12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2023.02.09. csütörtök, Abigél

Bódi Sylvi

A 40 esztendős hajdani magyar sztármodell még karácsonykor is imádja megdöbbenteni hűséges rajongóit. Most például egy olyan fotót posztolt az Instagramra, melytől sokaknak leesett az álla. Egyvalami biztos: aligha találunk még egy magyar celebritást, aki ilyen rendhagyó módon gyúrna a szentestére.
Bódi Sylvi ma már nagyon másképp él, mint pár évvel ezelőtt. The post Bódi Sylvi besokallt: fordulópont az egykori modell életében first appeared on nlc .
A modell szoros párbajban Fehér Holló ellen esett ki a TV2 Farm VIP-jéből. Sylvi annak ellenére, hogy sok embereben csalódott, csak a jóra emlékezik.
Bódi Sylvi az esti bőrápolási rutinjáról mesélt, de kevesen figyeltek a kezére...
Fordulóponthoz érkezett a TV2 kalandrealityje, a Farm VIP. Pénteken, a termelési versenyt követően a versenyzők számára eljött az összeköltözés pillanata, ám erre nem lesz mindenkinek lehetősége.
Bódi Szilvit valósággal sokkolta a váratlan meglepetés.
Jolly párja, Szuperák Barbara a kamerák előtt keveredett heves vitába Fehér Hollóval.
A sárga csapatnál egyre nagyobb az összhang, míg a piros csapat játékosai egymással is harcban állnak.
FARM VIP – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK   Farm VIP: Kitörő öröm a Sárga csapatnál, a Pirosaknál megbomlott az egység   FARM VIP – EXTRA VIDEÓK Kitört a botrány: Kammerer Zolinak elege lett Jollyból   Hatalmas volt a nyomás Buzás Dórin: Bizalmat kapott a sárgáktól   Szuperák Barbie leélné az ...
Dráma és könnyek: kegyetlen párbaj után búcsúzott a Farm VIP sztárja   FARM VIP – EXTRA VIDEÓK Heatlie Dávid fontos dolgot tanult meg a Farm VIP-ben   Óriási küzdelem: Borszívó versenyt rendeztek Bódi Sylviék között   FARM VIP – ADÁSRÉSZLETEK Könnyes búcsú: A Sárga csapat elvesztette ...
A második napon kezdetét vette a termelés a Farm VIP sárga és piros csapatainál. A nagy kihívás pedig rendesen ki is fárasztott mindenkit!   FARM VIP – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK A termelési feladat megrázta a Farm sztárjait, jöttek is a konfliktusok   FARM VIP – RÉSZLETEK Szuperák Barbara hangos ...
Már nem vonzza a budapesti élet Bódi Sylvit. Az egykori modell a celebbulik helyett ma már a téli befőzésre készülődik, és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.
Bódi Sylvi őszintén elmondta a véleményét Jolly párjáról, Szuperák Barbaráról.
November 22-én kezdetét veszi a Farm VIP második évada és a piros csapat játékosaként Bódi Sylvi is aktív részvevője a műsornak. Ez számára többről szól, mint a kihívásról és a szórakoztatásról. Szívvel-lélekkel kiveszi a részét a gazdálkodás örömeiből.
Király Lindára hosszú hetek várnak.
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy november 22-én indul A Farm VIP legújabb évada, valamint az is kiderült, már lehet jelentkezni a Séfek Séfe 2022-es versenyébe. A TV2 Csoport programigazgatója lerántotta a leplet arról is, milyen műsorokat készít jövőre a TV2. Újra ...
Kedden, a Big Picture konferencián tartott prezentációjában Fischer Gábor elárulta, hogy november 22-én indul A Farm VIP legújabb évada, valamint az is kiderült, már lehet jelentkezni a Séfek Séfe 2022-es versenyébe.
Komolyan veszi a régi mondást Bódi Sylvi, mely szerint „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is rendelkezik, annyira szereti az almát, hogy minden napját azzal kezdi. Nemrég egy almásgazdát is meglátogatott, hogy megnézze, honnan jön kedvenc gyümölcse.
Nem kell tovább találgatni, kiderült, kivel utazott Görögországba Bódi Sylvi...
A híresség nem egyszer beszélt már arról, hogy anyagi gondokkal küzd.
A 40 esztendős modell egy megrázó, őszinte interjúban tekintett vissza eddigi életére.
Lesújtó dologról vallott Bódi Sylvi, ezért nem enged betekintést a magánéletébe.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb aranyköpéseit.
Főként állatokkal szeretne foglalkozni majd. The post Delhusa Gjon is aranykalászos gazdának fog tanulni first appeared on 24.hu .
Munkás ruhára és malteros vödörre cserélte az estélyit és a tűsarkút.
Még több cikk