14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
13°
Szerda
14°
2019.10.20. , Vendel

ByeAlex

A 26 éves Horváth Adrián a szombati X-faktor válogatóján hívta fel magára a figyelmet. Bár a mentorok a fiatalt már a bemutatkozásnál leírták, később tátva maradt a szájuk.
A 26 éves Horváth Adrián a szombati X-faktor válogatóján hívta fel magára a figyelmet. Bár a mentorok a fiatalt már a bemutatkozásnál leírták, később tátva maradt a szájuk.
Gáspár Laci külön kategóriát talált ki számukra.
Budapest — Széthajtja magát! Szinte megállás nélkül dolgozik ByeAlex (35), aki az egész nyarat végigkoncertezte, mostantól pedig az X-Faktor mentori székébe ül szombat esténként.
Mindenki szemébe könnyet csalt annak a 70 éves bácsinak a története, aki éppen az X-Faktor válogatóján talált vissza 35 év után testvéréhez: Anti bácsi szívhez szóló pillanata szeretett öccsével nemcsak a mentorokat, de még Schobert Norbit és Bródy Jánost is meghatotta.
Teljesen levette a lábáról a mentorokat az X-Faktor válogatóján egy fiatal lány, aki elmondása szerint korábban mindössze munkahelyén, egy gyorsétterem konyháján a csibeburgereknek énekelt.
Eljött a várva várt pillanat, Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója és kísérőműsora, az X-Stage újra a képernyőn! Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a mentorszékbe pattannak, hogy szombaton 20:00-kor elindítsák az X-Faktor 9. évadát. A válogatókon idén is színes volt a ...
Az USNK sikerén felbuzdulva rengeteg rapper jelentkezett idén.
Nemsokára rajtol az egyik legnézettebb tehetségkutató új évada az RTL Klubon.
ByeAlex őszintén beszélt a nehezebb napjairól is, mielőtt befutott sztárrá vált volna.
Kedd este már beköltözhettek a fesztiválozók, szerdán viszont már élesben is kezdetét veszi a nyári fesztiválszezon záró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok. A keddi nulladik nappal kezdetét vette a dél-alföldi régió legnagyobb és legpatinásabb vidéki fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. A ...
Augusztus 20-án a virágokkal feldíszített biciklisek hagyományos kerekezésével kezdődött meg az ötvenedik debreceni virágkarnevál.
Tapolca — Betegség miatt kellett lemondania pénteki koncertjét ByeAlexnek (35). Az énekes ugyanis annyira rosszul lett, hogy nem tudott színpadra állni.
Programajánló a hosszú hétvégére
Főleg könnyűzenei koncerteket és népzenét tudunk ajánlani az elkövetkező hétvégére. Lesz belőlük bőven.
Már lehet válogatni a fellépők közül.
Ismét összegyűjtöttük a hét legkeményebb beszólásait.
A Biebers énekeseM az X-Faktor zsűritagja és mellesleg színészként is dolgozó Puskás Peti valószínűleg messze a legnagyobb klímaharcos az összes klímacelebünk közül.
A Könnyek című dal klipjében a vagány Bellát egy tőle kissé szokatlan szerepben, balerinaként is láthatjuk.
A Könnyek című dal klipjében a vagány Bellát egy tőle kissé szokatlan szerepben, balerinaként is láthatjuk.
Elkészült az Éjjel-nappal Budapest sztárjának, Bellának az első videóklipje!
Sülysáp — Különleges videóklip készült ByeAlex Könnyek című dalához, amelyet az Éjjel-nappal Budapest főszereplőjének, Bellának írt.
Júl.17-21. között Debrecen-Nagyerdőben a keleti régió legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvénye!
A Velencei-tó partja, több mint 200 fellépő, 13 zenei helyszín – elkezdődött az EFOTT.
A szervezők a fesztivál történetének egyik legerősebb headliner listáját ígérik az EFOTT 13 zenei helyszínére. Fellép az albán-brit Rita Ora, az olasz Gianluca Vacchi és a német Brooklyn Bounce. Az EFOTT lesz idén a WWF Nagy Ugrás elnevezésű kampányának központi magyarországi helyszíne is: ...
Még több cikk