByeAlex – az év legstílusosabb férfija A nagyszabású rendezvényen, az InStyle Style Award 2019 díjátadón hat kategóriában hirdettek győztest, közel 30 ezer szavazat alapján. , , , , , , , , Döbrösi Laura, Reka Pavo PhotoDiary, Sándor Szandra, Nanushka, ByeAlex, Mádai Vivien hivatalos oldala elitemagazin.hu
Utálják a kommentelők a USNK új dalát, szerintük ByeAlex számai rontják el a csapatot
Új dallal jött ki az USNK, amit egyelőre egy emberként utál minden kommentelő. A legtöbben azt mondják: ne hagyja a csapat, hogy ByeAlex írjon nekik "igénytelen" számokat, váljanak el az egykori mentortól. És valóban: a kedvesem romantikája után Ganxsta Zoleeba átforduló ByeAlex egy fura, flegma ...
Legutóbbi alkalommal kapott hideget-meleget a követőitől, most sem maradtak el a kritikus kommentek.
Még több cikk