10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Brie Larson

Ironikus módon Martin Scorsese alkotása éppen egy képregényfilmmel nézhet farkasszemet az idei díjszezonban.
Megérkezett az előzetes az új 007-es filmhez.
Ebben a filmben láthatjuk Daniel Craiget utoljára Bondként.
Utólag döntött a változtatás mellett a Marvel A Bosszúállók: Végjátékban a Brie Larson által megformált Marvel Kapitány megjelenése változott, és saját filmjével ellentétben CGI-ruhát kapott - ennek pedig megvan az oka.
Íme, a következő Bond-film főszereplői! Már befutott az újabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni első ízelítője, és nemsoká jön a teljes előzetes is, de még előtte érkezett néhány plakát a központi karakterekkel.
Megkapta fő előzetesét Jamie Foxx és Michael B. Jordan tárgyalótermi filmje, ami egy ártatlanul halálraítélt férfi valós történetét dolgozza fel.
Több frizurát is szemügyre vehetünk A végül fel nem használt vázlatok megmutatják, miképp is festett Nebula, még mielőtt Thanos teljesen átépítette volna a testét.
Michael B. Jordan fights for justice for Jamie Foxx in the new trailer for their film Just Mercy. The actors, ages 32 and 51, respectively, team up in the upcoming drama. Here’s the synopsis: “A powerful and thought-provoking true story, Just Mercy follows young lawyer Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) and his ...
Nem kell már sokat várni a trailerre Megjött a következő Bond-film, a Nincs idő meghalni első rövid ízelítője, amely egyúttal azt ígéri, hogy a teljes előzetesre sem kell már sokat várnunk, ugyanis napokon belül az is befut majd.
Mutatjuk Úgy tűnik, majdnem Ronan kinézete ihlette a főszereplőét is, legalábbis mind a páncélzat, mind annak színe kísérteties hasonlóságot mutat.
Van köztük pár mutatós darab Egészen sokféle ötletből válogathattak a készítők a szuperhőscsapat kvantumruhájához, amit végül számítógépes animációval illesztettek a színészekre.
Vagy csak egy vad feltételezés lenne? Marvel Kapitány valószínűleg nem kap szerepet a Marvel Moziverzum negyedik fázisában – de lehet, hogy így is sok-sok izgalmat tartogat számára a jövő. Hogy jön a képbe Pókember?
Nem magyarázkodás... jóslat? Elizabeth Banks szerint a Wonder Woman azért lett sikeres, mert férfiaknak szóló zsánerben készült, de ezt nem azért mondta, hogy a Charlie angyalai bukását magyarázza.
Brie Larson shares a cute moment with Ellen DeGeneres while appearing on her talk show, airing on Wednesday (November 20). The 30-year-old Oscar-winning actress opened up about the success of her movie Avengers: Endgame and how despite the film earning $2.8 billion, she hasn’t even been given a comp Disney+ ...
A rendező szerint ez lapul a háttérben A Charlie angyalai legújabb változata igen nagyot bukott az amerikai jegypénztárakban – a rendező szerint megvannak ennek a konkrét okai.
Netflix has been loading up their streaming service with original movies throughout 2019, and we’re taking a closer look at how well the films were reviewed. We’ve compiled all of the Rotten Tomatoes rankings for every one of the Netflix films and ranked them in order from worst to best. In November alone so far, [...]
Az Utron kora egy új kimaradt jelenete felfedi, hogyan bukkant volna fel Marvel Kapitány a második Bosszúállókban
Elvetették a cameo ötletét A Végtelen Saga díszdobozos kiadásának extrái között szerepel a Bosszúállók: Ultron kora egyik kimaradt jelenete, amelyben Marvel Kapitány is csatlakozott volna a Föld legnagyobb hőseihez.
Elvetették a cameo ötletét A Végtelen Saga díszdobozos kiadásának extrái között szerepel a Bosszúállók: Ultron kora egyik kimaradt jelenete, amelyben Marvel Kapitány is csatlakozott volna a Föld legnagyobb hőseihez.
The full list of winners for the 2019 E! People’s Choice Awards has been revealed and you can check out the list right here! Only a small number of the categories were announced live during the show with many other ones being read by the voiceover announcer ahead of commercial breaks. If you missed any [...]
Először túl könnyedre vették a figurát A Végjáték vágója bevallotta, hogy muszáj volt érzelmileg egy kicsit ráerősíteni arra a jelenetre, amikor a "mentor" ismét viszontláthatta "tanítványát".
Last minute döntés Kiderült, hogy a szuperhős filmvégi bunyóját nem tartalmazta az eredeti forgatókönyv – sőt, last minute forgatták le azt a filmhez.
Ben Mendelsohn vulgár módon mondja meg a frankót, miért nem hagyhatja el Pókember az MCU-t
Szerinte kész katasztrófa lett volna A Marvel Kapitány és a Pókember: Idegenben Talosa nem fogta vissza magát, kendőzetlenül kifejtette véleményét Pókiról és arról, miért kell a Marvel Moziverzumban maradnia.
Újratervezés? A Disney nem csupán Vasember színészét szeretné az Oscar-szavazók figyelmébe ajánlani – lássuk hát a friss listát.
Új poszt a blogon: Visszatért a Running Wild with Bear Grylls, az 5. évad már a National Geographic műsorán kezdett ma hajnalban – tudjátok, ez az a dokureality, aminek minden részében a túlélés szaki elvisz egy híres embert valami cudar tájra, hogy megmutassa neki, hogy kell ott alkalmazkodni. Az ...
Regina King flashes a smile on the blue carpet as she arrives at the 2019 LACMA Art + Film Gala presented by Gucci on Saturday night (November 2) at LACMA in Los Angeles. The 48-year-old actress was joined at the event by fellow Oscar winner Brie Larson. PHOTOS: Check out the latest pics of Brie [...]
Miért pont ő? Thor, Amerika Kapitány, Vasember, Fekete Özvegy és Hulk mellett a viszonylag újoncnak számító Kamala Khan lesz a Marvel’s Avengers hatodik hőse. Hogy miért őrá esett a választás más, klasszikusabb héroszok helyett? Elmagyarázta az egyik fejlesztő.
Kíváncsian várjuk az első ízelítőket A több mint két hónapos forgatási procedúrát lezárva, nagy mosollyal az arcukon fejezte be a stáb a jövőre érkező folytatás munkálatait.
Az egeres cég állítólag gigászi összeget fizetne a Sonynak a karakterért.
Jennifer Aniston, Mariah Carey and Brie Larson received a big honor at Variety’s 2019 Power of Women Luncheon! The trio hit the carpet at the event on Friday afternoon (October 11) at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel in Beverly Hills, Calif. Jennifer, Mariah and Brie, along with Awkwafina, Chaka Khan and Dana ...
Javában zajlik a New York Comic Con 2019, aminek keretein belül lerántották a leplet a Marvel's Avengers eddig titokban tartott hatodik játszható karakteréről, aki hőseink mellett fog küzdeni a sztori során. A képregény-olvasóknak egészen biztosan nem lesz ismeretlen Kamala Khan neve, azaz Ms. Marvel, ...
Még több cikk