36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Brie Larson

Netflix has been loading up their streaming service with original movies throughout 2019, and we’re taking a closer look at how well the films were reviewed. We’ve compiled all of the Rotten Tomatoes rankings for every one of the Netflix films and ranked them in order from worst to best. Movies on this list star [...]
Pedig az utóbbiban még játszott is Cate Blanchett meglepő nyilatkozatot tett a minap: jobban tetszik neki a Marvel Kapitány, mint az a Marvel-film, amelyben még játszott is.
Ez nem játékpénz A Pixar idei folytatásának nem csak a globális bevételi álomhatárt sikerült átlépnie, hanem más fontos mérföldköveket is.
Gwyneth Paltrow nem értette mit keres Samuel L. Jackson a Bosszúállók egyik jelenetében
Gwyneth Paltrow ismeretek hiányában a Marvel filmeseken viccelődött, de ez bizony szalagcímre is került.
Íme a 2019-es Teen Choice Awards nyerteseinek listája
Idén sem okoztak az amerikai tinédzserek különösebb meglepetést.
Brie Larson is showing off her vocal talent with some Ariana Grande covers! The 29-year-old actress took to her Instagram to share her performance of both “God Is A Woman” and “Needy.” PHOTOS: Check out the latest pics of Brie Larson “*~*ariana forever*~* (big big thank you to the legend @nancywilson for ...
Halsey is firing back at a troll who is claiming bisexuality is to blame for Miley Cyrus‘ split from Liam Hemsworth. “ splitting and allegedly cheating on Liam with a woman confirms that you shouldn’t date bi people. Not offensive, just true. Bi is greedy and never satisfied,” the troll wrote. Halsey, who ...
The 2019 Teen Choice Awards have ended and here’s the full list of winners from the show! Only a fraction of the awards were actually announced on air, so make sure to read through the list to find out who else won awards. Marvel won big at the event with Avengers: Endgame and Spider-Man: Far [...]
Miki egér birodalma felfalja a médiát, de pont ezért negatív a mérleg.
Főleg a Sötét Főnix buktája miatt elmaradt a Fox stúdió teljesítménye a várakozásoktól.
553 milliós a veszteség, a cég szerint az ambiciózus befeketetések miatt.
Filmes bukás mellett a befektetések miatt könyvelhet el veszteséget a cég.
A Marvel Kapitány színésznője is csatlakozhat az Örökkévalókhoz, ám valószínűleg egy másik szerepben
Több karaktert alakíthat az MCU-n belül Úgy tűnik, hogy a Comic-Conon felvonuló társaság nem a teljes szereplőgárda volt.
Elszomorítja Jac Schaeffer beszélt a készülő Fekete Özvegyről, és azt is elmondta, mit gondol az első női főszereplős MCU-filmet ért támadások kapcsán.
A pár nem zavartatta magát sem séta, sem bevásárlás közben. Látszik, hogy odáig vannak egymásért.
It looks like Brie Larson has a new love interest…she was seen making out with VR director and actor Elijah Allan-Blitz! Elijah, who is reportedly 32 years old, is no stranger to show business and was once linked to actress Maria Bello. They were a couple back in 2016 and they were previously seen at [...]
Kevin Feige szerint ez a Bosszúálló lenne képes szóló meccsen lenyomni Thanost: Nem, nem Marvel Kapitány
A Marvel elnöke elmondta, kinek van esélye a titánnal szemben A Marvel elnöke, Kevin Feige elmondta, hogy szerinte a moziverzumuk melyik Bosszúállója volna képes egymagában is lenyomni Thanost, az őrült titánt.
Kevesebb mint három héttel forgalmazásának megkezdése után Az oroszlánkirály című amerikai családi kalandfilm elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt globálisan - közölte a Variety című filmes hírportál. Az 1994-es Disney-animáció újragyártott verziója ezzel a stúdió negyedik filmje a ...
Kevesebb mint három héttel forgalmazásának megkezdése után Az oroszlánkirály című amerikai családi kalandfilm elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt globálisan – ... The post Elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt Az oroszlánkirály appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Ti igazat adtok neki? :) Szerintetek ki a legerősebb a Bosszúállók csapatából? Ha arra terelődik a szó, hogy ki a Marvel moziverzumának legerősebb szuperhőse, a legtöbben talán Thort vagy Hulkot mondanák, a stúdió elnökének azonban nagyon más válasza van a kérdésre. mafab.hu
Már nem kell aggódni a ponthatárok miatt, úgyhogy lassan a felvételizők is elkezdhetnek lazítani - a nagy melegben akár moziba is mehettek. Nézzük, milyen filmeket néznek a legtöbben az amerikai mozikban.
Tarantino kilencedik filmjének ilyen erős nyitására a Sony sem számított, amely 30 millió dollárnyi jegybevételt remélt a nyitóhétvégén - tízmillióval több lett.
Tarantino kilencedik filmjének ilyen erős nyitására a Sony sem számított, amely 30 millió dollárnyi jegybevételt remélt a nyitóhétvégén - tízmillióval több lett.
Erősen, 40 millió dolláros jegybevétellel indult Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmje, de nem tudta megelőzi Az oroszlánkirályt az észak-amerikai kasszasikerlistán.
Erősen, 40 millió dolláros jegybevétellel indult Quinten Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmje, de nem tudta megelőzi Az oroszlánkirályt az észak-amerikai kasszasikerlistán.
Tarantino új filmje nem tudta megelőzi Az oroszlánkirályt az észak-amerikai kasszasikerlistán.
Még több cikk