9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Britney Spears

Britney Spears nemrég bevonult a pszichiátriára, ám úgy tűnik többé már nem áll színpadra.
Egy friss információ szerint Britney Spears (37) – miután kiengedik a rehabról – visszavonul az énekesi pályájától, amely döntését édesapja egészségügyi állapotával magyarázza.
Édesapja egészségügyi állapota miatt Britney Spears rövidesen visszavonul a showbizniszből, állítólag véglegesen. A botrányos előéletű énekesnő nemrég jelentkezett be ismét rehabra, nemrég pedig egy Las Vegas-i fellépését is le kellett már mondja.  A művésznőhöz közeli források szerint ...
Ismét orvosi segítségre szorul a tehetséges énekesnő. Britney kemény időszakon megy keresztül édesapja betegsége miatt, a híresztelések szerint pedig újra a pszichiátrián kezelik a világsztárt, mivel nehezen dolgozza fel a nehéz helyzetet.
Megint az összeomlás küszöbén áll a hajdani tinibálvány. Az énekesnő önként vonult be egy harmincnapos mentális terápiára.
Britney Spears ismét labilissá vált mentálisan. Az énekesnőt pszichiátrián kezelik, mindez leginkább apjának köszönhető. A legnagyobb sajtók híresztelései alapján Britney Spears nincs túl jó állapotban. Az énekesnő kórházban van és súlyos lelki gondok emésztik őt ismét. Britney édesapja ...
Britney Spears múlt héten bevonult egy ideggyógyintézetbe, erről számolt be az Instagramján. Spears azt írta, úgy érzi, hogy egy kis "én-időre" van szüksége. Az énekesnő egy harmincnapos programra jelentkezett be, értesült a The Hollywood Reporter. 061.hu Spears nehézségeit valószínűleg az ...
Az édesapja betegségét dolgozza fel nehezen az énekesnő.
Labilis idegállapota miatt azonnal kórházba szállították.
A 37 éves énekesnő labilis idegállapota miatt került be az intézetbe körülbelül egy héttel ezelőtt.
Várhatóan egy hónapig ki sem engedik.
A múlt szombati Las Vegas-i esküvő után most érvénytelenítési kérelmet adott be.
E heti kedvenc Instagram fiókunk most azokra az archív fotókra fókuszál, amin többek között olyan sztárok is szerepelnek, mint Britney, Paris, Kim vagy J. Lo.
A Once Upon A One More Time című musicalt először Chicagóban mutatják be idén ősszel, majd a darab a Broadway-n is debütálni fog. A készítők szerint a Birtney Spears-musical egy feminista fordulatot tartogat.
2010-ben az egész ország megőrült az alig 11 éves kislányért. Ma már egy bombázó.
Nem Khloe az egyetlen: 7 híres anyuka, akik egyedül nevelik gyermeküket
Sandra Bullock, Britney Spears és Michelle Williams is sokáig nevelték segítség nélkül gyerekeiket. Tudtad, hogy az alábbi híres színésznők és énekesnők életük jelentős részében egyedül nevelték, és jelenleg is egyedül nevelik gyermekeiket? evamagazin.hu
Egyetlen nagy fájdalma volt az életben - rossz testbe született.
InStyle Magyarország
Kirúgott a hámból! Ehhez Obama apu és anyu mit szólnak? (JOY Magazin - Magyarország shared InStyle Magyarország's post.)
A divat tele van zavarba ejtő kérdésekkel, de ezeket most megválaszoljuk.
Két évvel a Guinness-rekorder dal megjelenése után készült el Luis Fonsi sorban kilencedik albuma.
Még több cikk