20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Bódi Sylvi

A 40 esztendős modell egy megrázó, őszinte interjúban tekintett vissza eddigi életére.
Lesújtó dologról vallott Bódi Sylvi, ezért nem enged betekintést a magánéletébe.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb aranyköpéseit.
Főként állatokkal szeretne foglalkozni majd. The post Delhusa Gjon is aranykalászos gazdának fog tanulni first appeared on 24.hu .
Munkás ruhára és malteros vödörre cserélte az estélyit és a tűsarkút.
A modell meglehetősen örült a frissen lehulló hónak, boldogságáról pedig képek is készültek.
Kapott is érte a kommentelőktől. The post Bódi Sylvi tök pucéran megfürdött a hóban first appeared on 24.hu .
Bevállalós fotókkal jelentkezett a közösségi oldalán Bódi Sylvi: úgy tűnik, az egykori playmate cseppet sem szívbajos, rajongói legnagyobb örömére anyaszült meztelenül merészkedett a hóba.
Somogy megye — Egy Somogy megyei faluban találta meg az utóbbi hónapokban a boldogságát Bódi Sylvi (39), aki úgy döntött, szerez egy kis meglepetést a település lakóinak.
Feke Pál nyerte A Konyhafőnök VIP 2020-as évadát, aki a heteken keresztül tartó nagy menet után bezsebelte a 10 millió forintos nyereményt.
A zsűri döntése alapján a 2020-as A Konyhafőnök VIP Fináléjának győztese Feke Pál, aki ezzel a győzelmével kiérdemelte A Konyhafőnök VIP címet és az ezzel járó 10 millió forintot! Rendhagyó módon Rácz Jenő a Finálé megkezdésekor már győztesnek érezhette magát, mindkét versenyző az ő ...
Feke Pál nyerte A Konyhafőnök VIP 2020-as évadát, aki a heteken keresztül tartó nagy menet után bezsebelte a 10 millió forintos nyereményt.
A héten újra egyéniben és minden nap egy kiesővel jelentkezik A Konyhafőnök VIP! A növekvő tét miatt az elvárások is egyre magasabbak, itt a hibázás már távozást jelent!   A középdöntő második szakaszának első főzésében a versenyzők rögtön mélyvízbe kerültek! Ritka, tengeri ...
Eljött az utolsó pontszerző nap, a hírességek újra egyéniben mérik össze tudásukat!   Rögtön az első feladatban egy étteremben találta magát a két csapat, ahová korábbi A Konyhafőnök VIP versenyzők érkeztek, gyerekeikkel! A VIP-eknek ráadásul gyerekek által ki nem állhatott ételeket ...
A Konyhafőnökben rendre látványos és profi ételekkel készülnek a versenyzők, ám eddig rejtély övezte az ezeket bemutató vágóképek keletkezésének körülményeit, vagy a koszos pultok villámgyors átalakulását.
Sárközi Ákos kettes csapatokba osztotta be versenyzőit. Bódi Sylvi Völgyesi Gabival, Nagy Alexandra Serbán Attilával, Hódi Pamela Zdroba „Rambo” Patrikkal, Horváth Sisa pedig Király Lindával került egy pultba.   Az első feladatban a párosok a ládáikban egy egész kacsát, marhabélszínt és ...
Folytatódott a sírások sorozata A Konyhafőnök VIP műsorában.
Sorra sírják el magukat a versenyzők A Konyhafőnök VIP műsorában.
Még több cikk