10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Bíró Ica

Budapest — Beadvánnyal a kezében érkezett meg Bíró Ica (61) péntek délelőtt a Markó utcába, ahol a devizahitelesek a Kúria épülete előtt tartottak demonstrációt. A Metal Lady nagy feltűnést keltett a tömegben, az emberek kíváncsiak voltak az ő történetére is, beszéde pedig lelkesítően hatott a többi károsultra.
Bíró Ica is megjelent a tüntetők között a Kúria előtt, akik a bírói függetlenségért és a kilakoltatások felfüggesztésért vonultak utcára.
Bíró Ica kálváriája: egy hónap múlva kilakoltatják az otthonából
" ... a végsőkig harcolni fogok az igazamért, mert óriási igazságtalanság ért." Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vett fel svájci frank alapú kölcsönt, amit azóta nagyon megbánt, hiszen devizahitel-csapdába került. ripost.hu
Nagyon dühös, de folytatja a küzdelmet.
Hamarosan kiderül, Bíró Icának mennie kell vagy maradhat-e otthonában.
Fantasztikus fordulatot vett Bíró Ica kilakoltatási ügye. Érvénytelen ugyanis az az árverés, amelyben a megadott határidőn túl fizetik ki az árverési összeget. Bíró Ica esetében 2018. január 17. napján emelkedett jogerőre az árverési jegyzőkönyv. E szerint a vételárat legkésőbb február 1. ...
Vágatlan interjúban mondja el Bíró Ica számára mit jelent a szerelem.
Budapest — Jó ideje dobozokba pakolva él Bíró Ica. A fitneszéletmód egyik hazai meghonosítóját tönkretette a devizahitele, és felkészült rá, hogy a kilakoltatási moratórium lejártával neki is el kell hagynia az otthonát, amit két éve elárvereztek.
Budapest − A hetvenes és nyolcvanas évek egyik legmeghatározóbb fotósa volt Tóth József Füles (78), akinek olyan sztárok voltak a modelljei, mint Sütő Enikő, Pataki Ági, Rábaközi Andrea vagy Bíró Ica.
Hódi Pamela júliusban őszintén vallott a körülötte történt eseményekről, ennek hatására pedig kis híján el is sírta magát a kameráka előtt. A nyár második hónapjában Schobert Norbika döbbenetes átváltozása, valamint Bíró Ica devizahiteles kálváriája is sok látogatót érdekelt.
Megvan a félelmetes új időpont.
Az egykori Metal Lady az utolsó percig küzd a házáért, amelynek törlesztője többszörösére nőtt: Bíró Icát bármelyik pillanatban kilakoltathatják!
"Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan" – Bíró Ica feje felől árverezték el az otthonát
Bíró Ica a hirtelen és drasztikusan megemelkedett törlesztőrészletek miatt nem tudta fizetni svájci frank alapú hitelét, ezért úgy néz ki, lányával együtt a hónap közepéig el kell hagynia azt a házat, amit annak idején még szüleivel épített fel. „Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan. Nem ...
Közölték vele, hogy meddig kell elhagynia a házát.
Még több cikk