-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Bud Spencer

Hamarosan a mozikban vetítik a négy éven át forgatott Piedone nyomában című portréfilmet, melynek rendezője és forgatókönyvírója Király Levente. A film egyes részeit Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Amerikában és Magyarországon forgatták, és több mint negyvenen működtek ...
Király Levente először saját költségén, egy közös képért utazott ki Bud Spencerhez. Végül ő készíthette el az első, színészlegenda életéről szóló dokumentumfilmet.
Ilyen autó szerepelt a Különben dühbe jövünk című filmben is Jótékonysági aukció keretében árverezik el Magyarországon a Különben dühbe jövünk című film legendás autójának pontos mását. Az árverést hirdető videóban maga Terence Hill is feltűnik.
Soha nem látott képanyag is látható a Bud Spencer életéről készített dokumentumfilmben
A magyar-olasz kulturális kapcsolatokat erősítheti a Piedone nyomában című dokumentumfilm, amely a legendás olasz színésznek, Carlo Pedersolinak állít emléket és amelyet Király Levente az M5 kulturális csatorna munkatársa készített - mondta el Siklósi Beatrix csatornaigazgató szerdán az MTI-nek.
Trinity hosszú útról tér éppen haza, ám egy kis nézeteltérése támad az egyik útszéli kocsmában. Nem nagy ügy, lepuffant két semmirekellő fejvadászt...
Akit Bulldózernek hívtak - Teljes film / Mozi+
Buldózert (Bud Spencer), a mackótermetű nápolyi kagylóhalászt nehéz kihozni a sodrából, ám amikor szívének kedves hajóját egy éppen arra settenkedő tengeralattjáró tönkreteszi, határozottan veszélyessé válik...
Mások mellett a Foo Fighters, Sting, Nicki Minaj Future, a Jethro Tull, Giorgio Moroder, Vanessa-Mae, a Muse, Tom Jones, a Slayer, a Backstreet Boys, Ed Sheeran, Chick Corea, Slash, a Dead Can Dance és Mark Knopfler is fellép jövőre Magyarországon.
Bunyó karácsonyig - Teljes film / Mozi+
Egy bunyós karácsonyi film, amiben Bud Spencer hozza meg a hangulatot! ▪️ ▪️ Még több film ➡️ https://moziplusztv.hu/ Rendező: Terence Hill[LT]br /[GT] Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Boots Southerland, Ruth Buzzi, Anne Kasprik.  tv2.hu
Ajánló - Bud Spencer filmek január 1-jén délután a TV2-n!
Jó zsaru? Rossz zsaru? Szerencsétlen vagy éppen menő és tökös? Bármelyikről is legyen szó, biztosan van egy partnere.
Előítéletek
Áldozatul esünk a látszatnak? Beleszeretünk a látszatba, és fenntartásában immár érdekeltek vagyunk? Kő AndrásElőítéletek Áldozatul esünk a látszatnak? Beleszeretünk a látszatba, és fenntartásában immár érdekeltek vagyunk? Kő András – 2018.11.24. 01:05 – Maholnap mi is a látszat ...
Bud Spencer után a Stan és Pan párosról is film készül
Alternatív feldolgozás készül Oliver Hardy és Stan Laurel, vagyis Stan és Pan életéről. A januárban debütáló film új előzetese is megérkezett.
Piedone nyomában címmel mutatja be pénteken a Bud Spencer filmszínész életéről szóló portréfilmet az M5 kulturális csatorna.
Bud Spencer kevéssé ismert arca is feltárul a róla készült magyar portréfilmben
Piedone nyomában címmel mutatja be pénteken a Bud Spencer filmszínész életéről szóló portréfilmet az M5 kulturális csatorna. A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott alkotás a legendás színész eddig kevésbé ismert arcát is bemutatja.
A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott, átfogó portréfilm, amellett, hogy egy legendás színész életművét tárja a nézők elé, egy kivételes személyiség eddig kevésbé ismert arcát is bemutatja. Egykori sportolótársai, színész kollégái, barátai ...
A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.
A színész egy jótékonysági aukció keretében árverezteti el híres autóját, a befolyt összeggel pedig a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet segíti.
Piedone nyomában - videó
Bud Spencer életéről szóló portréfilmet vetít az M5.
Pénteken 21 óra 55 perctől lesz látható a közmédia műsorán.
Piedone nyomában címmel mutatja be pénteken a Bud Spencer filmszínész életéről szóló portréfilmet az M5 kulturális csatorna. A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott alkotás a legendás színész eddig kevésbé ismert arcát is bemutatja. A filmben ...
Családi felvételek és archív anyagok színesítik a filmet.
Piedone nyomában címmel mutatja be pénteken a Bud Spencer filmszínész életéről szóló portréfilmet az M5 kulturális csatorna.
Négy éven át forgatott dokumentumfilmet mutat be az M5 Bud Spencerről. A Comment.blog azt írja: Király Levente négy országban, 40 közreműködővel késztette el a Piedone nyomában című filmet, amit november 23-án pénteken 21:55-től lehet megnézni az M5 csatornán. Addig egy rövid előzetessel kell ...
Bud Spencerről készült dokumentumfilm kerül műsorra az M5-ön.
Az alkotást péntek este vetíti a közmédia M5-ös csatornája.
Király Levente készített dokumentumfilmet a színészlegendáról Piedone nyomában címmel.
Ki ne emlékezne Ötvös Csöpire és Kardos doktorra, a máig népszerű sorozat rendőrpárosa a mozikban és a tévében is tarolt. A széria ikonikus műkincse, a Pogány Madonna most újra felbukkant.
A díjat Pietro Pulcini-től vehette át, aki a - hazánkban is népszerű - Don Matteo című filmsorozatban Ghisoni dandár szerepét alakítja.
A világhírű olasz testvérpár Guido Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi!
Még több cikk