-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Brie Larson

Az eheti weeklyben kiderül, hogy 2018-ban mely játékokat töltötték le a legtöbben PS4-re, hogy miként lehet a kulcs Marvel Kapitány Thanos legyőzésében és hogy mit érdemes tudni a Mortal Kombat 11-ről. A hét legfontosabb hírei egy helyen!
Már megint egy játék spoilerezett Egyre biztosabbnak tűnik, hogy kit fog játszani Jude Law a márciusban érkező filmben. Most épp az Amazonon árult kártyajáték fotói árulkodnak a karakter kilétéről.
Igen, a macska is Újabb karakterplakátok érkeztek a várva várt filmhez, amiken még a fiatal Coulson és a Starforce tagjai is szerepelnek. Meg persze Carol Danvers macskája.
Brie Larson és Alex Greenwald 3 éven át tartó jegyességüket bontották fel az elmúlt napokban. A sztárpár nagyon jól megvolt, a hatalmas szerelem és egyetértés végül nem volt elég ahhoz, hogy az esküvőre is sorkerüljön. Alex, 2016-ban kérte meg párja kezét tokiói utazásuk során. A kapcsolatuk ...
Végre a Jake Gyllenhaal által alakított nemezisről, Mysterióról is lehullt a lepel. :) Bár a premierre még jócskán várnunk kell, a Marvel megmutatta, mire is számíthatunk a Pókember: Hazatérés folytatásában. mafab.hu
Nagyjából be is lövi, mire számíthatunk a folytatástól.
Már ha tényleg igaz Samuel L. Jackson kikotyogta, hogy Marvel Kapitánynak van egy eddig nem ismert, de nagyon fontos szuperképessége, ami nagyban befolyásolhatja a Bosszúállók 4. eseményeit.
Nick Fury eredettörténetétől Jude Law karakteréig Nick Fury eredettörténetétől Jude Law rejtélyes karakterén át a film hangvételéig rengeteg izgalmas információt tudtunk meg a márciusban érkező filmről.
Az egyik legismertebb sztori is létrejöhet a Marvel Moziverzumban.
Házon belülről érkezik az alkotó Kiderült, ki irányíthatja a Disney streamingszolgáltatásán debütáló sorozatot, és úgy tűnik, a Marvel nem vállalt nagy kockázatot, hanem házon belülről választott.
A Furyt alakító színész szerint Marvel Kapitány a legerősebb A Marvel Kapitány előzeteseiből már fény derült a főszereplő néhány képességére, de a fiatal Nick Furyként visszatérő Samuel L. Jackson szerint ezeknél jóval fontosabb dolgot is tud a szuperhősnő.
Samuel L. Jackson elkotyogott egy fontos információt a hősről.
Most már tudjuk, miről szól a kree-skrull konfliktus Annyi a Marvel Kapitány előzeteséből is kiderült, hogy a filmben egy ádáz háborúba csöppenünk bele. Jude Law most elárult néhány dolgot a szemben álló felekről.
Ennek a miértjéről a cég vezérigazgatója beszélt.
És új plakátokat is kaptunk Újabb ízelítőt kaptunk Nick Fury és Carol Danvers szórakoztató párosából, és a mentorként feltűnő Jude Law is kiemelt szerepet kap az előzetesben.
Meglepő szereplő bukkan fel a Marvel Kapitány új előzetesében
A Marvel hétfőn újabb előzetest adott ki idén a mozikba kerülő következő szuperhős-filmjéhez. A nemes egyszerűséggel Marvel Kapitány-nak hívott film a képregény-univerzum egy újabb szuperhősével, illetve annak eredet-történetével ismerteti majd meg a mozikba betérő nézőket. Az új filmet a ...
Lehet, hogy félreismertünk egy karaktert A Marvel Kapitányhoz készült figura alapján egyesek úgy gondolják, hogy a film egyik karaktere nem az lesz, akinek gondoltuk.
A macskások értékelni fogják Az új képeken közelebbről is megcsodálhatjuk Marvel Kapitány főellenségét, és egy különleges mellékszereplőt is, aki már az előzetesben is nagy hatást gyakorolt a rajongókra.
Még több cikk