29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
24°
2020.08.11. kedd, Zsuzsanna

ByeAlex

A ByeAlex és a Slepp című zenekar basszusgitárosa is kapott egy énekszólót új klipjükben.
Az operatív törzs és a kormány úgy ítélte meg, hogy még nincs itt az ideje a további lazításnak a zenés-táncos rendezvények ügyében. Marad a korlátozás.
Elmondta véleményét a kormány döntéséről.
Gulyás Gergely miniszter jelentette be a mai kormányinfón, hogy marad az 500 fős korlátozás a zenés rendezvényeken.
„A dalban megjelenik a TikTok, a Gucci Gang című szerzemény, a ByeAlex és Hiro közreműködésével létrehozott Michael Kors, a Redbull, ... The post Új Sláger: The Sign – Oldszkúl appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A 6 éves Bence komoly betegséggel küzd. Nagy álma, hogy egy napon ő is tűzoltó lehessen, most teljesült.
Budapest — Hatalmas üzleti lehetőségeket kínálnak a közösségi oldalak a legismertebb celebeknek és sportolóknak. Aki sok követővel rendelkezik az Instagramon, több százezer vagy több millió forintot is kereshet egy reklámbejegyzéssel.
A koronavírus okozta gazdasági válság, a járványveszély miatt bevezetett szigorú szabályok sújtják a hazai könnyűzenei élet résztvevőit. A vendéglátás és a turizmus már kevésbé érintett - bár szobrot ők sem fognak emelni ennek az évnek, viszont a zenészek egyre nagyobb bajban vannak, már nem csak a koncertezés a tét.
Ebből még baj is lehet. Bár a zenészek megélhetésük miatt vissza akarnak térni a színpadra, a tömegrendezvények egyenes következménye lenne, hogy ismét elszabadulna a vírus. A járvány második hulláma fenyeget, most aztán tényleg észnél kell lenni.
ByeAlex az Instagram oldalán jelentette be, hogy pár napra Szlovéniába utazik.
Fogorvosnál járt ByeAlex, akit az X-Faktor mentoraként is sokáig fogszabályzósként láthattunk a képernyőn. A készülék már évekkel ezelőtt lekerült az énekesről, aki ekkor kezdett el kísérletezni a fogékszerekkel. Visszafogottabb színben már korábban is pompázott a mosolya, azonban most ...
Különös fotót osztott meg közösségi oldalán ByeAlex.
A Balaton legszebb, fehérhomokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják – limitált számban - a vendégeket, de a szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.
A Balaton legszebb, fehérhomokos strandján, a Plázs Siófokon egyelőre az Aréna és a kisebb helyszínek fogadják – limitált számban - a vendégeket, de a szervezők már július 18-tól szeptember közepéig összeállították a koncertek listáját is.
ByeAlex húgát már érte kellemetlenség amiatt, hogy a testvére híres.
Többször került már kellemetlen helyzetbe ByeAlex húga, Amarilla, csak azért, mert a testvére híres. Részben ezért is költözött ki Angliába, hogy megtapasztalja, milyen úgy élni, hogy normális emberként kezelik.
Hat éve házas Gáspár Laci és felesége, Niki. Már a megismerkedésük is filmbe illő volt!
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beszólásait.
Két friss fotóval is gazdagodott a Puskás-Dallos páros fotóalbuma. És nem kétséges, hogy ez a két ember nagyon szereti egymást.
Kiakadt ByeAlex a róla álhíreket terjesztő internetes oldalakra. Az énekes Instagram-sztorijában adott hangot nemtetszésének, és megcáfolta a nevével megjelent hamis állításokat. Elképesztő, mikben vannak egyes mém oldalak, hogy követéseket kapjanak a nevemet bármire felhasználva– írta Alex, ...
A 100 Folk Celsiustól kezdve ByeAlexen, Opitz Barbin át Zalatnay Saroltáig sokakat kisegített az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, “Köszönjük, Magyarország” című pályázat.
Budapest — Hatalmas vihart kavart a gyűlölködők körében ByeAlex (36) rózsaszín melegítőalsós fotója a közösségi oldalán. A nőiesnek titulált ruhadarab miatt rengetegen írtak ócsároló, sőt agyonveréssel fenyegető üzeneteket neki. A megdöbbentő reakciók után a zenész szokásához híven ...
Idén a koronavírus-járvány miatt elmarad a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny, ugyanakkor a szervezők mind a négy döntőst, az Analog Balatont, az Au Revoirt, a Carson Comát és az Ohnodyt győztesnek nyilvánították.
Bár a koronavírus-járvány miatt elmarad a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató verseny, a szervezők kihirdették a győzteseket.
Közös videóban mutatta meg édesanyját ByeAlex, aki az X-Faktor mentoraként hagyományt csinált abból, hogy köszönti őt. Előfordult olyan is, hogy egyetlen este alatt háromszor szólt ki hozzá. – Egyszer köszöntöttem anyukámat és az adás után megemlítette, hogy milyen jól esett neki. ...
Budapest — Álhíreket terjesztettek Bódi Margóról (58), ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozva az énekesnőt! Bódi Guszti (61) feleségéről egy kamu információkat megosztó oldal azt írta, megcsalta a férjét, ráadásul nem is akárkivel: a portál szerint Margó szeretője ByeAlex (35).
Még több cikk